19663
-
pedrohsi #17060 olyan (még) nincs, hogy feltöltik, ha ott van a listában, akkor az vadiúj:)
gyere fel TS2-re, vagy a custom 95-ös csatira, az a magyar a chaten -
#17059 áhh, tod nekünk bf köré kiépült már egy ideje a kláninfrastruktúra, aztán mindazt el lehetne dobni wwiionl alatt...majd az arma lesz a messiás :)
énis csak pár free időszakban szereztem még tapasztalatot :) -
#17058 Egyelőre újra a 30 napos próbával tolom :D. -
#17057 Még nem ,de tervezem hogy úgy karácsony környékén előfizetek rá addigra lesz normális vasam is ha minden igaz. A mostanin úgy 19 20 fpsem van szal nem az igazi :). Mé te előfizető é vagyol? -
#17056 előfizető é vagy? :) -
#17055 Köszi, pedig meg mernék rá esküdni ,hogy nem volt AP-m na mindegy lehet tényleg nem volt idejük feltölteni :). -
#17054 6 db AP van, HEAT-tel kell pontosan meglőni, távolságot bemérni elötte. -
#17053 Sziasztok!
Nekem is a stugIIIB ről lenne kérdésem nincs benne AP-lövedék? Vagy csak valaki használt cuccát vittem volna el és nem volt még idejük feltölteni :). Mert fura volt hogy csak HEAP és HE között tudtam variálni és persze ,hogy egy órai furikázás után néztem meg :). -
#17052 ki kell nyitni, aszem a D az alap...... -
gstup #17051 Köszönöm a segitséget!
Még vlmit,amikor beszállok a stug IIIB-be akkor a tüzérnél nem tudok lövegnézetet használni,mert amikor arra váltok,csak feketeség van!Esetleg vlmi tipp hogy mi lehet a hiba? -
#17050 a Z a gáz, default-tal vissza áll..... -
gstup #17049 2 tengelyű joyom van,elnézést a sok hozzászólásért. -
gstup #17048 Meg vlki le tudná irni az eredeti beállitásokat(joy)Mert én átállitottam egérre és most nem igazán sikerűl visszaállitani!:( -
gstup #17047 Nincs teamspeakem.:( És eltünt a headsetem is.Van olyan beállitás hogy +joysticky axis,annál hogyan kell mozgatni a joyt?Meg van a Z,annál is hogy? -
pedrohsi #17046 mi nem megy? - teamspeaken fenn vagyunk, szóban egyszerűbb:) -
gstup #17045 Sziasztok!Tudna vlki segiteni joystick beállitásánál? -
pedrohsi #17044 passz, valszeg Karácsony -
#17043 de mikor?:) -
pedrohsi #17042 ToE ismertető kinn az oldalon, 1.25-ben jön. -
gstup #17041 Jöjjenek csak!Majd meglátjuk! -
pedrohsi #17040 tessék venni 900 forintos joyt, és nincs gond - lehet billentyűzettel, csak éppen értelme nem sok van, ha a joyosok rádnéznek meghalsz -
gstup #17039 Nahát,azért ennyire ne nézzetek gogyinak.Igen.:) -
kikko #17038 1esbe raktad a sebességváltót? -
gstup #17037 Én egyszerűen nem tudom beállitani.Például a Gas-nál akármit adok meg,nem akar menni az autó!Azért csalódtam,mert pl.egy il2-sturmovikban,ami szerintem az egyik legjobb II.vh-s repülőszim. még ott is lehetjoystick nélkül irányitani(habár nem könnyű),de hogy itt egy tankot joyal,nevetséges.Persze ha sikerűl elérnem hogy megndúljon az a frány pzIII-m akkor semmi baj nem lesz. -
#17036 mindent lehet joy nélkül irányítani a repülőkönk kívül, opelt pl. sztem jobb egérrel... -
kikko #17035 Miért csalódtál??? -
gstup #17034 Na ez az!!Egy kicsit csalódtam a játékban! -
kikko #17033 Szia. Lehet joy nélkül is játszani de akkor csak gyalogossal. A joy a járművek irányításához kell. -
gstup #17032 Sziasztok!Ezt a játékot joystick nélkül nem is lehet játszani? -
#17031 Najó, akkor nekem is az lesz, hogy Webkártya, plusz buzi Junior(áhh...)..szerintem holnaptól jövök, akkor tudom felvenni. Istenem, de várom már:D -
#17030 Nekem Master Card van, de nem volt rajta túl sok péz és általában az is mindig lefogy.
Viszont jó volt váltani mert megspóroltam a virtuális kártyát és még VB játékon nyertem vele egy focilabdát is. :D
A havi díj az sok, de én akcióba 1 évig ingyenesen használom. -
#17029 visa classic, 5k-val nyitottam a számlát nem kell 150k :) -
pedrohsi #17028 webkártyával lehet, nekem is az volt - csak drága a havidíj, még a rendes Mastercard is olcsóbb, de ahhoz lennie kell legalább 150k-nak a számlán -
kikko #17027 Ideje vót má -
#17026 Nos, mivel úgy néz ki jelentős idő szabadult fel újra az életemben, végre visszatérhetek a játékba, mint rendes előfizető(Hál isten:D)
Két kérdésem lenne és remélem nem kérdezek hülyeséget:
Az egyik: Ha rendelek egy Otp-s Web kártyát, akkor arról fogom tudni fizetni a WW2-t, vagy valamilyen más kártyára lesz szükségem?
A másikat ma úgyis megyek megkérdem az Otp-től, csak nem hiszem, hogy erre tudnának felelni:D
Előre is köszi, remélem legkésőbb holnap már a harctéren találkozunk. -
thomka #17025 Na sikerült megoldani, nem volt felrakva Audio driver:DD -
thomka #17024 Sziasztok.
Regisztráltam a 30 napos freetrialra, de 1 napja nem tok játszani, mert amikor tőlt be a game kidob az asztalra. Nem tudjátok mi lehet a probléma? -
#17023 Nálam hibaüzenettel elszállt a gém, tehát maradok a réginél. :) -
lachun #17022 azta ez végre jol jött már:)) -
pedrohsi #17021 30 napos Free Trial, sima bankkártyával is elérhető:
FREE TRIAL
A kártya típusa maradhat American Express, viszont elfogadja mindet.