19663
-
#19463 Ezt láttátok? Úgy néz ki mint a ww2 online csak egy kicsit modernebb grafikával. -
Hexex #19462 nemtudom. xD legalább nem kell minddig uj accot csinálni ha rámjön a ww2 hangulat xD -
Hupi #19461 Úgy látom van open beta v1.34 -
vopistu #19460 Báázz! :D Azt hogyan érdemelted ki? :) -
Hexex #19459 Hehe kaptam trial bonust unlimited free play az alapkatonákkal yeah xd
-
arpi66 #19458 jaa és vin 7 vagy xp?
-
arpi66 #19457 milyen kártyád van?
-
pedrohsi #19456 pont azért, hogy ne szórakozzanak vele, főleg este amikor eleve nehezebbnek szánják a dolgot.
de van például sima gamma módosító külső program, bárhonnan letölthető és ott könnyen állítgathatod -
Adjunktus #19455 ok megpróbálom,köszönöm!
De más játéknál nincs ilyen gondom.Azon kívül eddig minden játékban volt alapból,brightness vagy gamma correction beállítás.Nem értem ebben miért nincs? -
pedrohsi #19454 ott kell lennie a Control Panelen belül a videóbeállításoknak, vagy jobb klikk az asztalon és a menüből kiválasztod. Amennyire emlékszem, a GeForce kariknál is van fényerő, gamma stb. -
Adjunktus #19453 GeForce -
pedrohsi #19452 minden grafkártya meghajtóban van, GeForce vagy Radeon? -
Adjunktus #19451 Sajnos nem boldogulok.
Nyilván én vagyok a hülye,de ha megfeszülök se találok,fényerősség beállítást... -
#19450 apró hangyákat keress bokrok alján hasalni. kicsik, de ők szednek le 200 méterről :D -
Adjunktus #19449 Hát megpróbálom megkeresni.Köszönöm! -
pedrohsi #19448 mondom, a grafkari beállításainál keresd, általában ott lehet gammát állítani - sokkal jobb mint a fényerővel játszadozni -
Adjunktus #19447 Csak egy egyszerű fényerősítés kellene,ami a legtöbb játék video beállításainál alapból van.Csak itt nem találom. -
Adjunktus #19446 Nem a mapon jelölt enemy-vel van gondom.
Egyszerűen vizuálisan nem látom őket.Túl sötét a környezet és nagyon bele olvadnak a tárgyak,meg az emberek.Ha tudnék világosítani valahogy,akkor már nem lenne gond. -
pedrohsi #19445 a térképen csak mások jelentéseit látod, az nem feltétlen ott van ahol más látta :)
éjszaka a gammát érdemes feltolni, ezt a videókari beállításainál, esetleg a gammát buheráló külső programban érdemes keresgélni -
Adjunktus #19444 Üdv!
Régóta szemezgettem a játékkal és most föl is raktam.
Free verziót nyomok egyenlőre.Nagyjából tudom az alapvető dolgokat,nem is ezzel van gondom.
A problémám az,hogy az istennek nem látom meg az ellenséges katonákat.
Van hogy a map szerint már majdnem a szájába állok,meresztem a szemem mint az éti csiga,de semmit nem látok.Aztán pukk és lelőttek.
A gond a fény viszonyokkal van főképp.
Elég sötét a környezet.A monitoromon már max a fényerő,de az is kevés.A játékban meg nem találom,hol lehetne a brightness-t följebb tolni.
Ha valaki tud ez ügyben segíteni,azt megköszönném!:D -
gcsomesz #19443 Köszönöm! -
pedrohsi #19442 magyarhq jelenleg nincs, a hivatalos oldalt tudom ajánlani
amennyire én tudom, a mostani trial időben korlátlan, viszont csak alap fegyvereket érhetsz el vele.
a gépigényt nem ismerem, de nem árt 2 GB RAM minimum, erős grafkártya és proci hozzá -
gcsomesz #19441 Ja és még egy. A magyar HQ oldala nem elérhető. Mi a friss site, ha van? -
gcsomesz #19440 Sziasztok
Két kérdésem lenne.
1.- Milyen gépigénye van most a játéknak reálisan?
2.- Még mindig leszedi a pénzt automatikusan a kártyáról a trial után, mert ezzel nagyon meg szivatott még anno.
köszi -
arpi66 #19439 7perc 20 másodperces klipeket készít folyamatosan, míg fut a progi.
Egyszerű a kezelése még nekem is :) . -
arpi66 #19438 Fraps 3.4.1 verziót regisztrálva emailba is át tudom küldeni ha kell valakinek -
arpi66 #19437 http://videosmart.hu/video/hogyan-rogzitsunk-kepernyovideot-fraps-szel-1-resz -
Hupi #19436 Fraps-el az ingyenes verzió csak 30 mp-et enged felvenni. -
arpi66 #19435 Az F9 igen, az rögzíti a képet. Én meg nyomkodtam az F10 :D:D
Na mindegy, de hogy lehet videót készíteni?????? -
Hupi #19434 Nálam az F9 a screenshot. -
pedrohsi #19433 screenshotok a My Documents folderban vannak -
arpi66 #19432 Köszi a segítséget. :) Hatékony voltam. Az F10-el mentettem de nem találom. Mindegy sok gyalogos atg vic és még sok más :) köszi -
Shad01 #19431 igen, és még 2 kell oldalra hogy ne forduljon magától -
pedrohsi #19430 ja igen, én felszállás előtt általában 30-at nyomok a felfelé trimre (asszem "I" alapesetben), ettől könnyebb a felszállás és az emelkedés -
Shad01 #19429 A fekszárnnyal nem klell foglalkozni felszállásnál. Leszállásnál sem szükséges.
Felszállás után érdemes trimmelni a gépet, hogy egyenesen repüljön, és ne kelljen folyton korrigálni a botkormánnyal.
A trimmelés azért is fontos, mert anélkül nem lehet pontosan bonbázni, ha a célzókészüléket akarod használni. -
pedrohsi #19428 egyszerű, fék benyom, motor felküld maxra és rátol a WEP is, majd fék elenged és hadd szóljon - lehetőleg keresztbe szállj fel, hogy minél több helyed legyen -
arpi66 #19427 A H111 beállításába segítene valaki? Pontosan az felszállás és a fék szárny beállítása kéne. köszi -
arpi66 #19426 gratulálok :)
-
Hupi #19425 Általában béna vagyok légvédelemmel de most nagyon ráéreztem, 2 hurrican, 2 bombázó. Egy spit is kapott két 40-est de az elmenekült :D 100 pont KIA -
arpi66 #19424 megvárjuk :)