WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Héé....hééé....aknát találtam!!!
-Aknát? Na és milyet?
-Háá....miaz, hogy milyet. Olyat ami robban!!":)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Régebben, mikor még nem voltam elõfizetõ, és nem volt free trial egyszer én is végigolvastam a fórumot az elejétõl.
több mind 15000 hozzászólását az elejétõl elolvasom. Valóban hosszadalmas volt,ám annál érdekesebb,hiszen szinte a kezdetektõl végigköveti a magyar
WWII kialakulását. Az elsõ hozzászólást és az 1000.-et szintén Mano írta. Az alapszituáció,ha jól értettem,hogy néhány 91-esekkel játszó magyar megpróbál
több magyart játékra csábítani. Néhány hét után eljutnak oda,hogy a nagy 91-es megmozdulásokon már külön "magyar részlegként" szerepelnek.Ahogy szépen nõ
honfitársaink létszmáma,felvetõdik a gondolat,hogy egy saját squadot alapítsanak. A következõ probléma a százd elnevezése volt.Több javaslat (pl. a finnek
"Gulash Squad" ötlete:)) a vezetés arról dönt,hogy az egység az 1. Hunyadi páncélos ezred nevet veszi fel. Néhány napos adminisztráció után a CRS
nyilvántartásba veszi az egységet.Mano és Joxy áldozatos munkájának köszönhetõen beindul az elsõ magyar HQ,mely még ma is elérhetõ a wwiionline.freeweb.hu
címen. A jelenlegi honlap,mely sajnos nem üzemel,számításaim szerinta 3.A másodikat egy arab brigád hasonlóan a mostnaihoz meghackelte. A brigád létszáma
egyre nõtt az elõfizetõkkel és a csak betoppanó triálosokkal együtt. A "nagy öregek" közül sokan már csak alkalmakként bekukkantanak a honlapokra,esetleg
free triálkor játszanak egy keveset.A régi fórumozók közé tartozik Kincsed is,az elsõ magyar WWOnline-os lány:)
Nehéz lett volna nem észrevenni,hogy az elõször odatévedõk elsõ kérdései mindig a Mennyibe kerül?,Hogyan kell játszani?,Mikor jelenik meg?,Lehet-e joy nélkül
játszani? és hasonló kérdésekbõl állnak.Erre a végtelenül türelmes kiképzõtisztek mindig felajánlották,hogy TS-en elmondanak mindent,de erre sokan nem voltak
hajlandóak. Az elsõ évben általában ilyenkor jött egy kérdés,hogy és tulajdonképpen mi az a TS.Hála a 102-eseknek,ma a TS-el viszonylag kevés gondja van
századnak,régen azonban szinte napi gond volt,hogy egyáltalán melyik szerverre menjenek. A legtöbb újonc az elsõ percek után áradozva írta le a fórumba,hogy
hogyan is lõtte le egy csigazabáló:)Azoknak,akiknek nem nyerte el tetszését a játék,99%-ban a grafika volt az oka.De mint tudjuk,ennek a játéknak nm a grafika
adja az értéket.
Szintén gyakori téma,hogy milyen konfiguráción fut a legjobban a játék.Ez egyben egy kis hardvertörténelemmel is felér,persze csak a közelmúltból:)
Az éppen érkezõ pecseket mindig nagy várakozás övezte,hogy vajon milyenek lesznek az új egységek.Például a Stuart érkezése elõtt nem tudták,hogy az egy
kilõhetetlen tank lesz,ezért mindenki azt számolgatta,hány tucatot fog elintézni a 3f-fel:)Ugyanígy megváltóként várták a puskagrántot és az ATR-eket. Néhány
nap próbálozás után tudomásul vették,hogy ezekkel mégegy Panhardot sem igazán lehet kiszedni:)A fórumot rengeteg kép és videó is színesíti.Sajnos a árhelyek
meszûnése miatt ezek nagyrésze már nem elérhetõ.
Az ezred egyébként nagyon jó közösséget alkot.Ez egfigyelhetõ,mikor vmelyik tagja vmi vizsga miatt hagyja ott egy idöre a frontot,bajtársai mindig ellátják
jókívánságokkal.Közös rendezvényekre is sor került,mint pl. az egri borhadjárat és több repülõnap,sziulátor-bajnokság és hasonló.Tervbe volt véve egy külföldi
múzeumnak a látogatása is,ez azonban még nem valósult meg.Most a 2. borhadjáratra készül a társaság.Tervben szereplt Hunyadi-póló készítése is,ám ennek
megvalósulásáról nem tudok.
Remélhetõleg a közeljövõben meg tudom oldani az elõfizetésemet,és akkor én is tagja lehetek ennek a társaságnak,mely megalakulása óta a szövik ezreit
küldte a másvilágra:)
de majd valahogy megoldom hogy mûködjön ha lesz idõm
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
csak sajna a képekbõl kihagyták az ejtõernyõsöket és a vizicsatát pedig az is jól mutat
A host elveszett.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vehicles:
-Fixed at/aa gun turning
Global:
-Fixed a connection issue
-Fixed an issue with the reconnect code
-Fixed a rank based CTD
Mac:
-Fixed an issue with mac sound volumes
Az 512-es memók most elég olcsók lettek, nettó 8-9 ropi darabja.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ti mit gondoltok,a hardverárak az infláció miatt nõni,vagy a technika öregedése miatt csökkenni fognak most?
Egyszer sikerült leszedni még egy DB7-et is Stukával. Úgy 300 méterrõl pont eltaláltam a pilótát, mert szembe jött. :)
#15365 Tuti hogy nem használtam, arról tudnék. A hangok is megmondták... :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Jól csinálod, mert így legalább izgalamas a cset. Sosem tudni, hogy kihez beszélsz. :)
Csak mer annyi ember van fölvéve és nem tudom ki kicsoda :D