WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

igen, ez a tanulás + vizsgázás nekem is ismerõsen cseng, pláne h mindegyik itt a nyakamon. amúgy ha leszeded a játékot és offline-ba próbálkozol szerintem nagyon szépen látszódnak egyes újítások

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

kereket behúztad?😊
mit értesz a rángatózás alatt? vöröses képernyõ erõs rázkódás és folyamatos robbanáshang? ha ez, akkor bug, ki kell kapcsolnod az SSE2-t
bazza
gondolom 100km/h val akarsz egy fordulót csinálni. nemcsoda ha lezuhansz

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punker
kereket behúztad? gázt stb beállítottad?😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hy all
regisztráltam a trial ra, és repülõvel szeretnék menni.
miután felszállok a gépem elkezd rángatózni és utánna mindig lezuhanok.
vki nemtudja miért van ez?
thx

Random_
Elvileg az 1.25-ben már gyorsítanak a gamén.
Nagyon jó lenne visszatérni a játékba, de most elég sokat kell vizsgáznom és tanulok.

Mikor még én játszottam pár dolog csúnyább volt és fapadosabb nagyon izgat hogy néznek ki az újítások.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

igen a játékélmény fenomenális de én nemtudom elviselni ha akad valami 😞
amikor rendesen megy 4 órát simán otttfelejtkezek mellette 😛
Mi nem a motor, hanem a hangulat miatt játszunk vele. <#vigyor2>

Ez a neten játszható legjobb háborúszimulátor. Itt nem az ellefél megölése a fõ cél, hanem a városok elfoglalása. Ehhez meg kell szervezni a támadást, összehangolni a fegyvernemeket, biztosítani a felvonulási, utánpótlási utakat, ellenõrizni a stratégiailag fontos magaslatokat, stb. Gyárbombázással csökkenteni lehet a fronton lévõ haditechnika mennyiségét, a folyókon lévõ hidak felrobbantása-megóvása kulcsfontosságú lehet, és még lehetne folytatni.
Hát nekem sokszor ment 30 fps alá pedig ezzel toltam:
AMD x2 4200@2800MHZ
2gb ram
2db 7800 GTX
raid0 sata2-es vinyó....

a furcsa az volt hogy átlag 60fps a városban nagy csatánál de kint a mezõn volt olyan ha eggy irányba néztem akkor kész vége 8-9 fps....
szal amig nincs rendes motor addig hanyagolandó nekem....
A nyáron váltottam 2GHz-rõl 3 Ghz-es procira. Ezután lett játszható a játék, de komolyabb csatáknál azért érezhetõ volt az fps vesztés (azért 20 fps alá ritkán ment).
A 4 GHz-es procival még nem volt olyan, hogy észre vettem volna hogy 30 alatt lett volna az fps.

2GHz-es procival is lehet játszani, de akkor a repülésrõl és a zsúfolt helyekrõl le kell mondani.
a 4 GHz ma már felesleges, az új chipeknél ez kevésbé számít. nekem 1,86-os Core 2 van, igaz ez ikermagos, de ilyen szépen még soha nem futott a játék
Sajnos legalább 3GHz-es proci és 1GB ram kell a normális játékhoz. A videókártyából elég egy alsó kategóriás is. Ahhoz hogy minden körülmény között jól fusson 4Ghz-es proci kell. Most fejlesztettem a gépet, ez saját tapasztalat.
Kipróbáltam 4Ghz-es procival és 512MB rammal, a betöltés után kb egy percig (amig a vinyót cseszteti) akadozik a játék, de utána már játszható.
Javulást úgy lehet elérni, ha a settings.exe-t futtatva a megjelenítendõ játékoslimitet lejjebb vesszük.

Azzal vitatkoznék, hogy nincsenek nagy belátható területek. Normál egység kb 3km-ig lát el, a haditengerészet 6 km-ig. A baj az, hogy 6 éves a motor, lényegi változást nem csináltak rajta viszont sok új nagy poligonszámú egység került be a játékba. Meg az is megizzasztja a gépeket ha 4 km2-en több mint száz ember zsúfolódik össze.
Az 1.25-ös peccsel igírnek látványos gyorsulást. Talán az év végén kijön.
Köszi az infót. Mi csak 30napra regeltünk be, nem hiszem hogy folyamatosan is fogok érte fizetni, bár még nem tudom. Egyszer kétszer hétvégén megkeresünk titeket majd.

Nem tudod hogy tényleg 1GB-e a minimum memóriaigény? Nekem annyi van de még így is szaggat néha, olyan furcsán. Szegény Máté meg 512-vel semmire se képes. Annyira nem szép és anyira nincsenek angy belátható területek hogy így szaggasson. OFP ennél szebb és jobban fut.

