19663
  • pedrohsi
    a tiltás IP vagy domain alapján megy, valszeg az SG nem tartozik a kedvenceik közé :)
  • Hupi
    Más fórumokon látszik csak itt nem.

Meglátta a Stug-os statisztikám, a helyében én is a mélybe vetném magam.
  • HUmanHunter
    biztos ivott egy red bullt és kipróbálná...
  • Punker
    nem SG hanem sárga béka, ugyan is onnan van tiltva a linkelés, nem SG-ről.

amúgy az a cica miért akar leugrani a hídról? :D
  • Hupi
    SG fórum suxx!

• Punker
    helyette a sárga békákat?
  • Hupi
    Ne a pudingokat propagáljuk már :) --->

• Punker
  • Beni521
    ha lehetséges akkor igen.
  • Hupi
    Be akarsz lépni a Hunyadiba?
  • Beni521
    velem most volt egy, megyek a bokrok közt egyszercsak előttem terem egy francia, már majdnem h beleolvadtam meg is tudtam volna késelni, néz el a másik irányba gugolva (én hasaltam), és véletlenül megnyomtam a bal egérgombot mielőtt ki választhattam volna a kést... hülye...
  • Hupi
    Hihi hasonlót egyszer egy bunkerban csináltam meg. Ha sokat várakoznak és nincs különösebb harc tevékenységünk gyakran lankad a figyelmük, bár ez érthető fél órán keresztül mereven nézni egy folyosót hogy nem-e toppan be valaki elég fárasztó és unalmas. A lényeg sikerült beszaladnom a francia háta mögött pedig ellopakodtam mikor elfoglaltam a bunkert odaszaladtam és jobb létre szenderítettem :)
  • bazza
    Nagyon ügyes! :D Én biztos először kinyírtam volna, utána persze újra spawnolva nemhagyja hogy elfoglaljam... hát igen, ez a tapasztalat! :)
  • Shad01
    Tegnap hárman elindultunk, hogy egy kis zavart keltsünk egy francia városban azzal, hogy elfoglalunk pár depót. Én mentem a spawn depóhoz. A foglalást egyszerre akartuk elkezdeni ezért a cp-ben félrevonultam, hogy bervárjam a másik cp-be induló társamat. Közben lépéshangokat hallottam, egy francia jött ellenőrizni a depót, majd elhelyezkedett a rádió mellett védeni.
    Szóltam a többieknek, várjunk egy kicsit, hogy csökkenjen az ellenség ébersége. Óvatosan kikukucskáltam, és láttam az ellenség géppisztolyosát, hogy mereven figyeli a bejáratot, ne jöhessen be senki.
    Odalopakodtam a rádióhoz, és nekiálltam foglalni, úgy hogy a védő 2 méterre ált tőlem. Majd az elfoglalás pillanatában szépen keresztüllőttem.
  • pedrohsi
    mondjuk azért érdekes módon akármennyi hó esik, másnapra mégis tiszták az utak...
  • pedrohsi
    igen, eléggé így fest néha a helyzet :p
  • Neoncsoves
  • Hupi
    Autós üldözés Kanadában:

http://www.youtube.com/watch?v=TzsrAFBhxb8
  • Punker
    hát az első 1-2 fejlesztési körben nem gond :D
  • pedrohsi
    lol, 110-el spit ellen? ennél már csak az a szebb, amikor stukával baxogatod a szövi vadászokat :)
  • Punker
    grat
  • bazza
    Első igazi légi győzelmem! AB runnak indult (onnan a két AA kill), aztán kicsit bekeményítettem és odapörköltem a szövi gépeknek :D A p-38-ast szétdurrantottam fordulás közben, a spit IX-est (!!!) 15 méteres magasságban üldöztem, majd kaszaboltam le nagy nehezen. A legszebb: senki sem vett észre, és RTB is sikerült.

Muszáj voltam eldicsekedni vele hiszen még sosem volt ilyen sikerélményem a Luftwaffe kötelékeiben.

