19663
  • Pluskast
    Ezt láttátok? Úgy néz ki mint a ww2 online csak egy kicsit modernebb grafikával.
  • Hexex
    nemtudom. xD legalább nem kell minddig uj accot csinálni ha rámjön a ww2 hangulat xD
  • Hupi
    Úgy látom van open beta v1.34
  • vopistu
    Báázz! :D Azt hogyan érdemelted ki? :)
  • Hexex
    Hehe kaptam trial bonust unlimited free play az alapkatonákkal yeah xd
  • arpi66
    jaa és vin 7 vagy xp?
  • arpi66
    milyen kártyád van?
  • pedrohsi
    pont azért, hogy ne szórakozzanak vele, főleg este amikor eleve nehezebbnek szánják a dolgot.

de van például sima gamma módosító külső program, bárhonnan letölthető és ott könnyen állítgathatod
  • Adjunktus
    ok megpróbálom,köszönöm!
    De más játéknál nincs ilyen gondom.Azon kívül eddig minden játékban volt alapból,brightness vagy gamma correction beállítás.Nem értem ebben miért nincs?
  • pedrohsi
    ott kell lennie a Control Panelen belül a videóbeállításoknak, vagy jobb klikk az asztalon és a menüből kiválasztod. Amennyire emlékszem, a GeForce kariknál is van fényerő, gamma stb.
  • Adjunktus
    GeForce
  • pedrohsi
    minden grafkártya meghajtóban van, GeForce vagy Radeon?
  • Adjunktus
    Sajnos nem boldogulok.
    Nyilván én vagyok a hülye,de ha megfeszülök se találok,fényerősség beállítást...
  • bazza
    apró hangyákat keress bokrok alján hasalni. kicsik, de ők szednek le 200 méterről :D
  • Adjunktus
    Hát megpróbálom megkeresni.Köszönöm!
  • pedrohsi
    mondom, a grafkari beállításainál keresd, általában ott lehet gammát állítani - sokkal jobb mint a fényerővel játszadozni
  • Adjunktus
    Csak egy egyszerű fényerősítés kellene,ami a legtöbb játék video beállításainál alapból van.Csak itt nem találom.
  • Adjunktus
    Nem a mapon jelölt enemy-vel van gondom.
    Egyszerűen vizuálisan nem látom őket.Túl sötét a környezet és nagyon bele olvadnak a tárgyak,meg az emberek.Ha tudnék világosítani valahogy,akkor már nem lenne gond.
  • pedrohsi
    a térképen csak mások jelentéseit látod, az nem feltétlen ott van ahol más látta :)

éjszaka a gammát érdemes feltolni, ezt a videókari beállításainál, esetleg a gammát buheráló külső programban érdemes keresgélni
  • Adjunktus
    Üdv!
    Régóta szemezgettem a játékkal és most föl is raktam.
    Free verziót nyomok egyenlőre.Nagyjából tudom az alapvető dolgokat,nem is ezzel van gondom.
    A problémám az,hogy az istennek nem látom meg az ellenséges katonákat.
    Van hogy a map szerint már majdnem a szájába állok,meresztem a szemem mint az éti csiga,de semmit nem látok.Aztán pukk és lelőttek.
    A gond a fény viszonyokkal van főképp.
    Elég sötét a környezet.A monitoromon már max a fényerő,de az is kevés.A játékban meg nem találom,hol lehetne a brightness-t följebb tolni.
    Ha valaki tud ez ügyben segíteni,azt megköszönném!:D
  • gcsomesz
    Köszönöm!
  • pedrohsi
    magyarhq jelenleg nincs, a hivatalos oldalt tudom ajánlani

amennyire én tudom, a mostani trial időben korlátlan, viszont csak alap fegyvereket érhetsz el vele.

a gépigényt nem ismerem, de nem árt 2 GB RAM minimum, erős grafkártya és proci hozzá
  • gcsomesz
    Ja és még egy. A magyar HQ oldala nem elérhető. Mi a friss site, ha van?
  • gcsomesz
    Sziasztok
    Két kérdésem lenne.

1.- Milyen gépigénye van most a játéknak reálisan?
    2.- Még mindig leszedi a pénzt automatikusan a kártyáról a trial után, mert ezzel nagyon meg szivatott még anno.

köszi
  • arpi66
    7perc 20 másodperces klipeket készít folyamatosan, míg fut a progi.
    Egyszerű a kezelése még nekem is :) .
  • arpi66
    Fraps 3.4.1 verziót regisztrálva emailba is át tudom küldeni ha kell valakinek
  • arpi66
    http://videosmart.hu/video/hogyan-rogzitsunk-kepernyovideot-fraps-szel-1-resz
  • Hupi
    Fraps-el az ingyenes verzió csak 30 mp-et enged felvenni.
  • arpi66
    Az F9 igen, az rögzíti a képet. Én meg nyomkodtam az F10 :D:D
    Na mindegy, de hogy lehet videót készíteni??????
  • Hupi
    Nálam az F9 a screenshot.
  • pedrohsi
    screenshotok a My Documents folderban vannak
  • arpi66
    Köszi a segítséget. :) Hatékony voltam. Az F10-el mentettem de nem találom. Mindegy sok gyalogos atg vic és még sok más :) köszi
  • Shad01
    igen, és még 2 kell oldalra hogy ne forduljon magától
  • pedrohsi
    ja igen, én felszállás előtt általában 30-at nyomok a felfelé trimre (asszem "I" alapesetben), ettől könnyebb a felszállás és az emelkedés
  • Shad01
    A fekszárnnyal nem klell foglalkozni felszállásnál. Leszállásnál sem szükséges.
    Felszállás után érdemes trimmelni a gépet, hogy egyenesen repüljön, és ne kelljen folyton korrigálni a botkormánnyal.
    A trimmelés azért is fontos, mert anélkül nem lehet pontosan bonbázni, ha a célzókészüléket akarod használni.
  • pedrohsi
    egyszerű, fék benyom, motor felküld maxra és rátol a WEP is, majd fék elenged és hadd szóljon - lehetőleg keresztbe szállj fel, hogy minél több helyed legyen
  • arpi66
    A H111 beállításába segítene valaki? Pontosan az felszállás és a fék szárny beállítása kéne. köszi
  • arpi66
    gratulálok :)

• Hupi
    Általában béna vagyok légvédelemmel de most nagyon ráéreztem, 2 hurrican, 2 bombázó. Egy spit is kapott két 40-est de az elmenekült :D 100 pont KIA
  • arpi66
    megvárjuk :)