WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
az nem direkt ígyvolt a valóságban is, ilyen jelzõlövedékek vagy mik, amik olyan gyorsan pörögtek, hogy izzott a levegõ körülötte, és így könnyebb volt velük célozni, mert lehetett látni, hová ment az elõzõ?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sippie
aranyos, csak azok a lézerlövések nem kellenének bele <#nyes>
Sippie
Persze hogy gyengus, az IS2 1 kilóméterrõl is átlövi. Mondjuk a toronyt szembõl már nem biztos, de a testet szembõl oldalról hátulról, és a tornyot oldalról hátulról igen.
hu nagyon imádom az LMGt, nagyott arattam most vele!!!<#vigyor2>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

az a tankelhárito puska, nagyon hatékony a videoban és ww2ben sajna csak a Pannik kerekeit tudom vele legombolni😊)

Az az,csak ww2 onlinéban ,pont a Tommyknak nincs shermancija, a Tigriesink mikor kigürdülnek, álltalában a szövik feladják a játékot😊)a FOkák pedig olaj a tüzre😄DD

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
A Hunyadis fájtokat mostanában már így is elhanyagolom amiatt a fránya Oblivion miatt, de valszeg hétvégén ránézek erre is. 😊

Jah és te lenni sunyi #16500-as téker! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bármi Bármekkorából!!!
joebacsi
te ratyi, már rég toljuk neten, szépen megy törttel, van vagy 3 magyar szerver, amúgy meg valami kemény 6500 huf, szóval kukkants szépen át ide, és meglátod mennyi régi-új arc játszogatja ezt a djágaszágot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A panhard...😛

E.Gy.B.E. Airsoft Team

0Fritz0
Látványos 😊
Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz pörgõs az akció és hogy mekkorák lesznek a mapok.

Valami ilyesmi gyalogosmodell kéne a wwiionline-ba is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
+is

joebacsi
de elõzõ hadjáratokból már vannak tapasztalatok a cicával, nem? 😊
csak azért kérdezem, mert a most megjelent red orchestra-ban (fini videó 😊) is elvileg törekedtek a teljes realitásra, a páncélosharcot is beleértve...és hát eléggé gyengusz a tigris az is2-vel, de még a 85milis lövegcsövû t34-el szemben...

Punker
3 nap és kiderül 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

joebacsi
nem tommy kukták? 😊
más: itt wwiionlineban a sapperen és a repülõkön kívül mi-mekkora távolságból tud ártani a tigrisnek?

sülnek a shermanci kukták😊)

1.23 asszem Pedro azt mondta!!

Punker
mi?

na mivan az uj pacsival , legalább 2hét??

ez nagyon durva felszerko készletek!!!

Punker
és a szövi:

Punker

Csirke4
17órakor gyertek és akkor segíthetünk a 17-edik hadsereget remélem leszünk vagy 17-en és akkor elfoglalunk vagy 17 várost. <#idiota>
0Fritz0
Szép is, meg jó is?
Itt valami gyanús... 😊

na,szép jo estét😊)

gyoran menj egy üzletbe, 800 huf egy asztali miki, azt gyerefel tsre😄DD

Most döglött be a headsetem :-)

ez úgy mûködne, hogy csak jelszót küldenek levélben, a felhasználó neved már megadtad az oldalon

a legjobb az lenne, ha feljönnél TS2 szerverre, megdumálni a dolgot
Érdekes...Reggeltem és nemérkezett regisztrációs kód...Ilyenkor mi van?

Punker
2 hétig ingyen van, aztán 20 dollár az elsõ hónap utána 15 $ ha havonta fizeted, ha 1 évre akkor 100$

Van. De gondolom van valami próbaverzió nem?

Csirke4
Igen.
Van hitelkártyád?
Online tudok kulcsot venni vagy meg kell rendelni a játékot?

Csirke4
Hát ebben nem kell majd questeket csinálni meg a gyûrükkel foglalkozni 😄
Megmondom õszintén sok mmorpgvel játszottam de igazából egyik sem kötött le...Szeretem a II. világháborús játékokat remélem ezzel szerencsém lesz :-)

Csirke4
Szia!
Menne olyan 30-40FPS-el simán full grafikával sztem
Sziasztok. Érdeklõdnék hogy hogyan menne a gépemen a játék...3ghz penyo 4 2 giga ddr2, geforce 6600 köszi

Punker
ha egy üzlet beindul:

0Fritz0
Az új mélységi felderítõ egységünk: 😊

jo nem bántom, scak ki õ???Mert még halvány ingomsincs , ilyen nicket nem olvastam még itt,és rá is hivatkoztál!!!

Csirke4

tök normálisan írtam bazdmeg

hmm
Csirke4
nembántani õt mert haver 😛 😄
0Fritz0

Mi az az Ecke77 , ö mitszol bele😄DD

Csirke4
😄😄😄😄😄😄
Faj:Moderátor (Moderatus Kibannolus)
Név😛unker
KÜlönleges ismertetõ jegye:Csak törölbannoltörölbannoltörölbannoltöröl
aztán meg kitilt.
És mindezt jogtalanul beletiporva mások lelkébe.
És sosincs igaza.
MIndig a Szegény Ártatlan Nemflémelõ usernek van igaza.
MIndig.
AMúgy megy Geforce2-vel.
A CoD nemtom hopgy megy neked geforce2-vel mert nekem 20FPS-em van vele ha nemtörténik semmi.
Homokviharban meg játszhatatlan.
ecke77 a CoD2-es pályákra:
"that's the whole map!! OMG it's sux!!!"
uristen van 20 ezer hufod ,vazze vegyél egy jobb kártyát, és gyere játszani, ja és itt nem cod2 kis ugrabugra pályák vannak, itt egyész europa fent van!
Ja sdolgoznak nagyon , hogyminnél jobb legyen!!!

Punker
én meg a tiedet, annyira primitív vagy hogy csak anyázni tudsz mert az ezer éves VGA-don nem megy valami.....

Sippie
a cod2-ben 20-an játszanak, itt meg több százan... a cod2-ben kb 1km*1km-es pálya van, itt egész belgium, hollandia le van modellezve valós arányokkal. A cod2 egy sz*r árkád játék, ez meg a valósághoz legközelebb álló 2 vh-s szimulátor 😛 A videó karid gyenge, már az elején megmondtam. Dzsaljál vissza cod2-õzni, ha igazi kihívásra vágysz szerezz be egy jobb videókártyátm, aztán ha rájöttél hogy milyen is egy valósághû játék, és nem sírod el magad az elsõ haláleset után, hogy nem tudtál felvenni medpackot, akkor a Hunyadis srácok biztos szivesen várnak.
Punkerrõl meg rossz szót ne szóljál, a te fajtádat is ismerjük... ha már egy játék grafikája nem áll quake4 szinvonalon, akkor már le van ejtve, hiába hangulatosabb a játék 100x...
0Fritz0
Most hogy ilyen jól megismertük egymást, tessék lehiggadni és nem itt nyomatni a flémet.

Ez nem a cod2, itt több kilométeres részeket látsz be és akár száz ember (vagy több) is játszhat egy viszonylag ki helyen.
A videókártyád ehhez meg gyenge.