WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Már huh de hiányoztatok nekem!!!!
Sajna egy idõben már függõ lettem,de most már más tölti ki az életem!
Remélem,nyerésre álltok,és a rohadt csigazabálokat irtjátok!!!!
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
In Development- New Enfield Rifle
KATT

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Akik a dobozt megvették és beregelték (mint én) azok 3 trial kulcsot kapnak a jövõ héten. Ezeket egyszer lehet felhasználni, 60 napon belül és 14 napos trialra jogosítanak fel.
Aki nem vette meg a dobozt, de aktív elõfizetõ, az egy ilyen kódot kap, amit február 1-ig kell átadnia. Ez szintén 14 napos trialt ad, és szintén csak egyszer felhasználható.
Az újoncoknak új accountot kell létrehozniuk a wwionline.com-on (személyes adatokat, elérhetõséget megadva), majd begépelni egy általunk átadott kulcsot kötõjelek nélkül. ÉKEZETET NEM SZABAD HASZNÁLNI AZ ADATOK MEGADÁSÁNÁL.
A kérelmeket jellezétek a Hunyadi fórum Free Trial topikjában!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A bomázócélzót azért lehet mozgatni, mert a bombázótiszt elméletben azzal keresi meg a célt. Nagyon fontos, hogy a bombázás elõtt vissza legyen állítva alaphelyzetbe, különben nem lehet eltalálni a célt.
Ha a célzó alaphelyzetben van és a sebesség-magasság jól be van állítva, akkor a bombák pont oda esnek, amit a célzóban látsz.
Ami nehéz a bombázásban, hogy pontosan a cél felett kell elrepülni. A pilóta nem a repülõ tengelyében ül, ezért körülményes ez. A célzókészülék viszont tengelyben van, ezért ezzel kell ellenõrizni a gép helyzetét a célhoz képest.
A bombázás menete:
Ki kell trimmelni a gépet, hogy a joy-jal való korigálás nélkül is egyenletes sebességgel-magassággal repüljön.
A térképen lévõ beosztásos kör segítségével a cél felé kell repülni.
Átváltani a célzókészülékre és annyira elõrenézni vele, hogy felül éppen látszódjon a köd. Így lesz elég idõ korigálni az esetleges eltérést.
Ha megjelenik a célzóban a célpont, vissza pilótára. Minimálisan bedöntve a gépet kanyarodni jobbra vagy balra. A kanyarodást lehet ellenõrizni a célzómûszerrel.
Ha már pont a cél felé repülsz, a pilótánál kapcsold be az autopilótát.
A célzókészüléket alaphelyzetbe kell állítani (num2-t lenyomva láthatod a kitérés helyzetét) és pontosan beállítani a mûszeren a repülési sebességet, magasságot (a két szélsõ érték a bal felsõ sarokban).
Amikor "beúszik" cél a célkeresztbe lehet dobni a bombákat.
Gyárat 3000m felett, AB-t 2000m felett érdemes bombázni, mert a léfvédelem ott már nem talál el.
A magasságbeállításnál a célpont tengerszint feletti magasságát le kell vonni.
Apropó, a Heinkellel hogy a rákba kell bombázni? A bombacélzót lehet rajta ide oda ekergetni+ állítani a sebességet és a magasságot, de hogy kell használni?
A minimppel kapcsolatban, azért az iránytû hiánya elég zavaró, szóval lehet úgy is használni a cuccot hogy nem térképet, hanem csak az égtájakat jeleniti meg, gondolom ez kevésbé terhelõ de azért funkciónális. A bal ALT-al elõ kell varázsolni az egeret, és rá kell klikkelni a kis minimapre hozzá!
A bombázópilóták érdemeit nagyban növeli az, hogy a franciák elleni bombázás, ha haza is tudnak repülni a Heinkelek, több mint 2 órát vesz igénybe.
Z gombbot nyomogatva lehet eltûntetni a minimap-ot. A settings.exe-vel be lehet állítani, hogy eleve minimap nélkül induljon a játék.
