WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Jó újra hallani felõled.
ja és édeske az MSN-en hova tüntél!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Cijja drága " tankok jönnek Északrol""

kincsed
Hajaj...azok az idõk mikor a mély hangod hallattad kegyetlen lassan.Lacus mi is volt a szöveg?....

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Hellloooooka fiuk!
Már huh de hiányoztatok nekem!!!!
Sajna egy idõben már függõ lettem,de most már más tölti ki az életem!

Remélem,nyerésre álltok,és a rohadt csigazabálokat irtjátok!!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Csirke4
THX!
Az árnyékon nem kell meglepõdni, azt Doc utólag módosította, a játékban nem ilyen:)

In Development- New Enfield Rifle

Csirke4nek egy kis melléklet!!!
KATT

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Na itt a lényeg:

Akik a dobozt megvették és beregelték (mint én) azok 3 trial kulcsot kapnak a jövõ héten. Ezeket egyszer lehet felhasználni, 60 napon belül és 14 napos trialra jogosítanak fel.

Aki nem vette meg a dobozt, de aktív elõfizetõ, az egy ilyen kódot kap, amit február 1-ig kell átadnia. Ez szintén 14 napos trialt ad, és szintén csak egyszer felhasználható.

Az újoncoknak új accountot kell létrehozniuk a wwionline.com-on (személyes adatokat, elérhetõséget megadva), majd begépelni egy általunk átadott kulcsot kötõjelek nélkül. ÉKEZETET NEM SZABAD HASZNÁLNI AZ ADATOK MEGADÁSÁNÁL.

A kérelmeket jellezétek a Hunyadi fórum Free Trial topikjában!
Kit--Kat
<#worship>Akkor majd ha lehetne jövöhét 2. felében beajálhatnál<#awink>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hivatalos info: ma jönn valamikor!!

Pluskast
Ha nagyon akarod akkor majd én ajánlak:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kit--Kat
És engem ki akar ajánlani?;)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
Van freetrial de csak elõfizetõ ajánlásával.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

na szép joreggelt ma megyek utolsonak éjszakáb a héten, ugyhogy megint jövök harcolni:)))

A minimappal kapcsolatban ezt nem is tudtam. Engem nem a minimap hiánya zavart, hanem az, hogy a munició mennyiségét nem látom.

A bomázócélzót azért lehet mozgatni, mert a bombázótiszt elméletben azzal keresi meg a célt. Nagyon fontos, hogy a bombázás elõtt vissza legyen állítva alaphelyzetbe, különben nem lehet eltalálni a célt.
Ha a célzó alaphelyzetben van és a sebesség-magasság jól be van állítva, akkor a bombák pont oda esnek, amit a célzóban látsz.

Ami nehéz a bombázásban, hogy pontosan a cél felett kell elrepülni. A pilóta nem a repülõ tengelyében ül, ezért körülményes ez. A célzókészülék viszont tengelyben van, ezért ezzel kell ellenõrizni a gép helyzetét a célhoz képest.
A bombázás menete:
Ki kell trimmelni a gépet, hogy a joy-jal való korigálás nélkül is egyenletes sebességgel-magassággal repüljön.
A térképen lévõ beosztásos kör segítségével a cél felé kell repülni.
Átváltani a célzókészülékre és annyira elõrenézni vele, hogy felül éppen látszódjon a köd. Így lesz elég idõ korigálni az esetleges eltérést.
Ha megjelenik a célzóban a célpont, vissza pilótára. Minimálisan bedöntve a gépet kanyarodni jobbra vagy balra. A kanyarodást lehet ellenõrizni a célzómûszerrel.
Ha már pont a cél felé repülsz, a pilótánál kapcsold be az autopilótát.
A célzókészüléket alaphelyzetbe kell állítani (num2-t lenyomva láthatod a kitérés helyzetét) és pontosan beállítani a mûszeren a repülési sebességet, magasságot (a két szélsõ érték a bal felsõ sarokban).
Amikor "beúszik" cél a célkeresztbe lehet dobni a bombákat.

Gyárat 3000m felett, AB-t 2000m felett érdemes bombázni, mert a léfvédelem ott már nem talál el.
A magasságbeállításnál a célpont tengerszint feletti magasságát le kell vonni.

Apropó, a Heinkellel hogy a rákba kell bombázni? A bombacélzót lehet rajta ide oda ekergetni+ állítani a sebességet és a magasságot, de hogy kell használni?

