19663
-
#9133 jelentem az utász kiképzés 1 csakorlati képzése jól sikerült, leromboltam(uk) 3 melléképület tetőszerkezetét megsemmisítettük, 1 raktár épület ajtaját favágó szekercével megszereltem :) úgyhogy msot megyek inni, adjatok a csigazabálóknak holnap én is leszek. -
#9132 Remelem holnap jol sikerul a hadjarat. Ja koszi mozambo kiraly volt a kikepzes -
KMeyer #9131 Ma próbáltam én is részt venni a kiképzésen,de nem engedett fel a tréning-szerverre.Esetleg az csak azoknak van,akik előfizetők?Addig eljutott,hogy a patkányos logó megjelent,de tölteni már nem kezdte el.A mikrofont meg megpróbálom mecsinálni. -
#9130 De -
#9129 Tetszik Mozambo ellentmondást nem tűrő hangja! :)))
Ma este remélem jut szerep a műszaki rajnak. -
manohun #9128 vagyis hogy voltam :) -
manohun #9127 Az új honlap jó halad csak mivel fent volna a Tisztavatáson még nem tudotam felrakni de remélem ma már meg lesz. -
manohun #9126 Üdv Shad :) -
manohun #9125 ez egy játkos által készített progi, a gond vele hogy mivel a memóriát szabadít fel akardhat tőle a ts -
#9124 Mano van valami Tweak progi az oldalra felrakva. Azt használja valaki? Csak mert megpróbálnám ,de félek minden ilyen dologtól. Esetleg van valami angol honlapja? -
mozambo #9123 :-) -
Hupi #9122 De, rajta vagy a képen nem elég? :))) -
mozambo #9121 Nincs benne semmi kompromittáló?:-)) -
Shad01 #9120 Visszajöttem a vizitúráról. A borhadjáratos képeket hamarosan felteszem. -
mozambo #9119 Shad irta!
Nagyon jól alkalmazható!
"Én sem soronként irogattam be. A keymapperben kell beállítani mindent joyra.
Fontos, hogy ne az alapbeállítást használjátok, mert ebben az esetben a config fájlban az adott fukció nem fog szerepelni, így nem lehet tudni hová kell beszúrni az új sort.
Ha a keymapperben már beállítottatok mindent, nyomjatok egy ALT+TAB-ot, szövegszerkesztőben nyissátok meg az adott fegyvernemhez tartozó fájlt, és szúrjátok be a megfelelő helyre a következő sort a vízszintes mozgatáshoz:
<mouseaxis>x</mouseaxis>
a függőleges mozgatáshoz:
<mouseaxis>y</mouseaxis>
Segítségképpen nézzétek meg a lenti képet, hogyan kell kinéznie.
Ha végeztetek mentsetek, majd lépjetek vissza a játékba. A következő spawnolásnál már az új beállítások fognak működni." -
mozambo #9118 De van gyere ts-re. -
#9117 Jo kis oldal, vak vagyok de nem lattam a stuartot ott. -
#9116 Itt látható két gyönyörű kép.
Épp találtunk egy matildát egy Angol város mellett, amit Német Kollégánk gyorsan meg is szerelt.
ITTT PEDIG AZ AMIT MANO ELTITKOLT:D
HOLDFOGYATKOZÁS:D
-
mozambo #9115 Páncélos kiképzés!
A játékban elöforduló eszközök technikai paraméterei megtekinthetőek itt ! -
#9114 Én szoktam lenni hatvanhaton ,de tegnap nekem nem írt semmt.
Mondjuk nem sok időmvolt figyelni. Úgy hozták a Stuikat ,mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. -
#9113 Na ja, de ha legalább próbálnánk használni. Mind1 majd máskor jobb lesz.
Tegnap úgy fölidegesítettem magam ezen, hogy nem is volt kedvem tovább játszani. -
#9112 S! Jo reggelt! Ma 15h Pancélos Kiképzés!! 14.55 gyulekezo a ts-en -
Hupi #9111 De legalább a torony egy szintel magasabb mint a régi. -
Hupi #9110 Szép, bár ebből kevésbé lehet sniperkedni. A templon bal oldalán lévő téglaház is új! -
lachun #9109 Sajnos ma sem sokat harcászkodom elutazok remélem holnapra visszaérünk a hadjáratra .Addig is sok sikert és Német párizs a legszebb párizs:)))) -
lachun #9108 !S mindenkinek ! -
#9107 az a baj hogy a 66-ost nem csak mi használjuk -
#9106 Ja és két FB robbantás is volt. :)
Szóval remélem tagja lehetek a műszaki rajnak. Megjegyzem építész képzetségem van így hídépítést is bevállalok. :)) -
#9105 Jó lenne ha lennétek 66-os csatornán srádok mert hiába beszéltem többször is senki se hallott. A TS-en a hangom elment de írtam és 2 tankot megmenthettünk volna.
