WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Afrika mikorra várható?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
- 2 GHz-es erõs proci (nem Celeron meg Sempron)
- LEGALÁBB 1 GB memória
- erõs videókártya (radeon 9800 / geforce 6600 feletti
ezzel már tûrhetõ sebességet kapunk, persze ha éppen nem bugos a peccs és nem zabálja le a procit és a memóriát😊
Tehát hány órát?
Amikor sok regisztráció volt akkor elõfordult ilyen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hátha segít.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Remélem lerázom láncaim egyszer és visszatérhetek közétek! 😄
Én mostanság ezért is nem játszok mert nincs annyi idõm egyhuzamban.
Ha kell segítség itt bárki segít neked.
Én most töltöm a játékot!
De amúgy jó játék? Érdemes kipróbálni?
pedrohsi... nállam nem igazán lehet észrevenni a pech javítást... de ahogy olvastam a fórumot; tehát a gépet kell turbózni... igaz? ja... mi az a "netcode2"? az javít valamit...?
nekem 512RAM, egy 128MB-os GForce 6600GT, és egy 3000+ AMD Sempron proci... mit kellene növelnem hogy jól menjen a játék? Szerintem a RAM-ot... jól gondolom?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
pfföö
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
és mikor lesz "live"?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha megvan még a könyv nekem kellene.
Mondj egy összeget.
minden aktív elõfizetõ küldhet meghívót KORLÁTLAN havernak, egy olyan email címre, amit soha nem használtak a játékhoz korábban. Ezzel 2 HÓNAPOT adhatunk bármely újoncnak, aki szeretné kipróbálni a játékot!
Amennyiben érdekel a dolog és szeretnéd élesben kipróbálni, jelezd igényedet a Hunyadi Fórumon itt:
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=hunyadiforum&id=1133531564
...és készíts be egy email címet, amit biztosan nem használtál korábban trialhoz, vagy rendes elõfizetéshez.
wwiionline.hu
Hát ez még az akkori WWIIOnline-hoz képest is randa mint amivel még én játszottam. Az irányítás is agyon van bonyolítva szerintem.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Random, a könyvcím ma nem igazolódott be.
Szegény teknõseinket sorra kapják szét. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Riadó! Páncélosok!
Akit érdekel a fenti könyv az jelentkezzen nálam.
A könyv írója dolgozta ki a villámháború alap elemeit és elvét
nagy ritkaság azok körében akik érdeklõdnek a téma iránt.
Én egy antikváriumból szereztem, de most más forrásból is
félretették nekem és ha kell valakinek akkor lekérem és átadom.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
a beszorulásból pedig úgy sem tudtam szabadulni... volt olyan is, hogy körbe-körbe kúsztam az opel alatt, odajött egy gyökér francia és lemészárolt! 😄
Aláiirás
Ti nem játszotok soha? A Hunyadi melyik alakulatba tartozik? (igaz, hogy ki lettem rúgva... 😊 )
Aláiirás
Aláiirás
de most már megvan... és megyek
csak meg kell tanulnom újra a tankozás alapjait! 😊
amint letöltöm.... <#violent>#violent>
http://www.wwiionline.hu/ - középen felül.
Vitéz! Egy páros-tankos mészárlást szívesen végrahajtanék veled! 😄
vettem egy új joystickot