19663
-
pedrohsi #17380 a komoly kiadók csak WoW szintű játékokkal foglalkoznak, amik elég kommerszek ahhoz, hogy tömegeket érdekeljenek. akármilyen szomorú, a szart sokan veszik, az ilyen különlegességekre meg nincs nagy kereslet.
nagy kiadó nem fog pénzt fektetni egy olyan játékba, ami legfeljebb 10 ezer embert érdekel - ördögi kör, a fejlesztők meg nem hajlandók feladni az elképzeléseiket, ezért is nem fekszenek le egy külső cégnek
marad az eddigi gyakorlat, hogy szép lassan bekerülnek a dolgok, de így legalább megmarad egyedinek. nem véletlen, hogy egy brit katonai cég is velük szerződött egy szimulátor elkészítésére és most kínaiak is leszerződtek - ez hozza a pénzt, nem a mi havidíjunk :)
ha pedig a lóvé megvan, már csak idő kérdése - jön az új motor meg minden finomság, de már 4 éve várunk rá, szóval nem holnapra lesz meg, még akkor sem ha az alagút végén járunk -
#17379 Arra gondoltam ,hogy szép lassan visszaesik a játékosszám gyanítom ez alatt a 7 év alatt nem most éli a játék a fénykorát játékosszámot tekintve. Én csak azt mondom ,hogy jobb grafikával akár több játékost is szerezhetne nem is értem miért nem lát egy komolyabb kiadó fantáziát abban ,hogy "támogassa" a játékot. -
Hupi #17378 Ez jó hír. Hát igen itt csak egy-egy ember jut a különböző fejlesztési területekre..
elvérzik ? nem hiszem már 2001-óta megy a game megszakítás nélkül, az pedig már 7(!) éve volt.. hmm azt hiszem ilyen eredményt nem sok játék tud felmutatni manapság. -
Hupi #17377 Szia!
Jó újra hallani felőled. Nyugi még benne vagy a játékban a squad listában toko néven... Hát igen szép idők voltak a kezdetek is, megvédtük Kölnt is csak úgy spontán :))) -
pedrohsi #17376 de igen, csak nincs rá garancia, hogy az még idén meglesz -
#17375 magyarán akkor igazán komoly grafika fejlödésre nem lehet számítani a jelenlegihez képest? -
pedrohsi #17374 ez az új motor úgy néz ki, hogy fokozatosan kerül be a játékba. az 1.28 például a régi kipofozása néhány olyan dologgal, ami az újnak is része lesz
szép lassan jönnek majd az átírt programrészletek, gyorsulni fog a játék, amint pedig ez befejeződik, megkapjuk az új domborzatmotort is, ami már a kinézeten javít. közben pofásodnak az épületek és az egységek is, de az egy elnyújtott folyamat lesz, nem egycsapásra kerül be
vonatról régen volt szó (utánpótlás szállítás), de túl sok munka lenne túl kevés eredménnyel - majd 2530-ban :) -
otiq #17373 Mármint az 1.28-ra gondoltam. -
otiq #17372 A Magyar Hq-ra feltett trailer már az új moorral készült, ha jól sejtem.
www.wwiionline.hu -
#17371 vonat mikó' lesz benne? :) -
pedrohsi #17370 csak régi képek és videók vannak, amik már idejétmúltak, mert azóta megváltozott - türelem új motort terem (jó sok türelem) :) -
Toko #17369 Hi!
Hat igen reg volt, meg kanadabol jatszottam a csapattal, Hupi, Panker, Fritz, Lacus, Es Mano. Rajuk emlekszem, megazert olvasgattam am a forumot idonkent! Engine ide oda aki egyszer megizleli milyen 8 tankkal konvolyba menni csigazabbantokra vadaszni az tobbet nem complainol!!
Szerintem -
#17368 ez jó hír tudnál esetleg adni valami linket ahol erröl az új engineröl lehet látni néhány képet? -
#17367 Hozzátenném vistán van és se egérproblém meg se egyéb probléma nincs vele. Tökéletesen megy. -
#17366 Kezitcsókolom.
