19663
-
#17780 itt még éltem vagy 5 percig, én nem tudtam ráfordulni, ő próbált elütni (kapott 4 AP-t olyan 300 méterről de nem esett szét, és ellőtte az 1-est), aztán oda hívta 1 haverját aki befejezte a munkát -
kikko #17779 Egy kicsit mintha elhaláloztál volna -
#17778 -
kikko #17777 Valamikor régebben kaptam egy vírust azóta van ez:( -
Hupi #17776 Valamit nagyon elronthattál mert a bitmap nem tömörített fájl, a minőségük gyakorlatilag 100%-an ua. mint amit a képernyőn látsz. -
#17775 telepíts 1 képlopó progit, pl a Fraps is tud jpg-be menteni. -
kikko #17774 Az a baj hogy bitmap formátumba csinálja a képeket és szar minőségűek lesznek utólag hiába mentem el jpeg-be.Küldtem Otiqának egy csomó képet de sajnos nem tudja használni hiába menti el másként mert alapból szar minőségű -
Hupi #17773 Nem, de egy egyszerű képnézegetővel is el tudod menteni jpg formátumba. Pl. ezzel
irfanview -
kikko #17772 Sajnos minden képet BMP formátumban csinál a gép:( Átlehet állítani valahol hogy JPEG-be csinálja a játék közben a fényképeket?
-
otiq #17771 küldtem levelet, hogy mi a gondom velük -
#17770 az imageshack szintén tiltva van millió helyen és csak a sárga bék ajön be pl itt is :D -
pedrohsi #17769 képfeltöltést felejtsétek el, a foldkerekség legótvarabb ilyen oldala. magyarok közül van pár jobb:
netbag
multikepup - leggyorsabb
amúgy meg imageshack:
imageshack -
kikko #17768 Képek elküldve.
-
otiq #17767 Köszi küldjed. Hupi amit a másik fórumba tettél leszedem és felteszem galériába.
-
Hupi #17766 "A képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a fórumba képeket linkelni."
anyádat sem lehet? -
kikko #17765 Az a 19.99$ az első hónap utána 15$hó vagy a 130$/év. -
#17764 15$ / hó vagy 130$ / év -
Neoncsoves #17763 most nézem $19.99... minden hónapban ennyi?:) -
Neoncsoves #17762 ez ugye még mindig havidíjas? mennyibe kerül havonta? -
kikko #17761 Van pár jó képem, lekicsinyítem őket és átküldöm neked. -
otiq #17760 Ahhoz kell néhány ember aki ráér és összejöhetnénk fotókat készíteni. -
kikko #17759 Nagyon pofás lett:). De tessék felrakni új képeket mert az 1.20 már igen régen volt:) -
kikko #17758 33kill StugG-vel:)(12tank+atg,9ei,2 laffy+ágyúslaffy,10AAgun) -
#17757 -
pedrohsi #17756 kicsit pofásítottam a magyarhq-t, remélem tetszik :) -
#17755 nem látszik a kép:
http://i186.photobucket.com/albums/x148/Rammjaeger1983/inkHNhcUkigS.jpg
amúgy a bruhaha az nevetés, a brühühü a sírás :D -
kikko #17754 Miért sírsz? -
#17753 bruhaha:
-
pedrohsi #17752 szerintem a 75-ös egyszerűen átmegy rajta (ha a tornyot lövöd), mint a Panhardnál -
Hupi #17751 Igen az út hosszú volt, aminek több oka is van pl. ne lehessen MS-t telepíteni ill. a szövi és német kiindulási pont nagyjából egyforma messze legyen, vagy ne lehessen spawn depót létrehozni stb. szóval egy kicsit életszagúbb legyen ne a ki tud többször és gyorsabban spawnolni c. hentelés mód. Szóval itt a hibáknak és az elhalálozásnak bizony ára van és én tudtam a legelején hogy max. két esély lesz bejutni a városba a 1.5 óra alatt, de hát ezért realsim :)
-
Toko #17750 S! Az biztos h tanulsagos volt, bar az en szamomra kicsit vontatott volt az utazas a varosba! Le a kalappal a panzerek elott, akiket az elso korben szetkaptak, masodik korben pedig ok kaptak szet az ellenseges harckocsikat, ugy h nemelyik bajtars lanctalp es lovesz nelkul megmaradt geppuskaval kitartava tette kellemetlenne ellensegeink eletet. Jo volt bar magam reszerol az elso halal utan a varosba valo visszajutassal kuszkodtem, amely a jatek vegere sikerult! :)))
Hupi te egy ujsagiro vagy az eletben?? -
#17749 szemből a torony és a test közé 3-4 száz méteren szépen lehet pakolni, most meg 2. lövés lekapta a lánctalpját amitől befordult és kapott a seggébe :D -
kikko #17748 Shad pak36-tal sermant intézett el:) csak tudnám hogy csináljátok? -
#17747 most gyújtottam fel Pak36-tal M10-est az élet apró örömei :D
csak azt nem értem ha a 35 centisből 2 lövés elég neki akkor a 75-ös / 88-as miért pattan le róla..... -
Hupi #17746 2008. 08. 09. Realsim event - "Steel Horse"
Feladatunk Martelange város megtartása.
Gépesített gyalogságunk a várostól 1km-re keletre került kirakodásra, páncéloserőink hátrébb lemaradva követték őket.
Kikko és Toko honvédek maroknyi német segítséggel benyomultak a városba, felvették védelmi pozíciójukat és értékes
felderítési adatokkat közöltek az ellenség harckocsijainak pozíciójáról. Punker és Qkac páncéloserőnket képviselte, frontális támadással próbáltak bejutni a városba bajtársaink megsegítésére. Azonban első próbálkozásuk kudarcot vallott, a frontális támadás az előnytelen terepen az ellenséges páncélvadászok (M10) reteszállásába ütközött.
A város a szövetséges gyalogsági támadás nyomásának volt kitéve, tankjaik pedig attól nyugatra és északra lezárták az oda vezető utakat.
Páncélos szakaszunk részlegesen bevetve újabb erőfeszítést tett a városba való bejutás érdekében. Kerülő irányt javasoltam keletre. Sikerült is egyenként beszivárogni a településbe ill. fentartani a keleti oldalon az ellenőrzést. Gránátosaink már holtpontra jutottak az öldöklő küzdelemben egyre fogyó erővel próbálták tartani az egyes épületeket. A város nagy részét elfoglalták de szerencsére szövik is teljesen kimerültek. Megmaradt gyalogos erőink sikeresen foglalták vissza az elvesztett objektumokat. A elkövetkező támadási hullámokban sorra lőttük ki az ellenség harcjárműveit Daimlert, Panhardot, M10-est, és tehergépkocsikat. Erőiket megsemisítettük, Martalanget sikeresen megvédtük!
résztvevők:
hupihun - opel, stug3g
punkerhu - pz4g, stug3g
qkac - pz4g
kikko - rifleman
toko - rifleman
S! -
kikko #17745 Ismét beizonyosodott a szövik hülyesége mert tankokkal nem lehet foglalni.3eit lőttem le és 2puskást vesztettem:) -
#17744 kemény csata volt de nyertünk!!!
én buktam egy 4G-t de kiszedtem 1 M10-est és 2 Daimler-t, kösz mindenkinek. -
#17743 TS-re gyertek majd -
Toko #17742 na asszem sikerult -
Toko #17741 hova kell azt a qrva message et irni??