19663
  • pedrohsi
    olyan (még) nincs, hogy feltöltik, ha ott van a listában, akkor az vadiúj:)

gyere fel TS2-re, vagy a custom 95-ös csatira, az a magyar a chaten
  • joebacsi
    áhh, tod nekünk bf köré kiépült már egy ideje a kláninfrastruktúra, aztán mindazt el lehetne dobni wwiionl alatt...majd az arma lesz a messiás :)
    énis csak pár free időszakban szereztem még tapasztalatot :)
  • Rusid
    Egyelőre újra a 30 napos próbával tolom :D.
  • Rusid
    Még nem ,de tervezem hogy úgy karácsony környékén előfizetek rá addigra lesz normális vasam is ha minden igaz. A mostanin úgy 19 20 fpsem van szal nem az igazi :). Mé te előfizető é vagyol?
  • joebacsi
    előfizető é vagy? :)
  • Rusid
    Köszi, pedig meg mernék rá esküdni ,hogy nem volt AP-m na mindegy lehet tényleg nem volt idejük feltölteni :).
  • Punker
    6 db AP van, HEAT-tel kell pontosan meglőni, távolságot bemérni elötte.
  • Rusid
    Sziasztok!
    Nekem is a stugIIIB ről lenne kérdésem nincs benne AP-lövedék? Vagy csak valaki használt cuccát vittem volna el és nem volt még idejük feltölteni :). Mert fura volt hogy csak HEAP és HE között tudtam variálni és persze ,hogy egy órai furikázás után néztem meg :).
  • Punker
    ki kell nyitni, aszem a D az alap......
  • gstup
    Köszönöm a segitséget!
    Még vlmit,amikor beszállok a stug IIIB-be akkor a tüzérnél nem tudok lövegnézetet használni,mert amikor arra váltok,csak feketeség van!Esetleg vlmi tipp hogy mi lehet a hiba?
  • Punker
    a Z a gáz, default-tal vissza áll.....
  • gstup
    2 tengelyű joyom van,elnézést a sok hozzászólásért.
  • gstup
    Meg vlki le tudná irni az eredeti beállitásokat(joy)Mert én átállitottam egérre és most nem igazán sikerűl visszaállitani!:(
  • gstup
    Nincs teamspeakem.:( És eltünt a headsetem is.Van olyan beállitás hogy +joysticky axis,annál hogyan kell mozgatni a joyt?Meg van a Z,annál is hogy?
  • pedrohsi
    mi nem megy? - teamspeaken fenn vagyunk, szóban egyszerűbb:)
  • gstup
    Sziasztok!Tudna vlki segiteni joystick beállitásánál?
  • pedrohsi
    passz, valszeg Karácsony
  • Punker
    de mikor?:)
  • pedrohsi
    ToE ismertető kinn az oldalon, 1.25-ben jön.
  • gstup
    Jöjjenek csak!Majd meglátjuk!
  • pedrohsi
    tessék venni 900 forintos joyt, és nincs gond - lehet billentyűzettel, csak éppen értelme nem sok van, ha a joyosok rádnéznek meghalsz
  • gstup
    Nahát,azért ennyire ne nézzetek gogyinak.Igen.:)
  • kikko
    1esbe raktad a sebességváltót?
  • gstup
    Én egyszerűen nem tudom beállitani.Például a Gas-nál akármit adok meg,nem akar menni az autó!Azért csalódtam,mert pl.egy il2-sturmovikban,ami szerintem az egyik legjobb II.vh-s repülőszim. még ott is lehetjoystick nélkül irányitani(habár nem könnyű),de hogy itt egy tankot joyal,nevetséges.Persze ha sikerűl elérnem hogy megndúljon az a frány pzIII-m akkor semmi baj nem lesz.
  • bazza
    mindent lehet joy nélkül irányítani a repülőkönk kívül, opelt pl. sztem jobb egérrel...
  • kikko
    Miért csalódtál???
  • gstup
    Na ez az!!Egy kicsit csalódtam a játékban!
  • kikko
    Szia. Lehet joy nélkül is játszani de akkor csak gyalogossal. A joy a járművek irányításához kell.
  • gstup
    Sziasztok!Ezt a játékot joystick nélkül nem is lehet játszani?
  • CarajoEsp
    Najó, akkor nekem is az lesz, hogy Webkártya, plusz buzi Junior(áhh...)..szerintem holnaptól jövök, akkor tudom felvenni. Istenem, de várom már:D
  • Random work
    Nekem Master Card van, de nem volt rajta túl sok péz és általában az is mindig lefogy.

Viszont jó volt váltani mert megspóroltam a virtuális kártyát és még VB játékon nyertem vele egy focilabdát is. :D

A havi díj az sok, de én akcióba 1 évig ingyenesen használom.
  • Punker
    visa classic, 5k-val nyitottam a számlát nem kell 150k :)
  • pedrohsi
    webkártyával lehet, nekem is az volt - csak drága a havidíj, még a rendes Mastercard is olcsóbb, de ahhoz lennie kell legalább 150k-nak a számlán
  • kikko
    Ideje vót má
  • CarajoEsp
    Nos, mivel úgy néz ki jelentős idő szabadult fel újra az életemben, végre visszatérhetek a játékba, mint rendes előfizető(Hál isten:D)
    Két kérdésem lenne és remélem nem kérdezek hülyeséget:
    Az egyik: Ha rendelek egy Otp-s Web kártyát, akkor arról fogom tudni fizetni a WW2-t, vagy valamilyen más kártyára lesz szükségem?
    A másikat ma úgyis megyek megkérdem az Otp-től, csak nem hiszem, hogy erre tudnának felelni:D
    Előre is köszi, remélem legkésőbb holnap már a harctéren találkozunk.
  • thomka
    Na sikerült megoldani, nem volt felrakva Audio driver:DD
  • thomka
    Sziasztok.
    Regisztráltam a 30 napos freetrialra, de 1 napja nem tok játszani, mert amikor tőlt be a game kidob az asztalra. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
  • 0Fritz0
    Nálam hibaüzenettel elszállt a gém, tehát maradok a réginél. :)
  • lachun
    azta ez végre jol jött már:))
  • pedrohsi
    30 napos Free Trial, sima bankkártyával is elérhető:

FREE TRIAL

A kártya típusa maradhat American Express, viszont elfogadja mindet.