WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Lenne 1 kérdésem, ha depót foglalok hogy tudom közölni a többiekkel hány %-on áll a foglalás? Tehát mit kéne beírnom?

És találtam 1 videó összeállítást 51 részbõl áll. Remélem mindenki megtalálja benne a szépséget. Vannak olyan részek benne, hogy látod mindkét felet támadás és védekezés közben madártávlatból.

http://www.youtube.com/watch?v=sF16xTYO68Y&feature=mfu_in_order&list=UL

Jó szórakozást :)
egyébként dolgoznak a jármû irányítás modernizálásán, a scenariókban nagyon le lesz butítva, de szeretnék a kampányban is kidobni a régi, idejétmûlt állandó váltogatást a nézetek és a pozíciók között, de azért megtartva a szimulációban illendõ részleteket
anno felajánlottam, hogy lefordítom magyarra a játékot, túl nagy érdeklõdés nem mutatkozott a fejlesztõk részérõl, de a lehetõség adott, amennyiben meggondolják magukat és megnyitják a rendszert más nyelveknek

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Napközben "pangás" van mert a játékosok zömét az amcsik adják, tehát itteni idõ szerint éjszaka indul be az élet. A magyar oldal nem rég szûnt meg mert alig-alig látogatták és nem érte meg fenntartani. Itt viszont tudnak segíteni.

Igen, megy már köszönöm. El is értem már a lvl2-t army-ban. De neem vhogy úgy tûnik, kevesen vannak a serveren, 1-2 csata van egyszerre, ott is ilyen 10 ember max 1 oldalon. Valamit elbaszok? :D
Van magyar oldal, ami ezzel a játékkal foglalkozik? 1-2 dolog nem tiszta, jó lenne magyar leírás hozzá
igen nekem is ez a paramétere a gépemnek (laptop) driver frissítés után minden szépen futott
amit a windows felrak magától, az általában nem mûködik :)

driver frissítés után meglássuk mi lesz
intel core 2duo 2.33, 2gb ram, nvidia gforce 9500gt
Meg volt már fent ezen a gépen a játék, akkor is 14 napos próbaverzióval, és ment jól. Azóta volt windows újra rakva, de a win7 elvileg felrakja a drivereket magától, de megpróbálok geforce oldaláról tölteni egyet akkor.
az lesz pedig, vagy esetleg video driver probléma - milyen gép pontosan?
Van egy olyan gondom, hogy felraktam a játékot, regeltem 14napos prba verziót, de nem indul a játék. Amikor a ww2.exe elindul, kicsit fekete a kép, aztán visszadob tálcára. Van vkinek vmi ötlete?? A gépem elég jó, nem azzal van a baj, h nem éri el a minimumot.
köszönöm
AP-vel az a baj, hogy egyszerûen átviszi a Daimlert és a Panhardot, szóval ha nem találod el a lövészt, akkor semmi baja nem lesz a jármûnek (vissza tud lõni, legfeljebb két lyuk lesz rajta, amit meg nem látsz)
Legközelebb repesszel pörkölj oda neki attól kifekszik rögtön. Nem árt tudni a legtöbb tankban a torony bal oldalán ül a lövész menetirány szerint. Tehát ha szembe vagy vele a torony jobb oldalát kell célba venni.

a daimler, 1 lövéssel a IV. D kipattintotta én 3ap löttem telibe rá és ki nyert? a dallasi gyökér szerver
az 1.34 -rõl ízelítõ
http://www.youtube.com/watch?v=nzWrnfZc4GI&feature=feedu
Még csak offline lehet próbálgatni. Nekem tetszenek az új puska hang effektek, és mintha a célzás is nehézkesebb lenne. Minden esetre aki nem szerette az smg-t az elégedett lesz a G43-al közelharcban is jól használható lesz megfekszik az ellen egy végtag találattól is.
A browning golyószóró rosszabb mint a Bren, nagyobb a szórása és csak 20 töltényes, az mg34 nyomába sem ér. A Garant sem tûnt jobbnak a Gewehr-nél.

igen letölthetõ de idõ igényes :)
Töltöm kíváncsi leszek beta szerver remélem van.

