19663
  • pedrohsi
    pár hónapja ejtették el a fórumban, hogy kb 10 ezer aktív játékos van, abból 2-3 ezer játszik folyamatosan. egyszerre 3-400 embernél nincs fenn több, és ez már csúcsidő

tavaly, tavalyelőtt azért fejlesztettek kevesebbet a vártnál, mert a brit katonai cég megrendelésére dolgoztak, tőlük kaptak olyan mennyiségű pénzt, amiért megérte arra koncentrálni, nem pedig a játékra.

magyarul nekik dolgoztak, és csak mellékidőben nekünk - ki lehet találni melyikünk ad több pénzt :)

ezért kell nekik annyira a kínai partner, hogy elhalasztják a naval peccset. kell a pénz hogy életben maradjanak és jusson lóvé arra, hogy visszavegyék a tavaly kirúgott fejlesztőket
  • Toko
    Ennyi!!!!!
  • kikko
    Húú de régen volt:)
  • Punker
    95-ös a magyar még?
  • Punker
    mocsok lassan tölti le a klienst :(
  • Hupi
    http://www.wwiionline.com/scripts/wwiionline/be_info.jsp
  • Punker
    na eddig bírtam adjatok linket a freehez :)
  • Hupi
    Ez még létezik, kellemes meglepetés :) ---> http://hupihun.uw.hu/
  • Hupi
    Hogy volt, hogy volt?!
  • Hupi
    Van az több is mint tízezer, jóval... havi 150000 dollárból nem hiszem hogy kijönne egy ilyen vállalkozás pláne az USA-ban. Pedro márpedig a pénzünkből élnek meg, szimpátia ide vagy oda ez üzlet nem alapítvány az tuti...
  • Hupi
    Az emberek számítanak csak aztán a technika.. meg a pozitív gondolkodás :) Ízi rájder öcsém...!!
  • Cimbi
    Inkább készítsék lassan mint gyorsan egy újabb sz..t.:)
  • Punker
    mindig kis cég volt, és azért sokszor jól volt megcsinálva a játék, csak aztán bejött az allied easy mod, nekem az vette el a kedvem.
  • Pluskast
    Igen pontosan. Ezért kellene végre kiadni az új motort. De erről is mikor láttuk az első képeket? Szerintem lassan 3 éve. Az meg nagyon szomorú, hogy össz-vissz csak 2 emberke dolgozik rajta.
  • Punker
    az a motor hibája volt.
  • Pluskast
    Cimbi.

A grafika sajna igen is gond. Nem a kinézet miatt mert az engem különösöbben nem érdekelt, hanem az élvezhetőség rovására ment a dolog. Istenemre mondom nekem nagyon tetszik ez a játék (különben nem kezdtem volna anno klánosdiba) de én ott adtam fel mikor repülővel az épp aktuális városért folyó küzdelm során berepűltem és kimutatott 4 FPS-t! Egy szövi gépet sem lehett lelőni mert mintha diavetítést néztem volna. És nem a gépem képességeivel volt a gond.
  • 0Fritz0
    Ha már nosztalgiázunk a szép háborús időkről. :)
    Az accom most aktív, de nagyobb csapat nélkül nem az igazi.
  • Punker
    én afrikát és az olaszokat várom
  • Toko
    Hat nem kellett szetnezni a palyan, a laptopon meg se moccant, pedig nyitottam egy freet, meg letoltottem, stb.
    De nemsokara meglesz az uj gep es akkor.........
    Ja amugy nem tudjatok mikor lesz uj motorja a jeteknak?
  • kikko
    Inkább jönnétek vissza játszani és akkor lennénk megint sokan.
    (Cimbinek)
  • Cimbi
    Ez azóte se változott:D
  • Cimbi
    Én csak előfizető voltam és leszek:)
  • Adam69852
    mikor eggyüt hasaltunk a füben
    még mindig hallom a panzert ami odaszállított minket vagyis mindent elnyomott a panzer...
    aztán megszólal PANHARD!!!! én meg csak hülyén nézek ... miröl beszél?? itt nincs semmi... hehe kb 2 méterrel elöttem húzott el a susnyáson keresztül én meg majd beszartam :D... de kapott 1 pár gránátot mindjárt nem volt kedve gázolni az biztos :D
  • Toko
    Nem tudnek megeskudni, nekem Cimbi ugrott be, de az tuti h 2003 dec-2004 apr kozott volt!! Majd utanna nezek a forum lapjai kozott!
  • Toko
    Lacusnak tenyleg super fule van ezekhez!! Es o a legjobb folderito is az tuti, mindig befutotta a terepet elottunk keresztbe kasul es mar mondta is h hol mi van! Azok a szep idook!!
  • bazza
    véletlenül nem bazzahu? :D

