19663
  • Zsolo007
    Milyen driverre gondolsz?
  • Csirke4
    Driverek is rendben?
  • Zsolo007
    Igen. G5-ös. De kipróbáltam másik egérrel és azzal is csinálja, valamint a touchpad-al is (ami PS/2).
  • Csirke4
    Fölraktam most az 1.28-at és megy tökéletesen az egér. :O
    Nemtudom mi lehet. :/
    USB-s egered van?
  • Zsolo007
    Nekem nem megy. Ellenben poén a dolog, ugyanis közben eldőlt egy két dolog (szó szerint :)) és XP kerül a gépre, vagyis mégiscsak fogok játszani :)
  • Csirke4
    Üdv, nekem múltkor semmi baj nem volt az egérrel Vistán.
  • Zsolo007
    Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű, már rég megoldottam volna a dolgot, ha asztali gépem lenne, de laptopom van és itt nem olyan egyszerű. Mind1 azért köszi a tippet.
  • Hupi
    Előbb vagy utóbb működni fog Vistán is...
    Egy tipp: vegyél egy használt winchestert pár ezer forintért, tedd bele egy mobil rackbe. Telepítsd fel az XP-t és a játékot erre. Ha nem játszol egyszerúen kikapcsolod a wnichestert a mobil rack segítségével...
  • Zsolo007
    Sajnos nem fogok tudni játszani....vistán nem megy rendesen, az xpvel meg komoly gondjaim vannak, szóval ezzel meg is halt gyorsan a dolog kár :(.
  • Hupi
    Hunyadi...
  • Zsolo007
    A twilek TS szerveren melyik szobába kell bemenni, látok mindenféléket, de egyikről sem derül ki egyértelműen, hogy az WW2Ol szoba....

Köszi!
  • Zsolo007
    Fentvan az Xp itt tökéletesen fut...vicces
  • Zsolo007
    Egyenlőre felrakok egy Xp-t megnézem az megoldja-e a problémát :).
  • pedrohsi
    már fenn van, elméletileg megy a hadjárat

Zsolo, hunyadi fórumon vagy TS-en szerintem hamarabb választ kapsz (már ha van fenn valaki persze)
  • Hupi
    Tegnap este tették fel. Akkor nagyon lassan jött, nem töltöttem le...
  • otiq
    Csak nem felrakták az 1.28-at végre? Tegnap még nem volt.
  • Zsolo007
    Az van fent.
  • pedrohsi
    1.28 (a legújabb verzió) elméletileg támogatja, a friss installt letöltöd és felrakod - működnie köll
  • Zsolo007
    Van még itt más aki Vistát használ? A hivatalos fórumon azt írják nem támogatott. Winxp kompatibilitást beállítva az egér egyáltalán nem is működik :/
  • pedrohsi
    nekem ilyen még nem volt, próbálgasd a játékon belül a settingset buherálni
  • Zsolo007
    Belefutottam valamibe ami nem tudom, hogy micsoda. Valamilyen oknál fogva a járék nem veszi az egér finom mozgásait. Ha picit mozdítom az egeret semmi sam történik, ha nagyot mozdítom akkor meg nagyon mozdul :D. Így aztén tök darabos a mozgás és nem tudok finoman célozni. Ez normális, vagy ez egy bug esetleg valami hiba a gépemben?
  • Zsolo007
    Köszi :). Így rátaláltam egy pár dologra ami hiányztt :)
  • Punker
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=hunyadiforum&SID
  • Zsolo007
    Köszi, hogy válaszoltál!

Voltam a magyar oldalon, azonban az ott említett Hunyadi Panzer Regiment oldala 404-es hibát dob, ezért írtam ide. Hogy tudom megtalálni őket?
  • Random work
    Természetesen van magyar közösség és feltétlen ajánlott, hogy velük együtt próbálkozz. TS feltétlen kell a kommunikációhoz, de javaslom keresd fel a fent látható linket és ott nézz szét.

Ne veszíts lelkesedésedből az a leffontosabb. Először többször lőnek le és főleg úgy, hogy azt se tudod honnan. Pláne kiborító ez mikor ezt megelőzően fél órát meneteltél. Ha viszont ráérzel az ízére akkor nagyon elragad a hangulata. Most jelenleg nem játszok, de régebben előfizető voltam és nagyon élveztem volt olyan, hogy egész nap online voltam.

Most a gépemet fel kellene tápolni és persze több szabadidő kellene. Na és várom az új grafikus motort amitől mindenki nagyon sokat vár.
  • Zsolo007
    Sziasztok! Tegnap leszedtem a játékot egyenlőre csak trialban, (majd kiderül lesz-e folytatás). Van valami magyar csapat ahová csatlakozhatnék kicsit elveszettnek érzem magam :).
  • kikko
    2x 16 killem volt:)
  • otiq
    Kikko ez hány killes lmg küldid volt? :)
  • Csirke4
    :D:D:D:D:D:D
  • 0Fritz0
    Nini, mindenki csigát keres. :D
  • kikko
    Pedig direkt kitöröltem
  • Punker
    amúgy meg köv hadjáratra kést se fogtok kapni ha így folytatod :)
  • Punker
    még mindig 2x írod be az elejére a http-t

• kikko
  • Kit--Kat
    Ha vége a vizsgaidőszaknak, felnéznék én is, kiváncsi vagyok a változásokra. Bár attól tartok a gépigény kicsit megnövekedett:/
  • Shad01
    Csíter!
    Gratulálok!
    Jó dolog, hogy a teherautók újratöltik a municiót.
  • kikko
    Köszi a segítséget
  • 0Fritz0
    Még néhány ilyen akció és elveszik tőlünk a sappereket. :)
  • Punker
    az ATG-t nem nyírtad ki? hát ez hihetetlen...

(amúgy nem kell 2x a http a címbe!)
  • 0Fritz0