Az utolsó nagyob patch elõtt lehetett állítani a fák részletes megjelenítésének távolságát, vagyis az annál távolabbi fákat csak egyszerû grafikával jelenítse meg.
Tegnap belenéztem a játék cfg fáljába, és azt hiszem azt átírva manuálisan lehet állítani ezt az távolságot. Ma délután fogom kipróbálni. Ezzel biztosan lehet nyerni pár fps-t. Hátránya, hogy nem lehet átlátni a fák ágai között, ezért a távoabbi ellenséget nehezebben lehet észrevenni.
Én nem értek ehhez de nekem ugyan ilyen gépem van 2giga ramal és szinte tökéletesen fut(pittypang nélkül azzon kívül minden bekapcsolva.
Amd3000
Abit Nf7
2*256 Ram (dual channel)
Geforce 6600 GT
Offline-ban 70-80 fps 1024*768-as felbontásban. De tegnap is amikor repültem ugy zuhantam le hogy sokan voltak alattam, és 2 fps-em volt, a következõ kép már csak az volt hogy lennt vagyok darabokban. Igaz lejjeb huztam hogy ne jelenitsen meg sok ellenfelet, illetve annyi játékost, lehuztam low-ra ami látványosan megdobta az fps-t de csak a földön. Levegõben tényleg a ram hiánya lehet ez a 2 fps, mert nagyon nagy a látótávolság. Repülõre tényleg kell az 1 giga ram, vagy inkább 2.
Mindenesetre pénztárcám jelenlegi állása szerint nem mostanában fogok repülni.
Pontosan, nekem 'majdnem' ugyanilyen configom van, 1024 ram, 6600GT, DE!!!! aMD 3500+ hajtja! a különbség hatalmas, offline 80-90 fpsem van 1152x856 os felbontásnál, minden maxon! Online is simán van 30-50 fps, a repülés is teljesen élvezhetõ. Akkor lassul csak be ha tényleg nagyon sokan vannak, akkor is csak repülésnél. A földön, városban teljesen jó. Nem csoda egyébként, a játék hatalmas tereket jelenit meg, hisz 4000 méter a látótávolság, ez rengeteg geometriai elõkészitõ munkát igényel a procitól, mielõtt a vga kártya még képbe lépne.
De ez rengeteg programnál így van, a processzor a lelke mindennek, az számolja az alapgeometriát, valamint az összes mesterséges intelligenciát, ha az jó, és van elég memória (1giga ma már alapkövetelmény) nagy baj nincs, max ha gyenge a VGA-d, leveszed a részletességet. Ha az a szitu hogy akármilyen felbontásban szarul fut, tuti a procid a gyenge láncszem. Mellesleg, egy elég tiszességes procit+alaplapot (ha kell) kb annyiért v kevesebbért lehet venni mint egy izmos videókártyát, sokkal jobb beruházás fejlesztésnél.
A játék nagyon memóriaigényes. A beszpónolás után pár másodpercig mindenkinek akad. Ha elég a memóriád (1Gb vagy több), ez nem túl zavaró. Kevesebb memóriával sokkal tovább tart, és játék közben is több az akadás mivel a merevlemezt használja hiányzó memória helyett.
A fejlõdés lasabb lett de gyorsan tudsz fejlõdni ha depot foglalsz vagy ms-t csinálsz (mobil spawn).
Nem tudom milyen géped van de ha feljössz tsre segítünk beállítani hogy ne lagoljon(azaz hogy segítenek<#hehe>#hehe>)
Elég sok minden megváltozott mióta legutobb játszottam, szebb lett jóval, de nagyon lagos még mindig.
Volna pár dolog amire még nem sikerült rájönnöm. Régen ha jól emlékszek akkor ugy lehetet a legelején könnyen fejlõdni hogy point defense-es misszión azt hiszem 10 percig kellett dekolni. Na most itt ez már nem jött be, este fél 6-tól, idáig 43% -ot sikerült elõrelépnem, és fingom sincs hogy miért.
Valaki elmagyarázná hogy zajlik a fejlõdés?