WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
na jó de Afrikával csúsznak már kb. 1 éve, azt hittem már végre belátható idõn lesz

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

párduc nem valószínû, a Tigris is sokat rontott a játékon, tessék megnézni mennyire felerõsítették a szöviket miatta. egyébként idén nem nagyon lesznek új egységek, ha mégis, azok korai példányok, tier 0 - tier 3 feltöltése
bazza
meg mp44, párduc, királytigris? 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kit--Kat
Helló!
Afrika mikorra várható?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

asszem kéne egy rövid lista a minimum konfigról:

- 2 GHz-es erõs proci (nem Celeron meg Sempron)
- LEGALÁBB 1 GB memória
- erõs videókártya (radeon 9800 / geforce 6600 feletti

ezzel már tûrhetõ sebességet kapunk, persze ha éppen nem bugos a peccs és nem zabálja le a procit és a memóriát😊
Ezt követõen emailban megkapjuk a jelszót, amit a hivatalos oldalon egyébként megváltoztathatunk. Mivel a böngészõ automatikusan beléptet az oldalra, ha esetleg mégsem érkezne meg a levél, itt máris módosíthatjuk a jelszót, amivel már beléphetünk a játékba.
Nem kell megvárni a jelszót mert a rendszer automatikusan bejelentkezik az oldalon ahol meg tudod változtatni a jelszót.
És naggyából mennyit késik?
Tehát hány órát?

Random_
Régebben késett a levél lehet, hogy most is ez a helyzet.
Amikor sok regisztráció volt akkor elõfordult ilyen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mostmár elolvastam de nem küldi el emailban a jelszót 😞((

Random_
EZT elolvastad?
Hátha segít.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Free-t próbáltam meg de elakadtam a bankkártyaszámnál 😞

Punker
milyen gondok? elõfizettél? vagy van freetrial-od? máshogy biztos nem fog menni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Feltettem a játékot csak a belépéssel vannak gondok 😞

Random_
Ja és BUÉK mindenkinek!
Remélem lerázom láncaim egyszer és visszatérhetek közétek! 😄

Random_
Nagyon tuti! Változatos és izgalmas valamint kimerítõ. Viszont csak úgy érdemes nekiülni ha legalább 2-3 órád van mert néha sokáig tart mire egy támadás meghozza gyümölcsét.
Én mostanság ezért is nem játszok mert nincs annyi idõm egyhuzamban.

Ha kell segítség itt bárki segít neked.

Sziasztok!
Én most töltöm a játékot!
De amúgy jó játék? Érdemes kipróbálni?

Csa! Kellemes Ünnepeket!

pedrohsi... nállam nem igazán lehet észrevenni a pech javítást... de ahogy olvastam a fórumot; tehát a gépet kell turbózni... igaz? ja... mi az a "netcode2"? az javít valamit...?

nekem 512RAM, egy 128MB-os GForce 6600GT, és egy 3000+ AMD Sempron proci... mit kellene növelnem hogy jól menjen a játék? Szerintem a RAM-ot... jól gondolom?
CarajoEsp
Noh sziasztok. Sajna úgy zuhannak az életembe a furcsábbnál furcsább dolgok, akár bombák a csatamezõkre. Tudom, már egyre nehezebben lehet elhinni amit mondok, fõleg a visszatérésre kapcsolódóan, de sajna ott kellet hagynom a sulit és dolgozni mentem, szóval mostmár, ha végre megkapom a fizut, akkor beruházok egy teljes évi elõfizetésbe és akkor végre, énis visszatérhetek a csapatba. Ez mostmár 100%, valamikor január elején esedékes, addig nagy harcokat, sok sört és ami belefér. És persz utólag is boldog karácsonyt!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

jaja
bazza
vettem észre 😄
netcode2-t érdemes bekapcsolni?

újabb peccs javította a leszakadást, viszont még hibás, megzabálja a procit, emiatt állandóan leesik az FPS
bazza
engem ma spec 7x vágott ki mindenféle indok nélkül, és legtöbbször pont mikor akcióban voltam, vagy egy ejtõernyõs ugrás közben, vagy egy 88assal való lövészkedés közben. Hát nekem ennyit nem ért meg az új peccs. x(
pfföö

már live, tök jó cuccok vannak benne, csak állandóan leszakad mindenki - még javítani kell, a szokásos😊
bazza
"It's done. v1.25 is out the door and if not already on the live server, it's currently being readied for download."

