19663
  • Punker
    egyelőre csak rajt szervezünk :)
  • Random_
    Utász
    olyan katona (egység) a mûszaki alakulatokon belül, aki (amely) közremûködött vízen történõ átkeléseknél, megerõdített állások védelménél és megtámadásánál, erõdítési munkálatoknál, mûszaki záróharcban (robbanó és nem robbanó mûszaki zárak létesítésével), valamint nagyobb rombolásokban és különleges szakismeretet megkövetelõ mûszaki munkákban. Az utászok felszereléséhez tartozott a kézi, a keresztvágó fûrész, a hosszúnyelû ásó és csákány, az erdei fejsze, a 10 méteres (rövid) kötél és egyéb famegmunkáló kéziszerszámok. Ide tartoztak még a robbanó- és gyújtóanyagok, a külmotoros rohamcsónakok, a kézi és gépi cölöpverõk, a tábori kovácsmûhelyek, a rombolócsörlõk, valamint a záróharcanyagok (aknák). Legkisebb szervezeti egysége az utászraj volt, legnagyobb az utászzászlóalj, amely általában 3 utászszázadból állt.
  • Hamlet
    Oh jeeee!!!
    Gondoltam, hogy kicsit gyakorlom a tankot. El is indultam a FB-ről be a városba (nem tudom már melyik volt, Gent-től Északra). Már előtte gyalogosként jártam ott és láttam, hogy Daimlerek lövik a deponkat. Na usgyi oda PzIII H-val. Odaevickélek... megáálok, mert látom, hogy valami csata már folyik. Egyszer csak elkezd löni elég távolról egy bokor! Na mondom ez mi? Mindenesetre visszalövök, ha már egy ilyen nagy fémdobozban ülök. Lövöm.. Lő... Lövöm... lő (crew member hit).. lövöm... lő... lövöm... lő (ez igy ment 2 percig)... lövöm.. lő (kilövi az ágyúsomat is), na akkor usgyi innen... megfordulok menekülök mint állat vissza a FB-hez. Közben az még lő rám, körülöttem csapódnak be a lövedékek... Iszkiri haza... Otthon mit látok!!! Kilőttem egy Mattit!!! :)))) De akkor ki lőtt még rám?? Na mindegy azért örülök, délután jövök az oktatásra is!!
  • Punker
    változatosság kedvéért FB robbantás :)
  • Punker
    reggelt
  • lachun
    !S Jóreggelt!!!
  • Random_

Magyar műszaki egység.
  • pedrohsi
    ajánlom figyelmetekbe az opeldropping videókat is:P

http://wwiiol.aaearon.com/
  • pedrohsi
    Itt a full múvi a kivégzésről:

http://wwiiol.aaearon.com/andp.wmv
  • pedrohsi
    A felderítés jelenti:
    A szövetséges századok néhány nappal ezelőtt megállapodtak, hogy területet cserélnek, és egy ideig az angolok délen, míg a franciák északon fognak tevékenykedni.
    Ez a csere nagyjából akkor zajlott le, amikor Eindhovent ostromoltuk.

ui.: nem vicc!
  • Hupi

• manohun
    You guys will have to remember that this is just a game and it is bound by rules set only by CRS and even those arent always followed. There are no provisions for POWs and the following specifics:

We we're in the middle of General Ops and did not have the resources, facilities or manpower to process the prisoner.

He was given plenty of non-verbal jestures to despawn. There was even talk of going over to Allied side to try and tell him to despawn.

After several minutes of painful laughter, our operation dictated we had already wasted enough time laughing and performing [un]official surrender formalities.

We couldnt let the Allied soldier run around the N. Docks and city.

Regardless, I will gladly stand trial but your going to have to catch me first and without a shadow of a doubt; I will not be taken alive.

Now, unless you would like public executions in the streets of Dover, England; I suggest Allied Forces surrender unconditionally to German Officials.
  • manohun
    Nem volt előre megrendezve csak észre vették hogy úszik a srác és mondták hogy megvárják míg kiér.
  • Hypo #9080
    Ma nem leszek, holnap delutan este fele jovok, illetve SZOMBAT 15H PANZER KIKÉPZÉSRE IS!!!

Jó vadászatot fiuk vigyazzatok magatokra és a páncélosok meg hallgasanak mozambo parancsnok szavara " ha csillagod van, akkor is allisd le a motort, foleg ha 4 csllag az.." :}}}}
  • Punkerwork

• Hupi
    Hát egyrész szinte biztos hogy direkt előre megrendezett dolog volt, másrészt pedig nem szép dolog egy hadifoglyot kivégezni.
  • Punkerwork
    eddig nem is tudtam hogy megtudja adni magát az enemy, bár én úgy se ejtek foglyokat
  • pedrohsi
    hát hogy mennyire volt direkt azt nem tudom, de végül megadta magát. persze voltak kétkedők, de a srác adatival bizonyították, hogy nem századtag, hanem egy valódi allied player:P
  • Punkerwork
    a manusz ezt direkt csinálta? vagy ezt offline csinálták?
  • Punkerwork
  • pedrohsi
    LOL erre már nem tudok mit mondani:

Egy angol ezredes elúszott az antwerpeni északi dokkokhoz, és ott megadta magát, mire összeált a kivégzőosztag és megadták neki:P
    néhány kép és tízer itt:

http://discussions.playnet.com/viewtopic.php?t=101759
  • manohun
    az :)
  • Random_
    Srácok van egy újabb aranyunk! A második!
    Na és miből ha nem lövészetből! Ma este nekünk is bizonyítanunk kell!
    (A studióban a riporter nem tudott megszólalni az örömkönnyektől!)
  • Punkerwork
    nem filefront?
  • Punkerwork
    töltöm a videt
  • manohun
    Promotional key: Fileplanet
  • Random_
    TS legyen meg az a lényeg. :)) Aztán majd segít neked Kuvait. :)
  • bazza
    Ajjaj nem jön be a wwiionline.com....
  • Random_
    Mano: rangjelzések a galériámban vannak Alhadnagy-ig megvannak.
    Most melózok is majd a Zászlóstól folytatom később.
  • bazza
    most megyek kajálni, utána megyek ts-re!
  • CarajoEsp
    Bazza gyere fel Ts-re ott mindent elmondunk!
  • Punkerwork
    fileplanat aszem, nézd meg a magyar honlapon
  • bazza
    Mi az istent is kell ide írni?: Promotional Key
  • CarajoEsp
    Bazza gyere fel Ts-re és akkor adok egy kis eligazítást. Aztán ha gondolod fel is mehetünk kicsit harcolászni.
  • bazza
    Minnyárt regizek egy nevet, aztán feltornázom magam tizedesig. Ott már van pz igaz?
  • Punkerwork
    nem, egyelőre az a front van amit a térképen látsz
  • CarajoEsp
    Nem. Az csak később kerül bele. Ha elfoglakljuk Francokat, akkor kezdődik egy újabb kör.
  • bazza
    Thx! Rendesek vagytok! Nem sok topicban ilyenek az emberek!
  • bazza
    ja és egy kérdés: Mikor jön majd a keleti front? Majd ha miénk lesz egész Franciaország? Az sokára lesz....
  • Random_
    Velünk játsz akkor ha van gyalogos a környéken ő segít neked.
    Több szem többet lát és a célzásnál is tud segíteni.