WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan (még) nincs, hogy feltöltik, ha ott van a listában, akkor az vadiúj😊

gyere fel TS2-re, vagy a custom 95-ös csatira, az a magyar a chaten
joebacsi
áhh, tod nekünk bf köré kiépült már egy ideje a kláninfrastruktúra, aztán mindazt el lehetne dobni wwiionl alatt...majd az arma lesz a messiás 😊
énis csak pár free idõszakban szereztem még tapasztalatot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rusid
Egyelõre újra a 30 napos próbával tolom 😄.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Még nem ,de tervezem hogy úgy karácsony környékén elõfizetek rá addigra lesz normális vasam is ha minden igaz. A mostanin úgy 19 20 fpsem van szal nem az igazi 😊. Mé te elõfizetõ é vagyol?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

joebacsi
elõfizetõ é vagy? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rusid
Köszi, pedig meg mernék rá esküdni ,hogy nem volt AP-m na mindegy lehet tényleg nem volt idejük feltölteni 😊.

Punker
6 db AP van, HEAT-tel kell pontosan meglõni, távolságot bemérni elötte.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rusid
Sziasztok!
Nekem is a stugIIIB rõl lenne kérdésem nincs benne AP-lövedék? Vagy csak valaki használt cuccát vittem volna el és nem volt még idejük feltölteni 😊. Mert fura volt hogy csak HEAP és HE között tudtam variálni és persze ,hogy egy órai furikázás után néztem meg 😊.

Punker
ki kell nyitni, aszem a D az alap......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Köszönöm a segitséget!
Még vlmit,amikor beszállok a stug IIIB-be akkor a tüzérnél nem tudok lövegnézetet használni,mert amikor arra váltok,csak feketeség van!Esetleg vlmi tipp hogy mi lehet a hiba?

Punker
a Z a gáz, default-tal vissza áll.....

2 tengelyû joyom van,elnézést a sok hozzászólásért.

Meg vlki le tudná irni az eredeti beállitásokat(joy)Mert én átállitottam egérre és most nem igazán sikerûl visszaállitani!😞

Nincs teamspeakem.😞 És eltünt a headsetem is.Van olyan beállitás hogy +joysticky axis,annál hogyan kell mozgatni a joyt?Meg van a Z,annál is hogy?

mi nem megy? - teamspeaken fenn vagyunk, szóban egyszerûbb😊
Sziasztok!Tudna vlki segiteni joystick beállitásánál?

passz, valszeg Karácsony
Punker
de mikor?😊

ToE ismertetõ kinn az oldalon, 1.25-ben jön.
Jöjjenek csak!Majd meglátjuk!

tessék venni 900 forintos joyt, és nincs gond - lehet billentyûzettel, csak éppen értelme nem sok van, ha a joyosok rádnéznek meghalsz
Nahát,azért ennyire ne nézzetek gogyinak.Igen.😊

1esbe raktad a sebességváltót?
Én egyszerûen nem tudom beállitani.Például a Gas-nál akármit adok meg,nem akar menni az autó!Azért csalódtam,mert pl.egy il2-sturmovikban,ami szerintem az egyik legjobb II.vh-s repülõszim. még ott is lehetjoystick nélkül irányitani(habár nem könnyû),de hogy itt egy tankot joyal,nevetséges.Persze ha sikerûl elérnem hogy megndúljon az a frány pzIII-m akkor semmi baj nem lesz.

bazza
mindent lehet joy nélkül irányítani a repülõkönk kívül, opelt pl. sztem jobb egérrel...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Miért csalódtál???
Na ez az!!Egy kicsit csalódtam a játékban!

Szia. Lehet joy nélkül is játszani de akkor csak gyalogossal. A joy a jármûvek irányításához kell.
Sziasztok!Ezt a játékot joystick nélkül nem is lehet játszani?

CarajoEsp
Najó, akkor nekem is az lesz, hogy Webkártya, plusz buzi Junior(áhh...)..szerintem holnaptól jövök, akkor tudom felvenni. Istenem, de várom már😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Random work
Nekem Master Card van, de nem volt rajta túl sok péz és általában az is mindig lefogy.

Viszont jó volt váltani mert megspóroltam a virtuális kártyát és még VB játékon nyertem vele egy focilabdát is. 😄

A havi díj az sok, de én akcióba 1 évig ingyenesen használom.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
visa classic, 5k-val nyitottam a számlát nem kell 150k 😊

webkártyával lehet, nekem is az volt - csak drága a havidíj, még a rendes Mastercard is olcsóbb, de ahhoz lennie kell legalább 150k-nak a számlán
Ideje vót má<#wave>
CarajoEsp
Nos, mivel úgy néz ki jelentõs idõ szabadult fel újra az életemben, végre visszatérhetek a játékba, mint rendes elõfizetõ(Hál isten😄)
Két kérdésem lenne és remélem nem kérdezek hülyeséget:
Az egyik: Ha rendelek egy Otp-s Web kártyát, akkor arról fogom tudni fizetni a WW2-t, vagy valamilyen más kártyára lesz szükségem?
A másikat ma úgyis megyek megkérdem az Otp-tõl, csak nem hiszem, hogy erre tudnának felelni😄
Elõre is köszi, remélem legkésõbb holnap már a harctéren találkozunk.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Na sikerült megoldani, nem volt felrakva Audio driver😄D
Sziasztok.
Regisztráltam a 30 napos freetrialra, de 1 napja nem tok játszani, mert amikor tõlt be a game kidob az asztalra. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
0Fritz0
Nálam hibaüzenettel elszállt a gém, tehát maradok a réginél. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

azta ez végre jol jött már😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

30 napos Free Trial, sima bankkártyával is elérhetõ:

FREE TRIAL

A kártya típusa maradhat American Express, viszont elfogadja mindet.
akit érdekel, megjelent egy új béta a TS2 indítófájlból, kisebb javításokkal:

TS2 béta exe

letölteni, bemásolni a régi helyére (régit átnevezni, megõrizni!)
0Fritz0
A jó LINK.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
[url=Cimbinek szeretettel.]Ma végre volt egy kis esélyünk.

meg probálok ma fel menni, remélem a vendégek hamar mennek!!!

melik topikba vagyok <#vigyor1>??

Csirke4
Simán 😄
Punker
hõkövetõs légvédelmet a tankok ellen? baze ne adj nekik ötleteket 😊

Csirke4
Stinger rakéta.
Kit--Kat
Thunderboltot😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bazza
jaja, majd jön a királytigrissel mi? Akkor fognak csak igazán sírni a szövik hogy inbalance! mit adnak majd nekik? lézerkardot?<#alien>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"