WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
hajrá hajrá 😊
jé tényleg😊2 hónap kihagyás után végre újra a csatatéren

Sippie
a grace már elég 😛
valakinek megy?nekem is csak grace

semmi probléma , brobáld a 2005 marc 12 logint és jelszot activálni!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

PrasCo
Jöttem lámulni - nézzétek el nekem. 😊 Megnéztem az accom.
"SUBSCRIPTION STATUS Inactive
SUBSCRIBE DATE Feb 26, 2005
LAST PROCESSED ON Feb 26, 2005
NEXT PROCESS DATE Mar 12, 2005"

Ez most azt jelenti, hogy szívtam a régit? 😊
nekem is activlet taz accauntom igaz csak "grace+ vagy mit irnak ki!!!

Új regisztrációt lehet csinálni,a régihez nem mûködik a link.Én már csináltam,és várok rá,hogy megérkezzen a jelszó.Addig is gyakorlom a célbalövést<#hehe>

PrasCo
Hm, abbiza kimaradt. Nem mûködik? Akkor új reg kell. :$ Akkor viszont csak 24.-tõl lesz játék. Óriási...
Aktiváltattad a régi accountod,vagy csak simán megpróbáltál bejelentkezni vele?Mert a honlapon nem mûködik a régi account aktiválása.

PrasCo
Kösz-kösz, akkor egyelõre még nem aggódom. 😄
Punkerwork
remélhetõleg éppen patch-elik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PrasCo
Régi free-trialos accal próbálkoztam.
"The game servers are not available. We apologize, please try again later."
Ez most tényleg tényleg, vagy megint az én készülékemben a hiba? 😊
Elméletileg már dolgoznka az accountomon,bár elég lassan.Sebaj,alig várom már,hogy újra harcolhassak😊

Jönn az szerintem csak javitgatják😄

Punker
nincs patch? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hopp 2004 augusztusától inaktív😊

22.-e van, de még mindíg nincs ujraaktiválva az accom😞

yepp

Jaja, asszem én is 😊))

Punker
Megyünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kíváncsi vok, na akkor letöltöm.
Thx az infokat.. TS fent van.. mikim van.. szal noproblem... bár a mikrofonom elég soxor szaraxik.. nem hallanak mások stb..

Ennél a hozzászólásnál olvashatsz kicsit többet a játékról: 15454

A jétékban városokat kell elfoglalni. Ez úgy történik, hogy egy város összes fõ épületét (zászlós épületek) el kell foglalni. Foglalni csak gyalogosok képesek, az összes többi harceszköz az õ foglalásukat hivatott támogatni.
Töltsd le a játékot.

Offline módban kipróbálhatsz minden gyalogos típust, harceszközt.

24.-én csinálj egy ingyenes regiszrációt (account) és ha megkapod a jelszód, feljöhetsz a játlék szerverére játszani.

Aki ki akarja próbálni a játékot mindenképpen szerezzen egy mikrofont, és telepítse a TeamSeak2 programot, mert így tudunk nekik segíteni, ha van valami kérdés.
Fontos a játék közbeni kommunikáció is. Csapatban megtöbbszörözõdik a túlélés esélye.
Punker
igen ha ki van fizetve a havi díj illetve freetrial idõszak van.

Nem rossz.
Egyébként hogy is van a rendszer, ha kedvem támad felmegyek egyet írtani és kész ? 😊))

ja ezt is meg kell nézni!!!
http://raft.playnet.com/files/beta119.avi

A készülö uj honlap csak a kedvcsináláshoz!!!
uj nézd meg!!!

Meglepetés? Csak nem megint egy újabb bug?! 😊

Már csak párnap és indul a FREETRIÁL, 7 nap a hatalmas csatamezön. Teljesen megujjult környezet a hangok , és minden ....ja és egy meglepetés!!!!!!

Csirke4 nek a link!!!
ITT

na skacok ma kapram egy mailt és nagyon tetszik😄DD

Punker

Nagyon valószínû,hogy a freevel együtt érkezni fog Tigris koma is.De finom kis szövipecsenyét fog enni a kiscicusom<#finom><#hehe>

yippie!

PrasCo
Nagy-nagy köszönet! 😊 Állati... Infatriere, greift an!
Augusztus 24-29 között lehet regisztálni a free trialra.
Akik freesek lesznek ne felejtsenek el 29.-én újra regisztrálni fügetlenül attól hogy az elsõ regük él-e még, mert így tudnak legtovább játszani.
Punker
77.77-es Nvidia driver-t töltöm éppen.

Végreee

Mindenki készülhet,24-étõl FREETRIAL!!!!!!!

Punkerwork
karácsony, születésnap, stb-re lehet kérni támogatst szülõktõl + gyüjtögetsz hozzá és kifizeted 1 évre elõre, nem mindegy azért hogy 12*15$ vagy 1*99,99$ nekem majd februárban kell megint fizetnem.

PrasCo
Hosszútávú terveim között nekem is szerepel az elõfiz, de amíg nem rendelkezek önálló és stabil, erre elegendõ keresettel, nem tudok mit tenni. <#szomoru1>
Punkerwork
vannak akciók mikor a régi reg-et is tovább lehet vinni, régi freetrial-t megfejelték még 2 héttel + utána volt 3 hónap 20$ én ez után fizettem elõ.

PrasCo
Nekem bejönnek.
Ugyanakkor azon filóztam, hogy de szép is lenne, ha a következõ free trialban a Leutnant-ig eljutott accomat vihetném tovább... <#zavart1> De hát így jár, aki nem fizet elõ. <#szomoru1> Mindegy, csak Kar98 legyen már a kezemben... <#eplus2>
Punkerwork
piros X-ek, iaro megint lehalt?

Néhány kép izelítõnek 😊

Punkerwork
ezt igérték + kell a reklám a dobozos verziónak, eddig minden nagyobb újjítás után volt ingyenes idõszak.

Ezt honnan veszed, mármint hogy lesz free trial 1.20-ra?

Punkerwork
repülni csak ott lehet megtanulni, amíg nem repülsz kb 90%-on nincs értelme kimenni online-ba, mert az ellenség és a légvédelem úgyis leszed, ott meg nyugisan tudsz gyakorolni.