WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Mondom
.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

najó de már csak a lövészem élt,meg lánctalpam se volt 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

mármitn a fájl,amibõl ki kell szedni

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

mi a pontos neve???

Lol... akkor Te valamit nagyon elrontasz! 😊 Engem pl szerintem egy csúzlival ki tudnak szedni egy PzIIIH-ból 😊
Eddig küldetéseim:
1. 1 Matti kill, hazamenekülés... életbenmaradás
2. 1 Sapper kill, felrobbanás
3. 1 Sapper kill, felrobbanás

Igazán hatékonyan használom a rám bizott felszerelést 😊

ha megtalálom azonnal

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

CarajoEsp
Akinek bevan állítva Egérre a Tank célzás az a Cfg-fájlját be tudná ide Copy-Pastézni?😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hypo
mi? mi? hol? mikor?

bazzának meg üzenem h legközelebb a csetre is figyelhetne mert 6milliószor irtam neki...

Random_
Ilyen negatív energiákkal nem tudok mit kezdeni!
Amúgy tényleg jobb mint a Sziget.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nahhhhh 4 stuarttal kevesebb.
a pz3h-ból csak kibombázni tudtak,jobb mint egy atombunker komolyan mondom 😊

Punkerwork
jobb a f@szt, különben is messze van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Olyan mint a sziget csak jobb 😊

Szegedi Ifjúsági Napok 😊

Punkerwork
hova?

Random_
Na emberek ki jön szinre?
Iszunk mulatunk és taktikai megbeszélést tartunk. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hypo
ja hat a playgate 5 bol 2 szer error nalam nem tudja megnyitni a javaconsole-t

jóóóreggelt.

nekem nem csak az új patchel van gondom hanem a playgate-el

megpróbáltam újra patchelni 1.14.2-tõl de az se ment 😞

Hypo
Fel se rakd vard meg az 1.6-ost mert en amiota ezt felraktam furcsa kilepesek, jatek megallasok vannak

Csirke4
!S Kamerád! 😊
Jó reggelt mindenkinek!
Punkerwork
reggelt

ez az új patch nem sikerült túl jól ha ennyi baj van vele...

Sajna valami gond van mert nem tudtam fel rakni a patchet meg nincs is idõm. 1.16 kijövetelekor már remélem több idõm lesz.

0Fritz0
"...és alkonyatkor megindulá vala az nagy regimentünk és igen örvendék neki a nép, mert ez aztán cool..."
"Panzert a roncstelepre (Haladóknak)"-kézikönyv, 1. fejezet 3. bekezdés

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/056.jpg

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hypo
hmm..:}}}

Sajnos nekem is el kellett mennem, mert most tartottuk a kétévente megrendezésre kerülõ Dongó válság stáb összejövetelt.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hypo
Sorry nekem kozbe dolgom akadt, meg sajna annyira laggos volt nekem ugy latszik ha idegenek is vannak es ilyen sokan nekem eleg szar a net:{{{

Random_
Jól indult a mai hadjárat, de a végére elfogytunk ismét.
Maradtunk hatan ami kevésnek bizonyult. Mindenesetre 3x foglaltunk depot, átharcoltuk az éjszakát.

nahhh megjöttem...

Random_
Manó mi van veled? Mindenki téged hiányol!

szerinted 😊

Csirke4
Ezt gondoltam mert a frontvonal már messze jár.
De én nem láttam a frontot vagy 2 hete!
már 1 hete kb😛
Csirke4
Miénk Antwerpen meg Brüsszel! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Csirke4
Ez a wwii online???😄DD
Vagy Operation Flashpoint mod?
Hypo
Mikor van gyulekezo? Addig Olimpia

Sippie
Sztem ja, kerekes tank volt, hegytetõrõl lõttem, tökjól ráláttam, õ meg rám puffantot kettõt, de nagoyn mellé lõtt, aztán lõtte tovább az egyik FBnket.
Akkor lehet hogy laggoltam vagy csak én láttam úgy hogy eltalálom aztán valójában nem is 😊
Na mind1. Ráadásul mikor meghaltam kilépett a játékból és meg se tudtam nézni hogy damage volt-e egyáltalán :/
Simán kilehet lõni, biztos hogy Panhard volt?

Sippie
Vagyis úgy nem lett semmi baja, hogy nem purcant meg 😊
Sippie
Sziasztok!
Lenne egy egyszer kérdésem. Pz38(t)-vel ki lehet lõni egy panhardot? Vagy 8x belelõttem mire kilõttek, neki meg semmi baja nem lett :/
Joxy
Közelebbi múzeum Munster, Németország.

bazza
Tiszteknek isztelettel jelentem, kilõttem az elsõ páncélosomat! (Daimler MkI)
Igaz, nem páncélossal, hanem egy 88mm-essel...
Egy FB-t védtünk, amikor hirtelen a hátunkban volt a daim, elkezdett menekülni, (mivel volt ott 2 pzIII-de azok nem vették észre) és meg segbelõttem vagy 3x, a harmadikra felrobbant! 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Trelon, de titkos franciák is olvashatják a fórumot.

Hypo
lol akkor nem lesz 19h-kor Hunyadi hadjarat?? most szolj mert akkor mas programot csinalok magamnak

Angliában Bovingtonban van a legnagyobb páncélos múzeum itt megnézheted!

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

Miféle hadjárat, nem tudok semmiféle hadjáratról. 😊

Szerbiában, Szlovákiaban van néhány páncélos ha nem akarsz messze utazni.

Hypo
Hupi gondolkodsz mar a hadjarat szinteren vagy meg titkos?:}