WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én probálgatom 😄 ezt a gémet csak neten nem tom nyomni sajna 😞
látom már nics trial kulcs 😞
nem tudjátok mikor lesz megint ilyen trial acunt osztás?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Nagyon jok tesa,remélem a hétvégén tudok menni😄D

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

0Fritz0
A mai vidijó.

A múvi elsõ részében láthatunk egy hídbombázást (tudom, elég ramaty lett a rárepülés, de az a fránya kamera nyomta a vállam <#vigyor3>).
A sikeres akcióból visszafelé kellemes meglepetésként belefutottunk a Stenay ostromához légi fedezetet adó repülõs kollegákba.
A második rész már a városban játszódik, ahol a kezdeti sikereket rögzítette a kamera. (Sikeresen megsebesítettem magam a puskagránáttal… <#hehe>).
Rommel átment szpidi gonzáleszbe és végre Punker is talált magának egy megfelelõ jármûvet. <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Free trial dec. 28. és jan. 2. között az inaktív elõfizetõknek: bárki bejelentkezhet, aki korábban elõfizetett (és még él az accountja).
0Fritz0
Gyere, kellenek a hõsi áldozatok. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

szép jonapot sajna, csak most tudtam ideférni a géphez😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

joebacsi
jah, de mindig marad 1 felesleges példány, amivel elindul az a bugos szar, és akkor meg idõm nemlesz 😊
mondom, majd eccer ... 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Úgyis lesz pénzed, amint végre eladod a BF2-õt és a kiegészítõt. 😊

joebacsi
jókis vidijó, majd eccer elõfizetek énis 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Egyre jobban tetszik a H75...

Jó éjt! 😊

0Fritz0

bricsi01
Helló!

Boldog Karcsit mindenkinek.
😊

VO101Tom
Köszi, megnézem.

www.pumaszallas.hu

Punker
Hunyadi fórumon FreeTrial topic-ban kérdezd talán még akad 1.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VO101Tom
Sziasztok.

Úgy hallottam, hogy aki kíváncsi a WW2OL netes változatára, az itt, a hunyadi fórumon kaphat nevet, jelszót kipróbálásra. Létezik ez még? Kitõl, hogyan lehet ezt kérni?

Üdv: Tom

www.pumaszallas.hu

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Boldog Karácsonyt az egész bagázsnak! 😊

CarajoEsp
BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Csirke4
Énis énis 😄 <#nyes><#nyes>
Akkor lehet,hogy hõs páncélos helyett inkább König õrnagyot fogom példaképzként követni?(Ellenség a kapuknál)<#eplus2>

0Fritz0
Asszem mostantól késsel fogok a lesipuskásokra vadászni. 😊

Csirke4
Alapból 200 méter ugyanaz mint a puska.
(mivel az is csak van rajta egy távcsõ)
0Fritz0
Elméletileg 500 méterre van beállítva a távcsõ, de még nem tudtam kipróbálni, mert mire elhelyezkedtem már pofán is lõtt egy enemi sznájper. 😊

A csúzlija meddig hatásos?

0Fritz0
Sniper.

Punker
áll a szerver

0Fritz0

bricsi01
Ez nagyon jó!

0Fritz0

Akinek kell még trial kód, nézzen be a Hunyadi fórum trial topikjába, vagy jöjjön fel TS-re ma.
0Fritz0
Ma újabb gyõzelmet könyvelhettünk el Tielt elfoglalásával.
Páncélosaink bátran és félelmet nem ismerve törtek elõre! (Miután gyalogosként elõrementem megnézni, hogy tiszta-e a terep). <#hehe>
A könnyû sikeren felbuzdulva kicsapattunk egy opellel és két sapperrel FB-t robbantani, ám eme tervünk hamar az ellenséges zárótûz dugába dõlt…
Gondoltuk ideje ritmust váltani és kihoztunk egy 88-ast, amivel bekempeltük az FB keleti oldalát.
A kezdeti sikerek után (2 naiv panhard kukázva) az ellenséges gyalogság meglepett minket és végül elrendeltük a pizsi fellövését. 😊

Képanyag ITT! (11M😎

(A sebesüléseknek hála néhol piros a kép).

