WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
regisztráltam a trial ra, és repülõvel szeretnék menni.
miután felszállok a gépem elkezd rángatózni és utánna mindig lezuhanok.
vki nemtudja miért van ez?
thx
Nagyon jó lenne visszatérni a játékba, de most elég sokat kell vizsgáznom és tanulok.
Mikor még én játszottam pár dolog csúnyább volt és fapadosabb nagyon izgat hogy néznek ki az újítások.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
amikor rendesen megy 4 órát simán otttfelejtkezek mellette 😛
Ez a neten játszható legjobb háborúszimulátor. Itt nem az ellefél megölése a fõ cél, hanem a városok elfoglalása. Ehhez meg kell szervezni a támadást, összehangolni a fegyvernemeket, biztosítani a felvonulási, utánpótlási utakat, ellenõrizni a stratégiailag fontos magaslatokat, stb. Gyárbombázással csökkenteni lehet a fronton lévõ haditechnika mennyiségét, a folyókon lévõ hidak felrobbantása-megóvása kulcsfontosságú lehet, és még lehetne folytatni.
AMD x2 4200@2800MHZ
2gb ram
2db 7800 GTX
raid0 sata2-es vinyó....
a furcsa az volt hogy átlag 60fps a városban nagy csatánál de kint a mezõn volt olyan ha eggy irányba néztem akkor kész vége 8-9 fps....
szal amig nincs rendes motor addig hanyagolandó nekem....
A 4 GHz-es procival még nem volt olyan, hogy észre vettem volna hogy 30 alatt lett volna az fps.
2GHz-es procival is lehet játszani, de akkor a repülésrõl és a zsúfolt helyekrõl le kell mondani.
Kipróbáltam 4Ghz-es procival és 512MB rammal, a betöltés után kb egy percig (amig a vinyót cseszteti) akadozik a játék, de utána már játszható.
Javulást úgy lehet elérni, ha a settings.exe-t futtatva a megjelenítendõ játékoslimitet lejjebb vesszük.
Azzal vitatkoznék, hogy nincsenek nagy belátható területek. Normál egység kb 3km-ig lát el, a haditengerészet 6 km-ig. A baj az, hogy 6 éves a motor, lényegi változást nem csináltak rajta viszont sok új nagy poligonszámú egység került be a játékba. Meg az is megizzasztja a gépeket ha 4 km2-en több mint száz ember zsúfolódik össze.
Az 1.25-ös peccsel igírnek látványos gyorsulást. Talán az év végén kijön.
Nem tudod hogy tényleg 1GB-e a minimum memóriaigény? Nekem annyi van de még így is szaggat néha, olyan furcsán. Szegény Máté meg 512-vel semmire se képes. Annyira nem szép és anyira nincsenek angy belátható területek hogy így szaggasson. OFP ennél szebb és jobban fut.
Van egy kb 10 fõs csapat, akik rendszeres elõfizetõk. (bár mostanában nem vagyunkik igazán aktívak)
Vitéééézzz! Helló.
2 napja elkezdtünk játszani ezzel a játékkal, a régi BFes banda. Mate, Fira, Én. Ti merre szoktatok harcolni? VAlamint Ti elõfizettek a játékra?
Ha kicsit jobban összezsúfolom az órarendemet (pedig ígyis eléggé kellemetlen) akkor visszatér egy régi golyófogó közétek 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
komolyan mondom, fizikai fájdalom volt belegondolni h milyen régen jártam erre és bevallom férfiasan hiányzott a régi társaság <#zavart2>#zavart2>
Meséljetek, miújság van veletek?
Ezer éve nem jártam erre, meg már majdnem el is feledkeztem a játékról, amikor leesett h végülis még nem eléggé sûrû az életem. Ígyhát arra gondoltam, megpróbálkozom az egyetem mellett újra valami wwiiol neveztû játékkal, nomeg bízva benne h még nem sikerült teljesen elfelejtenetek <#idiota>#idiota>
5 után tudok fellépni!
ÜDV!!<#worship>#worship>
Egyébként minden infót megtalálsz a Magyar HQ-n
Valaki el tudná nekem mondani hogy mükszik ez a free trial mod?
Kipróbálnám milyen ez wwiionline!
Ha valaki tud segiteni kössz elöre is!
Üdv ALL!<#integet2>#integet2>
- Added Sherman M4A3 (French)"
<#pardon1>#pardon1>??
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
============================
Version 1.24.2.255 (10-11-2006)
Infantry:
- Changed sniper in-game tag to read sniper
- Fixed French AT Rifleman missing 6 pistol rounds
Vehicles:
- Added Sherman M4A3 (French)
- Added new hulk sinking sound
- When switching ammo the name of the weapon will now be shown in place of maingun_mount
Terrain:
- Added John 'Huklbuck' Restagno to in game memorial
- Adjusted bush billboards out from center to give better cover when viewed from distance
UI/HUD:
- Adjusted several spawn list names for ground vehicles
- Adjusted several name tags for ground vehicles
- Adjusted several manuals list and article entries for vehicle names
- Updated French translations
Chat:
- Chat will now report the custom channel number in the chat line for all custom message channels received
Effects:
- Fixed a CTD related to some explosions
http://fishki.net/comment.php?id=13675
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.