19663
-
#17180 Nos igen. Lehet, hogy most nagyon ellenszenves leszek, de ezeket az ígéreteket már nagyon nem tudom komolyan venni.
Azon se lepődnék meg ha még 3 évet kellene várni az új motorra.
Folyamatosan csúsznak.
-
pedrohsi #17179 jah, angolul render pipeline újraírása, nagyobb fps, cserébe új cuccok kerülnek majd bele idővel. növekszik a látótávolság, részletesebbek lesznek az egységek, az épületek, stb.
ezzel egy időben készül az új domborzat is, ami tízszer részletesebb lesz mint a jelenlegi, és idővel talán dinamikusan változtatható lesz, tehát jöhetnek a bombatölcsérek, árkok, stb.
itt a legfontosabb, hogy a szerkesztőjük végre kész lesz, amivel sokszorosára növelhető a sebesség. gyorsabban adhatnak hozzá új településeket, távolról is elérhetik (most csak az irodából), gyorsabban vége lesz a hadjáratnak és indulhat az új, mert nem kell majd egyenként átállítani a városokat
TOE is készülget, azaz az egységek saját utánpótlást kapnak, nem a városé lesz a felszerelés, mint eddig.
jön 3 új repcsi, újradolgozzák a régebbi egységeket, a randa ágyúkat és a régi tankokat.
javítják a netkódot, leszakadás elleni rutin, folyamatos és gyors frissítés (lag ellen)
minden csak idő kérdése, elég lassan haladnak -
kikko #17178 Teljesen újjat írnak ezért is tart ilyen soká. A grafikán nem fog változtatni csak a sebessége fog javulni állítólag:) -
#17177 Lehet tudni az uj engine fontosabb paramétereit? Főleg az érdekelne ,hogy m ennyire lesz új (alapjaitól írják újra vagy csak a grafikai engine fog változni) illetve mi a tervezett gépigénye márha van ilyen? Azért gondolom a régi enginnél gyorsabb lesz lassabbat nem lehet írni :) -
pedrohsi #17176 valamikor tavaszra ígérik, pontosan nem tudni -
Ronny #17175 mikor lesz kész az új engine? -
pedrohsi #17174 a Magyar HQ-t átraktam az ingyenes tárhelyre, nem akartam várni vele, hogy elvésszen az előfizu lejártával -
Shad01 #17173 Most vonták le az éves előfizetés díját, 26.000 Ft volt. -
GCsab #17172 őőőőőőőőőőőőőőő
azóta már elisfelejtettem hogy regiztem erre a játékra, tegnap jöttem rá ahogy nézegettem a fórumot!
:) -
Ronny #17171 képes voltál 2 hónapig várni?:) -
GCsab #17170 Most nem azé de már vagy 2 hónapja regisztráltam és még mindig nem jött meg az email meg be se tok lépni :( -
boyler #17169 Hát akinek nem megy az persze hogy mással probálkozik. -
pedrohsi #17168 pfúj láma kocka -
#17167 Jah.
Inkább wowozok.
4 óra és jön a WoW kieg xD -
#17166 a ős banda 90%-ára igaz ez. -
#17165 Ezt mondjuk sosem értettem hogy mi az hogy felerősitik a szöviket mert nincs balansz.... ez nem szimulátor????????? akkor basszus ha a tigrisnek szinte nem volt ellenfele akkor itt se legyen. ez már röhej ami ebben a játékban folyik, késsel robbantják szét a szövik a német páncélosokat,ezért is nem játszom már vele pedig ti tudjátok a legjobban régen én is mennyit játszottam veletek.... -
Shad01 #17164 A Blitzkrieg sikere kétség kívül az újfajta támadási stratégia és a kiválóan képzett német tisztek eredménye volt. Persze erősen hozzájárult ehhez a szövetséges tisztek maradi gondolkodásmódja is.
Mivel a játékban mindkét oldalon csak emberek vannak hasonló játékosbázisból nincs számottevő különbség a vezetésben.
Normális vezetés és csapatmunka inkább squadon belül valósítható meg, mire a 1sthpr-ben több jó példa is volt, de ehhez az kellene, hogy ismét legyen egy 10 fő feletti állandó mag. -
#17163 ok, értem. -
pedrohsi #17162 nem egyszerű ez a dolog. az amcsi tankok a reklám miatt vannak, nem sokan szeretnek francia cuccokkal nyomulni, valahogy növelni kellett a népszerűséget.