Letöltés

a beta letölthetõ
van aknamezõ asszem eddig 1 RA pályán, de ügyesen ki lehet kerülni ha szerencséd van

egyébkén 1 amcsi hadosztállyal kísérleteznek a kampányban, készülnek az ikonok és minden egyéb ami a hadjárathoz kell
képek

képek

Aknamezõ is lesz? Ha ki vannak rakva a táblák <#confused>

Punker
most kapják meg a szövik a tankelhárító csavarhúzókészletet, esetleg a személyi pajzsokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Már 10 órája ... <#nemtudom>

ma délelõtt karbantartás
Ajjajj ez a nyammogós macska <#falbav><#vigyor>

Csirke4
Ez már több mint amennyit csak remélni mertem volna. :3
Oldalról a réseken keresztül biztosan ill. hátulról a motort ki lehet iktatni.

A Churchill III-nak a motorját hátulról.

Csirke4
Ha ki lehetne lõni grenadierrel a matildát ...
Menyország. :D
Punker
ááá ez túl szép lenne

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem lesz többet spawn delay 1.34-tõl.
Azon az oldalon ahol kevesebben vannak kisebb lesz a foglalási idõ hamarabb felépülnek az aik és gyorsabban kapnak utánpótlást.

A sapper nem robbant fel többet tankokat csak Fb-t, hidat, stb.
Helyette Tier 1-2.-ben az ATR kap 2 csomagot amivel tud tankokat robbantani.
Tier 3-4.-ben ATR helyett a rakétások lesznek az angoloknak ki lesz fejlesztve a PIAT
A németek és franciák is megkapják a páncéltörõ puskagránátot.

Holnap este 8-kor összejöhetnénk páran.
TS3-ra felmegyek.

Viszont a tankoknak nehezebb lesz talán kempelni.
Pontosan ezzel csak a játékélmény bizonyos területét ölik meg, gondoljunk csak a brit gránátosokra , majd szépen ott fekszik minden bokorban egy ebbõl is a városok házairól már inkább ne is beszéljünk.

Amúgy így egyre sebezhetõbbé teszik a tankokat. Már minden 2. gyalogos fel fogja tudni robbantani a német tankokat.
Csak a mi oldalunkra kellett volna ilyen cucc. Így nem vicces.

Köszi hupi a passwordot! Régóta kerestem.
Most már van TS3 axis szerver is a játékhoz.

TeamSpeak 3 letöltés

Server Adress: 66.28.224.195:8768
password: 17x12

talán, nem tudni, de lehet hogy ez a jövõ itt is
Sziasztok!Tényleg F2P lessz valamikor ez a game?Mert akor tuti játszanák vele! xD 3 Trial acc-om márt van kiakasztva xd
DB7 smgvel
facebook - battlegroun europe - üzenetek

Kellett ez ám a francnak én nem erre szavaztam annó :)

Punker
a hunyadi oldlaon?

hoppá, az 1.34 még valamit hoz, ami régi kívánság volt, a facebookon vannak rövid videók róla :)
Ez a nemsemmi. <#wow1>
http://www.youtube.com/v/Y4b6NNcn754&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Csirke4
Nemrossz! :D
Nah errõl beszéltem. <#mf1><#gun>

Csirke4
Jaja Mortival multicrewben nyomtuk tavaly. :D
Elõzõ hadjáratban Willemstadban kilõttem vele egy Beddyt ami televolt ei-vel. :D Csak úgy hullottak le róla jobbra balra szegénykék. xD
Az multicrew-al a zsír. :D Csak hamar kifogy a lõszer. Már csak azt várom, mikor lehet repülõnek opelbõl muníciót adni. :D