19663
-
Shad01 #17100 Mi nem a motor, hanem a hangulat miatt játszunk vele.
Ez a neten játszható legjobb háborúszimulátor. Itt nem az ellefél megölése a fő cél, hanem a városok elfoglalása. Ehhez meg kell szervezni a támadást, összehangolni a fegyvernemeket, biztosítani a felvonulási, utánpótlási utakat, ellenőrizni a stratégiailag fontos magaslatokat, stb. Gyárbombázással csökkenteni lehet a fronton lévő haditechnika mennyiségét, a folyókon lévő hidak felrobbantása-megóvása kulcsfontosságú lehet, és még lehetne folytatni. -
ingy3nfr3g #17099 Hát nekem sokszor ment 30 fps alá pedig ezzel toltam:
AMD x2 4200@2800MHZ
2gb ram
2db 7800 GTX
raid0 sata2-es vinyó....
a furcsa az volt hogy átlag 60fps a városban nagy csatánál de kint a mezőn volt olyan ha eggy irányba néztem akkor kész vége 8-9 fps....
szal amig nincs rendes motor addig hanyagolandó nekem.... -
Shad01 #17098 A nyáron váltottam 2GHz-ről 3 Ghz-es procira. Ezután lett játszható a játék, de komolyabb csatáknál azért érezhető volt az fps vesztés (azért 20 fps alá ritkán ment).
A 4 GHz-es procival még nem volt olyan, hogy észre vettem volna hogy 30 alatt lett volna az fps.
2GHz-es procival is lehet játszani, de akkor a repülésről és a zsúfolt helyekről le kell mondani. -
pedrohsi #17097 a 4 GHz ma már felesleges, az új chipeknél ez kevésbé számít. nekem 1,86-os Core 2 van, igaz ez ikermagos, de ilyen szépen még soha nem futott a játék -
Shad01 #17096 Sajnos legalább 3GHz-es proci és 1GB ram kell a normális játékhoz. A videókártyából elég egy alsó kategóriás is. Ahhoz hogy minden körülmény között jól fusson 4Ghz-es proci kell. Most fejlesztettem a gépet, ez saját tapasztalat.
Kipróbáltam 4Ghz-es procival és 512MB rammal, a betöltés után kb egy percig (amig a vinyót cseszteti) akadozik a játék, de utána már játszható.
Javulást úgy lehet elérni, ha a settings.exe-t futtatva a megjelenítendő játékoslimitet lejjebb vesszük.
Azzal vitatkoznék, hogy nincsenek nagy belátható területek. Normál egység kb 3km-ig lát el, a haditengerészet 6 km-ig. A baj az, hogy 6 éves a motor, lényegi változást nem csináltak rajta viszont sok új nagy poligonszámú egység került be a játékba. Meg az is megizzasztja a gépeket ha 4 km2-en több mint száz ember zsúfolódik össze.
Az 1.25-ös peccsel igírnek látványos gyorsulást. Talán az év végén kijön. -
Pill #17095 Köszi az infót. Mi csak 30napra regeltünk be, nem hiszem hogy folyamatosan is fogok érte fizetni, bár még nem tudom. Egyszer kétszer hétvégén megkeresünk titeket majd.
Nem tudod hogy tényleg 1GB-e a minimum memóriaigény? Nekem annyi van de még így is szaggat néha, olyan furcsán. Szegény Máté meg 512-vel semmire se képes. Annyira nem szép és anyira nincsenek angy belátható területek hogy így szaggasson. OFP ennél szebb és jobban fut. -
kikko #17094 Jön a tél majd többen leszünk. -
Shad01 #17093 Gyertek fel TS-re, úgy könnyen megtaláljuk egymást. A belső rádión a 95-ös a magyar nyelvű csatorna, ott is üzenhettek nekünk.
Van egy kb 10 fős csapat, akik rendszeres előfizetők. (bár mostanában nem vagyunkik igazán aktívak) -
Pill #17092 Sziasztok!!
Vitéééézzz! Helló.
