19663
-
pedrohsi #16699 valszeg azért van, mert javítottak a láthatóságon, a létszámlimiten, ami viszont nagyobb igényű mint eddig - főleg a repcsiknél lehet észrevenni, amelyek a földről nézve már nemcsak pillanatokra láthatók, még egészen nagy létszámnál sem -
Shad01 #16698 Offline-ban nem vettem észre fps változást, de ha valahol nagy csata van, nagyon lelassul. Tegnap lelőttem egy gyalogost,aki egy épületben feküdt. A lövés után kifutott az épületből és tőle kb 10 m-re esett össze. -
lachun #16697 ki javitják, a béta teszten is jött vagy 4 pacsi. -
#16696 :), nem de ahol edig 10 volt ott most 1 -
#16695 lol. az 1fps-ből mennyit vettek el 10-et? -
pedrohsi #16694 valszeg lesz egy kisebb javítópeccs, ami helyrerakja, legutóbb is ez volt -
#16693 de :( -
#16692 Nektek nem lett kevesebb FPS az új patch után? -
#16691 Hát ma már én nem játszok, inkább nézek egy kis Prison Breaket :D -
#16690 csorog le 41 mega -
lachun #16689 a fene, akkor mennem kell aludni:((( -
#16688 köcce :) -
#16687 7-kor kezdték elméletileg 9 - fél 10-re kész -
#16686 "All Battleground Europe game servers are down."
Ez a tapasz miatt van igaz? Kb. mikorra patchelik fel? -
lachun #16685 viszont, nagyon izgi védeni az Ms-t:)) -
#16684 viszont ha kijössz nem kapsz pontot az emberek után -
#16683 nem gondoltam hogy ilyen egyszerű a megoldás :) -
#16682 nem ülsz 1,5 órát tétlenül (nekem volt már több is) vagycsak simán kiszállsz és véded a teherautót az ei-ktől stb..... -
#16681 Sry, de valszeg az én katonai tapasztalatlanságom okán nem látom így elsőre ennek taktikai és stratégiai előnyeit. Most miért jó hogy én otthagyom az MS-em? -
#16680 igen ott marad ahol hagytad -
#16679 elhagyható mobil spawn
ezt hogy kell érteni? kiszállhatok az opelből? -
#16678 szóval ha nem látok vért miközben lövöm a csókát, és kispawnol, akkor se biztos hogy meg kapom a killt. hát ez tetszik :DD -
#16677 jön a patch :) -
lachun #16676 ja és ha nem menne ,akkor gyere fel TS2re! -
#16675 MagyarHQ-n minden le van írva. -
#16674 Valaki segítene ebbe a free triálos verzióba hogy hogy megy ez pontosan? -
lachun #16673 nagyon jo szerintem, elég kielégitö amit össze szedtél:) -
pedrohsi #16672 RTFM
sebzés és kill rendszer
-
#16671 mert atűz öli me gőket, a tűz sajna nem számít kritikus sebzésnek, ezért van az hogy ha elsőre kilövöd a lőszert és ledobja a tornyot azt se veszi kill-nek, de lassan javítják az ilyeneket is. -
#16670 Nah, Profondeville ostrománál kigúnyoltak hogy IVD-vel megyek a harcba, mondván kiszednek. Hát nem szedtek ki, sőt egy Sharmant és egy ATG-t is elitéztem + még el sem találtak. :)
Azt viszont nem értem, hogy ha egy tank kigyullad a lövésebtől, akkor az miért csak sebzésként kapom meg? -
lachun #16669 egyébként tegnap nagyon mozgalmas volt Givette elött az az L alaku erdő:))) -
lachun #16668 szépen, tényleg marha nagy csaták lesznek:))) -
#16667 A tüzérséget is meg kell védeni mert ha elkezd valaki pufogtatni egy AB-t akkor azt előbb utóbb felfedik és a másik oldalnak is lesz egy tüzérsége ami kiszedheti az ellenséget.
A távolságok ekkor már tényleg megnőhetnek és nem lehet egy AB-t sarokba szorítani mert egy másik AB-ből belövik az ellenséget. Szerintem. -
#16666 hm... régebben pont az volt a cél, hogy aki elvisz egy tankot, az nehogy az ellenségnél kiugorjon belőle aztán ott hagyja a csába... főleg a noobok, akik kiszállnak hogy egy gyalogos aki bemenekült a házba azt mindenképp leírtsa. Most meg ezt be akarják rakni? -
pedrohsi #16665 Nem akartam belebonyolódni, de most már inkább leírom :
az STO (server tracked objects) technológia révén jöhet be a tüzérség, mivel eltűnik a 2-3 km-es lövéshatár. Ha ez bejön, akár 8-10 km-ről is puffogtathatnak egymásra az egységek, és akár 10 km magasságból is bombázhatunk. Ez még odébb van, egyelőre a füstgránátok és az elhagyható MS-ek valósultak meg, de ez csak az első lépés. Ígéretük szerint minden peccsben jön egy-egy újabb funkció (elhagyható járművek, kiugrás repgépből, stb) -
#16664 Biztos kártyaparti ment hátul. ;) -
#16663 A másik véglet, mikor nyúbiként nyúbikat vittem opellal ki a frontra. Leparkoltam egy bokor mögött, és visítottam, hogy húzzanak már lefelé, itt vagyunk, mennem kéne hátrébb MS-nek. A vázon golyók kezdtek kopogni, verda rükvercbe, még mindig bent dekkoltak... :D -
#16662 Rommel és Herland szépen végigcsinálta velünk a kiképzést és így hogy 2-3 hónapot kivártak mostmár nagyon jó páncélosok lettek mert az elején megtanulták hogy kell tankozni, persz eaki nem csapatban játszik az nem foglalkozik ilyen dolgokkal :( -
#16661 Igen? Ez szomorú. Én mindig is úgy voltam ezekkel, hogy tisztelem az erősebbet, az okosabbat és inkább segítek neki minthogy égessem magam. Multkor pl. vezethettem volna én is tankot, de inkább furikáztam a 88-asokat fel a hegyre, gondoltam az biztos hasznosabb a wermachtnak. :))
Viszont itt is előfordul olykor-olykor, hogy olyan vontat aki nem ismeri még a dörgést és mondjuk egyenesen bevisz minkt a tűvonalba és utána sry-zik a mocsok. Ennél még az is jobb ha felborul vagy nemtom. :P -
#16660 az a baj hogy már az tis vezethet, régen hadnagy alatt nem kaptál IIIH-t most meg csicska tizedesek rohangálnak tigrissel stb.....