WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
de van például sima gamma módosító külsõ program, bárhonnan letölthetõ és ott könnyen állítgathatod
De más játéknál nincs ilyen gondom.Azon kívül eddig minden játékban volt alapból,brightness vagy gamma correction beállítás.Nem értem ebben miért nincs?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Nyilván én vagyok a hülye,de ha megfeszülök se találok,fényerõsség beállítást...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egyszerûen vizuálisan nem látom õket.Túl sötét a környezet és nagyon bele olvadnak a tárgyak,meg az emberek.Ha tudnék világosítani valahogy,akkor már nem lenne gond.
éjszaka a gammát érdemes feltolni, ezt a videókari beállításainál, esetleg a gammát buheráló külsõ programban érdemes keresgélni
Régóta szemezgettem a játékkal és most föl is raktam.
Free verziót nyomok egyenlõre.Nagyjából tudom az alapvetõ dolgokat,nem is ezzel van gondom.
A problémám az,hogy az istennek nem látom meg az ellenséges katonákat.
Van hogy a map szerint már majdnem a szájába állok,meresztem a szemem mint az éti csiga,de semmit nem látok.Aztán pukk és lelõttek.
A gond a fény viszonyokkal van fõképp.
Elég sötét a környezet.A monitoromon már max a fényerõ,de az is kevés.A játékban meg nem találom,hol lehetne a brightness-t följebb tolni.
Ha valaki tud ez ügyben segíteni,azt megköszönném!:D
amennyire én tudom, a mostani trial idõben korlátlan, viszont csak alap fegyvereket érhetsz el vele.
a gépigényt nem ismerem, de nem árt 2 GB RAM minimum, erõs grafkártya és proci hozzá
Két kérdésem lenne.
1.- Milyen gépigénye van most a játéknak reálisan?
2.- Még mindig leszedi a pénzt automatikusan a kártyáról a trial után, mert ezzel nagyon meg szivatott még anno.
köszi
Egyszerû a kezelése még nekem is :) .
Na mindegy, de hogy lehet videót készíteni??????
Felszállás után érdemes trimmelni a gépet, hogy egyenesen repüljön, és ne kelljen folyton korrigálni a botkormánnyal.
A trimmelés azért is fontos, mert anélkül nem lehet pontosan bonbázni, ha a célzókészüléket akarod használni.
én megvárnám az 1.34-et aztán meglátjuk mi lesz belõle, elég sok dolog fog változni, jönnek az RA szenáriók, a páncéltörõ rakéták, a sapperek valóban csak utászok lesznek, változik a jármûvek irányítása, stb stb
Kellemes utolsó Augusztus hétvégét :) 42 fok
De én még soha nem találkoztam Morris CDSW Gun tractorral az igaz kihagytam kb 1 évet
próbáld ki ezzel: $here
a parancs a chatben
A sppolásnál azt vettem észre hogy már nem mûködik az S35 esetében ha az oldalt lévõ dobozok közzé teszed a csomagot. Most nem tudom talán a toronyra kell rakni...