19663
-
#17580 nem bf, főleg a repülés :) -
HUmanHunter #17579 gondolkozok rajta hogy előfizetek, de még ki kell tapasztalnom offline a dolgokat :) pilóta kívánnék lenni szal az egyenlőre a legfontosabb:D -
kikko #17578 Annyi.342MB egész pontosan:) -
HUmanHunter #17577 400 mb az egész cucc? -
kikko #17576 Persze. Simán letöltöd és a start menüből elindítod offline. -
HUmanHunter #17575 le lehet szedni a gamet reg nélkül hogy offline próbálgassam? -
kikko #17574 Hajnal 4óra óta van 3H:) -
#17573 este jövök én is lesz addigra 3H? :D -
kikko #17572 A Franciák RDP-je nagyon meg van csúszva hajnalban még unknow volt a vége most kicsivel több mint 2 nap hála a bombázóknak akik porig rombolták mind a három gyárvárosukat -
Hupi #17571 He-111-ről dobtam a bombákat Paal AB-re. Elég jól sikerülhetet mert gratuláltak, de közben kaptam az áldást lentről és az égből egyaránt. Alsó lövész halott, mindkét motor vastag füstöt ereget maga után, teljes gázzal max. sebességem 180 kph, magasságot folyamatosan veszítem. Nagy nehezen elvergődöm a reptérig, leszállok.
5 légvédelem halott, és csak 4 pont LOL -
#17570 De jó lenne kicsit ejtőernyőzniiii!
A múltkor beültem egy gépbe, de röviddel a felszálás után véletlen kiugrottam mert még nem annyira ment az irányítás. :)
-
#17569 ernyőzni indultunk (nem jött be)
-
#17568 Milyen szerekkel éltek ti? Tegyétek le mostazonnal! -
kikko #17567 Tegnap egy S35öst lőttem ki Stuggal és csak pislogtam miután elrepült a tornya és a lángoló roncs torony nélkül!!! még 3x visszalőtt. -
#17566 nekem multkor 300-ről 3 lövés a toronyra (88-assal) és simán visszalőtt kinyírt, de a legjob bmost a lángoló!!! Char volt kigyújtom 3-4 lövéssel, rám lő és persze rögtön meghalok de én nem kaptam meg. -
kikko #17565 Úgy ahogy a Panhard kibír 50 méterről 8db HEAT lövedéket a seggébe ami után egy lövéssel kilövi a lövészt:)
-
#17564 az angol tankok 1500+ méterről 1 lövéssel elintézik a 88-ast, hogy a p@csbe lehet ez??????? -
#17563 ez csak a fele a köteléknek :D -
HUmanHunter #17562 nem vagytok amúgy sokan.. :D -
#17561 Gyárlátogatásra indultunk:
-
#17560 hogy rohadna meg akkor :D -
kikko #17559 Punkerhu VS Tbomber 8-1 -
#17558 igen? az volt az? :D -
kikko #17557 De bosszút álltál többszörösen is rajta -
#17556 ATR 1 lövéssel felrobbantotta a skodám :( -
pedrohsi #17555 a legutóbbi beírások alapján nagyon úgy tűnik, hogy az új motor az 1.29-el jön - azt írják, hogy még nincs dátum és dolgoznak rajta, de ha minden jól megy, még az idén kész lehet
az még nem az új domborzat, de gyorsulni fog a game - és újradolgozzák a legtöbb egység megjelenítését, javul a minőség és eldobják a nagyon régi randa személyzetet -
otiq #17554 http://events.wwiionline.com/scripts/services/index.jsp
felülre beírod a nevet -
#17553 semmi jelenleg az van kész amit a térképen látsz, ez is több száz várost jelent! és egy jobb hadjárat 3-4 hónap volt már több is. -
HUmanHunter #17552 akkor nyugatról keletre? :D -
#17551 mi a cím? -
otiq #17550 A többi lehetséges térkép mint például Észak-Afrika jó időre el van felejtve. Ez a nyugati hadszíntér van. Ha vége kezdődik újra. -
HUmanHunter #17549 ha vége a nyugati hadjáratnak mi lessz utánna? láttam a magyar hivatalos oldalon. -
otiq #17548 És a statisztika már müködik is.
Ilyenre se emlékszem még, hog ne vártak volna 3-4 napot. -
#17547 lett pár új város ezt nem is láttam:
New Towns:
- German
o Gorinchem
o Herwijnen
o Zaltbommel
o Tiel
o Lith
o Druten
o Grave
o Hatert
o Nijmegen
o Lent
o Mook
o Heijen
o Well
o Wyler
o Milsbeek
o Kleve
o Goch
o Kalkar
o Sonsbeck
o Geldern
o Xanten
o Wesel
o Rheinberg
o Dinslaken
o Duisburg
o Oberhausen
o Essen
o Mulheim
Modified Towns:
- German
o Werkendam
o Dussen
o Huesden
o Empel
o Rips
o Venray
- French
o Fresnes
o Thiaucourt
- 4 RDP facilities were moved (2 each) from Düsseldorf and Koln to Essen
- moved German start line west one town at AARSCHOT, TIENEN, JODIGNE, and EGHEZEE -
#17546 áll a szerver, patch és új hadjárat? -
otiq #17545 Új galéria és videók a Magyar Hq-n. Köszönet hupinak. -
#17544 nincs az évi 5k normális helyen..... -
pedrohsi #17543 nekem is elektronyos OTP-m volt, de nem éri meg, havonta 1200 fötöt levonnak (ha nem többet) - kész rablás
más banknál olcsóbb, de akkor már egyszerűbb egy dombornyomott évi 5000-ért -
Shad01 #17542 Az OTP-nél az elektronikus számlacsomag tartalmaz egy MasterCard típusú virtuális bankkártyát, ami tulajdonképpen csak a netes vásárláshoz szükséges adatokat jelent:
bankkártyaszám
lejárati dátum
3 számból álló kód a tranzakció hitelesítéséhez.
-
#17541 Minden banknak van visa, master card (nem összetévesztendő a maestro carddal) és egyéb kártyái.
A lényeg, hogy ha már van kártyád akkor dombornyomottnak kell lennie. Ha még nincs akkor úgy kell kérned, hogy internetes fizetésre alkalmas legyen.