WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A grafika sajna igen is gond. Nem a kinézet miatt mert az engem különösöbben nem érdekelt, hanem az élvezhetõség rovására ment a dolog. Istenemre mondom nekem nagyon tetszik ez a játék (különben nem kezdtem volna anno klánosdiba) de én ott adtam fel mikor repülõvel az épp aktuális városért folyó küzdelm során berepûltem és kimutatott 4 FPS-t! Egy szövi gépet sem lehett lelõni mert mintha diavetítést néztem volna. És nem a gépem képességeivel volt a gond.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az accom most aktív, de nagyobb csapat nélkül nem az igazi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De nemsokara meglesz az uj gep es akkor.........
Ja amugy nem tudjatok mikor lesz uj motorja a jeteknak?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
<#duhos2>#duhos2>(Cimbinek)<#vigyor3>#vigyor3>
még mindig hallom a panzert ami odaszállított minket vagyis mindent elnyomott a panzer...
aztán megszólal PANHARD!!!! én meg csak hülyén nézek ... miröl beszél?? itt nincs semmi... hehe kb 2 méterrel elöttem húzott el a susnyáson keresztül én meg majd beszartam :D... de kapott 1 pár gránátot mindjárt nem volt kedve gázolni az biztos :D
13-14 évesen nyomtam veletek :D
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
úúú emlékszem régen én is ott voltam az egyik trialon :D Hupi-nak az egyik accountján XD
Akkoriban Lachun volt a mentorom :D
Eggyüt mentünk FB-t robbantani, már 1 kilóméterröl kiszagolta a Panhardhokat :D
Meg az éjszakai légidesszant mikor csak a nyomjelzö lövedékek repkedtek mindenütt és a lebombázott hid mellett kellet át úszni a fólyón... mekkkora király volt csak sajna vége lett a trialnak :(
Ugye az o volt? Ha nem akkor nagyon bocsanatot kerek!!!!
Sztem ezt a garafika vitát le kellene zárni 7 év után, mindenki akinek nem tetszik vagy nem felel meg a kényes ízlésének a grafika annak tudom ajánlani a COD4-t vagy elmehet egy handabanda világba farkast ölni.Én már régóta nem játszom a játékal de azóta se találtam olyan MMO-t ami annyi élményt nyújtott volna mint a WW2.
Mondjatok mar egy minimum gepigenyt, amin mondjuk csak nezelodni lehet a jatekban!! Mar nem birom kivarni amig meglesz az uj gepem addig van egy regi laptopom, hatha docogne egy kicsit rajta a free trial. Koszi koszi koszi!
nagy kiadó nem fog pénzt fektetni egy olyan játékba, ami legfeljebb 10 ezer embert érdekel - ördögi kör, a fejlesztõk meg nem hajlandók feladni az elképzeléseiket, ezért is nem fekszenek le egy külsõ cégnek
marad az eddigi gyakorlat, hogy szép lassan bekerülnek a dolgok, de így legalább megmarad egyedinek. nem véletlen, hogy egy brit katonai cég is velük szerzõdött egy szimulátor elkészítésére és most kínaiak is leszerzõdtek - ez hozza a pénzt, nem a mi havidíjunk :)
ha pedig a lóvé megvan, már csak idõ kérdése - jön az új motor meg minden finomság, de már 4 éve várunk rá, szóval nem holnapra lesz meg, még akkor sem ha az alagút végén járunk
elvérzik ? nem hiszem már 2001-óta megy a game megszakítás nélkül, az pedig már 7(!) éve volt.. hmm azt hiszem ilyen eredményt nem sok játék tud felmutatni manapság.
Jó újra hallani felõled. Nyugi még benne vagy a játékban a squad listában toko néven... Hát igen szép idõk voltak a kezdetek is, megvédtük Kölnt is csak úgy spontán :)))
szép lassan jönnek majd az átírt programrészletek, gyorsulni fog a játék, amint pedig ez befejezõdik, megkapjuk az új domborzatmotort is, ami már a kinézeten javít. közben pofásodnak az épületek és az egységek is, de az egy elnyújtott folyamat lesz, nem egycsapásra kerül be
vonatról régen volt szó (utánpótlás szállítás), de túl sok munka lenne túl kevés eredménnyel - majd 2530-ban :)
www.wwiionline.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hat igen reg volt, meg kanadabol jatszottam a csapattal, Hupi, Panker, Fritz, Lacus, Es Mano. Rajuk emlekszem, megazert olvasgattam am a forumot idonkent! Engine ide oda aki egyszer megizleli milyen 8 tankkal konvolyba menni csigazabbantokra vadaszni az tobbet nem complainol!!
Szerintem
Olyan régi tagnak tetszik lenni, hogy még énsem tudom, hogy ki tetszik lenni. :o
Amúgy ha mostanábban láttok valami hülyegyereket csirkee2 néven kolbászolni, na az én vagyok triállal. xD
Sziasztok, 4 ev utan ugy nez ki hogy vegre visszaterek kozetek, amit mar igen vartam. Vegre van netem, a gepem meg nemsokara meglessz.Remelem nemsokara ujra nyomjuk a hetvegi vadaszatokat.
Rosz szajizzel nyugtaztam h torolve lettem a Hunyadi regiment nevsorbol!!
Udv
az új motoron két srác dolgozik már több éve, folyamatosan változik - közelednek a végéhez
ro-hoz képest kicsit több objektumról és nagyobb területekrõl van szó
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"