WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyere fel TS2-re, vagy a custom 95-ös csatira, az a magyar a chaten
énis csak pár free idõszakban szereztem még tapasztalatot 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem is a stugIIIB rõl lenne kérdésem nincs benne AP-lövedék? Vagy csak valaki használt cuccát vittem volna el és nem volt még idejük feltölteni 😊. Mert fura volt hogy csak HEAP és HE között tudtam variálni és persze ,hogy egy órai furikázás után néztem meg 😊.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Még vlmit,amikor beszállok a stug IIIB-be akkor a tüzérnél nem tudok lövegnézetet használni,mert amikor arra váltok,csak feketeség van!Esetleg vlmi tipp hogy mi lehet a hiba?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Viszont jó volt váltani mert megspóroltam a virtuális kártyát és még VB játékon nyertem vele egy focilabdát is. 😄
A havi díj az sok, de én akcióba 1 évig ingyenesen használom.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Két kérdésem lenne és remélem nem kérdezek hülyeséget:
Az egyik: Ha rendelek egy Otp-s Web kártyát, akkor arról fogom tudni fizetni a WW2-t, vagy valamilyen más kártyára lesz szükségem?
A másikat ma úgyis megyek megkérdem az Otp-tõl, csak nem hiszem, hogy erre tudnának felelni😄
Elõre is köszi, remélem legkésõbb holnap már a harctéren találkozunk.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Regisztráltam a 30 napos freetrialra, de 1 napja nem tok játszani, mert amikor tõlt be a game kidob az asztalra. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
FREE TRIAL
A kártya típusa maradhat American Express, viszont elfogadja mindet.
TS2 béta exe
letölteni, bemásolni a régi helyére (régit átnevezni, megõrizni!)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"