19663
-
pedrohsi #19423 az egér érzékenységén is javítanak, remélhetőleg kisebb lag lesz a gyalogságnál, nem lesz többé CTHL leszakadás vagy a játék gyors újratöltésénél locked persona, újraírják a pontozást, és még sorolhatnám :) -
pedrohsi #19422 hehe itt 25 fok van, kellemes
én megvárnám az 1.34-et aztán meglátjuk mi lesz belőle, elég sok dolog fog változni, jönnek az RA szenáriók, a páncéltörő rakéták, a sapperek valóban csak utászok lesznek, változik a járművek irányítása, stb stb -
arpi66 #19421 Pedro készíthetnél ha van kedved egy magyar leírást, lehet hogy nekik nem kell de nekünk IGEN :)beállítások parancsok segítségek. Szerintem Te és a Hupi össze dolgoztok még egy jobb csapat is ki jöhet belőle. Az én tudásom lófasz a Tietekhez képest de ha tudok segítek.
Kellemes utolsó Augusztus hétvégét :) 42 fok -
Hupi #19420 Ja tényleg $here , elnézést :D -
arpi66 #19419 A $here működik.
De én még soha nem találkoztam Morris CDSW Gun tractorral az igaz kihagytam kb 1 évet -
arpi66 #19418 oké köszi próbálom
-
pedrohsi #19417 már úgysem sokáig lesz használható, mivel a sapper valóban utász lesz az 1.34-től, helyette lesznek a puskagránátosok, majd pedig a vállról indítható raketták
próbáld ki ezzel: $here -
arpi66 #19416 a .here nem ismert parancsnak látja -
arpi66 #19415 köszönöm :) -
Hupi #19414 .here
a parancs a chatben
A sppolásnál azt vettem észre hogy már nem működik az S35 esetében ha az oldalt lévő dobozok közzé teszed a csomagot. Most nem tudom talán a toronyra kell rakni... -
arpi66 #19413 Sziasztok
Lenne 1 kérdésem, ha depót foglalok hogy tudom közölni a többiekkel hány %-on áll a foglalás? Tehát mit kéne beírnom?
És találtam 1 videó összeállítást 51 részből áll. Remélem mindenki megtalálja benne a szépséget. Vannak olyan részek benne, hogy látod mindkét felet támadás és védekezés közben madártávlatból.
http://www.youtube.com/watch?v=sF16xTYO68Y&feature=mfu_in_order&list=UL
Jó szórakozást :) -
pedrohsi #19412 egyébként dolgoznak a jármű irányítás modernizálásán, a scenariókban nagyon le lesz butítva, de szeretnék a kampányban is kidobni a régi, idejétműlt állandó váltogatást a nézetek és a pozíciók között, de azért megtartva a szimulációban illendő részleteket -
pedrohsi #19411 anno felajánlottam, hogy lefordítom magyarra a játékot, túl nagy érdeklődés nem mutatkozott a fejlesztők részéről, de a lehetőség adott, amennyiben meggondolják magukat és megnyitják a rendszert más nyelveknek -
Hupi #19410 Angol guide -
Hupi #19409 Napközben "pangás" van mert a játékosok zömét az amcsik adják, tehát itteni idő szerint éjszaka indul be az élet. A magyar oldal nem rég szűnt meg mert alig-alig látogatták és nem érte meg fenntartani. Itt viszont tudnak segíteni. -
Totoka88 #19408 Igen, megy már köszönöm. El is értem már a lvl2-t army-ban. De neem vhogy úgy tűnik, kevesen vannak a serveren, 1-2 csata van egyszerre, ott is ilyen 10 ember max 1 oldalon. Valamit elbaszok? :D
Van magyar oldal, ami ezzel a játékkal foglalkozik? 1-2 dolog nem tiszta, jó lenne magyar leírás hozzá -
arpi66 #19407 igen nekem is ez a paramétere a gépemnek (laptop) driver frissítés után minden szépen futott -
pedrohsi #19406 amit a windows felrak magától, az általában nem működik :)
driver frissítés után meglássuk mi lesz -
Totoka88 #19405 intel core 2duo 2.33, 2gb ram, nvidia gforce 9500gt
Meg volt már fent ezen a gépen a játék, akkor is 14 napos próbaverzióval, és ment jól. Azóta volt windows újra rakva, de a win7 elvileg felrakja a drivereket magától, de megpróbálok geforce oldaláról tölteni egyet akkor. -
pedrohsi #19404 az lesz pedig, vagy esetleg video driver probléma - milyen gép pontosan? -
Totoka88 #19403 Van egy olyan gondom, hogy felraktam a játékot, regeltem 14napos prba verziót, de nem indul a játék. Amikor a ww2.exe elindul, kicsit fekete a kép, aztán visszadob tálcára. Van vkinek vmi ötlete?? A gépem elég jó, nem azzal van a baj, h nem éri el a minimumot. -
arpi66 #19402 köszönöm -
pedrohsi #19401 AP-vel az a baj, hogy egyszerűen átviszi a Daimlert és a Panhardot, szóval ha nem találod el a lövészt, akkor semmi baja nem lesz a járműnek (vissza tud lőni, legfeljebb két lyuk lesz rajta, amit meg nem látsz) -
Hupi #19400 Legközelebb repesszel pörkölj oda neki attól kifekszik rögtön. Nem árt tudni a legtöbb tankban a torony bal oldalán ül a lövész menetirány szerint. Tehát ha szembe vagy vele a torony jobb oldalát kell célba venni. -
arpi66 #19399 a daimler, 1 lövéssel a IV. D kipattintotta én 3ap löttem telibe rá és ki nyert? a dallasi gyökér szerver -
arpi66 #19398 az 1.34 -ről ízelítő -
arpi66 #19397 http://www.youtube.com/watch?v=nzWrnfZc4GI&feature=feedu -
Hupi #19396 Még csak offline lehet próbálgatni. Nekem tetszenek az új puska hang effektek, és mintha a célzás is nehézkesebb lenne. Minden esetre aki nem szerette az smg-t az elégedett lesz a G43-al közelharcban is jól használható lesz megfekszik az ellen egy végtag találattól is.
A browning golyószóró rosszabb mint a Bren, nagyobb a szórása és csak 20 töltényes, az mg34 nyomába sem ér. A Garant sem tűnt jobbnak a Gewehr-nél. -
arpi66 #19395 igen letölthető de idő igényes :) -
Hupi #19394 Töltöm kíváncsi leszek beta szerver remélem van.
Letöltés -
arpi66 #19393 a beta letölthető
-
pedrohsi #19392 van aknamező asszem eddig 1 RA pályán, de ügyesen ki lehet kerülni ha szerencséd van
egyébkén 1 amcsi hadosztállyal kísérleteznek a kampányban, készülnek az ikonok és minden egyéb ami a hadjárathoz kell -
Hupi #19391 képek
képek
Aknamező is lesz? Ha ki vannak rakva a táblák -
#19390 most kapják meg a szövik a tankelhárító csavarhúzókészletet, esetleg a személyi pajzsokat. -
Hupi #19389 Már 10 órája ... -
arpi66 #19388 ma délelőtt karbantartás -
Hupi #19387 Ajjajj ez a nyammogós macska -
#19386 Ez már több mint amennyit csak remélni mertem volna. :3
-
Hupi #19385 Oldalról a réseken keresztül biztosan ill. hátulról a motort ki lehet iktatni.
A Churchill III-nak a motorját hátulról. -
#19384 Ha ki lehetne lőni grenadierrel a matildát ...
Menyország. :D