19663
-
#9173 Manó mi van veled? Mindenki téged hiányol! -
manohun #9172 szerinted :) -
#9171 Ezt gondoltam mert a frontvonal már messze jár.
De én nem láttam a frontot vagy 2 hete! -
pedrohsi #9170 már 1 hete kb:P -
#9169 Miénk Antwerpen meg Brüsszel! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! -
#9168 Ez a wwii online???:DDD
Vagy Operation Flashpoint mod? -
#9167 Mikor van gyulekezo? Addig Olimpia -
#9166 Sztem ja, kerekes tank volt, hegytetőről lőttem, tökjól ráláttam, ő meg rám puffantot kettőt, de nagoyn mellé lőtt, aztán lőtte tovább az egyik FBnket.
Akkor lehet hogy laggoltam vagy csak én láttam úgy hogy eltalálom aztán valójában nem is :)
Na mind1. Ráadásul mikor meghaltam kilépett a játékból és meg se tudtam nézni hogy damage volt-e egyáltalán :/ -
Hupi #9165 Simán kilehet lőni, biztos hogy Panhard volt? -
#9164 Vagyis úgy nem lett semmi baja, hogy nem purcant meg :) -
#9163 Sziasztok!
Lenne egy egyszer kérdésem. Pz38(t)-vel ki lehet lőni egy panhardot? Vagy 8x belelőttem mire kilőttek, neki meg semmi baja nem lett :/ -
#9162 Közelebbi múzeum Munster, Németország.
-
#9161 Tiszteknek isztelettel jelentem, kilőttem az első páncélosomat! (Daimler MkI)
Igaz, nem páncélossal, hanem egy 88mm-essel...
Egy FB-t védtünk, amikor hirtelen a hátunkban volt a daim, elkezdett menekülni, (mivel volt ott 2 pzIII-de azok nem vették észre) és meg segbelőttem vagy 3x, a harmadikra felrobbant! :) -
Hupi #9160 Néhány fotó Bovingtonból -
Hupi #9159 Trelon, de titkos franciák is olvashatják a fórumot. -
#9158 lol akkor nem lesz 19h-kor Hunyadi hadjarat?? most szolj mert akkor mas programot csinalok magamnak -
mozambo #9157 Angliában Bovingtonban van a legnagyobb páncélos múzeum itt megnézheted! -
Hupi #9156 Miféle hadjárat, nem tudok semmiféle hadjáratról. :) -
Hupi #9155 Szerbiában, Szlovákiaban van néhány páncélos ha nem akarsz messze utazni. -
#9154 Hupi gondolkodsz mar a hadjarat szinteren vagy meg titkos?:} -
Hupi #9153 Én csak mint egyszerű tengerészgyalogos néztem végig az elsüllyesztést. -
#9152 Franciaorszagban angliaban es kublinkaban van meg azt hisze belgiumban van gyonyoru pancelos muzeum -
#9151 Hupi csak így tovább!
(A rombolón hány ember lehet egyszerre multicrew-ben?)
A többieknek meg üzenem, hogy jönnek még az Opelomra...
-
#9150 TUdtok vhol egy olyan múzeumot, ahol eredeti páncélosok vannak kiállítva? A discovery-n láttam, hogy vhol Angliában van egy ilyen, nyílt múzeum... Egyszer el fogok látogatni oda, veszek egy dongót! -
lachun #9149 Hupi deszép sorozat ezt kiadhatnád képeslapnak is:DDD -
lachun #9148 Punker a desert mocira buknak a nővérkék!!!!! -
lachun #9147 !S mindenjót kamaradok, megoldodott a hadjáraton leszek:))) -
Hupi #9146 Hood vs. Bismarck
-
#9145 -
#9144 -
#9143 ébren vagyok, de asszem szükségem van 1 hét kórházi regerenálódásra a hátországban -
#9142 Na irány csatába! Ébresztő! -
#9141 Na igen!
Nem aakrtam jelenteni, de mikor egy FB robbantásból Robhun és jómagam voltunk Fritz utasai nagyon felelőtlen móton vezetett! A csapóajtót ki/be csukdosta ás hirtelen kicsi kanyarokkal próbált lerázni minket.
Ezután kötött bele dicső páncélosainkba. -
Hamlet #9140 Áhh.. tök kár, hogy le kellett lépnem a kiképzés közben, pedig tök király volt :(
Önként jelentkezem pár küldetésre gyalogosnak a páncélosokhoz, úgy legalább ellesem a taktikai fogásokat amikről most kimaradtam.
De szeretném jelezni, hogy nagyon szivesen ülnék tankba Mozambo irányítása alatt! -
#9139 Kérem Fritz Honvéd azonnali kivizsgálását:D
Ma vagy 4. olyan köel jött hozzám opellal ,hogy azthittem kiesek a Pz3h-ból:D
Ennek azembernek Kitüntetés vay Bitófa jár:DDD -
#9138 Asszem most mindenki kilépett, mert szépen belefagytunk a gémbe.
Ennyire beijedtek volna a szövik? -
#9137 Én most léptem ki. Nagyon pörögtük! 2 FB-t szétszedtünk és elvileg egy harmadikat is. Azért elvilegmert előlem eltünt és a térképen se jelezte nekem. Többiek jelenleg is lövik mert ők még látják.
Robhun javaslom lépj be műszaki alakulatunkba. Ma jól toltuk az FB robbantást. -
manohun #9136 Az a rohadt microsoft hát nem kibaszott velem megint :((((
Bocs fiuk a honlapra várni kell, pedig már 99%ban készvan de selejtet nem akarok kiadni a kezemből :(((( -
#9135 Ja mai kikepzesrol
-
#9134 18.45 kor gyulekezo a ts en?? hupi remelem talalsz valami jo celpontot