WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 kérdésem, ha depót foglalok hogy tudom közölni a többiekkel hány %-on áll a foglalás? Tehát mit kéne beírnom?
És találtam 1 videó összeállítást 51 részbõl áll. Remélem mindenki megtalálja benne a szépséget. Vannak olyan részek benne, hogy látod mindkét felet támadás és védekezés közben madártávlatból.
http://www.youtube.com/watch?v=sF16xTYO68Y&feature=mfu_in_order&list=UL
Jó szórakozást :)
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Van magyar oldal, ami ezzel a játékkal foglalkozik? 1-2 dolog nem tiszta, jó lenne magyar leírás hozzá
driver frissítés után meglássuk mi lesz
Meg volt már fent ezen a gépen a játék, akkor is 14 napos próbaverzióval, és ment jól. Azóta volt windows újra rakva, de a win7 elvileg felrakja a drivereket magától, de megpróbálok geforce oldaláról tölteni egyet akkor.
A browning golyószóró rosszabb mint a Bren, nagyobb a szórása és csak 20 töltényes, az mg34 nyomába sem ér. A Garant sem tûnt jobbnak a Gewehr-nél.
egyébkén 1 amcsi hadosztállyal kísérleteznek a kampányban, készülnek az ikonok és minden egyéb ami a hadjárathoz kell
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Churchill III-nak a motorját hátulról.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Azon az oldalon ahol kevesebben vannak kisebb lesz a foglalási idõ hamarabb felépülnek az aik és gyorsabban kapnak utánpótlást.
A sapper nem robbant fel többet tankokat csak Fb-t, hidat, stb.
Helyette Tier 1-2.-ben az ATR kap 2 csomagot amivel tud tankokat robbantani.
Tier 3-4.-ben ATR helyett a rakétások lesznek az angoloknak ki lesz fejlesztve a PIAT
A németek és franciák is megkapják a páncéltörõ puskagránátot.
TS3-ra felmegyek.
Köszi hupi a passwordot! Régóta kerestem.
TeamSpeak 3 letöltés
Server Adress: 66.28.224.195:8768
password: 17x12

Elõzõ hadjáratban Willemstadban kilõttem vele egy Beddyt ami televolt ei-vel. :D Csak úgy hullottak le róla jobbra balra szegénykék. xD