WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberek számítanak csak aztán a technika.. meg a pozitív gondolkodás :) Ízi rájder öcsém...!!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Inkább készítsék lassan mint gyorsan egy újabb sz..t.:)
Punker
mindig kis cég volt, és azért sokszor jól volt megcsinálva a játék, csak aztán bejött az allied easy mod, nekem az vette el a kedvem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Pluskast
Igen pontosan. Ezért kellene végre kiadni az új motort. De errõl is mikor láttuk az elsõ képeket? Szerintem lassan 3 éve. Az meg nagyon szomorú, hogy össz-vissz csak 2 emberke dolgozik rajta.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punker
az a motor hibája volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Pluskast
Cimbi.

A grafika sajna igen is gond. Nem a kinézet miatt mert az engem különösöbben nem érdekelt, hanem az élvezhetõség rovására ment a dolog. Istenemre mondom nekem nagyon tetszik ez a játék (különben nem kezdtem volna anno klánosdiba) de én ott adtam fel mikor repülõvel az épp aktuális városért folyó küzdelm során berepûltem és kimutatott 4 FPS-t! Egy szövi gépet sem lehett lelõni mert mintha diavetítést néztem volna. És nem a gépem képességeivel volt a gond.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

0Fritz0
Ha már nosztalgiázunk a szép háborús idõkrõl. :)
Az accom most aktív, de nagyobb csapat nélkül nem az igazi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
én afrikát és az olaszokat várom <#nyes>

Hat nem kellett szetnezni a palyan, a laptopon meg se moccant, pedig nyitottam egy freet, meg letoltottem, stb.
De nemsokara meglesz az uj gep es akkor.........
Ja amugy nem tudjatok mikor lesz uj motorja a jeteknak?<#vigyor2><#vigyor2>
Inkább jönnétek vissza játszani és akkor lennénk megint sokan.
<#duhos2>(Cimbinek)<#vigyor3>
Ez azóte se változott:D
Én csak elõfizetõ voltam és leszek:)
mikor eggyüt hasaltunk a füben
még mindig hallom a panzert ami odaszállított minket vagyis mindent elnyomott a panzer...
aztán megszólal PANHARD!!!! én meg csak hülyén nézek ... miröl beszél?? itt nincs semmi... hehe kb 2 méterrel elöttem húzott el a susnyáson keresztül én meg majd beszartam :D... de kapott 1 pár gránátot mindjárt nem volt kedve gázolni az biztos :D

Nem tudnek megeskudni, nekem Cimbi ugrott be, de az tuti h 2003 dec-2004 apr kozott volt!! Majd utanna nezek a forum lapjai kozott!
Lacusnak tenyleg super fule van ezekhez!! Es o a legjobb folderito is az tuti, mindig befutotta a terepet elottunk keresztbe kasul es mar mondta is h hol mi van! Azok a szep idook!!
bazza
véletlenül nem bazzahu? :D

13-14 évesen nyomtam veletek :D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hello

úúú emlékszem régen én is ott voltam az egyik trialon :D Hupi-nak az egyik accountján XD

Akkoriban Lachun volt a mentorom :D
Eggyüt mentünk FB-t robbantani, már 1 kilóméterröl kiszagolta a Panhardhokat :D
Meg az éjszakai légidesszant mikor csak a nyomjelzö lövedékek repkedtek mindenütt és a lebombázott hid mellett kellet át úszni a fólyón... mekkkora király volt csak sajna vége lett a trialnak :(

Akkor ki volt az a srac? Mindig freen nyomult, es allandoan font volt ts-en. Bocsi Cimbi!!!
Punker
nem nem hiszem, max az öccse akarta néha átvenni a 110-es kormányát gõgicsélve <#nyes>

Emlekeztek amikor tok fiatal volt es ts-en behallatszott amikor a szulei zavartak lefekudni?
Ugye az o volt? Ha nem akkor nagyon bocsanatot kerek!!!!
Punker
meg 1-2 évig elõfizetõ is :)

Ja bocsi nem neztem h mire valaszoltal!!!!!!!!
Cimbit ne bantsd! Az osszes freen ott volt! :)
Punker
te figy? mennyit is játszottál a játékkal? mert olyan embereket gyõzködsz akik éveken át elõfizetõk voltak, mi tudjuk milyen ismerjük.....

