19663
  • Punker
    ha így haladunk még nyerhetünk is :)
  • Punker
  • 0Fritz0
    Egész tűrhető volt a mai eksön, mivel meg tudtam sappolni egy Panhardot, bíbíbí!
  • lachun
    Nem :)) it még jobban kell rohangászni ha nem akarod kiluggatni a segged:)))
  • Csirke4
    Olyat nem terveznek a fejlesztők, hogy úgy kell rohangálni a gépben mint a Call of Duty UO-ben? :-D
  • Csirke4
    Előbb edd meg... ;)
  • Punker
    most értem haza csinálok kaját és jövök
  • lachun
    !S meg jöttem melóból nem sokára vagyok,remélem:D
  • Punkerwork
    vacakol a szervere
  • Csirke4
    Mi történt a hunyadi fórummal?
  • Punkerwork
    na mi ez a nagy csend mindenki melózik?
  • Punker
    tegnap nem voltam túl hatékony :(
  • lachun
    Sajna nem adta meg a blent lehet csak véletlen egybe esés volt ,hogy ugy láttam az én sorozatomtól éget ki:) de lezuhant az a lényeg:))))
  • lachun
    Téli felszerelés készülödés a winter war-ra!!!
    Film!
  • lachun
    !S na jóestétt mindnekinek :)))
  • Punkerwork
    szívás :(
  • Random_
    Ez még az előző szezon. Csak most számolták ki igazából 42ezer maga a téli időszak a másik 16ezer az 2 havi fűtés szeptember és október ugyanis elfelejtettek októberben csekket küldeni így 2 havit fizetek most.
  • Punkerwork
    és nyáron hogy hoztál össze annyi fűtésszámlát?
  • Punkerwork
    milyen kártya?
  • Random_
    Na srácok adom el a szombaton vett radeont mert kaptam egy 58ezres fűtési számlát és nagyon megszorultam.
  • Punker
    hát attól függ, ha 2-3 embert megöltem akkor tuti nem jutottam vissza élve :(
  • 0Fritz0
    Hűű, neked is 2 killled volt?!

Cara, bizony hiányoztál, mivel nem volt senki aki a bokrokat mattildának nézze és szépen ki is gyomlálja őket...
  • Punker
    hiányozni hiányoztál az tény, mert nem voltunk túl sokan így nem is voltunk elég hatékonyak, bár szerintem ennyi kill-t még nem csináltam soha :)
  • CarajoEsp
    Kössz:D Most még idegesebb vagyok ,hgy nem voltam. Ilyenkor azt kell mondai."Áhh a hétvége szar volt ,mindenki bénázott és Nagyon hiányoztál a játékoddal:DDD"
  • lachun
    Nagyon supi!!!
  • Pluskast
    Láttam a videóját. Azt hittem eldobom az agyamat. A pz 38t-k rohanják le a francia lmg-t. Iszonyat! És az benne a jó, hogy haditengerészet meg légierő is van benne+ gazdasági rész és ha jól értem az összes világháborús résztvevővel lehet lenni, tehát a magyar toldik és turánok is megjelennek majd:)
    Ja és az il2-es fiuk csinálják.
  • 0Fritz0
    Stipi-stop, én sappolom meg!
  • Pluskast

Ez kimaradt
  • Pluskast

Csakhogy felhívjam figyelmeteket egy készülő új stratégiai játékra, amely 1939-1945-ig játszódik teljesen 3d-ben.
  • Random_
    Ehh délutánra elhatalmasodott rajtam egy erős fejfájás
    valamit összeszedtem mert nagyon szarul vagyok most is.
    3 órán át próbáltam aludni de a kibaszott telefon nem hallgatott el most dög hulla vagyok és fejfájós meg minden
  • Punker
    HQ-t nyomj az jó pörgős mészárlás :) amúgy jó volt nagyon a hétvége robbantgattunk meg minden :)
  • CarajoEsp
    Hát a mostani hétvégén egy fura dolog miatt(nevezetesen Call Of Duty) miatt nem voltam. Hát a Singleje jó ,de a Multija nagyon beteg. Lehet ,hogy szép ,de olyan unalmas volt a Wwiionline után ,hogy majdnem sírtam:D
    Szóval hétfőtől már leszek megint.
  • Punker
    10-et kapsz :)
  • lachun
    !S 20 perc és megyek francikat ölni:DDD
  • Punker
    10-15 perc és megyek fel játszani
  • Random_
    Most dolgozok, de Punker szólj ha indulnál mert akkor gyorsan hazamegyek és én is belépek!
  • Random_
    Én tegnap beléptem bár már későn és nem is voltam sokat mert egyedül uncsi volt meg fáradt is voltam.

Egy S35-re tette csomagot csak mivel nem tudtam hova kell elbasztam és hátulra tettem ami nem ért semmit. Amúgy tök szép lett a game 1280x1024-ben élsímítással meg mindennel.
  • Punker
    3 körül jövök robbantgatni :)
  • lachun
    !S jónapot igen irtam szemétkednek a mockosz szövik:DDD
  • Csirke4
    Mintha a tigris lánctalpa nem lenne tökéletes... :)