19663
  • Wreck86
    az pedig nem sok,egy cp 20at ért nekem.
  • Punker
    összesen 36 pont volt csak :(
  • Wreck86
    szép! ez kb mennyi pontot jelentett?
  • Hawk06
  • Punker
    muhaha:

• Hupi
    16:00 és 20:00 órától ösznépi mészárlás két hullámban közte vacsi egyebek, asszonyt elrendezni
  • Punker
    a többiek már nem játszanak :(
  • bazza
    Kíváncsi vagyok ki kicsoda azon a képen! :D
    Téged felismertelek hupi középen, a többieket viszont nem tudom :D
  • Kumesz
    Köszi Hupi!:)
  • Hupi
    Jubilálunk :) és tessék használni az új fórumot is mert már Pedro az ereit vagdossa!
  • Hupi
    Itt van egy kis segítség a használatához Bazso ATR

Egy kis elméleti tudás és sok-sok gyakorlati tapasztalat után már elég jól el tudsz boldogulni vele, Panhardot bármikor kiszedek vele. Stuartot sajnos még nem pedig próbálkoztam vele párszor de sohasem kerültem jó lőpozícióba csak egyszer sikerült az oldalán elhelyezkednem egy bokorban, letámasztom már már lőni készülök erre bang egy ei fejbelő :D

Gyakorlati haszna egyébként nem sok van mert nehézkes a kezelése puskának túl nagy és nehéz, páncélelhárító fegyvernek pedig túl lightos. Kudarcra volt ítélve háborúban , úgy itt is. Persze van amikor jó szolgálatot tesz pl. tegnap olvastam hogy leszedett valaki vele egy hawkot :D
    Stuggal 4 Sherman-t meg 2 M10-est kiszedek vele addig, míg ezzel kilövök egy laffy-t
  • Csirke4
    Remekül oldja a feszültséget mikor sikerül vele valakit fejbelőni. :D
  • Wreck86
    nemtudom.sztem egész jó,bármég csak láttam,de nem használtam a játékban.
  • Kumesz
    Mivel sok szidalom éri ezt a fegyvert gondoltam belinkelek egy oldalt hogy mindenki utána nézhessen milyen is volt valójában... ha már a készítőknek nem sikerült teljesen visszaadni a hitelességét.

Páncéltörő puska: http://militarypapers.htka.hu/story/gepard-nehez-mesterlovesz-es-rombolo-ontolto-puska
  • Kumesz
    Köszönöm hogy megemlékeztél erőfeszítésünkről, én még kiegészíteném Hellaion honvéddel a sort aki a hátunkat fedezve esett el.
  • Hawk06
    :D
  • Wreck86
    Mi is próbáltok St.Truident visszafoglalni,főleg gyalogosokkal,még kora délután.Sajnos nem sikerült,kb 35-40 főnyi gyalogság meg akkor csak pár tankkal tudtunk támadni.Szétszedtek minket is:(
  • Hupi
    Ja utólsókk közt de engem is kiszedett egy grenadier, kilőtem egy CruIII-ast egy daimlert ami a hátunkba került meg 4 atg-t egy kevés ei-vel fűszerezve végül is egál lett a mérlegem... Ja nem mellesleg elfoglatuk pont ebben a percben 179 panzer és 500.000 idegsejt volt az ára
  • bazza
    Közel 30 páncélossal (a fele PzIVG), a német főparancsnok saját szervezésű akciójában próbáltuk megszerezni St. Truiden városát. A páncélosokat kis csoportra osztották, É-D irányban körbe vettük a várost. A cél a lerohanás volt. A támadás a várostól 250-300 méterre elakadt. Egy tucat ATG és sapper tizedelte sorainkat, nem telt el 5 perc, és a megrekedt páncélosok több mint fele odaveszett. A támadás kudarcba fulladt. Hősi halottaink: Nyeksek honvéd, Kumesz honvéd, Hupihun százados (??) és jómagam.
  • Hawk06
    Kösz.
  • pedrohsi
    Salut!
  • Hawk06
    "S!" -ez mit jelent?
  • Csirke4
    Ctrl+V, csak offline megy. Nekem 3-4 éve egyszer egy kurvanagy szerverlaggnál megzakkant a játékom és utána pár peccsig online is volt külső nézetem. :D
  • bazza
    Most olvasom, hogy javítanak a Bf-110 gépünkön? Végre :D
  • bazza
    van külső nézet? :|
  • Csirke4
    Ezt most gyorsan megnéztem offlineban.
    Ez viccc. :DDDDDDDDD Nézzétek küldő nézetből ahogy forog a torony. :D
    Persze nem sajnálom a faszkalap francikat egyáltalán.
  • REPS0L
    M10 Turret turning time: 105 sec, nem semmi :)
  • Shad01
    Akinek nincs meg, mentse le!
  • Shad01
    Az idegesítő basic training átugorható a training serveren az alábbi paranccsal
    .graduate true
  • Hupi
    Itt van egy térkép amelyen lehet látni az utánpótlási útvonalakat és a hadosztályok elhelyezkedését visszamenőleg is:

OKW map viewer

Ezen belül meg lehet nézni pl. az egyes brigádokon belül milyen felszerelések vannak fejlesztési körökre lebontva. Az éppen aktuális kék háttérel szerepel.

equipment numbers
  • Hupi
    8-8 hadosztály van mindkét oldalon, ezek mindegyike tartalmaz 2 gyalogos brigádot, 1 páncélos brigádot és 1 HQ-t. Amely brigád már nem tud visszavonulni mert már bekerítették 12 óra hosszára a trainingre kerül.
  • bazza
    Igen!
  • Wreck86
    Hatalmas mészárlás volt,amit ma átéltem.A parancsnok,ki az utasítást adta,rosszul mérte fel a terepet,nem figyelt a a térképen megadott ellenséges egységekre megfelelően és a végeredmény csúnya volt:(
    4 tank,23gyalogos,2pak40 és pár mobile spawn látta kárát.Aztán visszatámadtunk,de még folyik a csata,csak én már nem bírtam:)
  • Punker
    éppen hány van kiütve?
  • pedrohsi
    a számuk mindig egyenlő - mire gondolsz?
  • bazza
    Valaki meg tudná nekem mondani milyen arányban vannak most a szövetséges - tengely brigádok?
  • Torzonborz
    muhaha atr-el leszedtem egy panhardot :D
  • Hawk06
    Jöjjön mindenki most,aki teheti el kell foglaljuk Hasselt!
    Most van rá alkalom,visszanyomni a szövetségeseket!
  • Wreck86
    helyes.
    kíváncsi vagyok holnap milyenre változik a front,hol tudják a legjobban hasznomat venni (egyszerű katona :D ).
  • Torzonborz
    és bőszen vakarja a buksiját...akarom mondani az azon lévő rohambilit hogy hol a retekben is lehetnek a csigazabálók :D