WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha jobban megnézem,akkor a hapsik feje kilátszik a toronyból még úgy is,hogy én aföldön állok.Ha ez azt jelenti,amire gondolok,akkor nagyon könnyû lesz puskással gyõzelmeket elérni ellene<#finom>

Ugyan felülrõl nem fedett a tornya,de nekem van egy olyan gyanúm,hogy azzal a géppuskával több gépünket fogják lelõni,mint a vadászgépek.Azért majd a gránátjaink elintézik õket.Illetve az sem jó,mert éppen most gyengítetek rajtuk.Marad a puska...

Kit--Kat
<#finom><#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
erre nagyon kiváncsi leszek, bár lehe tez is hallhatatlan lesz mint az ATG-k.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
1.19.4 patch kint van!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
Mano

Valakinek már van WWIIOnline-os pólója?

-Vigyázz a szádra, Bazi Joe! Ezek emberek, érzõ lélekkel:)
CarajoEsp
:) Az A legjobb, hogy
"Héé....hééé....aknát találtam!!!
-Aknát? Na és milyet?
-Háá....miaz, hogy milyet. Olyat ami robban!!":)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Csak annyit láttam: - Már megint a negatív kisugárzsásoddal bombázól, pedig ez egy álomszép híd. <#taps>

Kit--Kat
jó volt:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
MA ESTE!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
Hármaskúti turistaház, Szilvásváradtól kb 2-3 km.

CarajoEsp
Bazzzeeee.....és én meg nem tudok menni????Pontosan hova is mentek??? Lehet leugrok egy napra dumálni:)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Random work
Majd mondom neki a felállást és eldönti van-e kedve jönni.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
Mozamboné is jön.

Random_
Szerintem Krisztát viszem csak az a kérdés mennyi nõ nemû egyed lesz? Ugyanis az gáz lenne ha egyedül kéne ott lennie egy csomó sráccal.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ez jó!

Kezd elegem lenni a könyvesboltokból.Akárki megy be,megkézdezi,hogy Gianfrancisco Joalvestõl a Tavasz szivárvány megvan-e,megmondja hogy hányadik könyv a polcon.Látva,hogy ilyen névtelen könyveket is ismer,gondoltam,hogy a Riadó!Páncélosok!-at is ismerni fogja.Azt,hogy a könyvet nem ismerte,még bocsánatos bûnnek tartom,de hogy még Guderianról sem hallott,az azért több a soknál.A könyv egyébként már antikváriumban sem kapható.Még ezt is elviselném,de hogy a Tanuljuk meg a Javascript használatát 24 óra alatt szintén nem kapható már sehol,már kicsit sok nekem is...

Punkerwork
aki esetleg még csatlakozni akar a borhadjárathoz szóljon, még van hely.

Punkerwork
pár napig még bírd ki :)

Lehet,hogy vmi hasonló:)

Elvonási tünetek? <#vigyor0>
Régebben, mikor még nem voltam elõfizetõ, és nem volt free trial egyszer én is végigolvastam a fórumot az elejétõl.
Punker
várunk :)