A minimppel kapcsolatban, azért az iránytû hiánya elég zavaró, szóval lehet úgy is használni a cuccot hogy nem térképet, hanem csak az égtájakat jeleniti meg, gondolom ez kevésbé terhelõ de azért funkciónális. A bal ALT-al elõ kell varázsolni az egeret, és rá kell klikkelni a kis minimapre hozzá!

Egészen jól állunk a gyárbombázásokkal. Tegnap mi is kivettük a részünk a feladatból. Az 1sthpr 4 telitalálatot ért el.
A bombázópilóták érdemeit nagyban növeli az, hogy a franciák elleni bombázás, ha haza is tudnak repülni a Heinkelek, több mint 2 órát vesz igénybe.
Gyengébb gépeken a játékot lassítja, ha a képernyú jobb aljában be van kapcsolva a minimap. Ha a nagy térkép is be van hozva, az nálam felezi az fps-t.
Z gombbot nyomogatva lehet eltûntetni a minimap-ot. A settings.exe-vel be lehet állítani, hogy eleve minimap nélkül induljon a játék.

Az utolsó nagyob patch elõtt lehetett állítani a fák részletes megjelenítésének távolságát, vagyis az annál távolabbi fákat csak egyszerû grafikával jelenítse meg.
Tegnap belenéztem a játék cfg fáljába, és azt hiszem azt átírva manuálisan lehet állítani ezt az távolságot. Ma délután fogom kipróbálni. Ezzel biztosan lehet nyerni pár fps-t. Hátránya, hogy nem lehet átlátni a fák ágai között, ezért a távoabbi ellenséget nehezebben lehet észrevenni.
Szia

Én nem értek ehhez de nekem ugyan ilyen gépem van 2giga ramal és szinte tökéletesen fut(pittypang nélkül azzon kívül minden bekapcsolva.
Royce
A gépem:
Amd3000
Abit Nf7
2*256 Ram (dual channel)
Geforce 6600 GT

Offline-ban 70-80 fps 1024*768-as felbontásban. De tegnap is amikor repültem ugy zuhantam le hogy sokan voltak alattam, és 2 fps-em volt, a következõ kép már csak az volt hogy lennt vagyok darabokban. Igaz lejjeb huztam hogy ne jelenitsen meg sok ellenfelet, illetve annyi játékost, lehuztam low-ra ami látványosan megdobta az fps-t de csak a földön. Levegõben tényleg a ram hiánya lehet ez a 2 fps, mert nagyon nagy a látótávolság. Repülõre tényleg kell az 1 giga ram, vagy inkább 2.
Mindenesetre pénztárcám jelenlegi állása szerint nem mostanában fogok repülni.

Mostmár tudom én is:)De a következõ fejlesztésig még egy kis idõ hátra van.

Pontosan, nekem 'majdnem' ugyanilyen configom van, 1024 ram, 6600GT, DE!!!! aMD 3500+ hajtja! a különbség hatalmas, offline 80-90 fpsem van 1152x856 os felbontásnál, minden maxon! Online is simán van 30-50 fps, a repülés is teljesen élvezhetõ. Akkor lassul csak be ha tényleg nagyon sokan vannak, akkor is csak repülésnél. A földön, városban teljesen jó. Nem csoda egyébként, a játék hatalmas tereket jelenit meg, hisz 4000 méter a látótávolság, ez rengeteg geometriai elõkészitõ munkát igényel a procitól, mielõtt a vga kártya még képbe lépne.

De ez rengeteg programnál így van, a processzor a lelke mindennek, az számolja az alapgeometriát, valamint az összes mesterséges intelligenciát, ha az jó, és van elég memória (1giga ma már alapkövetelmény) nagy baj nincs, max ha gyenge a VGA-d, leveszed a részletességet. Ha az a szitu hogy akármilyen felbontásban szarul fut, tuti a procid a gyenge láncszem. Mellesleg, egy elég tiszességes procit+alaplapot (ha kell) kb annyiért v kevesebbért lehet venni mint egy izmos videókártyát, sokkal jobb beruházás fejlesztésnél.

A ramod kevés,meg a procid is számít.nekem is 6600gt-m van,meg 1 giga ramom,de Celeron 2 gigásom.Offline 30-40 fps-em van,még repülve is,de mikor volt ingyenesen játszható idõszak,akkor városban 6-7 fps-em volt.Mezõn volt néha 15-20.Milyen géped van?

