19663
-
#16819 Az ilyen "apróságok" már fel sem tűnnek. :) -
#16818 Jah bekapja a pirosat de azért még lő :/ -
lachun #16817 nagyon pöpec :DDD -
#16816 durváshhhh -
#16815 A Pz3H még mindig hatékony légelhárító.
Szépen felszántotta mögöttem a mezőt. -
lachun #16814 uh azta lassan 4 hete hullámzik a játék oda vissza, nagyon nagy filling lehet!Valahogy csinálok szabadidöt wazz!! -
lachun #16813 oké olvasom!! -
pedrohsi #16812 1.23.4 hír a Magyar HQ-n -
lachun #16811 én nem értem, mindenki jönn a grafika ,meg résztelesseg ha én felmegyek a játékban, azon kapom magam ,hogy tuléljem a harcokat és nem is tudok gyönyörködnia grafika szépségével!! -
lachun #16810 Ma megint leszedtem egy patchét, és valamit javult nekem! -
Isegrim #16809
Nzomtam már a dolgot, egészen Major-ig jutottam. Az FPS-sel nekem nincs annyira bajom amikor utoljára nyomtam (a64-3500+/6600gt/1g), de amikor meglátok egy ilyen képet sír a szemem. Pedig 1átalán nem biztos h nagyobb a poligonszám, csak normális textúrákat használnak hozzá máshol.
Az új csúzli viszont jól néz ki :) -
#16808 Na majd akkor megnézem. 3 héttel ezelött nekem 5fps volt. -
#16807 ez nem igaz nagyváros fölött is 30 fölötti volt az fps-em tegnap, jelenleg a repülésnél a legjobbak az fps-eim -
#16806 A gond nem ezzel van. A grafika nem minden. Pláne nem egy online játéknál. Ennél meg pláne nem. Nagyon érdekes és izgalmas játék, nem tudom kipróbáltad már, de ha nem akkor tedd meg és egyből más lesz ilyen szempontból a véleményed.
De. A probléma ennél a játéknál az fps számmal van. Mivel a motorja öreg és csak foltozgatják, az fps úgy lezuhan, hogy örűlsz ha harmincat kihozol. A levegőben meg még annyit sem kapsz. Ha egy nagyobb város fölé repülsz kapsz 5 esetleg 8 fpst. Szóval a légiharcot felejtsd el. -
pedrohsi #16805 próbáld meg ilyen részletességgel megcsinálni a játékot, megnézzük mi sül ki belőle:)
sokan számon kérik a kinézetet, de a tény, hogy még a nagyobb cégek sem mertek hozzáfogni egy ilyen projekthez, jelzi, hogy nem olyan egyszerű -
#16804 a tankok részletessége sokat változott, a többin meg dolgoznak, csak most a kézifegyvereket egyenruhákat épületeke egy részét fákat cserélték..... -
Isegrim #16803
Jé, ez egy BÉKA :)
http://img512.imageshack.us/img512/3825/view00062si.jpg -
Isegrim #16802
OFF
OK, tudom hogy a BGE nem a grafikáról szól, de azért most kicsit dühít hogy ilyen tucsmákul néz ki, amik az Oleg Maddox féle Battle of Britainban, ami elm. repszim és a földi egységek rohadtul nem fontosak, ÍGY néznek ki a dolgok...
http://img453.imageshack.us/img453/8018/view00174my.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/3825/view00062si.jpg
Legalább a rohadt textúrákat megcsinálhatnák... -
lachun #16801 na igen -
#16800 Cuki mobil, a tiniknek pont jó lesz. :) -
lachun #16799 Fritz az ellenséges hirado tiszteket és katonákat jobban figyelni, az uj parancs elrendelésének oké ez a kis video:Katt!! -
#16798 Enyhén összehangolt szövetséges támadás.
-
#16797 Battleground Europe - WWIIOL
============================
Version 1.23.3.255 (5-19-06)
Infantry:
- Fixed a bug where HC officers giving ammo to non-HC would cause a dress down emote to occur
- Re-aligned the sights on the French SMG
Vehicles:
- Added a fix for black out bug and lasso bug
Global:
- Added new con badge 2006
- Fixed a terrain loading CTD
- Addressed several issues that can lead to connection loss
Terrain:
- Added Clinton "Nomod" Hicks to ingame memorial
UI/HUD:
- Fixed a bug with the show clutter option where facilities didn't show correctly at all times
- Removed the declutter option from the main map options
-
#16796 -
#16795 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1061544969&order=reverse&index=4#16554]Itt[/URL] van néhány.
(#16554, #16553) -
lachun #16794 fu bakker a manover közben a nyomjelzök nagyon jok, ahogy végig süvitenek a csatateren:)) -
csingacsguk #16793 -s -
csingacsguk #16792 Fritsz rohadt jók a videóid, vannak még? -
#16791 Biza! :)
"Páncélos talpraállító technika v1.0 by Pedro:
kezdjük el forgatni a tornyot a dőlés irányába (bele a földbe), és közben emeljük a löveget. amint elkezd visszaborulni a páncélos (olyan, mintha az orrára állna) gyorsan mozgassuk lefelé a löveget, mintha közelebbre céloznánk.
ezzel arra kényszerítjük, hogy újra a lánctalpakra álljon, igaz, belülről nem igazán úgy néz ki, ahogy azt elképzelnénk (valszeg a motor primitívsége miatt)" -
#16790 a csővel állította talpra a tankot?
beszarás... :D -
#16789 A mostani offenzívára igencsak sok tankot vonultattunk fel és az első várost különösebb gond nélkül el is foglaltuk.
Ezután a hadoszlop megindult a flavioni FB-hez, majd a sikeres robbantás után a város határáig nyomultunk előre, ahol a szövetséges légi felderítésnek „hála” már vártak minket a beásott teknőceik és ennek köszönhetően elég hamar felmorzsolódtunk.
Mindenesetre tetszett az akció, mert már régen vonultattunk fel egyszerre ekkora páncélos erőket.
Report
Fejre állt tankot igen nehéz visszahozni, de Herlandnak sikerült! (feat. Eger1945 & Turan)
-
#16788 ennyi felszerelése van a szöviknek:
-
#16787 Igen, új bug.
A kispawnolás után néha beragad a játékos státusza a misszió ablakban és emiatt „többszöröződik” a következő belépéskor.
-
#16786 ööööö izé :)
-
lachun #16785 én a szövi átgéket jol megkerülöm, és elvágom a torkincájukat,...jo .. nem is mindkettö fejébe beledurrantok:DDDD -
lachun #16784 hu nagyon jo és akkor sokan nézik a videodat, király??? -
#16783 nekem P38 szedte le, elötte Stug-ban csak a sofőr élte túl :( -
#16782 Persze, a minap is úgy szállt el a 4G-m tornya egy ATG-től, hogy még most is orbitális pályán ficeg. -
#16781 tudod milyenek a szövi ágyúk..... -
#16780 1 év?
Ez aztán az önbizalom ;)