WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ámde utána robbantható. CSAKHOGY, ha föl alá kocsikázik, és közben vickers meg eik kempelik akkor a sapperrel a közelébe se tdusz menni.
Átmentek World Of Tankozni meg egyebek. Szegény CRS lassan rábaszik, hogy telibeszarta az Axis oldalt éveken át.
A végén természetesen meguntam és kispawnoltam, nem szedett ki semmi. :D
De amúgy véletlenül sincsen szarránerfelve a német oldal...
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
laptop dual 2Mgh, G-force 9300, 3gb ram. Jól tettem hogy teszteltem a trialon mert így tudom hogy a szövik szopni fognak :D. A betán nem ment jól akadt nagyon (1 éve), az igaz hogy anyagi problémáim is voltak de most a triál bizonyított hogy fut a játék.
Erõt egészséget találkozunk a játékban. S!
Axis életkép egy AB-n :)))

Érdekes volt Rips védelme nemrég az utolsó puskást is felhasználtuk 1 teljes hadosztályunk emberanyaga elment a végén a bunkerban 10-en elhangzott a vezényszó knife out! aztán beszabadult egy smg-s a többit inkább nem árulom el :D bár állítólag Igor 13 szövit késelt meg.
viszont jó a Terrain 2, az amcsi fegyverek és a német Gewehr hangja még fura
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sajnos én egy hete beleszerettem a World of tanks címû játékba és azóta nehéz kivakarni elõle. :) PzIIIA-val csapattam és próbáltam kiszedni amit lehetett. :) jó kis game
Védtünk egy várost elég sok mindent kilõttünk és sikerült is kiverni a szöviket. Aztán néhány Stuart megtámadta Monchen G. repterét, feláltunk védelembe több Tiger és PzIVG, csirke vadászbombázóval. 3-4 stuart 1 Sherman76 és egy laffy került likvidálásra de nem is láttam õket mert hátrébb helyezkedtem a többiek elõbbre mentek. Végül Csirkével bekapcsolódtunk egy támadásba ismét Tigerrel mentem a sapperek és gránátosok persze már vártak minket egy Churchill7-esel folytatott tûzharcban tönkrement az ágyú Csirke a szövi gyalogsággal hadakozott majd vagy egy gránátos vagy ágyú a déli magaslatról végzett vele. Az ideg majd szétba**ta <#vigyor>#vigyor>
- Rapid Action scenariók lesznek ugye, némelyik Terrain II domborzattal, egyedi épületekkel, aknamezõkkel, egyedi égbolttal, eddig nem látott funkciókkal
- teljesen átírták a kliens és a szerver közötti kapcsolattartást, nincs több Mission Results Pending és CTHL...
- állítólag nagyon sokat javult a lag, fõleg a gyalogos harcban lesz élvezhetõbb a játék
- jönnek az amcsik, saját fegyverzettel
- elsõ lépések a dinamikus küldik felé, ezek jönnek majd a kampányban is késõbb
- a trim beállítások láthatók lesznek a repülõknél
- javítások és egyéb finomságok
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Várom a megmaradt és az új harcos társakat egy kis közös csatározásra.
FreeTrial érvényben! A regisztráció ingyenes!
Kommunikáció:
OKW TeamSpeak2 szerver, 66.28.224.196:8768
95 chat csatorna
Ja elõtte nem árt egy egészségügyi alkalmassági, mert csak tökéletesen ép idegekkel érdemes nekikezdeni ugyanis a szövik megtáltosodtak elég sokat szívatnak minket.
No matches.
<#nevetes2>#nevetes2>