WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

nemtudom. xD legalább nem kell minddig uj accot csinálni ha rámjön a ww2 hangulat xD
Úgy látom van open beta v1.34

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Báázz! :D Azt hogyan érdemelted ki? :)
Hehe kaptam trial bonust unlimited free play az alapkatonákkal yeah xd
jaa és vin 7 vagy xp?
milyen kártyád van?
pont azért, hogy ne szórakozzanak vele, fõleg este amikor eleve nehezebbnek szánják a dolgot.

de van például sima gamma módosító külsõ program, bárhonnan letölthetõ és ott könnyen állítgathatod
ok megpróbálom,köszönöm!
De más játéknál nincs ilyen gondom.Azon kívül eddig minden játékban volt alapból,brightness vagy gamma correction beállítás.Nem értem ebben miért nincs?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ott kell lennie a Control Panelen belül a videóbeállításoknak, vagy jobb klikk az asztalon és a menübõl kiválasztod. Amennyire emlékszem, a GeForce kariknál is van fényerõ, gamma stb.
GeForce

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

minden grafkártya meghajtóban van, GeForce vagy Radeon?
Sajnos nem boldogulok.
Nyilván én vagyok a hülye,de ha megfeszülök se találok,fényerõsség beállítást...

bazza
apró hangyákat keress bokrok alján hasalni. kicsik, de õk szednek le 200 méterrõl :D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hát megpróbálom megkeresni.Köszönöm!

mondom, a grafkari beállításainál keresd, általában ott lehet gammát állítani - sokkal jobb mint a fényerõvel játszadozni
Csak egy egyszerû fényerõsítés kellene,ami a legtöbb játék video beállításainál alapból van.Csak itt nem találom.

Nem a mapon jelölt enemy-vel van gondom.
Egyszerûen vizuálisan nem látom õket.Túl sötét a környezet és nagyon bele olvadnak a tárgyak,meg az emberek.Ha tudnék világosítani valahogy,akkor már nem lenne gond.

a térképen csak mások jelentéseit látod, az nem feltétlen ott van ahol más látta :)

éjszaka a gammát érdemes feltolni, ezt a videókari beállításainál, esetleg a gammát buheráló külsõ programban érdemes keresgélni
Üdv!
Régóta szemezgettem a játékkal és most föl is raktam.
Free verziót nyomok egyenlõre.Nagyjából tudom az alapvetõ dolgokat,nem is ezzel van gondom.
A problémám az,hogy az istennek nem látom meg az ellenséges katonákat.
Van hogy a map szerint már majdnem a szájába állok,meresztem a szemem mint az éti csiga,de semmit nem látok.Aztán pukk és lelõttek.
A gond a fény viszonyokkal van fõképp.
Elég sötét a környezet.A monitoromon már max a fényerõ,de az is kevés.A játékban meg nem találom,hol lehetne a brightness-t följebb tolni.
Ha valaki tud ez ügyben segíteni,azt megköszönném!:D

Köszönöm!
magyarhq jelenleg nincs, a hivatalos oldalt tudom ajánlani

amennyire én tudom, a mostani trial idõben korlátlan, viszont csak alap fegyvereket érhetsz el vele.

a gépigényt nem ismerem, de nem árt 2 GB RAM minimum, erõs grafkártya és proci hozzá
Ja és még egy. A magyar HQ oldala nem elérhetõ. Mi a friss site, ha van?
Sziasztok
Két kérdésem lenne.

1.- Milyen gépigénye van most a játéknak reálisan?
2.- Még mindig leszedi a pénzt automatikusan a kártyáról a trial után, mert ezzel nagyon meg szivatott még anno.

köszi
7perc 20 másodperces klipeket készít folyamatosan, míg fut a progi.
Egyszerû a kezelése még nekem is :) .
Fraps 3.4.1 verziót regisztrálva emailba is át tudom küldeni ha kell valakinek
http://videosmart.hu/video/hogyan-rogzitsunk-kepernyovideot-fraps-szel-1-resz
Fraps-el az ingyenes verzió csak 30 mp-et enged felvenni.

Az F9 igen, az rögzíti a képet. Én meg nyomkodtam az F10 :D:D
Na mindegy, de hogy lehet videót készíteni??????
Nálam az F9 a screenshot.

screenshotok a My Documents folderban vannak
Köszi a segítséget. :) Hatékony voltam. Az F10-el mentettem de nem találom. Mindegy sok gyalogos atg vic és még sok más :) köszi
igen, és még 2 kell oldalra hogy ne forduljon magától
ja igen, én felszállás elõtt általában 30-at nyomok a felfelé trimre (asszem "I" alapesetben), ettõl könnyebb a felszállás és az emelkedés
A fekszárnnyal nem klell foglalkozni felszállásnál. Leszállásnál sem szükséges.
Felszállás után érdemes trimmelni a gépet, hogy egyenesen repüljön, és ne kelljen folyton korrigálni a botkormánnyal.
A trimmelés azért is fontos, mert anélkül nem lehet pontosan bonbázni, ha a célzókészüléket akarod használni.
egyszerû, fék benyom, motor felküld maxra és rátol a WEP is, majd fék elenged és hadd szóljon - lehetõleg keresztbe szállj fel, hogy minél több helyed legyen
A H111 beállításába segítene valaki? Pontosan az felszállás és a fék szárny beállítása kéne. köszi
gratulálok :)

Általában béna vagyok légvédelemmel de most nagyon ráéreztem, 2 hurrican, 2 bombázó. Egy spit is kapott két 40-est de az elmenekült :D 100 pont KIA

megvárjuk :)
az egér érzékenységén is javítanak, remélhetõleg kisebb lag lesz a gyalogságnál, nem lesz többé CTHL leszakadás vagy a játék gyors újratöltésénél locked persona, újraírják a pontozást, és még sorolhatnám :)
hehe itt 25 fok van, kellemes

én megvárnám az 1.34-et aztán meglátjuk mi lesz belõle, elég sok dolog fog változni, jönnek az RA szenáriók, a páncéltörõ rakéták, a sapperek valóban csak utászok lesznek, változik a jármûvek irányítása, stb stb
Pedro készíthetnél ha van kedved egy magyar leírást, lehet hogy nekik nem kell de nekünk IGEN :)beállítások parancsok segítségek. Szerintem Te és a Hupi össze dolgoztok még egy jobb csapat is ki jöhet belõle. Az én tudásom lófasz a Tietekhez képest de ha tudok segítek.

Kellemes utolsó Augusztus hétvégét :) 42 fok
Ja tényleg $here , elnézést :D

A $here mûködik.

De én még soha nem találkoztam Morris CDSW Gun tractorral az igaz kihagytam kb 1 évet
oké köszi próbálom
már úgysem sokáig lesz használható, mivel a sapper valóban utász lesz az 1.34-tõl, helyette lesznek a puskagránátosok, majd pedig a vállról indítható raketták

próbáld ki ezzel: $here
a .here nem ismert parancsnak látja
köszönöm :)
.here

a parancs a chatben

A sppolásnál azt vettem észre hogy már nem mûködik az S35 esetében ha az oldalt lévõ dobozok közzé teszed a csomagot. Most nem tudom talán a toronyra kell rakni...