19663
-
Hupi #17460 Kikko te nagyon kened :) -
kikko #17459 2kill Flak30-al 98 boforssal. -
#17458 légvédelemmel? -
kikko #17457 Megvan a 100. repülő killem ebben a kampányban:) -
Toko #17456 -
#17455 hát a mai nap érdekes volt, rálőttem puskával bofors-ra 1-et megadta a killt, 38-t-vel vaktában soroztam megadott 1 légvédelmet, aztán ez a 3F-es balhé, eddig az összes ágyú halhatatlan volt 2 smg tárat kiengedtem egyre kb 1 méterről és nem kaptam meg, de ma vissza kaptak mindent a mocskok :) egy Stuart-ot is elkaptam a skodával, 3 lövés a sappolási pontra ő egy lövéssel felrobbantott de megkaptam :) -
Hupi #17454 Grat, az ATG-k nagyon alattomos és veszélyes fegyverek sok esetben a panzerek rémei -
#17453 3F-fel kilőttem 3 db 47 mm-es ATG-t -
otiq #17452 Rudirudi bent van a hunyadi oldal statisztikájában.
Nem tudja valaki Mortus e-mail címét, vagy hogy milyen névvel reggelt a Magyar Hq-n? -
Hupi #17451 Nem. -
#17450 Manó!
Regelj trijált és gyere! :D -
#17449 Büszke vagyok rád. =) -
#17448 nocsak mano te még itt vagy? :)
panhard-ot daimler-t ki lehet lőni az aknavetővel? -
manohun #17447 film -
manohun #17446 http://www.youtube.com/watch?v=gOoS0AVQIAo&eurl=http://forums.battlegroundeurope.com/showthread.php?t=218365 -
pedrohsi #17445 SLI-vel nem lesz olyan jó, a fogyasztás túl nagy, a teljesítmény meg nem lesz jobb annyival :) -
kikko #17444 Nekem se 8600GT-vel:) -
#17443 az szép :) -
#17442 8600 felejtős, nekem 8800 GTS 320-szal nem megy 40 alá az FPS. -
Toko #17441 Segitsetek legyszi mert nagyon kiestem a temabol! Szerintetek melyik a jobb, 1db geforce 8800 GTS, vagy 2 db 8600GTS. Arban ugyanott van a gep! -
kikko #17440 Boforssal leszedtem 4DB7-est 2Havocot 2 spitet 1C47-et 365 pontért:) -
pedrohsi #17439 afrika és a többi cucc kész lett volna utána, de az egészet kukázták és előlről kezdték.
a mostani már az újabb alapokra épül, ezért húzódik ennyire -
Hupi #17438 Csak előfizetők részére a kiváltság a tagság sorry -
Hupi #17437 120 pontot kaptam érte -
Hupi #17436 Pak38-al levadásztam egy Stuartot, A jobb oldalt lévő lánctalp felett lévő
lőszer tároló rekeszt találtam el ízekre robbant :) Aztán egy Renaultot, majd egy S35-öt amely már óvatoskodott mert sztem látta pusztulni a R35-öt. De a jó vadász türelmesen kivár :) -
#17435 jó ez a free most tetszik :) -
Hupi #17434 Legalább a fórum él -
#17433 1-2 év :) afrikát és az olaszokat 2004-ben reklámozták mikor én előfizettem :) -
#17432 ezek jó hírek de gondolom konkrét dátum vagy ETA még nincs -
#17431 ATG még mindig halhatatlan 2-2 fejlövés és nem adta meg :( -
pedrohsi #17430 a nem túl friss utolsó jelentést összegezve, ezek várhatók:
1. a kínai szerver külön lesz, a kínai játékosok nem játszhatnak nálunk és fordítva
2. lesz néhány olyan dolog, ami csak a kínai változatban lesz, így pl. Mandarin nyelv és a fiatalok függőségére figyelmeztető cucc, ami ott kormányzati előírás
3. minden más fejlesztés közös lesz, a munkát továbbra is a texasi srácok végzik, nem hagynak beleszólást a fejlesztésbe
4. TRÉNING PROGRAM: nagy hiányosság, hogy nincs tutorial, ezt most pótolják, lesz egy gyakorlóterep, kifejezetten újoncoknak
5. UNITIY II motor: felgyorsul a munka az új motoron, hogy minél gyorsabban kész legyen. Az Unity I még Voodoo 3-as kártyákra készült, ezt pofozgatták eddig, hogy tűrhető maradjon. Az 1.28-ban ugye megkaptuk az 1.5-öt, ami ugyanilyen frissítés volt, de elértük a határt, ennél többet már nem tudnak kisajtolni a régi szar motorból. Amint kész az Unity II, jóval gyorsabb lesz a játék, ezután jön az új domborzat és az újradolgozott egységek stb.
6. új személyzetet kapnak a régi ATG-k és hajók, amik még a régi rondákat hordozzák magukkal. valószínűleg úgy fognak kinézni, mint a legújabb ATG-k személyzete
7. megpróbálják az összes régi papírházat lecserélni normálisra
8. végre némi marketingre is jut pénz :)
a következő nagy peccs hosszú ideig eltart majd, nem is biztos, hogy kisebb javítások megjelennek addig. erre azért van szükség, mert a kínai lóvé nélkül hosszú távon bizonytalan lenne a jövő
-
#17429 Csatlakoznék valamelyik magyar Squadhoz halehet, 14 napig..
..és lehet hogy lenne még egy személy. -
Hupi #17428 kb. 8-9 előfizetéses, free néhány -
#17427 AC-130 Spectre volt. -
#17426 punkikám milyen néven regeltél?:D -
Toko #17425 hany aktiv jatekos van most (magyar)? Frees es elofizeteses. -
#17424 hasonló dolog történt az Operation Flashpointot fejlesztő cseh bohemia interactive-al is: OFP után nekik is az elsődleges a katonai megrendelésre fejlesztett VBS lett, mellette meg már csak "hobbiból" pakolják össze a játékosoknak szánt taktikai fps-eket (Armed Assault)
a nagy fokú realitásra sajnos nincs tömegigény :(
WWIIonlineba is inkább a realizmus miatti vontatottabb játékmenet az, ami elriasztja az embereket, nem is a grafika
(pl.: általában legalább fél órát kell utazgatni, amíg egyáltalán sanszod lesz rá, hogy ellenséget láss, battlefieldben ennyi idő alatt már 2 kör Tobruk ostrom lement :))
ha az embernek esténként kb 1 órája van arra, hogy meló után lerohadjon a gép elé játszani egy kicsit, akkor itt túl sok mindent nem tud csinálni, pedig asszonyka meg gyerkőc mellett általában több játékidő nem jut
így maradnak a fanatikusok, rájuk viszont nem lehet piacot építeni -
Hupi #17423 Ja rémlik vmi, asszem ejtőernyősöket ugrattak egy gépből... -
pedrohsi #17422 ugyanezt az ósdi motort adták el a katonai cégnek, nekik fejlesztettek járműveket, nem pedig nekünk
volt róla egy rövid videó, valami B-52 vagy hasonló kaliberű bombázó repkedett benne, még a régi randa chat ablakkal -
Hupi #17421 Lehet, bár én szkeptikus vagyok az ilyen jellegű infókal kapcsolatban, vagy igaz vagy nem :) legutóbb csak német oldalon 300-350 emberkét számláltam össze
másik bizniszben is benne vannak, - az nekik jó, nekem nem (tényleg nem sokat fejlesztettek mióta nem játszottam, legutóbb 1.5-2 éve)