Jön a tél majd többen leszünk.
Gyertek fel TS-re, úgy könnyen megtaláljuk egymást. A belsõ rádión a 95-ös a magyar nyelvû csatorna, ott is üzenhettek nekünk.
Van egy kb 10 fõs csapat, akik rendszeres elõfizetõk. (bár mostanában nem vagyunkik igazán aktívak)
Sziasztok!!
Vitéééézzz! Helló.
2 napja elkezdtünk játszani ezzel a játékkal, a régi BFes banda. Mate, Fira, Én. Ti merre szoktatok harcolni? VAlamint Ti elõfizettek a játékra?

Punker
hajrá

Shad: jó újra látni a régi nickeket 😊
Ha kicsit jobban összezsúfolom az órarendemet (pedig ígyis eléggé kellemetlen) akkor visszatér egy régi golyófogó közétek 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

csigaköpködõ gépfegyverrel meg csigaágyúval? <#idiota>

Sippie
Jövünk vissza ellepjük a fórumot, höhöhöh 😛
0Fritz0
Hû, mennyi régi szpemmer. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sippie
Úgy tûnik a régi embereket mindig szivesen várják vissza <#nyes>
Jó újra hallani felõled! Golyófogókra meg mindig szükség van.
0Fritz0
Csak a szokásos, a szövik ütik a fejünket, mi meg csigával dobáljuk õket. 😊

Régen kommandóztam Andennébe hogy elfoglaljuk a fél várost😊<#eljen>
vagy valami olyasmi, igen drága Ficc <#mf1>
komolyan mondom, fizikai fájdalom volt belegondolni h milyen régen jártam erre és bevallom férfiasan hiányzott a régi társaság <#zavart2>
Meséljetek, miújság van veletek?

0Fritz0
Persze, hogy nem felejtettünk el kedves... õõõ... Vitéz?! <#hehe>

Sziasztok srácok!

Ezer éve nem jártam erre, meg már majdnem el is feledkeztem a játékról, amikor leesett h végülis még nem eléggé sûrû az életem. Ígyhát arra gondoltam, megpróbálkozom az egyetem mellett újra valami wwiiol neveztû játékkal, nomeg bízva benne h még nem sikerült teljesen elfelejtenetek <#idiota>

1.25 utáni fejlesztésekrõl kinn a félhivatalos lista a Magyar HQ-n
Free Trial regisztrálásának leírása - aki enélkül akar játszani az fejbe lesz rúgva😊

leírás
0Fritz0

Punker
vársz

Na addig eljutottam beirtam minden adatot meg irta is hogy mailba elküldi a jelszavam de nem teszi!!!EJJ!Ilyenkor mi történik?<#nemtudom>
THX!
5 után tudok fellépni!
ÜDV!!<#worship>
Gyere fel Teamspeak-re, ott el tudom mondani.
Egyébként minden infót megtalálsz a Magyar HQ-n
Szevasztok!
Valaki el tudná nekem mondani hogy mükszik ez a free trial mod?
Kipróbálnám milyen ez wwiionline!
Ha valaki tud segiteni kössz elöre is!
Üdv ALL!<#integet2>
ToE ismertetõ frissítve, az alján további részletekkel.
bazza
meer imbálánsz volt?<#nyes>

Punker
a 76-os löveggel szerelt sörmanót kapták (csak kb 1 évet csúszott😊

bazza
"Vehicles:
- Added Sherman M4A3 (French)"
<#pardon1>??

Punker
WWIIOL - Battleground Europe
============================
Version 1.24.2.255 (10-11-2006)

Infantry:
- Changed sniper in-game tag to read sniper
- Fixed French AT Rifleman missing 6 pistol rounds

Vehicles:
- Added Sherman M4A3 (French)
- Added new hulk sinking sound
- When switching ammo the name of the weapon will now be shown in place of maingun_mount

Terrain:
- Added John 'Huklbuck' Restagno to in game memorial
- Adjusted bush billboards out from center to give better cover when viewed from distance

UI/HUD:
- Adjusted several spawn list names for ground vehicles
- Adjusted several name tags for ground vehicles
- Adjusted several manuals list and article entries for vehicle names
- Updated French translations

Chat:
- Chat will now report the custom channel number in the chat line for all custom message channels received

Effects:
- Fixed a CTD related to some explosions

Nem semmi!Én is szivesen találnék egy tankot,csak mondjuk nem T-34-est,hanem egy Stugot v Párducot.

bazza
<#wow1>

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meg a gránátosnál is😊
Punker
harckocsinál, lövegnél igen, meg az ATR-nél is.

Sziasztok!Csak úgy lehet lõszert cserélni,hogy ki kell lõni a betöltöttet?