19663
-
#18463 köszi! -
#18462 térképet néz -
#18461 régebben is kérdezni akartam,meg most láttam a képeken is:mit csinál akkor a katona,mikor ilyen jegyzettömböt nézeget? -
#18460 Ma is lesz valami közös szövi ölés? :D -
#18459 Fasza!
De igazából mire jó?Olyan mintha rézeg lennék.:D -
#18458 az idegesítő menün kívül mi a meglepi a galériában? :D -
pedrohsi #18457 a Hunyadi lap kész van - ha kell még valami, írjátok be ide, vagy a hunyadi fórumra
galériát érdemes megnézni, egy kis meglepi :) -
Hupi #18456 A Magyar HQ és a 1st Hunyadi egybeolvad
... pedro most finomítja a részleteket -
Hupi #18455 Ez nekem is fel van telepítve és nagyon jó, bár sok mem-et zabál ezért inkább a LAGUS féle OKW map viewert használom az html -
Hupi #18454 Jaja ezek az atg-k írtó alattomosak tudnak lenni a bokrokban haladnak előre és már csak akkor veszed észre őket mikor már vagy két páncélos lángokban áll körülötted. Mondjuk fordítva is el szoktam játszani ezt volt amikor 8-9 francia tank bánta a pak38-asom tűznyitását. -
Shad01 #18453 Battleground Europe Game Monitor -
Shad01 #18452 A támadás első hullámánál rossz volt a páncélos-gyalogos arányunk, da a francia atgk voltak oly kedvesek és korrigálták azt. :-)
Legközelebb a veszélyes zónát úgy kell megközelítenünk, hogy a gyalogosok laza csatárláncban 2-300 m-rel a páncélosaink előtt haladnak. -
#18451 kicsit keményen védték. elég szépen hullottunk...meg a hajam is :D -
Hupi #18450 Szétkaptunk egy FB-t, majd néhány páncélossal elindultunk Mol-ba de az atg-g elintéztek minket meg az FB-t is sanyargatták de végül is a francik húzták a rövidebbet, Mol a miénk :) -
#18449 majd szerda este gyalogosan én is támogatok ha kell,igaz még kezdő szinten,de lőni és kommunikálni tudok:) -
#18448 Hát azért jobban örültem volna, ha olyasféle összefogás lenne mint a szövi támadásnál. Vigyorogva vennék részt a harcokban, olyan gyorsan spuriznának vissza, haza a szövik :D -
Hupi #18447 Majd példát mutatunk, meg ugye van a testvéralakulat a 17. gyaloghadosztályban a 91. Sturmbattalion aki tud angolul mellénk állíthatja őket is. Tavaszt nem tudunk csinálni de ha már védekezésre kényszerítjük őket pár órára már elértünk valamit. Aki támad az nyer, bátraké a szerencse... -
#18446 Remek! És csak a Hunyadi ilyen lelkes, vagy ez globális tengely támadás lesz? -
Hupi #18445 20:30-kor teljes menetfelszerelés! Támadunk! Csak az veszít aki feladja! Szétrugjuk a seggüket mocskos szövik vérszemet kaptak, A Hunyadi az elsők közt akik letörik a lelkesedésüket S! Pusztuljanak a csigazabálók! TS!!! 20:30 RTB eligazítás -
#18444 Horror :D -
#18443 -
-
#18441 csúnya.sőt ha megnézed legészakabbra Gorisboek, Netherlands,vele nincs semmilyen szemben álló erőnk.de szerintem túl benyúlik és be lehet őket keríteni. -
#18440 hmmm... szépen áttörtek. -
pedrohsi #18439 az nem változott, akkor nálad van a bibi -
#18438 az összes kép, mindne. -
pedrohsi #18437 mármint mi, a fórum? -
#18436 oks,csak megkérdeztem.azt hittem új lett az oldal elérhetősége is:) -
#18435 sokkal sötétebb lett! -
pedrohsi #18434 jah, miért? -
#18433 Link jó fejlécből?:) -
pedrohsi #18432 magyarhq beüzemelve új tárhelyen, járjatok csodájára
403-as hibát akkor kaptok, ha túl sokszor frissítettétek az oldalt, várjatok egy picit, hogy a szerver feloldja a tiltást (picit túl szigorú) -
#18431 Most néztem csak meg,jók a Hunyadi videók!:) -
Shad01 #18430 700 m-nél a célkereszt fenti szálával kell célozni átlagos lőtávnál. Sokszor kerültem abba a bosszantó helyzetbe, hogy csak kicsit kellett volna felhúzni a gép orrát a lövéshez, ezekben a szituációkban jól jön ez a trükk. -
Shad01 #18429 Angol nyelvű útmutató a Bf110 használatához a játékban:
http://www.jg11.net/tempest7/bf110%20stuff.pdf
Ami érdekes: célszerű a az ágyúk összetartását 700 m-re állítani annak ellenére hogy az összes a gép orrában van és itt elméletileg nem számítana ez. Így elérhető, hogy nem csak a géppuskák, hanem a gépágyúk lövedéke is a célkereszt közepénél csapódik be és nem kicsit alatta. -
#18428 -
#18427 hehe grat, ha már a HC dolog nem volt jó :D -
pedrohsi #18426 egyébként nagyon cukik a fejlesztők, nemrég kaptam 1 éves ingyen előfizut, a magyar oldalért, meg a korábbi trialok/meghívók szervezéséért :) -
pedrohsi #18425 hmm, úgy nézem, hogy a meghívók még mindig működnek, legalábbis küldeni tudok... -
Hupi #18424 Nézd a jó oldalát szereztél néhány kellemetlen percet a szöviknek és segítettél a bajtársaidnak a végső győzelem felé vezető úton