Úgy látszik mégse veszek benne rész...lejárt a trial amit kaptam 😞

Ha esetleg tud valaki akkor szivesen venném,de ennek a pár napnak is örültem. Élmény volt a front felett repkedni,meg 3 légigyõzelmet aratni...bár tegyük hozzá hogy ezzel szemben kilõttek alólam 4et..vagy 5öt...dehát nem könnyû az élet a Spit-ek ellen...sajnos azok közül nem lõttem le egyet se,de nagy vigyor volt az arcomon amikor egy 110essel elkaptam egy francia d520at 😊
Összefoglalva tényleg elvan találva ez a játék...és thx a lehetõséget.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Kódot perpill nem tudunk adni, elõbb ki kell deríteni, kinek maradt (és maradt pár, ez biztos).

Egyébként az ilyen jellegû kérdéseket inkább a Hunyadi fórumon kéne beirkálni, ott hamarabb észrevesszük.
help
Akkor valaki nem tudna akkor adni egy Trial (kódot) hogy egy kicsit kiprobálhassam?
Az jó...remélem még részt tudok venni benne.Pl egy Market Garden szerü spec küldetés nem lenne rossz...persze csakis német oldalon 😊

Noh még 1 dolog...amit hiányolok a játékból az a tüzérség,várható hogy megjelenik a jövõben?Jó persze ha sok tüzérség lenne az eléggé tönkretehetné a játékélményt...de egy két üteg beleférne szerintem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
intermission (pár nap átvezetés, speciális céllal) aztán kezdõdik elõlröl, fejlesztgethetünk újra stb, olasz egységek afrikában lesznek de az még kb 1 év múlva lesz csak kész.

Értem,én is örülnék full 14 napnak,fogalmam sincs meddig fog tartani ez a trial account,de azért örülök hogy kitudtam próbálni ezt a játékot...legkésõbb nyártól biztos elõfizetõje leszek,de addig még sokmindenre kell koncentrálnom... diploma,nyelvvizsga,álláskeresés.

1 kérdés,ugyebár hamarosan vége a hadjáratnak...mi lesz utánna?Elõröl az egész, vagy mi?Meg ha elõrõl akkor már jönnek az olasz cumók...vagy az még odébb van?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bricsi01
Jó, de attol még jó lenne ha 14 nap lenne, teljesen az enyim.

helló
Hát jó lenne ha valaki adna egy kódót hogy kicsit kiprobálhassam a gamét.
ha jól tudom akkor most van a 2 hetes kiprobálási "szezón"
Azt a kódot rajtad kivül még én használom...meg talán Winetou...legalábbis én ennyirõl tudok 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bricsi01
Bocsi a randez=rendes
Kösz.

bricsi01
Helló!

Majd ezen a héten kaphatok rendez 14 napos kódot, mert nem tom, hogy az ami most van nekem meddig tart és még ki használja.
Köszi.

0Fritz0
Lassan megint kezdem érezni a Stukát, bár még nem az igazi... 😊

Kit--Kat
😊, jelenleg nincs rá lehetõségem😊 Majd holnap!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
Sztem menj fel a TS-re s dalban mondd el bánatod. 😊

Kit--Kat
Ehhh kicsit sokan voltatok.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
A mai városfoglalásnál elég tüzes volt a hangulat. 😊

Filmen is megvan. Ez a csóka volt a második, aki a támadás alatt japónak képzelte magát. 😊

Kit--Kat
nemtom valamiért aktiválni a regemet a fórumotokon :@

Csirke4
Énisénisénis 😄
Random work
<#vigyor2><#eljen><#wave><#worship>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.