WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom már nics trial kulcs 😞
nem tudjátok mikor lesz megint ilyen trial acunt osztás?
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A múvi elsõ részében láthatunk egy hídbombázást (tudom, elég ramaty lett a rárepülés, de az a fránya kamera nyomta a vállam <#vigyor3>#vigyor3>).
A sikeres akcióból visszafelé kellemes meglepetésként belefutottunk a Stenay ostromához légi fedezetet adó repülõs kollegákba.
A második rész már a városban játszódik, ahol a kezdeti sikereket rögzítette a kamera. (Sikeresen megsebesítettem magam a puskagránáttal… <#hehe>#hehe>).
Rommel átment szpidi gonzáleszbe és végre Punker is talált magának egy megfelelõ jármûvet. <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
mondom, majd eccer ... 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Jó éjt! 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Úgy hallottam, hogy aki kíváncsi a WW2OL netes változatára, az itt, a hunyadi fórumon kaphat nevet, jelszót kipróbálásra. Létezik ez még? Kitõl, hogyan lehet ezt kérni?
Üdv: Tom
www.pumaszallas.hu

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A végén dizsi. <#hehe>#hehe>
Páncélosaink bátran és félelmet nem ismerve törtek elõre! (Miután gyalogosként elõrementem megnézni, hogy tiszta-e a terep). <#hehe>#hehe>
A könnyû sikeren felbuzdulva kicsapattunk egy opellel és két sapperrel FB-t robbantani, ám eme tervünk hamar az ellenséges zárótûz dugába dõlt…
Gondoltuk ideje ritmust váltani és kihoztunk egy 88-ast, amivel bekempeltük az FB keleti oldalát.
A kezdeti sikerek után (2 naiv panhard kukázva) az ellenséges gyalogság meglepett minket és végül elrendeltük a pizsi fellövését. 😊
Képanyag ITT! (11M😎
(A sebesüléseknek hála néhol piros a kép).
Ha esetleg tud valaki akkor szivesen venném,de ennek a pár napnak is örültem. Élmény volt a front felett repkedni,meg 3 légigyõzelmet aratni...bár tegyük hozzá hogy ezzel szemben kilõttek alólam 4et..vagy 5öt...dehát nem könnyû az élet a Spit-ek ellen...sajnos azok közül nem lõttem le egyet se,de nagy vigyor volt az arcomon amikor egy 110essel elkaptam egy francia d520at 😊
Összefoglalva tényleg elvan találva ez a játék...és thx a lehetõséget.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Egyébként az ilyen jellegû kérdéseket inkább a Hunyadi fórumon kéne beirkálni, ott hamarabb észrevesszük.
Akkor valaki nem tudna akkor adni egy Trial (kódot) hogy egy kicsit kiprobálhassam?
Noh még 1 dolog...amit hiányolok a játékból az a tüzérség,várható hogy megjelenik a jövõben?Jó persze ha sok tüzérség lenne az eléggé tönkretehetné a játékélményt...de egy két üteg beleférne szerintem.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
1 kérdés,ugyebár hamarosan vége a hadjáratnak...mi lesz utánna?Elõröl az egész, vagy mi?Meg ha elõrõl akkor már jönnek az olasz cumók...vagy az még odébb van?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Hát jó lenne ha valaki adna egy kódót hogy kicsit kiprobálhassam a gamét.
ha jól tudom akkor most van a 2 hetes kiprobálási "szezón"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Majd ezen a héten kaphatok rendez 14 napos kódot, mert nem tom, hogy az ami most van nekem meddig tart és még ki használja.
Köszi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Filmen is megvan. Ez a csóka volt a második, aki a támadás alatt japónak képzelte magát. 😊