Royce
Aha, értem, akkor megprobálom lejjeb huzni hogy mennyi játékost mutasson, mert csak 512 ramom van és elég sokat vakar a vinyón. Biztos ez a baj. Köszönöm!

Ha offlien jól fut a játék, akkor valószínûleg az a baj, hogy a rendes játék alatt túl sok a megjelenített játékos. A settings.exe-t futtatva le kell venni azt a minimumra.

A játék nagyon memóriaigényes. A beszpónolás után pár másodpercig mindenkinek akad. Ha elég a memóriád (1Gb vagy több), ez nem túl zavaró. Kevesebb memóriával sokkal tovább tart, és játék közben is több az akadás mivel a merevlemezt használja hiányzó memória helyett.
Punker
15$ havonta.

mennyit kell fizetni?

Punker
hivatalos honlapról, hogy online játszhass ahoz elõ kell fizetni.

ezt a játékot honnan tudom megszerezni???

Royce
Azt hiszem lassan indul a 25-dik kampány, az elöbb olyasmit irtak hogy 50 perc múlva lekapcsol a szerver

Royce
Azt hiszem lassan indul a 2-dik kampány, az elöbb olyasmit irtak hogy 50 perc múlva lekapcsol a szerver

Punker

Punker
belépéskor szagag tmindnekinek, driver a legújabb van fent?

Royce
Ha megkérnélek, csinálnál egy screenshotot a grafikai beállitásokról? Nem tudom miket kéne beállitani, a lagg meg a net miatt nem lehet szerintem, 3 megabites. Amikor beléptek a játékba és már indulnátok, akkor nem laggol Nektek vagy fél percig? És az adatátviteli vonal sem folytonos, persze nem azt mondom hogy iszonyat szaggat,de az elején nagyon szenved.

Royce
Nem állitottam semmit sem, 1024*768, még csak fel sincs huzva a grafika maxra. Viszont offline-ban meg tökéletes az fps, olyan mintha online a lagg miatt csökkene igy le. Vagy nem tudom... Nincs ötletetek?

Punker
valamit nagyon elállítottál, nekem is 6600GT-van és 1280*1024-ben átlag 50 fps van.

Royce
azt hiszem ma repültem utoljára 1 fps 6600-gt-n, tiszta lagg az egész

Tudod hogy mennyire értek az ámítógépekhez<#zavart1>
Sippie
Nah Cimbi a segítõkész :D
Szia

A fejlõdés lasabb lett de gyorsan tudsz fejlõdni ha depot foglalsz vagy ms-t csinálsz (mobil spawn).
Nem tudom milyen géped van de ha feljössz tsre segítünk beállítani hogy ne lagoljon(azaz hogy segítenek<#hehe>)
Royce
Na,befizettem, nem tudtam várni holnapig.
Elég sok minden megváltozott mióta legutobb játszottam, szebb lett jóval, de nagyon lagos még mindig.
Volna pár dolog amire még nem sikerült rájönnöm. Régen ha jól emlékszek akkor ugy lehetet a legelején könnyen fejlõdni hogy point defense-es misszión azt hiszem 10 percig kellett dekolni. Na most itt ez már nem jött be, este fél 6-tól, idáig 43% -ot sikerült elõrelépnem, és fingom sincs hogy miért.
Valaki elmagyarázná hogy zajlik a fejlõdés?

Royce
Köszi!
Akkor már lehet holnap befizetek rá ha indul új kampány.

Punker
rengeteget változott, és a gépigény se kicsi, MagyarHQ-n vannak képek.

Royce
Változott az alap ww2 onlie óta a fejlõdési rendszer? Kb 2 éve játszottam vele utoljára, akkor a gépigény nagyon lelohasztotta a kedvemet tõle. Most mi a gépigény?

Punker
talán holnap, most intermission van, (itt gyorsabban tudsz fejlõdni)

Royce
Sziasztok!
Mikor indul új kampány? Gondoltam befizetek rá, amikor kezdõdik egy új

Kiderült,hogy általános free trial nem lesz,hanem a régebben játszó játékosoknak aktiválják az accountjaikat.Pedig most szerintem arra kéne menniük,hogy minél többen játszanak,kár ingyen is,így sokkal élvezetesebb lenne a játék.