19663
-
#18623 sziasztok!egy jó ideje nem tudtam már játszani.honnan veszem észre,hogy lejárt a 2 hónapnyi ingyenes meghívóm?
köszi -
#18622 Már jó ideje be volt tervezve, de meglesz... immáron a 4. darab. Eszem a mikrofonokat (meg el is tűnnek...) :D -
Hupi #18621 A fenébe is.... visszavárunk bajtárs. ... és vegyél mikrofont -
#18620 Sajnos a gazdasági válság engem is elért. (Na jó, meg a közelgő érettségi :D) Le kellett mondjam az előfizetést, így pár hónapig nem találkozunk a harcmezőn. Azért sok szerencsét, reméljük hamarosan visszatérek! :) -
#18619 puskával C47 szegényke leszállt fb mellé :D -
#18618 höhö, ide megyek továbbtanulni :) -
Hupi #18617 Tüzérség kellene már nem Char :) -
pedrohsi #18616 hírecske kinn magyar hq-n 1.30-ról -
#18615 kedvenc indulóm, ez mellett: :)
-
Hupi #18614 Fiúk nyertünk! Meg van a városok 95%-a .... -
Hupi #18613 Hűű hajnalig tartó tivornyát tartottak a kupiban? -
#18612 Íme a vendégszerető franciák:
-
Hupi #18611 Vasárnapra hadjáratot hírdetek 19:00-tól.
Mindenkit szeretettel várunk a csapatban!
A franciák is szeretettel várnak minket! -
#18610 white86
holnap fent leszek.most go aludni..
-
pedrohsi #18609 milyen néven vagy TS-en? -
#18608 Valakinek van ideje egy kezdőre? TS on.
(egy profi pilótát keresek :) -
#18607 lesz ma vmi nagyobb "magyar" akció?:) lenne kedvem, meg időm felnézni. -
#18606 -
#18605 szóval ezért fokoztak le :D -
pedrohsi #18604 emlékszem, egyszer vittem Ju-52-vel az akkori főparancsnokot meg pár vezérkari tisztet, hogy ejtőernyővel foglaljunk üres várost. elkezdtem spirálokat csinálni a géppel, jól be is tojtak hogy most leesünk :) -
#18603 ez akkor jó,mikor csapatszállító repülőre várunk.jön is,beszállunk,majd nekimegy vminek és mindenki meghal XD -
pedrohsi #18602 dehogynem, élesben a legjobb - mindig jó mulatság, ha készülünk valamire egy reptéren és egy újonc nekibaxódik valaminek :d -
Shad01 #18601 Ha repülésben goldolkodsz, mindenképpen szerezz be egy jó joyt tolóerőszabályzóval, nézetgombokkal. (Vagy menj át szöveink, had legyen pár könnyű légigyőzelmem )
A repülést meg offline kell gyakorolni, amig nem negy rendesen a fel és leszállás. Csak néhány van a listában az alacsony rangúak által is vezethető gépek közül, nem kellene őket az éles játékban összetörni. -
pedrohsi #18600 a ruddernél az a gond, hogy ha elengeded a billentyűt, nem áll vissza a kormány alaphelyzetbe - ezt kell módosítani egy custom beállítással -
#18599 nah,sikerült.Ráéreztem hogy kell :) -
#18598 de mér csinálja azt hogy elfordul jobbra,átállítottam billre,így már szépen emelkedek csak elkanyarodik magától.Ennyire nem lehetek noob... -
#18597 nem tudod hányszor próbáltam már :) már nem tudom mit csináljak.
Egyszer felszálltam egy kisebb géppel,de aztán azokkal se ment.. -
#18596 nembaj az, próbáld gyengéden. :D Mint a szűz puncit, csak óvatosan. Aztán majd ráérzel. -
pedrohsi #18595 billentyűzettel is megy, ha érzed a témát :)
a baj az, hogy a rudder kezelése elég béna alapból, ezt én lecseréltem, hogy normálisabb legyen (még mindig billentyűzet)
kanyarodj a reptér csücskei felé, hogy elkerüld az épületeket -
#18594 az a baj nem joy :) csak egy 500 ft os gamepad :D -
#18593 lassabban emelkedj, ne tövig húzd a joyt ahogy csak bírod csak szépen lassan. :D -
#18592 Valaki tudna segíteni repülésbe? Egyszerűen nem tudok felszállni :P
- start engine
- y,x el elkanyarodok
- full throttle
- max RPM
és nem emelkedik meg,ha meg sikerül akkor elhúz jobbra a gép és lezuhanok..mit szúrok el? -
#18591 95-ös csatorna -
#18590 sikerült,tolom a tialt :)
magyarokat hol találok? -
Hupi #18589 Majd keress engem vagy shadot ha fent vagy... -
#18588 hol?
még 1 kérdés,Visa Electron-t elfogadja? -
Shad01 #18587 MasterCard-nak állítsd be a bankkártyád. -
#18586 Üdv
14 napos trialt mindenképp csak bankkártyával lehet elérni?
Próbáltam OTP-s Maestro kártyával,de ilyen kategória nincs is.
Másfajta megoldás nincs? -
#18585 mert neked cache-ből visszatölti. -
Hupi #18584 A poén hogy én látom itt is, nem értem