19663
  • lachun
    utána kell néznem :)
  • Punker
    július uccsó hétvégéje kinek jó borhadjáratra?
  • 0Fritz0
    Kikko tankot szerel. :)

• pedrohsi
    a hónap végén lesz szabad a domain, amint lehet bejegyeztetem. asszem állóképes jobb, mert az ilyen félmegás képek nem biztos hogy célravezetők egy gyorsnak szánt weboldalon - persze ide jól jöhet:)
  • Punker
    ez az intrexes dolog már csak átmeneti.
  • 0Fritz0
    Tegnap néztem, hogy a bannerben még a régi cím szerepel, ezért elkezdtem átírni.
    Kissé elkapattam magam, mert ez lett a vége:

A mérete 80 kbájt-tal nagyobb a mostaninál és sajnos a gif formátum miatt a képek is ugyanúgy le vannak butítva.
    Vélemény?
    Legyen benne gif, vagy elég csak egy állóképes változat?

• lachun
    huh de fonom müszer lesz!!!4
  • lachun
    nagyon jo lett a film!!!
  • bazza
    tyű de szupi
  • pedrohsi
    A játék ötödik évfordulója alkalmából június 22. és július 6. között bárki beléphet, aki BÁRMIKOR játszott korábban, akár triallal, akár előfizetéssel!
  • 0Fritz0
    A fotózás kulisszatitkai.
    (25MB)
  • KMeyer
    Készült pár új propagandakép,Hunyadi fórumon már fent van,meg az oldala is lassacskán felkerülnek.
  • 0Fritz0
    Nagyon komoly! :)

• pedrohsi
    frissítve az új tesztfájllal
  • pedrohsi
    1.23.6 a HQ hírei között
  • KMeyer
    A Hunyadi fórumon a csevegőbe írtam,hogy megint lesz a dunaharaszti világháborús játékhoz hasonló bemutató,és előtte lesz egy túra is,aki kaar,arra is lehet még nevezni
  • 0Fritz0
    Igen, vigyázó szemeim már rája vetettem tegnap. :)

Lacus te meg gyere fájtolni, mert a szövik valami oltári tévedés következtében aztat hiszik, hogy győzhetnek. ;)
  • Isegrim
    Új 2vh tankszim, csekáut
  • lachun
    hu tegnap fent voltam, megint kiprobálni a gamét és nagyon tetszett!!
  • lachun
    Nagyon szép lövés, grat!!!
  • lachun
    Oh de jo akkor börday:))
  • Punker
    ma 5 éves a játék!
  • 0Fritz0
  • lachun
    szép jo napot mindenkinek, remélem vissza verjük a puding evöket, északon wazzegh!!
  • lachun
    degnap egész este, azt irta nem lehet kapcsolodni a pacsi szerverhez, ezért a játékba sem engedett!!Ennyi!!
  • Punker
    mi?
  • lachun
    király. Megint megy a pacsi server, tegnap nem tudtam játszani miatta!
  • lachun
    oké akkor most felnézek egy kicsit!!
  • 0Fritz0
    Hát tegnap este hátba lőttem néhány sznobot és éppen kezdett jó lenni a hangulat, amikor a mocskok előhoztak kismillió tankot és sz@rrá kempelték a várost.
    Persze a gyalogságuk megint hirtelen a „sosemvolt” állapotba került, így ki is léptem.
  • lachun
    szép jo estét mindnekinek, látom az angilisok ,nagyon beindultak északon!!!
  • Csirke4
    Olyankor kell az OKW TS-re váltani :P
  • 0Fritz0
    Az benne a szép, hogy mostantól te már elég sok játékosnak nyújtasz felejthetetlen élményt, mint a HC tagja.

lammaer:
    Az időpont teljesen változó, attól is függ, hogy éppen mennyi kedvünk van a szövi tankok elől futni. :)
  • Sippie
    óriási élményt
  • pedrohsi
    Hunyadisok általában este 10-ig vannak asszem, de én vagyok később is, és egymagamban óriási élményt nyújtok
    amúgy szoktak lenni később is, változó
  • pedrohsi
    az amcsik általában többen vannak, ők meg éppen olyankor kezdenek feltűnedezni a színen:)
  • lammaer
    Srácok.... elmélkedem egy free trial-on. Az a kérdés, hogy általában mikor mennek a nagy gyakások? Ugyanis este 9-10 előtt nem nagyon jutok géphez, aztán nem lenne jó egyedül ténferegni mindenféle pro külföldivel/ellen.
  • Csirke4
    Nekünk nem volt múszaki hibás a tankunk.
    Ha követted volna az utasítást akkor jól raktad volna össze a tankod de te még ezt a kindertojásos útmutatót se tudtad elolvasni.
    De legalább Boyler megsüthette a szalonnáját!
  • 0Fritz0
    A triumvirátus közül csak engem talált meg az ellenséges nehéztank, a többieket már nem látta. Biztos jó volt az álcázásuk... csíterek...

• 0Fritz0
    A sunyi sznájper közbelép.
  • lachun
    halot pilota nyomja a ravaszt ,ez miért olyan meglepő???