WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Pedro-val is talcsiztam, azt semmi.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
<21:52:13>21:52:13> No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
Adatok:
Label:102. Ricsi TeamSpeak Server
Server adress:195.70.50.41:8767
Nick:bricsi
server pass.:******
Problem?
Csak olyan embereknek adunk kódot, akik képesek használni a TS-t és hajlandóak a csapatjátékra.
A játék nagyon bonyolult, kezdõként könnyen elmegy a kedve tõle az embernek. Akkor lehet igazán élvezni és eredményt elérni, ha csapatban játszunk.
A mi célunk az, hogy akik kipróbálják, lehetõleg fizessenek majd rá elõ a jövõben.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
<#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
Hétvégén megint belecsapok a lecsóba! :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a rövid reklám után indíthatod az iraki videót
Teamspeak-ra rákeresel a gúgliban oszt kint vannak a Magyar HQ-n az infók sztem amúgy ha nincsenek akkor
a Connectben--->Connect és ott a fehér részre katt majd Add server és a jobb oldalon:
a jelszó az titkos találd ki sztem kint van a Magyar HQ-n amúgy: tspass
Majd Punker kimoderálja ha nagyon titkos.
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Ha valak ki akarja próbálni a játékot, annak a TeamSpeak2 programon keresztül kell felvennie velünk a kapcsolatot. A TS-hez minden infó magtalálható a
Magyar HQ-n
Csak azoknak adunk kódok, akik képesek ezt megtenni.
Valaki tudna helpingelni?
Tökre megváltozott a honlap.
Regeltem erre a FreeTrial-ra és kéne kapnom 1 cd-key-t, de már 1napja várok.
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Ha valaki komolyan érdeklõdik és ki szeretné próbálni a játékot online, az jelezze.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az nem Hupi szövege volt,hogy "francia tankok jönnek északról"?<#vigyor>#vigyor>