A mai napon egy elég hosszú ám annál érdekesebb feladatot fejeztem be. Arra vállalkoztam ugyanis,hogy az SG fórumán lévõ WWIIOnline-Batleground Europe
több mind 15000 hozzászólását az elejétõl elolvasom. Valóban hosszadalmas volt,ám annál érdekesebb,hiszen szinte a kezdetektõl végigköveti a magyar
WWII kialakulását. Az elsõ hozzászólást és az 1000.-et szintén Mano írta. Az alapszituáció,ha jól értettem,hogy néhány 91-esekkel játszó magyar megpróbál
több magyart játékra csábítani. Néhány hét után eljutnak oda,hogy a nagy 91-es megmozdulásokon már külön "magyar részlegként" szerepelnek.Ahogy szépen nõ
honfitársaink létszmáma,felvetõdik a gondolat,hogy egy saját squadot alapítsanak. A következõ probléma a százd elnevezése volt.Több javaslat (pl. a finnek
"Gulash Squad" ötlete:)) a vezetés arról dönt,hogy az egység az 1. Hunyadi páncélos ezred nevet veszi fel. Néhány napos adminisztráció után a CRS
nyilvántartásba veszi az egységet.Mano és Joxy áldozatos munkájának köszönhetõen beindul az elsõ magyar HQ,mely még ma is elérhetõ a wwiionline.freeweb.hu
címen. A jelenlegi honlap,mely sajnos nem üzemel,számításaim szerinta 3.A másodikat egy arab brigád hasonlóan a mostnaihoz meghackelte. A brigád létszáma
egyre nõtt az elõfizetõkkel és a csak betoppanó triálosokkal együtt. A "nagy öregek" közül sokan már csak alkalmakként bekukkantanak a honlapokra,esetleg
free triálkor játszanak egy keveset.A régi fórumozók közé tartozik Kincsed is,az elsõ magyar WWOnline-os lány:)
Nehéz lett volna nem észrevenni,hogy az elõször odatévedõk elsõ kérdései mindig a Mennyibe kerül?,Hogyan kell játszani?,Mikor jelenik meg?,Lehet-e joy nélkül
játszani? és hasonló kérdésekbõl állnak.Erre a végtelenül türelmes kiképzõtisztek mindig felajánlották,hogy TS-en elmondanak mindent,de erre sokan nem voltak
hajlandóak. Az elsõ évben általában ilyenkor jött egy kérdés,hogy és tulajdonképpen mi az a TS.Hála a 102-eseknek,ma a TS-el viszonylag kevés gondja van
századnak,régen azonban szinte napi gond volt,hogy egyáltalán melyik szerverre menjenek. A legtöbb újonc az elsõ percek után áradozva írta le a fórumba,hogy
hogyan is lõtte le egy csigazabáló:)Azoknak,akiknek nem nyerte el tetszését a játék,99%-ban a grafika volt az oka.De mint tudjuk,ennek a játéknak nm a grafika
adja az értéket.
Szintén gyakori téma,hogy milyen konfiguráción fut a legjobban a játék.Ez egyben egy kis hardvertörténelemmel is felér,persze csak a közelmúltból:)
Az éppen érkezõ pecseket mindig nagy várakozás övezte,hogy vajon milyenek lesznek az új egységek.Például a Stuart érkezése elõtt nem tudták,hogy az egy
kilõhetetlen tank lesz,ezért mindenki azt számolgatta,hány tucatot fog elintézni a 3f-fel:)Ugyanígy megváltóként várták a puskagrántot és az ATR-eket. Néhány
nap próbálozás után tudomásul vették,hogy ezekkel mégegy Panhardot sem igazán lehet kiszedni:)A fórumot rengeteg kép és videó is színesíti.Sajnos a árhelyek
meszûnése miatt ezek nagyrésze már nem elérhetõ.
Az ezred egyébként nagyon jó közösséget alkot.Ez egfigyelhetõ,mikor vmelyik tagja vmi vizsga miatt hagyja ott egy idöre a frontot,bajtársai mindig ellátják
jókívánságokkal.Közös rendezvényekre is sor került,mint pl. az egri borhadjárat és több repülõnap,sziulátor-bajnokság és hasonló.Tervbe volt véve egy külföldi
múzeumnak a látogatása is,ez azonban még nem valósult meg.Most a 2. borhadjáratra készül a társaság.Tervben szereplt Hunyadi-póló készítése is,ám ennek
megvalósulásáról nem tudok.
Remélhetõleg a közeljövõben meg tudom oldani az elõfizetésemet,és akkor én is tagja lehetek ennek a társaságnak,mely megalakulása óta a szövik ezreit
küldte a másvilágra:)

hát sajan nem tudok vele mit csinálni

de majd valahogy megoldom hogy mûködjön ha lesz idõm

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
Mano azt próbáltad hogy a MagyarHQ-t újra belövöd?

ezt az oldalt lehet hirdetni emberek :)

szerintem is

csak sajna a képekbõl kihagyták az ejtõernyõsöket és a vizicsatát pedig az is jól mutat

Szép :)

Random_
Most megszakadtam.
A host elveszett.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
tegnap nekem csak állt a szerver de nem töltötte le :)

Random_
Version 1.19.3 (07-21-05)

Vehicles:
-Fixed at/aa gun turning

Global:
-Fixed a connection issue
-Fixed an issue with the reconnect code
-Fixed a rank based CTD

Mac:
-Fixed an issue with mac sound volumes

Punkerwork
patch-rõl valami info?

Punkerwork
tegnap végülis miért állt a szerver?

0Fritz0
Pedig jó lenne összehozni 2 giga ramot még idén nyáron. :)
Az 512-es memók most elég olcsók lettek, nettó 8-9 ropi darabja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punkerwork
az elmúlt 6 évben szeptemberben mindig nõttek az árak + most a dollár is erõsödik.

Na,hogy vmi legyen a fórumban.
Ti mit gondoltok,a hardverárak az infláció miatt nõni,vagy a technika öregedése miatt csökkenni fognak most?

0Fritz0
A titok nyitja: MÁK! :)
Egyszer sikerült leszedni még egy DB7-et is Stukával. Úgy 300 méterrõl pont eltaláltam a pilótát, mert szembe jött. :)

#15365 Tuti hogy nem használtam, arról tudnék. A hangok is megmondták... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random work
Biztos? Soha nem is használtál?

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
hogy a francba lövöd te le stukával a spiteket? én 1 db hurrit lõttem az szét is esett darabokra, de más is lõtte közben úgyhogy nem kaptam meg a killt.

0Fritz0
Negativ, nem használok msn-t. :)

Jól csinálod, mert így legalább izgalamas a cset. Sosem tudni, hogy kihez beszélsz. :)

Random work
Te vagy most messengeren?

Csak mer annyi ember van fölvéve és nem tudom ki kicsoda :D

0Fritz0
Jah, maszkot tudsz szerezni és csak van a közelben egy Bank. :)

Random work
Fenéket! Szerezd vissza a lóvét vagy valahogy kárpótoljon.

nabazmeg,anyámnak 1 napra odaadom a pénzem õ meg elveszti.Pedig meg lett volna az 1 éves elõfizu:(Hogy a picsába tud valaki elhagyni 19k-t?Na mind1 akkor a nyári pihenõbõl jövõ õszig pihi lesz...pfff

Punkerwork
+ ez heteken belül kibõvül a Tigris tankkal valszeg akkor lesz a freetrial :)