WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atyauristen, de szép a kép😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

A fönti kép az maximum beállításokkal van,vagy még le is butították direkt,hogy az új jobbnak tûnjön?😊

Kikko nem érted a képet a srác kempeli az utat csak még nem jöttek.
Pluskast
Srácok mi van a játékkal? Ismét akriváltattam magamat ám az információ tanúlsága szerint még mindíg inaktív a státuszom..

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A fönti jobban tetszik (lehet látni az ellent)<#vigyor3>
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1.24 új béta hír és link a Magyar HQ-n
hu ha az is ismerös táj lesz!!!!!

munka_gorilla
Nem nyaralás! Csak egy koncertre megyünk!
Az egyik Lokeren melletti AB-n lesz! 😄

Gratula és jo nyaralást!!!

Csirke4
Mikorjössz vissza?😄
0Fritz0
Kempre fel! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

munka_gorilla
De amúgy Lokeren-t fogom ostromolni! <#violent>

munka_gorilla
Üdv Harcosok!

Képzeljétek, jövõ héten megyek Belgiumba, és úgy néz ki, hogy Dendermonde-ban lesz szállásunk! 😄
Egy ideig furán nézegettem, hogy honnan olyan ismerõs ez a hely nekem, aztán rájöttem, hogy már jártam ott veletek egy párszor!!! 😊)))))))

Pluskast
Én okóberben megyek csak szabira. De akkor irány az afrika front😊

naszép jonapot, sajna szabi vége, dus hét megindul, majd jövöhéten leszek szerintem😊))

Pluskast
Áh rágos falat lennék én már nekik😊

0Fritz0
Kikko, látom nagy állatvédõ lettél. Senki sem bánthatja a cicádat! 😊

Pluskat, ezt ne híreszteld, mert az öreg lovakat lelövik az éhes franciák. A csiga már hiánycikk… 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A Tigris ereje<#worship>
Link
Pluskast
Én öreg csataló vagyok speciel. Manóval ketten alapítottuk a hunyadit😊))

0Fritz0
Gyertek fiatalok, kell a töltelék, mert mindenki elment nyaralni. 😊

Képek jöhetnek, akár pucér nénisek is! <#hehe>

Random work
Nekem hamarosan lesz netem.
Most intézõdik a szerzõdés és mire lesz net szerintem az építkezés is véget ér.

A héten a burkolók dolgoznak hétvégén festünk ha minden jól megy azután költözhetünk vagy nyaralás elött közvetlenül vagy azután.

Ha érdekel valakit a téma majd teszek fel képeket. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pluskast
Már hetek óta játszom a gondolattal, hogy ismét beszállok...

0Fritz0
Ez igaz, de én csak minõségi munkát csinálok! (Szerénység power) <#nevetes1>
Na jó, majd aprópénzre váltom a tehetségem és megpróbálom butítva. 😊

próba - azt viszont ne felejtsd el, hogy egy kis minõségromlással radikálisan csökkenthetõ a méret - ez például 44kb, az eredetid 240 volt...
0Fritz0
Valóban 😊
Az animált verzsön viszont nagyjából 600KB lenne.
Ha az kell, akkor majd összetákolok valamit. 😊

Punker
de ez nem gif 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Íme a nyári kollekció: <#hehe>

Fritz, nyomhatnád az új kékes bannert az eredeti domén címmel, aggyá ízelítõt belõle.
0Fritz0
Én még nem néztem meg az 1.24-es bétát.
Viszont azt hallottam, hogy még van egy kis gond az éjszakai köddel.
Olyan, mint a szósz. 😊

Punker
mi?

Élménybeszámolót tudna vki írni a 24-esrõl?hogy tetszett neki,stb.?

Kezd olyan lenni,mintha eredeti fénykép lenne.

0Fritz0
Kell! 😊

Punker

0Fritz0

<#worship>

visszakaptuk a régi domaint, ezek az oldalak elérhetõk:

Magyar HQ

Hunyadi oldal

Infinity magyar honlap - ez egy készülõ ûrös MMO, amolyan Elite/EVE Online keverék
nekem is csak az a szám van meg
Random work
Hali!

Manó elérhetõségét nem tudja valaki? Egy 30-as száma van, de az hangposta már egy ideje. Email címe van neki?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Remélem sok ile fogok látni.Pörkölik a stuit😊

Nagyon jo kép😊)

Punker

A Kapisztrán tér igazi kultúr-szigetté változik
2006. 07. 11. 18.09

A Budavári Nyár rendezvénysorozat izgalmas és színes programjaiból az idén négy alkalommal, négy hétvégén szemezgethetnek az érdeklõdõk - közölte Kovács Maja, a Honvéd Együttes kommunikációs menedzsere. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvara, valamint a Kapisztrán tér igazi kultur-szigetté változik július 15-tõl augusztus 6-ig. Péntek esténként zenei programok, továbbá éjszakai irodalmi kamaraest, szombat esténként táncszínházi elõadások, valamint koncertek várják a vendégeket.

A gálákon a Honvéd Táncszínház Bartók útjain és a Budapest Táncegyüttes Csárdás! - A Kelet tangója címû elõadásokat láthatja, hallhatja a közönség.

A komolyzenei esteken a Honvéd Férfikar invitál operagálára. A Nándorfehérvári Diadal 550. évfordulójának tiszteletére rendezett emlékesten Sugár Rezsõ Hunyadi - Hõsi ének címû oratóriumát mutatják be a Budafoki Dohnányi Ernõ Szimfonikus Zenekar, továbbá a Nemzeti Énekkar közremûködésével - olvasható a közleményben.

Szombat délutánonként a Kapisztrán téren történeti korokhoz kapcsolódó bemutatók, makettkiállítás, kutyavásár, egész napos sokadalmi rendezvények látogathatók.

Vasárnaponként a gyerekek a Honvéd Táncszínház és a Budapest Táncegyüttes bemutatóit élvezhetik. A táncház mellett interaktív foglalkozások, illetve falmászás is várja a legkisebbeket.

DIÁKIGAZOLVÁNY:

ezt itten letöltöd: Checknet4

elindítod, mire kiír majd néhány ping értéket. lefuttatod egymás után 8-10x és figyeled, mennyire térnek el az értékek miliszekundumban. ha nagyjából állandó (nem túl valószínû) akkor egy stabil lassú kapcsolatod van a szerverrel. nagyjából 150-300 közötti értékekre kell számítani, itt a Balkánon elég messze vagyunk Texastól

egyébként meg mindig a játék a mérvadó, ki kell próbálni triallal, megnézni hogy megy - és milyen gyakran lõ vissza a már halott gyalogos ellenfél<#bee1>
taníts mester😄

Csirke4
Nembaj az ha instabilb mert elvileg 56k-s modemmel is lehet játszani.
Javítva:ma 21:32 | Privát | Válasz | #16912
Akkor egy instabill gyorsaságú internetes kapcsolatú gépnek nem ajánjátok ez a játékot?
Akkor egy instabill vagy gyorsaságú internetes kapcsolatú gépnek nem ajánjátok ez a játékot?
0Fritz0
Igen, valahonnan ismerõs... 😊

Mint minden multis játékban, itt is elõfordulhat lag.
Nálunk elsõsorban azért, mert messze vagyunk a szervertõl.

Nem tudom, hogy ismered azt az angól szót hogy lag.De ha ismered, akkor arra gondolok.Ha nem, akkor ez a magyar megfelelõje:Lassú a játék server vagy a te hálózati sebességed, így akadozik, vagy egy pillanatig lefagy a játék.