2 napja elkezdtünk játszani ezzel a játékkal, a régi BFes banda. Mate, Fira, Én. Ti merre szoktatok harcolni? VAlamint Ti előfizettek a játékra? -
#17091 hajrá -
LtVitez #17090 Shad: jó újra látni a régi nickeket :)
Ha kicsit jobban összezsúfolom az órarendemet (pedig ígyis eléggé kellemetlen) akkor visszatér egy régi golyófogó közétek :) -
LtVitez #17089 csigaköpködő gépfegyverrel meg csigaágyúval? -
#17088 Jövünk vissza ellepjük a fórumot, höhöhöh :P -
#17087 Hű, mennyi régi szpemmer. :) -
#17086 Úgy tűnik a régi embereket mindig szivesen várják vissza -
Shad01 #17085 Jó újra hallani felőled! Golyófogókra meg mindig szükség van. -
#17084 Csak a szokásos, a szövik ütik a fejünket, mi meg csigával dobáljuk őket. :) -
kikko #17083 Régen kommandóztam Andennébe hogy elfoglaljuk a fél várost:) -
LtVitez #17082 vagy valami olyasmi, igen drága Ficc
komolyan mondom, fizikai fájdalom volt belegondolni h milyen régen jártam erre és bevallom férfiasan hiányzott a régi társaság
Meséljetek, miújság van veletek? -
#17081 Persze, hogy nem felejtettünk el kedves... őőő... Vitéz?! -
LtVitez #17080 Sziasztok srácok!
Ezer éve nem jártam erre, meg már majdnem el is feledkeztem a játékról, amikor leesett h végülis még nem eléggé sűrű az életem. Ígyhát arra gondoltam, megpróbálkozom az egyetem mellett újra valami wwiiol neveztű játékkal, nomeg bízva benne h még nem sikerült teljesen elfelejtenetek -
pedrohsi #17079 1.25 utáni fejlesztésekről kinn a félhivatalos lista a Magyar HQ-n -
pedrohsi #17078 Free Trial regisztrálásának leírása - aki enélkül akar játszani az fejbe lesz rúgva:)
leírás -
#17077 A macska és az egér. -
#17076 vársz -
RODLEE #17075 Na addig eljutottam beirtam minden adatot meg irta is hogy mailba elküldi a jelszavam de nem teszi!!!EJJ!Ilyenkor mi történik? -
RODLEE #17074 THX!
5 után tudok fellépni!
ÜDV!! -
Shad01 #17073 Gyere fel Teamspeak-re, ott el tudom mondani.
Egyébként minden infót megtalálsz a Magyar HQ-n -
RODLEE #17072 Szevasztok!
Valaki el tudná nekem mondani hogy mükszik ez a free trial mod?
Kipróbálnám milyen ez wwiionline!
Ha valaki tud segiteni kössz elöre is!
Üdv ALL! -
pedrohsi #17071 ToE ismertető frissítve, az alján további részletekkel. -
#17070 meer imbálánsz volt? -
#17069 a 76-os löveggel szerelt sörmanót kapták (csak kb 1 évet csúszott:) -
#17068 "Vehicles:
- Added Sherman M4A3 (French)"
?? -
#17067 WWIIOL - Battleground Europe
============================
Version 1.24.2.255 (10-11-2006)
Infantry:
- Changed sniper in-game tag to read sniper
- Fixed French AT Rifleman missing 6 pistol rounds
Vehicles:
- Added Sherman M4A3 (French)
- Added new hulk sinking sound
- When switching ammo the name of the weapon will now be shown in place of maingun_mount
Terrain:
- Added John 'Huklbuck' Restagno to in game memorial
- Adjusted bush billboards out from center to give better cover when viewed from distance
UI/HUD:
- Adjusted several spawn list names for ground vehicles
- Adjusted several name tags for ground vehicles
- Adjusted several manuals list and article entries for vehicle names
- Updated French translations
Chat:
- Chat will now report the custom channel number in the chat line for all custom message channels received
Effects:
- Fixed a CTD related to some explosions -
gstup #17066 Nem semmi!Én is szivesen találnék egy tankot,csak mondjuk nem T-34-est,hanem egy Stugot v Párducot. -
#17065 -
#17064 Ezt nézzétek:
http://fishki.net/comment.php?id=13675 -
kikko #17063 Meg a gránátosnál is:) -
#17062 harckocsinál, lövegnél igen, meg az ATR-nél is. -
gstup #17061 Sziasztok!Csak úgy lehet lőszert cserélni,hogy ki kell lőni a betöltöttet?