19663
  • Punker
    itt még éltem vagy 5 percig, én nem tudtam ráfordulni, ő próbált elütni (kapott 4 AP-t olyan 300 méterről de nem esett szét, és ellőtte az 1-est), aztán oda hívta 1 haverját aki befejezte a munkát
  • kikko
    Egy kicsit mintha elhaláloztál volna
  • Punker
  • kikko
    Valamikor régebben kaptam egy vírust azóta van ez:(
  • Hupi
    Valamit nagyon elronthattál mert a bitmap nem tömörített fájl, a minőségük gyakorlatilag 100%-an ua. mint amit a képernyőn látsz.
  • Punker
    telepíts 1 képlopó progit, pl a Fraps is tud jpg-be menteni.
  • kikko
    Az a baj hogy bitmap formátumba csinálja a képeket és szar minőségűek lesznek utólag hiába mentem el jpeg-be.Küldtem Otiqának egy csomó képet de sajnos nem tudja használni hiába menti el másként mert alapból szar minőségű
  • Hupi
    Nem, de egy egyszerű képnézegetővel is el tudod menteni jpg formátumba. Pl. ezzel

irfanview
  • kikko
    Sajnos minden képet BMP formátumban csinál a gép:( Átlehet állítani valahol hogy JPEG-be csinálja a játék közben a fényképeket?
  • otiq
    küldtem levelet, hogy mi a gondom velük
  • Punker
    az imageshack szintén tiltva van millió helyen és csak a sárga bék ajön be pl itt is :D
  • pedrohsi
    képfeltöltést felejtsétek el, a foldkerekség legótvarabb ilyen oldala. magyarok közül van pár jobb:

netbag
    multikepup - leggyorsabb

amúgy meg imageshack:
    imageshack
  • kikko
    Képek elküldve.
  • otiq
    Köszi küldjed. Hupi amit a másik fórumba tettél leszedem és felteszem galériába.
  • Hupi
    "A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni."

anyádat sem lehet?
  • kikko
    Az a 19.99$ az első hónap utána 15$hó vagy a 130$/év.
  • Punker
    15$ / hó vagy 130$ / év
  • Neoncsoves
    most nézem $19.99... minden hónapban ennyi?:)
  • Neoncsoves
    ez ugye még mindig havidíjas? mennyibe kerül havonta?
  • kikko
    Van pár jó képem, lekicsinyítem őket és átküldöm neked.
  • otiq
    Ahhoz kell néhány ember aki ráér és összejöhetnénk fotókat készíteni.
  • kikko
    Nagyon pofás lett:). De tessék felrakni új képeket mert az 1.20 már igen régen volt:)
  • kikko
    33kill StugG-vel:)(12tank+atg,9ei,2 laffy+ágyúslaffy,10AAgun)
  • Punker
  • pedrohsi
    kicsit pofásítottam a magyarhq-t, remélem tetszik :)
  • Punker
    nem látszik a kép:

http://i186.photobucket.com/albums/x148/Rammjaeger1983/inkHNhcUkigS.jpg

amúgy a bruhaha az nevetés, a brühühü a sírás :D
  • kikko
    Miért sírsz?
  • Punker
    bruhaha:

• pedrohsi
    szerintem a 75-ös egyszerűen átmegy rajta (ha a tornyot lövöd), mint a Panhardnál
  • Hupi
    Igen az út hosszú volt, aminek több oka is van pl. ne lehessen MS-t telepíteni ill. a szövi és német kiindulási pont nagyjából egyforma messze legyen, vagy ne lehessen spawn depót létrehozni stb. szóval egy kicsit életszagúbb legyen ne a ki tud többször és gyorsabban spawnolni c. hentelés mód. Szóval itt a hibáknak és az elhalálozásnak bizony ára van és én tudtam a legelején hogy max. két esély lesz bejutni a városba a 1.5 óra alatt, de hát ezért realsim :)

• Toko
    S! Az biztos h tanulsagos volt, bar az en szamomra kicsit vontatott volt az utazas a varosba! Le a kalappal a panzerek elott, akiket az elso korben szetkaptak, masodik korben pedig ok kaptak szet az ellenseges harckocsikat, ugy h nemelyik bajtars lanctalp es lovesz nelkul megmaradt geppuskaval kitartava tette kellemetlenne ellensegeink eletet. Jo volt bar magam reszerol az elso halal utan a varosba valo visszajutassal kuszkodtem, amely a jatek vegere sikerult! :)))

Hupi te egy ujsagiro vagy az eletben??
  • Punker
    szemből a torony és a test közé 3-4 száz méteren szépen lehet pakolni, most meg 2. lövés lekapta a lánctalpját amitől befordult és kapott a seggébe :D
  • kikko
    Shad pak36-tal sermant intézett el:) csak tudnám hogy csináljátok?
  • Punker
    most gyújtottam fel Pak36-tal M10-est az élet apró örömei :D

csak azt nem értem ha a 35 centisből 2 lövés elég neki akkor a 75-ös / 88-as miért pattan le róla.....
  • Hupi
    2008. 08. 09. Realsim event - "Steel Horse"

Feladatunk Martelange város megtartása.
    Gépesített gyalogságunk a várostól 1km-re keletre került kirakodásra, páncéloserőink hátrébb lemaradva követték őket.
    Kikko és Toko honvédek maroknyi német segítséggel benyomultak a városba, felvették védelmi pozíciójukat és értékes
    felderítési adatokkat közöltek az ellenség harckocsijainak pozíciójáról. Punker és Qkac páncéloserőnket képviselte, frontális támadással próbáltak bejutni a városba bajtársaink megsegítésére. Azonban első próbálkozásuk kudarcot vallott, a frontális támadás az előnytelen terepen az ellenséges páncélvadászok (M10) reteszállásába ütközött.
    A város a szövetséges gyalogsági támadás nyomásának volt kitéve, tankjaik pedig attól nyugatra és északra lezárták az oda vezető utakat.
    Páncélos szakaszunk részlegesen bevetve újabb erőfeszítést tett a városba való bejutás érdekében. Kerülő irányt javasoltam keletre. Sikerült is egyenként beszivárogni a településbe ill. fentartani a keleti oldalon az ellenőrzést. Gránátosaink már holtpontra jutottak az öldöklő küzdelemben egyre fogyó erővel próbálták tartani az egyes épületeket. A város nagy részét elfoglalták de szerencsére szövik is teljesen kimerültek. Megmaradt gyalogos erőink sikeresen foglalták vissza az elvesztett objektumokat. A elkövetkező támadási hullámokban sorra lőttük ki az ellenség harcjárműveit Daimlert, Panhardot, M10-est, és tehergépkocsikat. Erőiket megsemisítettük, Martalanget sikeresen megvédtük!

résztvevők:
    hupihun - opel, stug3g
    punkerhu - pz4g, stug3g
    qkac - pz4g
    kikko - rifleman
    toko - rifleman

S!
  • kikko
    Ismét beizonyosodott a szövik hülyesége mert tankokkal nem lehet foglalni.3eit lőttem le és 2puskást vesztettem:)
  • Punker
    kemény csata volt de nyertünk!!!
    én buktam egy 4G-t de kiszedtem 1 M10-est és 2 Daimler-t, kösz mindenkinek.
  • Punker
    TS-re gyertek majd
  • Toko
    na asszem sikerult
  • Toko
    hova kell azt a qrva message et irni??