19663
  • 0Fritz0
    Az ilyen "apróságok" már fel sem tűnnek. :)
  • Csirke4
    Jah bekapja a pirosat de azért még lő :/
  • lachun
    nagyon pöpec :DDD
  • Kit--Kat
    durváshhhh
  • 0Fritz0
    A Pz3H még mindig hatékony légelhárító.

Szépen felszántotta mögöttem a mezőt.
  • lachun
    uh azta lassan 4 hete hullámzik a játék oda vissza, nagyon nagy filling lehet!Valahogy csinálok szabadidöt wazz!!
  • lachun
    oké olvasom!!
  • pedrohsi
    1.23.4 hír a Magyar HQ-n
  • lachun
    én nem értem, mindenki jönn a grafika ,meg résztelesseg ha én felmegyek a játékban, azon kapom magam ,hogy tuléljem a harcokat és nem is tudok gyönyörködnia grafika szépségével!!
  • lachun
    Ma megint leszedtem egy patchét, és valamit javult nekem!
  • Isegrim

Nzomtam már a dolgot, egészen Major-ig jutottam. Az FPS-sel nekem nincs annyira bajom amikor utoljára nyomtam (a64-3500+/6600gt/1g), de amikor meglátok egy ilyen képet sír a szemem. Pedig 1átalán nem biztos h nagyobb a poligonszám, csak normális textúrákat használnak hozzá máshol.

Az új csúzli viszont jól néz ki :)
  • Pluskast
    Na majd akkor megnézem. 3 héttel ezelött nekem 5fps volt.
  • Punker
    ez nem igaz nagyváros fölött is 30 fölötti volt az fps-em tegnap, jelenleg a repülésnél a legjobbak az fps-eim
  • Pluskast
    A gond nem ezzel van. A grafika nem minden. Pláne nem egy online játéknál. Ennél meg pláne nem. Nagyon érdekes és izgalmas játék, nem tudom kipróbáltad már, de ha nem akkor tedd meg és egyből más lesz ilyen szempontból a véleményed.
    De. A probléma ennél a játéknál az fps számmal van. Mivel a motorja öreg és csak foltozgatják, az fps úgy lezuhan, hogy örűlsz ha harmincat kihozol. A levegőben meg még annyit sem kapsz. Ha egy nagyobb város fölé repülsz kapsz 5 esetleg 8 fpst. Szóval a légiharcot felejtsd el.
  • pedrohsi
    próbáld meg ilyen részletességgel megcsinálni a játékot, megnézzük mi sül ki belőle:)
    sokan számon kérik a kinézetet, de a tény, hogy még a nagyobb cégek sem mertek hozzáfogni egy ilyen projekthez, jelzi, hogy nem olyan egyszerű
  • Punker
    a tankok részletessége sokat változott, a többin meg dolgoznak, csak most a kézifegyvereket egyenruhákat épületeke egy részét fákat cserélték.....
  • Isegrim

Jé, ez egy BÉKA :)

http://img512.imageshack.us/img512/3825/view00062si.jpg
  • Isegrim

OFF

OK, tudom hogy a BGE nem a grafikáról szól, de azért most kicsit dühít hogy ilyen tucsmákul néz ki, amik az Oleg Maddox féle Battle of Britainban, ami elm. repszim és a földi egységek rohadtul nem fontosak, ÍGY néznek ki a dolgok...

http://img453.imageshack.us/img453/8018/view00174my.jpg
    http://img512.imageshack.us/img512/3825/view00062si.jpg

Legalább a rohadt textúrákat megcsinálhatnák...
  • lachun
    na igen
  • 0Fritz0
    Cuki mobil, a tiniknek pont jó lesz. :)
  • lachun
    Fritz az ellenséges hirado tiszteket és katonákat jobban figyelni, az uj parancs elrendelésének oké ez a kis video:Katt!!
  • 0Fritz0
    Enyhén összehangolt szövetséges támadás.

• Punker
    Battleground Europe - WWIIOL
    ============================
    Version 1.23.3.255 (5-19-06)

Infantry:
    - Fixed a bug where HC officers giving ammo to non-HC would cause a dress down emote to occur
    - Re-aligned the sights on the French SMG

Vehicles:
    - Added a fix for black out bug and lasso bug

Global:
    - Added new con badge 2006
    - Fixed a terrain loading CTD
    - Addressed several issues that can lead to connection loss

Terrain:
    - Added Clinton "Nomod" Hicks to ingame memorial

UI/HUD:
    - Fixed a bug with the show clutter option where facilities didn't show correctly at all times
    - Removed the declutter option from the main map options
  • Punker
  • 0Fritz0
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1061544969&order=reverse&index=4#16554]Itt[/URL] van néhány.
    (#16554, #16553)
  • lachun
    fu bakker a manover közben a nyomjelzök nagyon jok, ahogy végig süvitenek a csatateren:))
  • csingacsguk
    -s
  • csingacsguk
    Fritsz rohadt jók a videóid, vannak még?
  • 0Fritz0
    Biza! :)

"Páncélos talpraállító technika v1.0 by Pedro:

kezdjük el forgatni a tornyot a dőlés irányába (bele a földbe), és közben emeljük a löveget. amint elkezd visszaborulni a páncélos (olyan, mintha az orrára állna) gyorsan mozgassuk lefelé a löveget, mintha közelebbre céloznánk.

ezzel arra kényszerítjük, hogy újra a lánctalpakra álljon, igaz, belülről nem igazán úgy néz ki, ahogy azt elképzelnénk (valszeg a motor primitívsége miatt)"
  • Sippie
    a csővel állította talpra a tankot?
    beszarás... :D
  • 0Fritz0
    A mostani offenzívára igencsak sok tankot vonultattunk fel és az első várost különösebb gond nélkül el is foglaltuk.
    Ezután a hadoszlop megindult a flavioni FB-hez, majd a sikeres robbantás után a város határáig nyomultunk előre, ahol a szövetséges légi felderítésnek „hála” már vártak minket a beásott teknőceik és ennek köszönhetően elég hamar felmorzsolódtunk.
    Mindenesetre tetszett az akció, mert már régen vonultattunk fel egyszerre ekkora páncélos erőket.

Report

Fejre állt tankot igen nehéz visszahozni, de Herlandnak sikerült! (feat. Eger1945 & Turan)
  • Punker
    ennyi felszerelése van a szöviknek:

• 0Fritz0
    Igen, új bug.
    A kispawnolás után néha beragad a játékos státusza a misszió ablakban és emiatt „többszöröződik” a következő belépéskor.
  • Punker
    ööööö izé :)

• lachun
    én a szövi átgéket jol megkerülöm, és elvágom a torkincájukat,...jo .. nem is mindkettö fejébe beledurrantok:DDDD
  • lachun
    hu nagyon jo és akkor sokan nézik a videodat, király???
  • Punker
    nekem P38 szedte le, elötte Stug-ban csak a sofőr élte túl :(
  • 0Fritz0
    Persze, a minap is úgy szállt el a 4G-m tornya egy ATG-től, hogy még most is orbitális pályán ficeg.
  • Punker
    tudod milyenek a szövi ágyúk.....
  • 0Fritz0
    1 év?
    Ez aztán az önbizalom ;)