a vezérkarban sok böszmeség volt (talán van), de erőszakkal nem lehet rávenni a játékosokat a csapatjátékra, ha a többség előrerohan ész nélkül meghalni, nem hajlandó dolgozni (MS, gyalogos fedezet páncélosokhoz, stb.) akkor mit csináljanak? a legkönnyebb dolog fikázni, de ha kipróbálod, akkor rájössz, hogy a kevés elhivatott tiszt sokkal többet ad a játékhoz, mint mi bármikor - tudom, kipróbáltam
ez a legnagyobb gondom a tisztséggel, ez már munka, nem játék, nem jutna időm mellette játszani, ha komolyan irányítanék -
#17161 hát én már mindent el tudok képzelni erről a játékról...ahol a franciák amcsi tankokat kaptak, hát lol. Talán ennél jobban az igazi német stratégiákat(stratégákat) hiányolom a játékból. Szervezetlenség, átgondolatlanság, Már bocsánat, de néha szvsz eszméletlen böszmeségeket követnek el ott fent a vezérkarban. -
#17160 na jó de Afrikával csúsznak már kb. 1 éve, azt hittem már végre belátható időn lesz -
pedrohsi #17159 párduc nem valószínű, a Tigris is sokat rontott a játékon, tessék megnézni mennyire felerősítették a szöviket miatta. egyébként idén nem nagyon lesznek új egységek, ha mégis, azok korai példányok, tier 0 - tier 3 feltöltése -
#17158 meg mp44, párduc, királytigris? :D -
#17157 Helló!
Afrika mikorra várható? -
pedrohsi #17156 asszem kéne egy rövid lista a minimum konfigról:
- 2 GHz-es erős proci (nem Celeron meg Sempron)
- LEGALÁBB 1 GB memória
- erős videókártya (radeon 9800 / geforce 6600 feletti
ezzel már tűrhető sebességet kapunk, persze ha éppen nem bugos a peccs és nem zabálja le a procit és a memóriát:) -
kikko #17155 Ezt követően emailban megkapjuk a jelszót, amit a hivatalos oldalon egyébként megváltoztathatunk. Mivel a böngésző automatikusan beléptet az oldalra, ha esetleg mégsem érkezne meg a levél, itt máris módosíthatjuk a jelszót, amivel már beléphetünk a játékba. -
kikko #17154 Nem kell megvárni a jelszót mert a rendszer automatikusan bejelentkezik az oldalon ahol meg tudod változtatni a jelszót. -
GCsab #17153 És naggyából mennyit késik?
Tehát hány órát? -
#17152 Régebben késett a levél lehet, hogy most is ez a helyzet.
Amikor sok regisztráció volt akkor előfordult ilyen. -
GCsab #17151 Mostmár elolvastam de nem küldi el emailban a jelszót :((( -
#17150 EZT elolvastad?
Hátha segít. -
GCsab #17149 Free-t próbáltam meg de elakadtam a bankkártyaszámnál :( -
#17148 milyen gondok? előfizettél? vagy van freetrial-od? máshogy biztos nem fog menni :) -
GCsab #17147 Feltettem a játékot csak a belépéssel vannak gondok :( -
#17146 Ja és BUÉK mindenkinek!
Remélem lerázom láncaim egyszer és visszatérhetek közétek! :D -
#17145 Nagyon tuti! Változatos és izgalmas valamint kimerítő. Viszont csak úgy érdemes nekiülni ha legalább 2-3 órád van mert néha sokáig tart mire egy támadás meghozza gyümölcsét.
Én mostanság ezért is nem játszok mert nincs annyi időm egyhuzamban.
Ha kell segítség itt bárki segít neked. -
GCsab #17144 Sziasztok!
Én most töltöm a játékot!
De amúgy jó játék? Érdemes kipróbálni? -
hutonyi #17143 Csa! Kellemes Ünnepeket!
pedrohsi... nállam nem igazán lehet észrevenni a pech javítást... de ahogy olvastam a fórumot; tehát a gépet kell turbózni... igaz? ja... mi az a "netcode2"? az javít valamit...?
nekem 512RAM, egy 128MB-os GForce 6600GT, és egy 3000+ AMD Sempron proci... mit kellene növelnem hogy jól menjen a játék? Szerintem a RAM-ot... jól gondolom? -
#17142 Noh sziasztok. Sajna úgy zuhannak az életembe a furcsábbnál furcsább dolgok, akár bombák a csatamezőkre. Tudom, már egyre nehezebben lehet elhinni amit mondok, főleg a visszatérésre kapcsolódóan, de sajna ott kellet hagynom a sulit és dolgozni mentem, szóval mostmár, ha végre megkapom a fizut, akkor beruházok egy teljes évi előfizetésbe és akkor végre, énis visszatérhetek a csapatba. Ez mostmár 100%, valamikor január elején esedékes, addig nagy harcokat, sok sört és ami belefér. És persz utólag is boldog karácsonyt! -
pedrohsi #17141 jaja