Szia

Sztem ezt a garafika vitát le kellene zárni 7 év után, mindenki akinek nem tetszik vagy nem felel meg a kényes ízlésének a grafika annak tudom ajánlani a COD4-t vagy elmehet egy handabanda világba farkast ölni.Én már régóta nem játszom a játékal de azóta se találtam olyan MMO-t ami annyi élményt nyújtott volna mint a WW2.
Jeffjohnson
Hát azért a Wow ami manapság etalonnak számít minden mmo fejlesztö a Wow által felálított normákat probálja túlszárnyalni bár manapság a wow is egyre inkább k*rvul és minél több felhasználót próbál magázhoz csalogatni egyre elvetemültebb módon és ahogy mondod ebben a középkori varázslós cucczban több pénz van sajna meg a készítöknek nem kell bebetonozott normákhoz tartani magukat mint példáúl ha egy ww2 es játékról van szó akkor egyböl elöjön a realitás kérdése ami ugye köbe van vésve.10.000 fõ hmm azt hittem ennél talán többen játszanak wwiionlinet én valahová az EVE online játékosmennyiségére tippeltem jut eszembe ott is nemrég volt új engine bevezetése de azért valahogy csak kellene nekik keresni egy komoly kiadót akiktöl a megfelelö anyagiakat és szabadságot is megkapják ha más nem akkor az bizonyítja a játék létjogosultságát ,hogy már 7 éve a piacon van.

Hát te élsz?<#eplus2><#eplus2>
Punker
te még élsz? :)

A gépigény engem is érdekelne.:)
Hali!
Mondjatok mar egy minimum gepigenyt, amin mondjuk csak nezelodni lehet a jatekban!! Mar nem birom kivarni amig meglesz az uj gepem addig van egy regi laptopom, hatha docogne egy kicsit rajta a free trial. Koszi koszi koszi!
a komoly kiadók csak WoW szintû játékokkal foglalkoznak, amik elég kommerszek ahhoz, hogy tömegeket érdekeljenek. akármilyen szomorú, a szart sokan veszik, az ilyen különlegességekre meg nincs nagy kereslet.

nagy kiadó nem fog pénzt fektetni egy olyan játékba, ami legfeljebb 10 ezer embert érdekel - ördögi kör, a fejlesztõk meg nem hajlandók feladni az elképzeléseiket, ezért is nem fekszenek le egy külsõ cégnek

marad az eddigi gyakorlat, hogy szép lassan bekerülnek a dolgok, de így legalább megmarad egyedinek. nem véletlen, hogy egy brit katonai cég is velük szerzõdött egy szimulátor elkészítésére és most kínaiak is leszerzõdtek - ez hozza a pénzt, nem a mi havidíjunk :)

ha pedig a lóvé megvan, már csak idõ kérdése - jön az új motor meg minden finomság, de már 4 éve várunk rá, szóval nem holnapra lesz meg, még akkor sem ha az alagút végén járunk
Jeffjohnson
Arra gondoltam ,hogy szép lassan visszaesik a játékosszám gyanítom ez alatt a 7 év alatt nem most éli a játék a fénykorát játékosszámot tekintve. Én csak azt mondom ,hogy jobb grafikával akár több játékost is szerezhetne nem is értem miért nem lát egy komolyabb kiadó fantáziát abban ,hogy "támogassa" a játékot.

Ez jó hír. Hát igen itt csak egy-egy ember jut a különbözõ fejlesztési területekre..

elvérzik ? nem hiszem már 2001-óta megy a game megszakítás nélkül, az pedig már 7(!) éve volt.. hmm azt hiszem ilyen eredményt nem sok játék tud felmutatni manapság.

