WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Levonta a számlámról a pénzt és nem adott uj key nem tudok be lépni valaki help!!!!
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
majd adok bankkártya generálót...
Tegnap meguntam az állandó szívást a németekkel, gondoltam kipróbálom a szövi légierõt... az hogy megkaptam killnek 1 stugot, meg egy p38(t)-t hát elég érdekes...
Adjál Frí trájölt (meg bankkártyát) és megyekveled krumplistésztára.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nyugdíjasként úgyis sok idõm lesz rá. :D
Mellesleg én annak örülnék ha lenne már linux support mert sehogysem tudom beállítani, hogy elinduljon az ubuntumon.
Ez azért van, hogy egyrészt csak az próbálhassa ki a játékot, aki egyébként képes lenne elõfizetni, másrészt ne lehessen minden héten új regisztrációt csinálva játszani (amit régen sokan megtettek).
beírok egy fiktív számot, majd ezt írja ki.
Egyáltalán minek ez ha csak ki akarom próbálni?
Asszem jövök, úgyis a napokban töltöttem le a kliens hogy offline próbálgassam, mi változott... :)
Kamerád Isehun.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Úgy se megy?