19663
  • Csirke4
    1-2 hét aztán majd... :D
  • 0Fritz0
    És ezt te is befizethetnéd... ;)
    (muhaha)
  • Csirke4
    MEgnézed a honlapot és 1 év az 99.99$
    és siess mert emelkedik a dollár :)
    Ha most befizeted akkor 20606,9391 forint ;-)
  • KMeyer
    Éves előfizetésre adnak kedvezményt.Akik befizették,még 20000et sem vontak le tőlük,a havi átlag így 2000 alatt marad.Ha 4-szer megtartoda tízóraira szánt pénzt,már kijön egy hónapnak a díja
  • csingacsguk
    Hát ha havonta 14-15 dollár akkor 36k körül van. Nem tudtam mennyi az 1 éves előfizetés...
    BOCSÁNATOT KÉREK ÓRIÁS HIBÁM MIATT
  • Punker
    milyen 36k? 100$ az hol 36k? mikor én fizettem akkor 187 illetve 210 forint volt egy dollár közelében nincs annak amit te mondasz
  • csingacsguk
    Hát én valamiért nem vagyok képes kiadni 36000 Ft-ot egy évi játékért...Ezen sokkal töb értelmes dolgot lehet kapni
  • lachun
    ez igen , remélem most már küldik neked, lassan egy éve várod!!
  • KMeyer
    A játék elég komoly szervert(eseleg szervereket igényel,nem tudom pontosan,hogy mennyivan),ezért ingyenesen márcsak ezért sem működhet.Én is például diák vagyok,de ha nyáron sikerül a felvételi(és végr emegérkezik a dobozom),akkor kérek egy 1 éves előfizetést,vagy beállok nyári munkába,és pár hét alatt összeszedek ehy éves fizetést
  • lachun
    egy ilyen feliratra kell kattintani 14 nap után!!!
    I would like to unsubscribe from Battleground Europe.
    szerintem nem nagyügy!!
  • Punker
    más is van aki fiatal még és pl karácsonyra kért 1 éves előfizetést stb......
  • csingacsguk
    Kipróbáltam csak úgy singleben és már ott elképzeltem milyen jó lehet ezzel a játékkal így csapatosan játszani..., de mivel nekem még nincs keresetem(szóval még diák vagyok) ezért a szüleim pénztárcáját nem szeretném terhellni egy mondhatjuk felesleges dologgal.
  • lachun
    délelött kiprobáltam, ,sajna ma nem tudok játszani, meg kell tunigolni a gépemet nagyon akadozik, majd holnap leszek!!
  • lachun
    szerintem probáld ki és meglátod miért kell fizetni érte:DDDDDD
  • csingacsguk
    Például azért lehetne ingyenes, mert sok free online játék létezik, olyanok is amik előtte fizetősek voltak...Bár, ha sokan játszanak a játékkal tényleg nem valószínű, hogy az lesz...
  • Punker
    4 éve is 15$ volt most is annyi arról nema patkányok tehetnek hogy a forint dollár árfolyam most nem éppen a legjobb.
  • Punker
    miért lenne ingyenes? havonta 2-3 ezer pénz az semmi ilyen szinten egy esti sörözés stb nem jön ki annyiból amiből egész hónapban játszol.
  • Csirke4
    Inkább drágább ;-)
  • csingacsguk
    Hát remélem egyszer majd ingyenes lesz, mert nagyon tetszik
  • Punker
    akkor ez nem a te játékod......
  • csingacsguk
    Azt is meglehetne tenni, hogy megszakítóm aztán regelek újra?:D Mert nekem egy játék akármilyen jó is nem ér meg 3000 Ft-ot havonta...
  • Punker
    hát a beállításoknál :)
  • csingacsguk
    És, hogyan lehet megszakítani?
  • Punker
    de igen 2 hét múlva mikor lejár a free ha nem szakítod meg átrak fizetősre.
  • csingacsguk
    Ok szóval, ha megadom attól még nem fogják lenyúlni a számlámról a pénzt:)
  • Punker
    azért nem kell de megadni akkor is kell.
  • csingacsguk
    Nem adtam meg kártyaszámot:), mivel nem szándékozom fizetni! Én csak kipróbálni szeretném ezt a trial cuccot!
    Vagy azért is fizetni kell???
  • pedrohsi
    hmmm, a regisztrációnál valós kártyaszámot adtál meg? (ez egyébként szerintem megkadályozná azt is, hogy orrba szájba új felhasználót hozz létre:)
    amúgy még az lehet a baj, hogy nem jegyzik be elég gyorsan a regisztrációt, talán a hétvége miatt, de ilyen gond nem volt mostanában
  • csingacsguk
    Vagyis hát történni történik valami egész pontosan megnyitódik a hivatalos oldal (LOGIN ERROR REPORT)
    " We were unable to verify member name and password. Please try again."
    Pedig biztos, hogy jól írtam be mindent...
  • csingacsguk
    Üdv!
    Még mindig nem kaptam meg az e-mailt ezért megfogadtam tanácsodat, csináltam egy új felhasználót és mindjárt a regelés után megváltoztattam a jelszót, viszont miután a játékra rámegyek és beírom a fhsznevet és a jelszót nem történik semmi...
    Mi lehet a baj.
    Üdv
    Csingacsguk
  • pedrohsi
    egy kis trükkel kikerülheted a levelet: ha a böngésződ elmentette a regisztrációt, akkor jelszó nélkül be tudsz lépni az adatmódosításhoz (pontosabban a böngésző rögtön beenged). itt meg tudod változtatni a jelszavad, és azzal már beléphetsz, nem kell várni a levélre
  • csingacsguk
    Igen freemail:) De azóta már regeltem egy vipmailes fiókkal is...
    Itt is várni kell úgytűnik
  • Punker
    freemail? néha várni kell.
  • csingacsguk
    Szevasztok!
    Úgy döntöttem kipróbálom eme játékot, de már vagy másfél órája regisztráltam mégse küldik az e-mailt a jelszóval... Így lehetetlenség
    Az én hibám ez vagy tényleg ennyit kell rá várni?
    Üdv
    CSingacsguk
  • lachun
    u skacok tegnap kicsit besöröztem, ugy elment az idő, na remélem ma midnen oké lesz!!
  • Punker
    csorog le a javító patch
  • Punker
    Hunyadi fórumon találsz 1-2 ötletet azért :)
  • Punker
    távolságtól találati helytől és szögtől is függ, alapból nem sok mindent, S35 Char Matilda csak nagyon nagy szerencsével a Matildának 80mm a homlokpáncélja pl.
  • bazza
    37mm-el mely szövi tankok kilövésére van esély?
  • lachun
    nekem nagyon butitani kellett tegnap, ez már durva, lehet holnap bevásárlok, egykét uj dolgot!!