19663
  • pedrohsi
    az egér érzékenységén is javítanak, remélhetőleg kisebb lag lesz a gyalogságnál, nem lesz többé CTHL leszakadás vagy a játék gyors újratöltésénél locked persona, újraírják a pontozást, és még sorolhatnám :)
  • pedrohsi
    hehe itt 25 fok van, kellemes

én megvárnám az 1.34-et aztán meglátjuk mi lesz belőle, elég sok dolog fog változni, jönnek az RA szenáriók, a páncéltörő rakéták, a sapperek valóban csak utászok lesznek, változik a járművek irányítása, stb stb
  • arpi66
    Pedro készíthetnél ha van kedved egy magyar leírást, lehet hogy nekik nem kell de nekünk IGEN :)beállítások parancsok segítségek. Szerintem Te és a Hupi össze dolgoztok még egy jobb csapat is ki jöhet belőle. Az én tudásom lófasz a Tietekhez képest de ha tudok segítek.

Kellemes utolsó Augusztus hétvégét :) 42 fok
  • Hupi
    Ja tényleg $here , elnézést :D
  • arpi66
    A $here működik.

De én még soha nem találkoztam Morris CDSW Gun tractorral az igaz kihagytam kb 1 évet
  • arpi66
    oké köszi próbálom
  • pedrohsi
    már úgysem sokáig lesz használható, mivel a sapper valóban utász lesz az 1.34-től, helyette lesznek a puskagránátosok, majd pedig a vállról indítható raketták

próbáld ki ezzel: $here
  • arpi66
    a .here nem ismert parancsnak látja
  • arpi66
    köszönöm :)
  • Hupi
    .here

a parancs a chatben

A sppolásnál azt vettem észre hogy már nem működik az S35 esetében ha az oldalt lévő dobozok közzé teszed a csomagot. Most nem tudom talán a toronyra kell rakni...
  • arpi66
    Sziasztok

Lenne 1 kérdésem, ha depót foglalok hogy tudom közölni a többiekkel hány %-on áll a foglalás? Tehát mit kéne beírnom?

És találtam 1 videó összeállítást 51 részből áll. Remélem mindenki megtalálja benne a szépséget. Vannak olyan részek benne, hogy látod mindkét felet támadás és védekezés közben madártávlatból.

http://www.youtube.com/watch?v=sF16xTYO68Y&feature=mfu_in_order&list=UL

Jó szórakozást :)
  • pedrohsi
    egyébként dolgoznak a jármű irányítás modernizálásán, a scenariókban nagyon le lesz butítva, de szeretnék a kampányban is kidobni a régi, idejétműlt állandó váltogatást a nézetek és a pozíciók között, de azért megtartva a szimulációban illendő részleteket
  • pedrohsi
    anno felajánlottam, hogy lefordítom magyarra a játékot, túl nagy érdeklődés nem mutatkozott a fejlesztők részéről, de a lehetőség adott, amennyiben meggondolják magukat és megnyitják a rendszert más nyelveknek
  • Hupi
    Angol guide
  • Hupi
    Napközben "pangás" van mert a játékosok zömét az amcsik adják, tehát itteni idő szerint éjszaka indul be az élet. A magyar oldal nem rég szűnt meg mert alig-alig látogatták és nem érte meg fenntartani. Itt viszont tudnak segíteni.
  • Totoka88
    Igen, megy már köszönöm. El is értem már a lvl2-t army-ban. De neem vhogy úgy tűnik, kevesen vannak a serveren, 1-2 csata van egyszerre, ott is ilyen 10 ember max 1 oldalon. Valamit elbaszok? :D
    Van magyar oldal, ami ezzel a játékkal foglalkozik? 1-2 dolog nem tiszta, jó lenne magyar leírás hozzá
  • arpi66
    igen nekem is ez a paramétere a gépemnek (laptop) driver frissítés után minden szépen futott
  • pedrohsi
    amit a windows felrak magától, az általában nem működik :)

driver frissítés után meglássuk mi lesz
  • Totoka88
    intel core 2duo 2.33, 2gb ram, nvidia gforce 9500gt
    Meg volt már fent ezen a gépen a játék, akkor is 14 napos próbaverzióval, és ment jól. Azóta volt windows újra rakva, de a win7 elvileg felrakja a drivereket magától, de megpróbálok geforce oldaláról tölteni egyet akkor.
  • pedrohsi
    az lesz pedig, vagy esetleg video driver probléma - milyen gép pontosan?
  • Totoka88
    Van egy olyan gondom, hogy felraktam a játékot, regeltem 14napos prba verziót, de nem indul a játék. Amikor a ww2.exe elindul, kicsit fekete a kép, aztán visszadob tálcára. Van vkinek vmi ötlete?? A gépem elég jó, nem azzal van a baj, h nem éri el a minimumot.
  • arpi66
    köszönöm
  • pedrohsi
    AP-vel az a baj, hogy egyszerűen átviszi a Daimlert és a Panhardot, szóval ha nem találod el a lövészt, akkor semmi baja nem lesz a járműnek (vissza tud lőni, legfeljebb két lyuk lesz rajta, amit meg nem látsz)
  • Hupi
    Legközelebb repesszel pörkölj oda neki attól kifekszik rögtön. Nem árt tudni a legtöbb tankban a torony bal oldalán ül a lövész menetirány szerint. Tehát ha szembe vagy vele a torony jobb oldalát kell célba venni.
  • arpi66
    a daimler, 1 lövéssel a IV. D kipattintotta én 3ap löttem telibe rá és ki nyert? a dallasi gyökér szerver
  • arpi66
    az 1.34 -ről ízelítő
  • arpi66
    http://www.youtube.com/watch?v=nzWrnfZc4GI&feature=feedu
  • Hupi
    Még csak offline lehet próbálgatni. Nekem tetszenek az új puska hang effektek, és mintha a célzás is nehézkesebb lenne. Minden esetre aki nem szerette az smg-t az elégedett lesz a G43-al közelharcban is jól használható lesz megfekszik az ellen egy végtag találattól is.
    A browning golyószóró rosszabb mint a Bren, nagyobb a szórása és csak 20 töltényes, az mg34 nyomába sem ér. A Garant sem tűnt jobbnak a Gewehr-nél.
  • arpi66
    igen letölthető de idő igényes :)
  • Hupi
    Töltöm kíváncsi leszek beta szerver remélem van.

Letöltés
  • arpi66
    a beta letölthető
  • pedrohsi
    van aknamező asszem eddig 1 RA pályán, de ügyesen ki lehet kerülni ha szerencséd van

egyébkén 1 amcsi hadosztállyal kísérleteznek a kampányban, készülnek az ikonok és minden egyéb ami a hadjárathoz kell
  • Hupi
    képek

képek

Aknamező is lesz? Ha ki vannak rakva a táblák
  • Punker
    most kapják meg a szövik a tankelhárító csavarhúzókészletet, esetleg a személyi pajzsokat.
  • Hupi
    Már 10 órája ...
  • arpi66
    ma délelőtt karbantartás
  • Hupi
    Ajjajj ez a nyammogós macska
  • Csirke4
    Ez már több mint amennyit csak remélni mertem volna. :3
  • Hupi
    Oldalról a réseken keresztül biztosan ill. hátulról a motort ki lehet iktatni.

A Churchill III-nak a motorját hátulról.
  • Csirke4
    Ha ki lehetne lőni grenadierrel a matildát ...
    Menyország. :D