19663
-
#17140 vettem észre :D
netcode2-t érdemes bekapcsolni? -
pedrohsi #17139 újabb peccs javította a leszakadást, viszont még hibás, megzabálja a procit, emiatt állandóan leesik az FPS -
#17138 engem ma spec 7x vágott ki mindenféle indok nélkül, és legtöbbször pont mikor akcióban voltam, vagy egy ejtőernyős ugrás közben, vagy egy 88assal való lövészkedés közben. Hát nekem ennyit nem ért meg az új peccs. x(
pfföö -
pedrohsi #17137 már live, tök jó cuccok vannak benne, csak állandóan leszakad mindenki - még javítani kell, a szokásos:) -
#17136 "It's done. v1.25 is out the door and if not already on the live server, it's currently being readied for download."
és mikor lesz "live"? -
#17135 Tök jó! -
pedrohsi #17134 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25
hírlvél meglepivel! -
#17133 Sajna már nincs meg. -
boyler #17132 Hello Random
Ha megvan még a könyv nekem kellene.
Mondj egy összeget.
-
pedrohsi #17131 Karácsonyi akció:
minden aktív előfizető küldhet meghívót KORLÁTLAN havernak, egy olyan email címre, amit soha nem használtak a játékhoz korábban. Ezzel 2 HÓNAPOT adhatunk bármely újoncnak, aki szeretné kipróbálni a játékot!
Amennyiben érdekel a dolog és szeretnéd élesben kipróbálni, jelezd igényedet a Hunyadi Fórumon itt:
...és készíts be egy email címet, amit biztosan nem használtál korábban trialhoz, vagy rendes előfizetéshez.
wwiionline.hu -
#17130 Na hétvégén kipróbáltam a Red Orchestra-t. Ingyen hétvége volt.
Hát ez még az akkori WWIIOnline-hoz képest is randa mint amivel még én játszottam. Az irányítás is agyon van bonyolítva szerintem. -
#17129 -
#17128 Ezt mondom én is a Patkányoknak, de nem hiszik el... :)
Random, a könyvcím ma nem igazolódott be.
Szegény teknőseinket sorra kapják szét. :) -
LtVitez #17127 Te Fritz, ez nem sok bomba egy kicsit? -
#17126 Guderian, Heinz:
Riadó! Páncélosok!
Akit érdekel a fenti könyv az jelentkezzen nálam.
A könyv írója dolgozta ki a villámháború alap elemeit és elvét
nagy ritkaság azok körében akik érdeklődnek a téma iránt.
Én egy antikváriumból szereztem, de most más forrásból is
félretették nekem és ha kell valakinek akkor lekérem és átadom.
-
#17125 Rám csak ilyet szoktak ejteni… :)
-
LtVitez #17124 haha, Te nem szoktál gépelési hibát ejteni? -
LtVitez #17123 hogy ezek a rohadt franciák milyen genyók.... dehát aki annyira be van rúgva, hogy még az opelről sem tud lemászni, az ne csodálkozzon -
#17122 összevissza ordibáltam a 95-ön, de senki nem válaszolt
a beszorulásból pedig úgy sem tudtam szabadulni... volt olyan is, hogy körbe-körbe kúsztam az opel alatt, odajött egy gyökér francia és lemészárolt! :D -
pedrohsi #17121 ha beszorulsz, szállj fel majd le (J) -
kikko #17120 95-ös a Magyar csati még mindíg:) -
#17119 meg ha már szpemmelek...
Ti nem játszotok soha? A Hunyadi melyik alakulatba tartozik? (igaz, hogy ki lettem rúgva... :) ) -
#17118 januárban, mikor én végzek a Te vizsgáiddal??? -
#17117 Az normális dolog, hogy belépek egy mobil spawn-ra és beszorulok az opelbe??? -
LtVitez #17116 Gorilla: hidd el énis Véled :) de most amíg nem megy le az átkozott nyamvadt vizsgaidőszak, addig gyakorlatilag semmire nincs időm :S viszont az 100% hogy januárba mikor végzel minden szirszarral újra becsatlakozok -
#17115 már regeltem is... ez jó, hogy lehet nemneteskártyával is, mert eddig emiatt nem tudtam (card is already in use)
de most már megvan... és megyek
csak meg kell tanulnom újra a tankozás alapjait! :)
amint letöltöm.... -
#17114 Tudtommal még most is van 30 napos trial.
http://www.wwiionline.hu/ - középen felül. -
#17113 Ez segíthet.
Ha nem, akkor szólj! :) -
#17112 héééé! soha nem lesz már free játék??? :)
Vitéz! Egy páros-tankos mészárlást szívesen végrahajtanék veled! :D -
HUmanHunter #17111 hy all
vettem egy új joystickot[saitek cyborg evo] a régi szar volt azért nem tuttam vele repülni és most nem igazán tudom hogy állítsam be^^ vki eltudná magyarázni meik beállítás mire jó? -
#17110 Aki nem tudná, hogy milyen a jó szövi. -
#17109 -
LtVitez #17108 igen, ez a tanulás + vizsgázás nekem is ismerősen cseng, pláne h mindegyik itt a nyakamon. amúgy ha leszeded a játékot és offline-ba próbálkozol szerintem nagyon szépen látszódnak egyes újítások -
pedrohsi #17107 kereket behúztad?:) -
pedrohsi #17106 mit értesz a rángatózás alatt? vöröses képernyő erős rázkódás és folyamatos robbanáshang? ha ez, akkor bug, ki kell kapcsolnod az SSE2-t -
#17105 gondolom 100km/h val akarsz egy fordulót csinálni. nemcsoda ha lezuhansz -
#17104 kereket behúztad? gázt stb beállítottad?:) -
HUmanHunter #17103 hy all
regisztráltam a trial ra, és repülővel szeretnék menni.
miután felszállok a gépem elkezd rángatózni és utánna mindig lezuhanok.
vki nemtudja miért van ez?
thx -
#17102 Elvileg az 1.25-ben már gyorsítanak a gamén.
Nagyon jó lenne visszatérni a játékba, de most elég sokat kell vizsgáznom és tanulok.
Mikor még én játszottam pár dolog csúnyább volt és fapadosabb nagyon izgat hogy néznek ki az újítások. -
ingy3nfr3g #17101 igen a játékélmény fenomenális de én nemtudom elviselni ha akad valami :(
amikor rendesen megy 4 órát simán otttfelejtkezek mellette :P