19663
-
#18543 A városok között két FB van, egyik a szövetségeseké, a másik a németeké.
Mindig a saját városhoz közelebbi az ellenséges FB, míg az ellenséges város közelében a saját van.
Egyszerre csak az egyik aktív, tehát a ha a szöviké az FB, akkor te nem tudsz az axis FB-re spawn-olni.
A FB-t úgy tudjátok elpusztítani, hogy a sapperek a náluk lévő összes robbanó ajándékcsomagjukat ráteszik a jármű és gyalogos spawn helyre (Négy sapper kell a járműre és négy a gyalogosra).
Ekkor az ellenséges FB inaktív lesz, a tiétekbe pedig rövid várakozás után már be lehet lépni és onnan tudjátok támadni az ellenséges várost.
(ha jól emlékszem ) -
#18542 az FB-kről,annak létrehozásáról és elpusztításáról infot merre találhatnék? -
pedrohsi #18541 magyar hq-n mindent megtalálsz, link a fejlécben a topik felett -
Beni521 #18540 belekezdtem egy triál accal német oldalon, de úgy néz ki h befizetés lesz a vége. (van még mit tanulni :O nem egy Call of Duty az biztos...) -
#18539 Megnéztem offline a tigrist és szerintem jó az a 3 sec. :D -
#18538 Nem te lennél az első aki WoW helyett ezzel játszana.
Egyébként, ha 3 másodpercenként lősz a tankkal esélytelen hogy 50 méternél messzebb célpontot normálisan eltalálja mert billeg az egész tank. :D -
#18537 A második világháborúban létfontosságú volt (és most is az) a gyorsaság, ha lassú volt a töltő, annak az lett a vége, hogy szép lyukas lett a harckocsi... :S a 3 másodperc az szerintem tök reális (retesz ki, felkap, bedob, retesz be, tűz. Osztán a "retesz"-re biztos van valami szakszó csak most egyszerűsítettem :) -
pedrohsi #18536 a torony forgási sebessége, az újratöltés és általában minden adat valós információkon alapul
pont ezért volt külön töltő a német tankokban -
Beni521 #18535 elég profik lehetnek akik télleg 3 mp alatt betöltenek egy tigris-t :D de ha télleg ilyen gyorsak voltak akkor én kérek elnézést -
Beni521 #18534 Panzer ELite Special Edition -el játszogattam ott rendesen eltart egy darabig a reload -
Beni521 #18533 valóságban betölteni egy ágyút nem 3 mp hanem minimum 10... -
pedrohsi #18532 rakj a Panzer 4-be egy Bofors gépágyút, és akkor probléma megoldva :)
ez szimulátor, nem Battlefield, COD és társai agyatlan piff-puff -
Shad01 #18531 Egy tapasztalt töltő esetén sokkal több idő nem is kell hozzá. Egyébként mint minden másban a játékban ezt is próbálták a lehető legrealisztikusabb módon megcsinálni. Üjj be egy Tigrisbe és anyázz, amiért csigatempóban forog a tornya a többi páncéloshoz képest. :-) -
Shad01 #18530 Találtam egy igazán jó oktató videót ahol bemutatják hogyan kell a a palástorsó (barrel roll) manővert csinálni. Minden pilótának kötelező!
http://www.youtube.com/watch?v=3gBxCShr1_g -
#18529 és mi ezzel a gond? -
Beni521 #18528 én vok az első aki abbahaggya a wow-ot h ezel játszon? :O youtube -n néztem egy videót ott a Panzer 4-s 3 mp -ként adott le lövést o_O -
#18527 tarkólövés XD -
#18526 mi van? -
Beni521 #18525 hi all! tervezem WoW -t abbahagyni bizonyos gondok miatt és rátérni erre. Az lenne a kérdésem h a tankok még mindig 2-3 mp alatt töltenek újra mert az nagyon kellemetlen lenne? :( előre is köszi a választ -
HUmanHunter #18524 kiírja hogy lejárt fizess elő. -
#18523 Hali!
