WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nézd meg milyen volt 5 éve, és akkor is qrvajó volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Már két éve is tervbe volt véve az új engine és még két év múlva is csak tervekben fog létezni.

Szia, javulni fog a grafika is. Ez elég idõigényes és elsõsorban finanszírozási (pénzügyi) kérdés sztem. 😊 A tervek már megvannak, csak meg kell valósítani valahogy 😉
Igazából mindig javítanak vmit rajta egy-egy régi épületet lecserélnek újra stb. szó csak idõ kérdése és frankó lesz (igaz akkora már megint elavul 😊)) )

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hawk06
Kösz.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

0Fritz0
A magyar oldalon található leírásokat olvasd el.

A térkép.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
1 db szerver van rajta pár száz várossal meg szép nagy távolságokkal.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jeffjohnson
Sziasztok!

Van valami infótok arról ,hogy a játék grafikáját feljavítják-e valamikor a jövöben? Mert a mostani kicsit idejétmúlt.

Hawk06
Az fasza,de leírná valaki hogy hogyan müködik ez a játék?Tehát gondolom nem olyan mint pl a counter strike hogy csak felcsatlakozok egy szerverre aztán löjjed a népet.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Már elkezdõdött az új kampány.
bazza
Ráadásul ha még most is tart az intermission, akkor igencsak jó szórakozás lesz 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

14 napos free trial. Nincs szükség hozzá bankkártyára, bárki regisztrálhat.
Battleground Europe 14-Day Free Trial
bazza
KÖSZI!!! 😉

elvileg most az új GIGA.de triallal lehet kártya nélkül is regelni

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

bazza
offline nekem is megy, csak hát úgylátszik generált bankkártya számmal nem tudok regizni a triálra.

Csirke4
Rég néztem de akkor ment vistán tökéletesen.
bazza
Na mivan mostmár nemlehet játszani generált kártyaszámmal?
Failed to update billing method.

bazza
Csirke4? Nálad megy Vista alatt? Bugos? Ha lehet Vistán is játszani akkor leszedném.

ebben a topikban vannak az ötletek, hogy mit kéne berakni az 1.29-be 😊

totyik
Csirke4
Egérnek driver.
Zsolo007
Eldõlt a dolog, befizettem egy hónap tuti, már csak a magyar csapattal kell összejönni valahogy 😊.

Zsolo007
Milyen driverre gondolsz?

Csirke4
Driverek is rendben?
Zsolo007
Igen. G5-ös. De kipróbáltam másik egérrel és azzal is csinálja, valamint a touchpad-al is (ami PS/2).

Csirke4
Fölraktam most az 1.28-at és megy tökéletesen az egér. 😮
Nemtudom mi lehet. :/
USB-s egered van?
Zsolo007
Nekem nem megy. Ellenben poén a dolog, ugyanis közben eldõlt egy két dolog (szó szerint 😊) és XP kerül a gépre, vagyis mégiscsak fogok játszani 😊

Csirke4
Üdv, nekem múltkor semmi baj nem volt az egérrel Vistán.
Zsolo007
Sajnos a dolog nem ilyen egyszerû, már rég megoldottam volna a dolgot, ha asztali gépem lenne, de laptopom van és itt nem olyan egyszerû. Mind1 azért köszi a tippet.

Elõbb vagy utóbb mûködni fog Vistán is...
Egy tipp: vegyél egy használt winchestert pár ezer forintért, tedd bele egy mobil rackbe. Telepítsd fel az XP-t és a játékot erre. Ha nem játszol egyszerúen kikapcsolod a wnichestert a mobil rack segítségével...

Zsolo007
Sajnos nem fogok tudni játszani....vistán nem megy rendesen, az xpvel meg komoly gondjaim vannak, szóval ezzel meg is halt gyorsan a dolog kár 😞.

Hunyadi...

Zsolo007
A twilek TS szerveren melyik szobába kell bemenni, látok mindenféléket, de egyikrõl sem derül ki egyértelmûen, hogy az WW2Ol szoba....

Köszi!

Zsolo007
Fentvan az Xp itt tökéletesen fut...vicces

Zsolo007
Egyenlõre felrakok egy Xp-t megnézem az megoldja-e a problémát 😊.

már fenn van, elméletileg megy a hadjárat

Zsolo, hunyadi fórumon vagy TS-en szerintem hamarabb választ kapsz (már ha van fenn valaki persze)
Tegnap este tették fel. Akkor nagyon lassan jött, nem töltöttem le...

Csak nem felrakták az 1.28-at végre? Tegnap még nem volt.

Zsolo007
Az van fent.

1.28 (a legújabb verzió) elméletileg támogatja, a friss installt letöltöd és felrakod - mûködnie köll
Zsolo007
Van még itt más aki Vistát használ? A hivatalos fórumon azt írják nem támogatott. Winxp kompatibilitást beállítva az egér egyáltalán nem is mûködik :/

nekem ilyen még nem volt, próbálgasd a játékon belül a settingset buherálni
Zsolo007
Belefutottam valamibe ami nem tudom, hogy micsoda. Valamilyen oknál fogva a járék nem veszi az egér finom mozgásait. Ha picit mozdítom az egeret semmi sam történik, ha nagyot mozdítom akkor meg nagyon mozdul 😄. Így aztén tök darabos a mozgás és nem tudok finoman célozni. Ez normális, vagy ez egy bug esetleg valami hiba a gépemben?

Zsolo007
Köszi 😊. Így rátaláltam egy pár dologra ami hiányztt 😊

Punker

Zsolo007
Köszi, hogy válaszoltál!

Voltam a magyar oldalon, azonban az ott említett Hunyadi Panzer Regiment oldala 404-es hibát dob, ezért írtam ide. Hogy tudom megtalálni õket?

Random work
Természetesen van magyar közösség és feltétlen ajánlott, hogy velük együtt próbálkozz. TS feltétlen kell a kommunikációhoz, de javaslom keresd fel a fent látható linket és ott nézz szét.

Ne veszíts lelkesedésedbõl az a leffontosabb. Elõször többször lõnek le és fõleg úgy, hogy azt se tudod honnan. Pláne kiborító ez mikor ezt megelõzõen fél órát meneteltél. Ha viszont ráérzel az ízére akkor nagyon elragad a hangulata. Most jelenleg nem játszok, de régebben elõfizetõ voltam és nagyon élveztem volt olyan, hogy egész nap online voltam.

Most a gépemet fel kellene tápolni és persze több szabadidõ kellene. Na és várom az új grafikus motort amitõl mindenki nagyon sokat vár.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Zsolo007
Sziasztok! Tegnap leszedtem a játékot egyenlõre csak trialban, (majd kiderül lesz-e folytatás). Van valami magyar csapat ahová csatlakozhatnék kicsit elveszettnek érzem magam 😊.

2x 16 killem volt😊
Kikko ez hány killes lmg küldid volt? 😊

Csirke4
😄😄😄😄😄😄<#idiota><#taps>
0Fritz0
Nini, mindenki csigát keres. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.