WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Nem!
Full szar nem is tudjuk miért játszanak vele világszerte.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hello!
Ez JÓÓÓÓ játék!!!
sp00n
Hello!
Ez jo jatek ?:)

x360 gamertag: v1ctor777hun

Csirke4
Tán nincsigazam?
Punker
a láz, madár influenza egyik tünete.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

<#wow1>huh!
Csirke4
Van de nemadok :P <#idiota><#pias><#duhos2>
0Fritz0
Hmm, te aztán valami igazán jót cuccolhattál...

Van még belõle? <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csirke4
Nemugyanaz!
A 232-ben és a IIc-ben más más oldalon van a gépfegyver meg a rendes löveg!
És a 232-esben van 3 crew is meg a panzer2c-az "tank" tehát meg kell tartani.
A daimler meg "felderítõ" (mint a 232-es) tehát az mehet(ne).

Aztán ottvan a panzer 2-vel ki tudod lõni a panhardot viszont daimlerrel esélyed sincs tehát megintcsak bebizonyosodik hogy a panzer2 az tulajdonkébben erõs fegyver! ha profin csinálod az M10-est is meg lehet ölni csak elég jó szög kell hozzá. Aztán ott a sherman azt LMG-vel is ki lehet nyírni tehát a panzer2c -nek sem jelent akadályt. És akkor a többi könnyû páncélosról még nem is beszéltem! Ottvan például a churchill. Nagy tragacs de a panzer2c-nek a nyomába sem ér! Én 2 sapper csomaggal 2 churchillt is fölrobbantok de egy panzer 2-est 4-el sem tudok robbantani (akárcsak a panhardot...). és ottvan a löveg szögének állítása belyel komoly ellenségek lelövésére pl db7 is alkalmas ha elég ügyesen célzol. (talán a repülõ laffykra is jó) De egy olyat mint a spit vagy a d520 szinte pár másodperc alatt a földre lehet kényszeríteni hiszen ha meglát a röhögéstöl úgyis rángatja a joyt és angle of attack over limit után látogatást tesz a hangyabolyba. Akkor ottvannak még a játék legerõsebb egységei a hajók. A hajók közül is van pár jégtörõbõl átalakított "földtörõ" mellyel könnyedén lehet hasítani a legjobban lebetonozott utakat is. (asszem linkeltem már róla képet) Na haelég ügyes vagy egy ilyen nagy csónakot is ki tudsz lõni!
Ha ezek után RTB-t kapsz és mind megkaptad a killt (db7, m10, French destroyer) akkor majd talán ráébredsz arra hogy igenis szükségünk van a panzer2-esre!
Ez igaz, de én opelel sem tudok már csak borulni:))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Jóreggelt!
0Fritz0
Viszont! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

na szép jo napot Mindnekinek:)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Kellemes Húsvéti ünnepeket és boldog szülinapot!
0Fritz0
Boldog pénteket! :)

PrasCo
Mert a 232-vel nagyobbakat lehet esni. :DDD
Punker
lol :)

akkor nekünk miért kötelezõ a IIc + 232 mikor ugyanaz a fegyverzete mind2-nek :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

a DAC tier 1-es cucc, ki kell fejleszteniük, ezért nem látod. hiányolják is többen a szöviknél
Hypo
BUÉK!!!!!

Punker
<#idiota>

Csirke4
bezzeg német oldalon már a kezdésnél sincs daimler!
Punker
nem a fejlesztõknek kéne, és nem a H-t de pl IIc és 232 jelenleg már fölösleges, legyen 5db 38t és 3db IIIF a kezdõknek, a többi meg legyen harcképes tank, nézd meg az angolok és a franciák a fölösleges tipusok gyártsával lassan leállnak.

0Fritz0
A PzII-õt, a 38t-t és a PzII H-t mi is nyugodtan kivehetnénk a fejlesztési listából.
Adjanak mindenkinek Tigrist oszt jólvan. :)

Punker
daimler-t nem láttam már vagy fél éve, õk tudják hogy fölösleges és törlik rögtön a gyártásból, bezzeg a német oldalon......

0Fritz0
Milyen sok szép könnyû frag. <#idiota>

0Fritz0
Eme eléleted helyes.
De eme képek szemnek kedvesek. :)

Punker
francia AB felszerelése:

Punker
ez van most egy angol AB-n

Punker

Csirke4
Nem, mert nem eme gyerek szedte le. Hehehe

Ehh...
Pluskast
Nem kívántál neki boldog új évet?<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

0Fritz0
Pifi-pufi :)

Akkor lehet,hogy csak az iskolában nem volt elérhetõ:)

Nincs semmi baj a Hunyadi fórummal. Most is megy.
Csak nekem nem jelenik meg,vagy tényleg kitörlõdött vhogy a teljes Hunyadi-fórum?

0Fritz0

0Fritz0
Szegény Punker sikerélmény nélkül megy piázni.
Ezek az aljas szövik... :)

Bódógságos szülinapot!

joebacsi
boldog szülinapot punker!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Random_
Isten éltessön Punker fijjam! :P

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
kicsit lassú de megy

Csirke4
Csak nekem nem mûxik a hunyadifórum?
0Fritz0
Hmm, sikerült egybe írnom. Tényleg öregszünk... :)

Jelentem tábornok ujabb évet öregetünk :D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

0Fritz0

bricsi01
Helló!

BUÉK és HGÚK(Harcban Gazda Újévet Kivánok) mindenkinek.

Punker

Sebeségbe raktad?Repüléshez kell majd joy,de minden egyéb megy nélküle is.Én is reénykedek,hogy hamarosan kapsz kódot,ugyanis akkor nekem is lesz kódom<#vigyor>

NA addig is sikerült felszálnom egér + bilentyüzet segitségével 3 percig repkedtem azt véletlenül kamikazézni kezded a gépem :D
azt a tankot probáltam hát az nem sikerült beinditani :D motor pörög de nem megy
Hát gyakorlok még hátha eccer szerencsém lesz egy koddal :D

köszi :D

Figyeld a MAgyar HQ-t, vagy a játék honlapját. Ha lesz megint free trial, jelezzük. Jelenleg olyan akció van, hogy aki már egyszer elõ volt fizetve, az másodikáig a régi elõfizetésével beléphet.

A kulcsainkat a jelentkezési sorrend alapján osztottuk szét.
Még reménykedhetsz, mert ha megjelenik a német dobozos verzió, és megkapja az egyik srác aki már hetekkel ezelõtt megrendelte, akkor õ tud adni két kulcsot.