19663
-
#16739 1-2 hét aztán majd... :D -
#16738 És ezt te is befizethetnéd... ;)
(muhaha) -
#16737 MEgnézed a honlapot és 1 év az 99.99$
és siess mert emelkedik a dollár :)
Ha most befizeted akkor 20606,9391 forint ;-) -
KMeyer #16736 Éves előfizetésre adnak kedvezményt.Akik befizették,még 20000et sem vontak le tőlük,a havi átlag így 2000 alatt marad.Ha 4-szer megtartoda tízóraira szánt pénzt,már kijön egy hónapnak a díja -
csingacsguk #16735 Hát ha havonta 14-15 dollár akkor 36k körül van. Nem tudtam mennyi az 1 éves előfizetés...
BOCSÁNATOT KÉREK ÓRIÁS HIBÁM MIATT -
#16734 milyen 36k? 100$ az hol 36k? mikor én fizettem akkor 187 illetve 210 forint volt egy dollár közelében nincs annak amit te mondasz -
csingacsguk #16733 Hát én valamiért nem vagyok képes kiadni 36000 Ft-ot egy évi játékért...Ezen sokkal töb értelmes dolgot lehet kapni -
lachun #16732 ez igen , remélem most már küldik neked, lassan egy éve várod!! -
KMeyer #16731 A játék elég komoly szervert(eseleg szervereket igényel,nem tudom pontosan,hogy mennyivan),ezért ingyenesen márcsak ezért sem működhet.Én is például diák vagyok,de ha nyáron sikerül a felvételi(és végr emegérkezik a dobozom),akkor kérek egy 1 éves előfizetést,vagy beállok nyári munkába,és pár hét alatt összeszedek ehy éves fizetést -
lachun #16730 egy ilyen feliratra kell kattintani 14 nap után!!!
I would like to unsubscribe from Battleground Europe.
szerintem nem nagyügy!! -
#16729 más is van aki fiatal még és pl karácsonyra kért 1 éves előfizetést stb...... -
csingacsguk #16728 Kipróbáltam csak úgy singleben és már ott elképzeltem milyen jó lehet ezzel a játékkal így csapatosan játszani..., de mivel nekem még nincs keresetem(szóval még diák vagyok) ezért a szüleim pénztárcáját nem szeretném terhellni egy mondhatjuk felesleges dologgal. -
lachun #16727 délelött kiprobáltam, ,sajna ma nem tudok játszani, meg kell tunigolni a gépemet nagyon akadozik, majd holnap leszek!! -
lachun #16726 szerintem probáld ki és meglátod miért kell fizetni érte:DDDDDD -
csingacsguk #16725 Például azért lehetne ingyenes, mert sok free online játék létezik, olyanok is amik előtte fizetősek voltak...Bár, ha sokan játszanak a játékkal tényleg nem valószínű, hogy az lesz... -
#16724 4 éve is 15$ volt most is annyi arról nema patkányok tehetnek hogy a forint dollár árfolyam most nem éppen a legjobb. -
#16723 miért lenne ingyenes? havonta 2-3 ezer pénz az semmi ilyen szinten egy esti sörözés stb nem jön ki annyiból amiből egész hónapban játszol. -
#16722 Inkább drágább ;-) -
csingacsguk #16721 Hát remélem egyszer majd ingyenes lesz, mert nagyon tetszik -
#16720 akkor ez nem a te játékod...... -
csingacsguk #16719 Azt is meglehetne tenni, hogy megszakítóm aztán regelek újra?:D Mert nekem egy játék akármilyen jó is nem ér meg 3000 Ft-ot havonta... -
#16718 hát a beállításoknál :) -
csingacsguk #16717 És, hogyan lehet megszakítani? -
#16716 de igen 2 hét múlva mikor lejár a free ha nem szakítod meg átrak fizetősre. -
csingacsguk #16715 Ok szóval, ha megadom attól még nem fogják lenyúlni a számlámról a pénzt:) -
#16714 azért nem kell de megadni akkor is kell. -
csingacsguk #16713 Nem adtam meg kártyaszámot:), mivel nem szándékozom fizetni! Én csak kipróbálni szeretném ezt a trial cuccot!
Vagy azért is fizetni kell??? -
pedrohsi #16712 hmmm, a regisztrációnál valós kártyaszámot adtál meg? (ez egyébként szerintem megkadályozná azt is, hogy orrba szájba új felhasználót hozz létre:)
amúgy még az lehet a baj, hogy nem jegyzik be elég gyorsan a regisztrációt, talán a hétvége miatt, de ilyen gond nem volt mostanában -
csingacsguk #16711 Vagyis hát történni történik valami egész pontosan megnyitódik a hivatalos oldal (LOGIN ERROR REPORT)
" We were unable to verify member name and password. Please try again."
Pedig biztos, hogy jól írtam be mindent... -
csingacsguk #16710 Üdv!
Még mindig nem kaptam meg az e-mailt ezért megfogadtam tanácsodat, csináltam egy új felhasználót és mindjárt a regelés után megváltoztattam a jelszót, viszont miután a játékra rámegyek és beírom a fhsznevet és a jelszót nem történik semmi...
Mi lehet a baj.
Üdv
Csingacsguk -
pedrohsi #16709 egy kis trükkel kikerülheted a levelet: ha a böngésződ elmentette a regisztrációt, akkor jelszó nélkül be tudsz lépni az adatmódosításhoz (pontosabban a böngésző rögtön beenged). itt meg tudod változtatni a jelszavad, és azzal már beléphetsz, nem kell várni a levélre -
csingacsguk #16708 Igen freemail:) De azóta már regeltem egy vipmailes fiókkal is...
Itt is várni kell úgytűnik -
#16707 freemail? néha várni kell. -
csingacsguk #16706 Szevasztok!
Úgy döntöttem kipróbálom eme játékot, de már vagy másfél órája regisztráltam mégse küldik az e-mailt a jelszóval... Így lehetetlenség
Az én hibám ez vagy tényleg ennyit kell rá várni?
Üdv
CSingacsguk -
lachun #16705 u skacok tegnap kicsit besöröztem, ugy elment az idő, na remélem ma midnen oké lesz!! -
#16704 csorog le a javító patch -
#16703 Hunyadi fórumon találsz 1-2 ötletet azért :) -
#16702 távolságtól találati helytől és szögtől is függ, alapból nem sok mindent, S35 Char Matilda csak nagyon nagy szerencsével a Matildának 80mm a homlokpáncélja pl. -
#16701 37mm-el mely szövi tankok kilövésére van esély? -
lachun #16700 nekem nagyon butitani kellett tegnap, ez már durva, lehet holnap bevásárlok, egykét uj dolgot!!