• Punker
    hagyd 200-on és kész :D
  • Beni521
    nekem tetszik, nem olyan h bemegyek dirrdurr, lelőnek respawn, de kurvajók a reflexeim és lézeres egerem van, újabbdirrdurr, aztán a végén 91 kill 5 halál, pfuj... Végre szereztem be joystick-ot és már a harckocsizás is sokkal jobban megy. Csak lövészként a távolság beállítgatással vannak problémáim :( nem tudom mi a 100 méter, 200 méter, 500 méter etc... majd kitapasztalom azt is lassacskán :)
  • Csirke4
    Legaláb meg lett az a kurva híd?
  • Hupi
    Már megint a negatív hullámok bombázása
    Volt az 15 is!
  • bazza
    Nah sikerült elvágni majdnem az összes szárazföldi szövi brigádot az utánpótástól... majdnem 10 percre :D
  • Punker
    ááááá csinálnak egy szerver leállást és visszaállítják gyorsan.
  • Csirke4
    Úristen, ha meglátja a 24 órával ezelőtti frontállást meg a jelenlegit a szövi CinC akkor infarktust fog kapni. :DDD
  • Punker
    holnap estére szervezz valamit!!!
  • Hupi
    Lehet hogy bekerítjük a teljes szövetséges hadsereget
  • kozik
    gondoltam, hogy nem írok semmi furát, csak ami nekem tegnaptól lett egyértelmű, hogy a játék nem olyan, hogy na most van időm/kedvem/energiám játszani, és akkor beugrok egy-két órára, hanem bizony egyáltalán vagy szervezett eseményre mész, vagy nem lesz benne semmi élvezet.
    azonkívül igen, bármilyen fps-hez képest sokkal nagyobb türelmet igényel a dolog, ami háborúban oké, de irl nincs 10-15 percem megvárni, amíg egy tank odagurul fedezni.
    a bokor viszont tényleg kiakaszt. nem lassítja a haladást. nem csörög borzasztóan. csak és kizárólag a következő levélig látsz bármit. mert ha szimulátor, akkor oké, hogy mindig lelőnek a mezőn rohangálva, de lehessen már megtalálni azt a fél métert, amikor te kilátsz a gazból faszául, az ellenfél be pedig nem.
    szóval summa ez nekem inkább munkának, mint játéknak tűnik, havidíjat számomra semmiképp sem ér meg.
    nektek meg további jó játékot, kitartás, szálljon élesi, s!
  • Punker
    mind így kezdtük :D
  • pedrohsi
    pont ez a különbség az átlag puffpiff és ez között :)
  • kozik
    hát gyerekek, vége a vizsgaidőszaknak, jól kipróbáltam.
    paraszt infrantry-val két verzió volt. vagy a bokorban vagyok, és szart se látok, vagy kilépek, és akkor azonnal lelőnek láthatatlan ellenfelek, tankból, géppuskafészekből, nádihegedűből.
    bő egy óra alatt pontosan egy ellenséges katonát láttam, de az nálam is nagyobb lúzer volt, úh kétszer is hátba tudtam lőni, amikor mellémhasalt a bokorba. közben elhullottam úgy nyolcszor. egy-egy lövésből.
    mivel fenti felállás megváltozására nem igazán számítok, gyanúm, hogy erről ennyit.
    uninstall, viszontlátásra.
    és nem kell kifejteni, mekkora pancser vagyok, érzem, hogy ez rohadtul nem az én játékom. akinek bejön, annak hajrá.
  • pedrohsi
    1. támadóparancs kiadása + 10 perc: foglalhatók a kisebb depók
    2. első foglalás + 10 perc (tartani is kell legalább egy depót 10 percen át): foglalható az AB/Dokk/reptér

bunkert nem tudod robbantani, csak az FB-nél van robbantás
  • Wreck86
    Aha!Hogy néznek ki ezek a szül.helyek?
    Azt tudom,hogy városban,ha parancsot adnak rá,akkor tudok rádiót kell foglalni.Csak múltkor találkoztam ilyennel: bent voltam az épületben,de nem volt rádió,egyikben sem :(

Illltve van vmi főbunker,oda is robbanóanyag kell?
  • Punker
    8 csomag kell a gyalogos részre, 4 a járműre ha a fő oszlopokat ütöd ki, és 1-1 ha vannak láda kupacok.
  • Hawk06
    Ez nem wow!
  • Hawk06
    Negyere!