13-14 évesen nyomtam veletek :D
  • Adam69852
    hello

úúú emlékszem régen én is ott voltam az egyik trialon :D Hupi-nak az egyik accountján XD

Akkoriban Lachun volt a mentorom :D
    Eggyüt mentünk FB-t robbantani, már 1 kilóméterröl kiszagolta a Panhardhokat :D
    Meg az éjszakai légidesszant mikor csak a nyomjelzö lövedékek repkedtek mindenütt és a lebombázott hid mellett kellet át úszni a fólyón... mekkkora király volt csak sajna vége lett a trialnak :(

• Toko
    Akkor ki volt az a srac? Mindig freen nyomult, es allandoan font volt ts-en. Bocsi Cimbi!!!
  • Punker
    nem nem hiszem, max az öccse akarta néha átvenni a 110-es kormányát gőgicsélve
  • Toko
    Emlekeztek amikor tok fiatal volt es ts-en behallatszott amikor a szulei zavartak lefekudni?
    Ugye az o volt? Ha nem akkor nagyon bocsanatot kerek!!!!
  • Punker
    meg 1-2 évig előfizető is :)
  • Toko
    Ja bocsi nem neztem h mire valaszoltal!!!!!!!!
  • Toko
    Cimbit ne bantsd! Az osszes freen ott volt! :)
  • Punker
    te figy? mennyit is játszottál a játékkal? mert olyan embereket győzködsz akik éveken át előfizetők voltak, mi tudjuk milyen ismerjük.....
  • Cimbi
    Szia

Sztem ezt a garafika vitát le kellene zárni 7 év után, mindenki akinek nem tetszik vagy nem felel meg a kényes ízlésének a grafika annak tudom ajánlani a COD4-t vagy elmehet egy handabanda világba farkast ölni.Én már régóta nem játszom a játékal de azóta se találtam olyan MMO-t ami annyi élményt nyújtott volna mint a WW2.
  • Jeffjohnson
    Hát azért a Wow ami manapság etalonnak számít minden mmo fejlesztö a Wow által felálított normákat probálja túlszárnyalni bár manapság a wow is egyre inkább k*rvul és minél több felhasználót próbál magázhoz csalogatni egyre elvetemültebb módon és ahogy mondod ebben a középkori varázslós cucczban több pénz van sajna meg a készítöknek nem kell bebetonozott normákhoz tartani magukat mint példáúl ha egy ww2 es játékról van szó akkor egyböl elöjön a realitás kérdése ami ugye köbe van vésve.10.000 fő hmm azt hittem ennél talán többen játszanak wwiionlinet én valahová az EVE online játékosmennyiségére tippeltem jut eszembe ott is nemrég volt új engine bevezetése de azért valahogy csak kellene nekik keresni egy komoly kiadót akiktöl a megfelelö anyagiakat és szabadságot is megkapják ha más nem akkor az bizonyítja a játék létjogosultságát ,hogy már 7 éve a piacon van.
  • Cimbi
    Hát te élsz?
  • Punker
    te még élsz? :)
  • Cimbi
    A gépigény engem is érdekelne.:)
  • Toko
    Hali!
    Mondjatok mar egy minimum gepigenyt, amin mondjuk csak nezelodni lehet a jatekban!! Mar nem birom kivarni amig meglesz az uj gepem addig van egy regi laptopom, hatha docogne egy kicsit rajta a free trial. Koszi koszi koszi!