Egyik tankunkat háta mögül 10m-ről lőtték ki. Én csak szemléltem 5 m-ről lőttem és gránátoztam. Két Stuart azért behalt a működésemnek hála. -
manohun #9104 tudom :/ -
#9103 néha jöhetnél játszani is..... -
manohun #9102 -
Hamlet #9101 Ja 1024x768x32 minden maxon volt ez. -
Hamlet #9100 A tanknál jobban számít az FPS mint a gyalogosnál.
Gyalogosnál terepen nekem is 40-50fps, városban 20-30.
Tank: terepen 20 FPS és játszhatatlan. -
#9099 P4 1,6 @ 2,1 1 giga Ram 9800 Pro 128 MB (nincs húzva)
1280*1024*32 minden max-on átlag 50 FPS persze én "csak" gyalogos vagyok -
Hamlet #9098 Ez igy nem az igazi. Kevés az FPS. Ha tankkal vagyok 20 körül mozog.
Kofig: Amd 2000Mhz, 512 DDR 400, Radeon 9600XT
levettem 800x600x32-re medium beállításokkal hátha igy jobb.
Ti milyen konfigon és beállításokkal futtatjátok? Mert itt nagyon sokat számít, hogy 800x600 vagy 1024x768!!! -
#9097 Találtam egy könyvet a polcomon a címe: Magyar királyi honvédség fegyverzete.
Benne van az összes tank amit használtunk anno plusz teherautók, páncélvonatok és repülők. Még a prototípus magyar tankok is. Leírják a páncélosok létrehozásának történetét is. A tankokról képek plusz nézeti rajzok és adatok.
Pont ilyen kellene nekem csak jó lenne ha a gyalogság is szerepelne benne. Felépítésük felszerelésük stb... -
#9096 benne vagyok -
#9095 Hmm szervezni kéne a Hadtörténeti múzeumba egy csoportos látogatást. Van egy jó kis állandó kiállításuk. -
#9094 Csapattest
Eredetileg az ezred és önálló zászlóalj megjelölésére szolgáló, de a legkisebb katonai köteléktõl a hadtestig terjedõ szervezetek összefoglalására használt kategória. Raj: a legkisebb katonai sejt, létszáma 5-10 fõ; szakasz: néhány rajból, illetve harcjármûbõl álló (korabeli magyar terminológiával) alosztály (mai megnevezéssel alegység); század: fegyvernemek és szakcsapatok alosztálya, 3-4 szakaszból áll, a Honvédségben a gyalogságnál ebbõl a II. világháború idején az egyik nehézfegyverszakasz volt; üteg: a tüzérség századszintû szervezete, önállóan is képes harc- és tûzfeladatok megoldására; zászlóalj: a fegyvernemek harcászati és gazdászat-közigazgatási egysége, önálló vagy kötelékbe sorolt, magába foglal 2-4 századot (a magyar gyalogságnál 1 nehézfegyverszázadot) és más alosztályokat; osztály: a tüzérség zászlóaljnak megfelelõ szervezete, rendszerint 2-4 ütegbõl és más alosztályokból áll; ezred: kiképzési és igazgatási szempontból önálló katonai szervezet, a gyalogság, lovasság, tüzérség, repülõ és más fegyvernemek alapvetõ harcászati egysége, általában zászlóaljakra (osztályokra) tagozódik, van törzse, valamint a biztosításához szükséges szakalosztálya; dandár: az ezrednél nagyobb katonai szervezet állományába néhány zászlóalj (osztály) és más alosztály tartozhat, Magyarországon két gyalogezredbõl és más egységekbõl álló vegyesdandárokat, majd gyalog-, hegyi-, határvadász- és a gyorscsapatokhoz sorolt dandárokat hoztak létre; hadosztály: hadmûveleti egység, korabeli magyar terminológiával seregtest, amely az önálló feladatok megoldására minden szükséges erõvel és eszközzel rendelkezik, állományába tartozhatott két vagy több gyalogezred, tüzér, mûszaki és más szakalosztályok, illetve az ellátást biztosító szervezetek; hadtest: két vagy több dandárból és/vagy hadosztályból, illetve tüzér, mûszaki és más csapatokból és ellátó szervezetekbõl áll.
A Honvédségben harcfeladatok megoldására létrehozott hadmûveleti egység volt a dandár és a hadosztály, valamint a két vagy több hadmûveleti egységbõl felállított hadtest. A hadsereget hadászati feladatok végrehajtására állították fel, de adott esetben a hadtestet is alkalmasnak tartották erre.