19663
  • Random work
    Nagyon szép hangja van csak úgy suhan.
    Viszont a Leopárd jobban tetszik (gyorsabb).
  • munka_gorilla
    köszönöm, köszöm! nahát milyen gyorsak vagytok :D
    múltkor nem tudtam elindítani a játékot! majd megpróbálom megint
  • Cimbi
    M1 Abrams
  • Random work
    Van, de tessék jönni free trial van!
  • munka_gorilla
    hahó!
    bocs az off-ért, de tudom, hogy Ti jártasak vagytok a modern haditechnika minden ágának rejtelmeiben...
    Nem tudtok véletlenül válaszolni arra a kérdésemre, hogy létezik e gázturbinával hajtott harckocsi?

(hogy áll a front?)
  • joebacsi
    hát igen, nemigazán kellett attól tartani, hogy az adrenalinlöketek a sírba vinnék a szakaszt, bár a végén azért sikerült meghalni "Nyugaton a helyzet változatlan"-os módra
  • 0Fritz0
    A viszonylag gyér ellenséges aktivitás mellett (Bár Boyler valami hatalmas hentről regélt a cseten ) kimentünk az újoncokkkal FB-t robbantani, majd bevetettük magunkat a városi harc gyönyöreibe.

Rövid összefoglaló.
  • bricsi01
    Van Free vazze!
    Zsir.
    TS, WWIIOL install, go!
  • atwe
    Mert öt lelövik :P
  • Shad01
    Szerencsére nem annyira használható a sniper, mint azt sokan gondolják. Elméletileg arra való, hogy 200-500 m között le tudja lőni a gyalogosokat. Mozgó célpontot nagyon nehéz eltalálni messziről, kivéve ha pont feléd szalad.
    Nem mozgó célpontok ellen lehet jól használni. De itt a nehézséget a távolság pontos megbecslése jelenti, mivel a játék számolja a golyó röppályáját. A lövedék csak akkor foga célkereszt közepében becsapódni, ha a távolság megfelelően van beállítva a puskán. A legtöbb játékos amint megáll egyből lefekszik, ezért távcsöves puskával sem egyszerű eltalálni.
    A távolság megbecsléséhez rutin kell, vagy pár "bemérő" lövés. Pl becélzol egy jellemző tereptárgyat (épület, fa, domb), és lősz. Ha alatta csapódik be a lövedék, akkor messzebb van, mint ahogy a puska be van állítva, ha felette, akkor közelebb. Nagyon fontos, hogy a becsapódások megjelenítése ne legyen letiltva!!!
    Tulajdonképpen a sniper és a rifleman között csak a hatékony távolság a különbség. Sniperrel 200 m felett kell harcolni. Kisebb távolságból hátrányban van a többiekhez képest, ezért nem jó városon belüli harcokra.
  • kikko
    Mé nem inkább König őrnagy???
  • atwe
    Rohat sniper nem lehetek pedig aval én lenék VASILAY ZAJCEV :D
  • lachun
    De igaz, van ,hogy nagy hangzavar van. de éninkább sunnyogok,de igy is pofán lönek hamar:DDDD
  • lachun
    hát ha én hallom a tankokat bizaa ,inkább kerülöm öket!
  • atwe
    De halotam tankotak de ami ott volt fölötem 4 szövi gép probálkozot aztán + minden felé lövés hangok egykét tank már ki halja :)
  • lachun
    csak azt nem értem , a 4 tankbol egyet sem hallotál , hogy gépuskáz???Ha azt halod akkor, sejtelmed lett volna a tankokrol!!!
  • 0Fritz0
    Hát, aki elől futkorászik, azt hamar lelövik. :)
    Időnként állj meg egy jól fedezhető helyen és nézz körül, mert a városok ostroma alatt igen hamar változhat a képzeletbeli frontvonal.
    Figyelj a társaidra (merre lőnek, jelentenek-e ellenséges egységeket) és haladj velük.
  • atwe
    Élmény beszámolo :
    -hát vegyes érzésekel és unalmas óraim lekötése véget felmentem harcolni :)
    de amit tapasztaltam az eddigi játékoknal egyáltalán :)
    50 ember kb elkezdi rá támadni a városra ::::::) körülötem estek ell az emberek sorba futotam futotam be a bokorba mit találok hát egy szövi snipert :D
    ok gyorsan lövök bele 5 m röl 2 golyot nem halmeg :) ok rámlö és elsötétedik minden fel eszmélem és eltünt ;)valszeg nem birta a streszt :)) oké 10 méter a város bejárata gondoltam befutok egyedül elkeztem futni mit találok 4 tank vellen szembe
  • lachun
    ja pldul 8 tank ,város támadás,szövibombázok 6perceltellik :-7 tank:(((
  • 0Fritz0
    A BF-széria után nekem is furcsa volt, hogy nem lehetett kiszállni a járművekből, de idővel megszokja az ember.
    Na meg a valósághoz még mindig ez áll közelebb.

Legalább az emberkék tényleg igyekeznek vigyázni a kezükben lévő technikára.

(Kivéve a Hunyadis rohamosztagot... )
  • Shad01
    A német katonának szigorúan tilos volt magára hagyni a harceszközét. A páncélosok személyzete nem szállt ki és kezdett el rambózni az épületekben.
  • lachun
    van free, van free , és nagyon nagy csaták vannak, gyeretekháboruzni:))
  • lachun
    képzeld el , kilövik a félszemélyzetett, és elmegy a gyereknek a kedve!!
    kiszál és elkezd boklászni az edöben!!!
  • Punker
    nincs, hivatalos oldalról szedd le az egészet + regisztrálj freetrial-t és kész :)
  • kitt2000
    van demoja a játéknak és honan tölthetem le
  • joebacsi
    miért 'hál istennek'? :)
  • lachun
    vannak gyalogos kasztok ,ha azt választod csak jármüre lehet vele fel üllni!!!!
  • lachun
    jármüböl, hál istennek nem lehet kiszálni!!!
  • Dosia
    Udv!Kérdés ha bármilyen jármüvet választok ki és utána gyalogosként akarom folytatni akkor van lehetöség kiszállni belöle mert nem az nem nagyon jön össze ?
  • Punker
    az azstalra kirakja az ikont, ráklikkelsz kéri a nevet kódot (mail-ben kaptad) azt beírod és kész.
  • Dosia
    ekkora f..z lamat mint én nem volt feltelepitve a multi része sry
  • Dosia
    Na oksa de hol van az az 1 tudom hogy faraszto kérdés de már legalább 1 orája szenvedek vele 1szeruen nem jövökrá :(
  • Kit--Kat
    Ez kicsit másképp működik itt nincsenek szerverek, csak 1, nem tudod eltéveszteni;)
  • Dosia
    már ez +történt de hol vannak a serverek?Nem találom öket !!
  • Punker
    regisztrálsz freetrial-t és belépsz a szerverre.
  • Dosia
    Üdv!Kérdés hogy lehet itt a multizni hova kell csatlakozni ??
  • lachun
    jo lenne feljönnöd Ts2-re és velünk meg beszélned,mert a rangosabb pioták tudnak oylan küldetést,csinálni ahol legalább BF-110 et vihetsz!!!
  • lachun
    hello manohun de jo látni téged is!!!!
  • atwe
    Elöre találkoztam utt közben zozoval és hupival :)
    Hupi :)
  • Punker
    rang kell ahoz hogy komoly dolgokat kapj.....