Szia!

Jó újra hallani felõled. Nyugi még benne vagy a játékban a squad listában toko néven... Hát igen szép idõk voltak a kezdetek is, megvédtük Kölnt is csak úgy spontán :)))

de igen, csak nincs rá garancia, hogy az még idén meglesz
Jeffjohnson
magyarán akkor igazán komoly grafika fejlödésre nem lehet számítani a jelenlegihez képest?

ez az új motor úgy néz ki, hogy fokozatosan kerül be a játékba. az 1.28 például a régi kipofozása néhány olyan dologgal, ami az újnak is része lesz

szép lassan jönnek majd az átírt programrészletek, gyorsulni fog a játék, amint pedig ez befejezõdik, megkapjuk az új domborzatmotort is, ami már a kinézeten javít. közben pofásodnak az épületek és az egységek is, de az egy elnyújtott folyamat lesz, nem egycsapásra kerül be

vonatról régen volt szó (utánpótlás szállítás), de túl sok munka lenne túl kevés eredménnyel - majd 2530-ban :)
Mármint az 1.28-ra gondoltam.

A Magyar Hq-ra feltett trailer már az új moorral készült, ha jól sejtem.
www.wwiionline.hu

joebacsi
vonat mikó' lesz benne? :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

csak régi képek és videók vannak, amik már idejétmúltak, mert azóta megváltozott - türelem új motort terem (jó sok türelem) :)
Hi!
Hat igen reg volt, meg kanadabol jatszottam a csapattal, Hupi, Panker, Fritz, Lacus, Es Mano. Rajuk emlekszem, megazert olvasgattam am a forumot idonkent! Engine ide oda aki egyszer megizleli milyen 8 tankkal konvolyba menni csigazabbantokra vadaszni az tobbet nem complainol!!
Szerintem
Jeffjohnson
ez jó hír tudnál esetleg adni valami linket ahol erröl az új engineröl lehet látni néhány képet?

Csirke4
Hozzátenném vistán van és se egérproblém meg se egyéb probléma nincs vele. Tökéletesen megy.
Csirke4
Kezitcsókolom.
Olyan régi tagnak tetszik lenni, hogy még énsem tudom, hogy ki tetszik lenni. :o

Amúgy ha mostanábban láttok valami hülyegyereket csirkee2 néven kolbászolni, na az én vagyok triállal. xD
Guess who`s back!!
Sziasztok, 4 ev utan ugy nez ki hogy vegre visszaterek kozetek, amit mar igen vartam. Vegre van netem, a gepem meg nemsokara meglessz.Remelem nemsokara ujra nyomjuk a hetvegi vadaszatokat.

Rosz szajizzel nyugtaztam h torolve lettem a Hunyadi regiment nevsorbol!!
Udv
ezt õk is tudják - az új motor bétája idén jön, csak most a kínai megjelenésre koncentrálnak, ami közvetlen pénzforrás a licenc eladása miatt

az új motoron két srác dolgozik már több éve, folyamatosan változik - közelednek a végéhez
Jeffjohnson
persze ez így van nem is konkrétan arra az engine-re gondoltam hanem ,hogy egy kb olyan szintü grafika már nagyon sok embert vonzana így meg szép lassan elvérzik a játék

joebacsi
így is brutális a gépigény
ro-hoz képest kicsit több objektumról és nagyobb területekrõl van szó

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jeffjohnson
Pedig ha mondjuk alápakolnának akár csak egy Red Orchestra szintü grafikát mindjárt többen tolnák a játékot mert nem a tartalommal van a gond hanem a kinézettel és ha csak szép lassan foltozgatják akkor nem tudják bövíteni a felhasználók számát persze nem azt mondom ,hogy unreal 3 engine-t vegyék meg alá hanem ,hogy egy elérhetö de még elfogadható mocit.