Olyan régi tagnak tetszik lenni, hogy még énsem tudom, hogy ki tetszik lenni. :o
Amúgy ha mostanábban láttok valami hülyegyereket csirkee2 néven kolbászolni, na az én vagyok triállal. xD -
Toko #17365 Guess who`s back!!
Sziasztok, 4 ev utan ugy nez ki hogy vegre visszaterek kozetek, amit mar igen vartam. Vegre van netem, a gepem meg nemsokara meglessz.Remelem nemsokara ujra nyomjuk a hetvegi vadaszatokat.
Rosz szajizzel nyugtaztam h torolve lettem a Hunyadi regiment nevsorbol!!
Udv -
pedrohsi #17364 ezt ők is tudják - az új motor bétája idén jön, csak most a kínai megjelenésre koncentrálnak, ami közvetlen pénzforrás a licenc eladása miatt
az új motoron két srác dolgozik már több éve, folyamatosan változik - közelednek a végéhez -
#17363 persze ez így van nem is konkrétan arra az engine-re gondoltam hanem ,hogy egy kb olyan szintü grafika már nagyon sok embert vonzana így meg szép lassan elvérzik a játék -
#17362 így is brutális a gépigény
ro-hoz képest kicsit több objektumról és nagyobb területekről van szó -
#17361 Pedig ha mondjuk alápakolnának akár csak egy Red Orchestra szintü grafikát mindjárt többen tolnák a játékot mert nem a tartalommal van a gond hanem a kinézettel és ha csak szép lassan foltozgatják akkor nem tudják bövíteni a felhasználók számát persze nem azt mondom ,hogy unreal 3 engine-t vegyék meg alá hanem ,hogy egy elérhetö de még elfogadható mocit. -
#17360 nézd meg milyen volt 5 éve, és akkor is qrvajó volt :) -
Ronny #17359 Már két éve is tervbe volt véve az új engine és még két év múlva is csak tervekben fog létezni. -
Hupi #17358 Szia, javulni fog a grafika is. Ez elég időigényes és elsősorban finanszírozási (pénzügyi) kérdés sztem. :) A tervek már megvannak, csak meg kell valósítani valahogy ;)
Igazából mindig javítanak vmit rajta egy-egy régi épületet lecserélnek újra stb. szó csak idő kérdése és frankó lesz (igaz akkora már megint elavul :))) ) -
#17357 Kösz. -
#17356 A magyar oldalon található leírásokat olvasd el.
A térkép. -
#17355 1 db szerver van rajta pár száz várossal meg szép nagy távolságokkal. -
#17354 Sziasztok!
Van valami infótok arról ,hogy a játék grafikáját feljavítják-e valamikor a jövöben? Mert a mostani kicsit idejétmúlt. -
#17353 Az fasza,de leírná valaki hogy hogyan müködik ez a játék?Tehát gondolom nem olyan mint pl a counter strike hogy csak felcsatlakozok egy szerverre aztán löjjed a népet. -
kikko #17352 Már elkezdődött az új kampány. -
#17351 Ráadásul ha még most is tart az intermission, akkor igencsak jó szórakozás lesz :D -
Shad01 #17350 14 napos free trial. Nincs szükség hozzá bankkártyára, bárki regisztrálhat.
Battleground Europe 14-Day Free Trial -
#17349 KÖSZI!!! ;) -
manohun #17348 elvileg most az új GIGA.de triallal lehet kártya nélkül is regelni
-
#17347 offline nekem is megy, csak hát úgylátszik generált bankkártya számmal nem tudok regizni a triálra. -
#17346 Rég néztem de akkor ment vistán tökéletesen. -
#17345 Na mivan mostmár nemlehet játszani generált kártyaszámmal?
Failed to update billing method. -
#17344 Csirke4? Nálad megy Vista alatt? Bugos? Ha lehet Vistán is játszani akkor leszedném. -
pedrohsi #17343 ebben a topikban vannak az ötletek, hogy mit kéne berakni az 1.29-be :)
totyik -
#17342 Egérnek driver. -
#17341 Eldőlt a dolog, befizettem egy hónap tuti, már csak a magyar csapattal kell összejönni valahogy :).