WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtam levelet és másnapra megkaptam a kulcsot. Aki ki szeretné próbálni, vagy csak el akra raktározni a késõbbiekre egy trial keyt most írjon.
mûködik én már megkaptam

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

GoTCHa
értettem😄

Punker
Hunyadi fórumra írj inkább

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GoTCHa
ja és nem tudok belépni az accountomra. stoshi azt mondta irni kell egy emailt csak nem tudom mit és kinek pls help 😄

GoTCHa
még egy kérdés.:
nekem anno plüsi bácsi fizette a játékot mert a bankkártyám nem megfelelõ erre a célra. a következõ a kérdésem ki tudna nekem elöfizetni természetesen elötte átutalom a pénzt az ö számlájára és csak utána.

Írtam emailt. Ha mûködik a dolog be kellene szerezni pár kulcsot, hogy ha lesznek érdeklõdõk, akik kipróbálnák a játékot, tudjunk adni nekik.
Átlagosan 4-5 en vagyunk fent hétköznap és van, hogy többen is. De nagyon egyszerûen megnézheted, gyere fel TS-re. Ott látni fogod, hány ember van a Hunyadi szobában.
GoTCHa
Sziasztok srácok erösen gondolkodom a visszatérésen. valami infót nyomjatok légyszives hogy mostanában hányan nyomjátok esténként. meg igy ugy amugy. 1x már visszajöttem de akkor csalodtam csak 1-2 emberke volt online. remélem már nem.

valami olyasmi

Jól értem, hogy free trial kulcsot adnak annak, aki emailt küld és a Tweakguides-re hivatkozik?
Punker
tudom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ilyen kell nekünk is 😊

a Magyar HQ a szolgáltató miatt nem megy, próbáljátok az srv.hu-t, ugyanúgy be van halva😊
Hey guys-

One of our players hipped me to the post here. I'd be happy to try and set up a trial for the Tweakguides community if you are interested. The game has come a long way in the past few years and there are probably a few ...

Well that was easy. (Just talked with Rafter) If you'd like a trial key drop an email to [email protected] and reference Tweakguides and we'll set you up.

Dana V. Baldwin
"Gophur"
Senior Producer
Battleground Europe - WWIIOL

http://forums.tweakguides.com/showthread.php?t=1989&page=2

Punker
MagyarHQ-t nem tudjuk.

Mé nem mûkszik a Magyar HQ meg a Hunyadi????
Ha egy évre fizetsz elõ, 2000Ft alatt fog kijönni egy hónap.

A játékban minden ami mozog játékos által irányított. Csupán a városokban van néhány AI által kezelt fix telepítésû géppuskaállás, légvédelmi és antitank ágyú.
Punker
mindenki élõ, freetrial alatt lehet ingyen játszani annak lett nemrég vége.

looooooool 😄

ha letöltöd most akkor csak off ban tudsz gyakorolni!!
amugy 3120 most a 15 dolcsi !!a fimen az ernyösök mind userek!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

jármüvekhez nagyon jo a joy, és föleg a repüléshez kell nagyon profi joycucc!!

Meg nem ugy van hogy ha letoltom akkor 1 hétig free?

És azok a szegény ejtõernyõsök számitogép által iranyitottak vagy emberek által? Mert szegénykéék 😄

Billentyuzettel konnyu iranyitani vagy inkabb joystickra szavaztok??? 😄

Punker
200-210 forint körül van most a $ árfolyam de persz eez mindig változik, netes fizetésre alkalmas bankkártya kell hozzá.

15$ az pontosan mennyI? És hogyan kell fizetni? Átutalás stb..?

Punker
most nincs trial pár hete lett vége MagyarHQ-n kint lesz hírben ha lesz megint, egy hónap 15$ a játékot wwiionline.com-ról tudod leszedni.

Császtok! Ebbol a trialt honnan tölthetem le? És egyébként mennyi havonta 1 hét utan?

Punker
áll a szerver jön a patch

A hurikán kipótolta<#vigyor><#eljen>

0Fritz0
Hát annyi azért nem volt, mivel mindenki rávetette magát szegényekre. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezek mind puskavégre estek.Most a kilépési ablakot mutasd,ahol 40 franci ernyõs kill van<#hehe>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Leállították a szervert, vége a hadjáratnak.

Lac, több eltáv nincs, tessék jönni és kész! 😄

Gratulálok, ebben a hadjáratban nem sokat tudtam játszani,sajna!!!

0Fritz0

öp öp, máximum öp - akik ismerik a természettudományos videókat, azok tudják, honnan való ez😊

szóval van 1.22 nyílt béta, sajna trial má nincs, de maj lesz😊
Csirke4
Akik a leszerelt listában vannak és naponta látogatják az SG-t azok kaptak egykis csirkeféle szpemmet <#eplus2>
Csakhogy nehogy elfelejtsék ezt a kis játékot 😄
Csirke4
Meglesz<#eplus2><#vigyor1>
Punker
nem tudjuk eltünt

Csirke4
CarajoEsp holvan?
bricsi01
Vazze, pont azokon a heteken volt, van FreeTrial amikor Toldit kõ tanulni.
<#szomoru1><#falbav>

egy kis video az 1.22 es inf ujdonságból!
Katt a movie feliratra!

szép jó napot , sajna ez a hétvége nem jo nekem gaméra😞

Megnéztem,a 30napos az olyan h akinek dobozos verziója van az tud adni kódot valakinek és az 30 nap,2006 dec1ig.
Amibõl ma az utsó nap az a 2hetes.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

30???Már megyek is újra 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
freetrial-t regisztráljon mindenki aki akar, most 30 napos (aszem ma az uccsó nap) !!!

Punker
nagyon jól 😊

minden kilépett ember után 1 pont aszem de vissza kell vinni utána a járgányt

Télleg,ha már itt tartunk. MS-ezéssel hogy kapja az ember a pontokat?

E.Gy.B.E. Airsoft Team