Ha lejár a 2 hónapos ingyenes tagságim,akkor vmit csinálni kell,ha nem szeretnék tovább játszani,vagy automatice nem enged? -
Shad01 #18522 A Battleground Europe online játék veszélyei:
http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,,24940695-5001021,00.html -
HUmanHunter #18521 elő kell szedni a lapagne csírízágyút a szövik ellen -
Shad01 #18520 Tegnap este repültem egy kicsit. 8500 m magaasan voltam amikor rámcsapott egy spitefire. Űgy tűnik a szövetségesek űrprogramba kezdtek.
A spitefire jobban emelkedik, jobban fordul mint a Fw190. Ha bajba kerülsz egyetlen esélyed a sülyedés és menekülés. A p38 jobban süllyed és kicsit gyorsabb földközelben mint a Fw190 és már 500m távolságból le tud lőni a lézerágyújával. Ha nem vagy magasabban mint a szövetségesek halott vagy. Ha nekiállsz manőverezni a sptefirek végeznek veled, ha menekülni próbálsz a p38-asok. És már 9000 m-en várdnak rád, ahová 10 percig tart neked felemelkedni. :-( -
#18519 úgy nézem megállt a szövik előrenyomulása? -
#18518 ki került ki győztesnek végül? -
#18517 fúúú Ciney-nél nagy csata volt, rég láttam ekkorát!!! -
Hupi #18516 Az egyik legnagyobb ászunk szállt fel végleg, volt olyan küldetése amikor 9 ellenséges gép felett győzedelmeskedett Focke-Wulf 190-essel, A LAGUS csapat egyik frontembere a finn srác Jani Summala:
-
#18515 :( -
#18514 S! -
#18513 RIP :( -
#18512 !S :( -
Neoncsoves #18511 S!
:((( -
#18510 S!
19 éves volt:( -
#18509 S!
szép gesztus. -
Hupi #18508 SUMMALA, Kommandeur des Jagdgeschwaders 3, Commander
I dont know what to say really. He has died on saturday-sunday night.
This man was lagus member. One of lagus leaders. One hell of a pilot and always friendly to everyone. We will miss you all!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009...90934_uu.shtml
Translation:
Quote:
Missing young man was found deceased
A young man born in 1990, missing since last weekend, was found dead in the Joensuu deepharbour area on monday.
Jani Summala, from Ilomantsi, left the restaurant Giggling Marline in downtown Joensuu after midnight between friday and saturday. He didn't appear that the sleeping place they had agreed on.
There was no signs of violence on hem when found.
S! Summala, rest in peace.
Summala a JG 3. vadászezred parancsnoka halott.
Felszálltunk a tiszteletére, 50-100 gép, vadászok, vadászbombázók Heinkelek, Stukák...
Néhányan a Hunyadisok közül mi is felszálltunk, ily módon emlékeztünk meg a bajtársról. Summala Nyugodjék békében... S!
Summala statisztika -
Old Bf110C-4/B
Top speed: - 335mph
Armament: - 2 x MGFF/M 20mm cannons + 4 x MG17 (7.9mm) 1000 RPG
Muzzle Velocity/Rate of Fire: - 700 m/sec (average) 600 RPM
Loadout: - 380 rounds of 20mm in 6 x 60 round drums
New Bf110F-B
Top speed: - 350mph
Armament: - 2 x MG151 20mm cannons + 4 x MG17 (7.9mm) 1000 RPG
Muzzle Velocity/Rate of Fire: - 810 m/sec (average) 750 RPM
Loadout: - 400 RPG 20mm in 2 continuous fire ammunition belts -
Hupi #18506 Frissítettem a PA-SA tanyai videókat a HQ-n megvágtam, és hozzáadtam pár snitt-et itt lehet letölteni -
#18505 ja,2.rangba léptem nemrég+gyalogos vagyok puskával.ha kell,amíg van az ingyenes accountom,segítek szívesen:) -
#18504 de te kisebb rangban vagy + más a fejlesztési kör.