és mikor lesz "live"?

Random work
Tök jó! <#vigyor2>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25 1.25

hírlvél meglepivel!
Random_
Sajna már nincs meg.

Hello Random
Ha megvan még a könyv nekem kellene.
Mondj egy összeget.
Karácsonyi akció:

minden aktív elõfizetõ küldhet meghívót KORLÁTLAN havernak, egy olyan email címre, amit soha nem használtak a játékhoz korábban. Ezzel 2 HÓNAPOT adhatunk bármely újoncnak, aki szeretné kipróbálni a játékot!

Amennyiben érdekel a dolog és szeretnéd élesben kipróbálni, jelezd igényedet a Hunyadi Fórumon itt:
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=hunyadiforum&id=1133531564

...és készíts be egy email címet, amit biztosan nem használtál korábban trialhoz, vagy rendes elõfizetéshez.

wwiionline.hu
Random work
Na hétvégén kipróbáltam a Red Orchestra-t. Ingyen hétvége volt.
Hát ez még az akkori WWIIOnline-hoz képest is randa mint amivel még én játszottam. Az irányítás is agyon van bonyolítva szerintem.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Ezt mondom én is a Patkányoknak, de nem hiszik el... 😊

Random, a könyvcím ma nem igazolódott be.
Szegény teknõseinket sorra kapják szét. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Te Fritz, ez nem sok bomba egy kicsit? <#pardon1>

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Random work
Guderian, Heinz:
Riadó! Páncélosok!

Akit érdekel a fenti könyv az jelentkezzen nálam.
A könyv írója dolgozta ki a villámháború alap elemeit és elvét
nagy ritkaság azok körében akik érdeklõdnek a téma iránt.
Én egy antikváriumból szereztem, de most más forrásból is
félretették nekem és ha kell valakinek akkor lekérem és átadom.

0Fritz0
Rám csak ilyet szoktak ejteni… 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

haha,<#mf1> Te nem szoktál gépelési hibát ejteni? <#beka3>

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

hogy ezek a rohadt franciák milyen genyók.... dehát aki annyira be van rúgva, hogy még az opelrõl sem tud lemászni, az ne csodálkozzon <#vigyor1>

magillagorilla
összevissza ordibáltam a 95-ön, de senki nem válaszolt
a beszorulásból pedig úgy sem tudtam szabadulni... volt olyan is, hogy körbe-körbe kúsztam az opel alatt, odajött egy gyökér francia és lemészárolt! 😄

Aláiirás

ha beszorulsz, szállj fel majd le (J)
95-ös a Magyar csati még mindíg😊
magillagorilla
meg ha már szpemmelek...
Ti nem játszotok soha? A Hunyadi melyik alakulatba tartozik? (igaz, hogy ki lettem rúgva... 😊 )

Aláiirás

magillagorilla
januárban, mikor én végzek a Te vizsgáiddal??? <#hehe>

Aláiirás

magillagorilla
Az normális dolog, hogy belépek egy mobil spawn-ra és beszorulok az opelbe??? <#conf>

Aláiirás

Gorilla: hidd el énis Véled 😊 de most amíg nem megy le az átkozott nyamvadt vizsgaidõszak, addig gyakorlatilag semmire nincs idõm :S viszont az 100% hogy januárba mikor végzel minden szirszarral újra becsatlakozok

munka_gorilla
már regeltem is... ez jó, hogy lehet nemneteskártyával is, mert eddig emiatt nem tudtam (card is already in use)
de most már megvan... és megyek
csak meg kell tanulnom újra a tankozás alapjait! 😊
amint letöltöm.... <#violent>

0Fritz0
Tudtommal még most is van 30 napos trial.
http://www.wwiionline.hu/ - középen felül.

0Fritz0
Ez segíthet.

Ha nem, akkor szólj! 😊

munka_gorilla
héééé! soha nem lesz már free játék??? 😊
Vitéz! Egy páros-tankos mészárlást szívesen végrahajtanék veled! 😄

hy all
vettem egy új joystickot a régi szar volt azért nem tuttam vele repülni és most nem igazán tudom hogy állítsam be^^ vki eltudná magyarázni meik beállítás mire jó?