19663
-
#11337 Na ja csak azt hiszem ezzekl a radar dologgal teljesen felesleges folglakozni. Szart sem ér ha 190-ben 50db 20mm-s töltényed van ami még 1 havoc lelövéséhez is kevés nem, hogy még 4 vagy esetleg még többre. Ha a fw180-t megcsinálnák úgy már lenne értelme. Addig viszont semmi. -
#11336 Ha a link nem nyuxana:
1. rész http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/report3(1).mp3
2. rész http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/report3(2).mp3
-
#11335 Frontrádió!
Mivel kissé nagyra sikeredett, ezért két részre bontottam:
Első rész
Második rész
-
#11334 yeeeeh THX Jesus Criest:DD -
lachun #11333 Tudom és van még free !!! -
#11332 úúúú
:) -
#11331 van -
#11330 hmm van most valami free trial? :D jönni kéne egy picit.. :) -
#11329 EZ én RAnger voltam ? :D -
#11328 A He-111-ben rohangálni egyik géppuskától a másikig :D -
#11327 De lehet hülyeságet írtam. Szóval mondjátok ,ha szerintetek máshogy van. -
#11326 Hát olyanok sosem leszenk. Túl sokan azonosítanák a náci gondolatmenet dicsőítésével. Emiatt nem lehet sose. Ezért nincs WW2-be horogkereszt sehol. -
lachun #11325 Eventek szoktak lenni olyan egy életes hadjáratok pár dolcsiért!!!
Én részt vettem az oroszlánfoka hadjáraton meg egy ingyenes Eventen!! -
lachun #11324 Engem Ranger vett rá egyszer ,hogy nézzünk át kb 10 perc után Ranger ajánlotta ,na gyerünk Axis oldalra .Azota sem voltam ott!!! -
#11323 OFF:
Olyat mikor fognak kiadni amiben eleve német hadjáratokat lehet végigvinni CoD vagy MoHAA szinten?? -
#11322 Én is! Csak német fegyvereket használtam! :) -
#11321 nem nagyon??? én még soha nem jászottam szövi oldalon -
#11320 Énse. Úgy zavart ,mikor a Call of Dutyban a ronda amcsikkal kellett lenni:D
Halál idegesítő volt. Alig vártam ,hogy összetudjam szedni a jó öreg k98-at:D -
lachun #11319 tudom a szöviknek minden asztmondják könnyitetebb de ez enegem nem zavar nem nagyon vagyok odaát mert én axis híve vagyok:))) -
Hupi #11318 Szombaton (16-án) 15:00-tól hadjáratot tartunk -
Hupi #11317 Legyen komunkiációs tiszt. -
#11316 lassan indulok haza és akkor lepuffantok pár franciát ha tudok :)
szal keress valami jó célpontot Hupi :) -
#11315 Azért ,mert (habár tipic magyar) ,sokkal jobb ,azt mondani ,hogy "azé lőttek le basszameg ,mert jobb a H75-mint azt ,hogy "affenébe itt bizony elhibáztam a távolságfelmérést":D
Tehát ,amíg itt vagyunk igazat nem adunk hibáinknak:D -
#11314 Hali. Sajna nemtok lenni egy darabig ,mert érettségire való tekintettel(meg úgy ámblokk a továbbtanulásom miatt) ,a család gőzerővel keresi azt az egyetemet(vagy főiskolát) ,ahonnan 1 félév után kivágnak:D
Amint ezen dolog megoldódik jövök(valszeg hétvégén). -
#11313 #11297 :) -
Hupi #11312 Most nem rosszallásképpen de "egész nap" ez megy a TS-en:
Így jobbak a szövik eszközei meg ennyivel többen játszanak stb.-stb. -
lachun #11311 ????? ezt ki modta vagy irta?? -
Hupi #11310 Nem én a morálról beszéltem tudod: "Hagyom a picsába az egészet..." -
lachun #11309 Bocsánat én axis oldalon egyész nap játszanék ha meg tehetném:DDDD -
Hupi #11308 Ez nem ad alapot semmire sem. Egyértelmű hogy a súlyos veszteségek miattt a német oldalon kevesebbet játszanak, ezt akár bármelyik hunyadis tagon is lemérhető lenne...
-
#11307 Asszem a szolgáltató most büszke lehet magára, tűzfal és ügyeleti szolgálat rulez? -
lachun #11306 nem a fasz kénye kedvére pakolgat nézd meg mit müvelt aki tud törökül az elöny!! -
#11305 Ehh, és mégis mit akart az oldalon, megszerezni a Német hadititkokat? -
#11304 Hát erre inkább nem mondok semmit...
de mégis, akkor is győzni fogunk!!
-
lachun #11303 !S fektörte egy török hekker az oldalunkat!!!!!!! -
Shad01 #11302 A szövetségesek csodafegyvere:
Douglas DB-7
Utolérhetetlen, lelőhetetlen és 86 db van belőle egy reptéren.
-
#11301 ezt eddig is tudtuk/éreztük :( még beszéltük is egyszer este Mozambo-val -
Shad01 #11300 Egy érdekes adat:
A német és a szövetséges oldalon játszó játékosok összesített játékidejét tekintve ebben a hadjáratban a szövetségesek 30%-al több órát töltöttek a játékkal.
Ha elfogadjuk azt, hogy játékban töltöt idő a nagy számok miatt az adott oldallal játszó emberek számát is reprezentálja, akkor elmondható, hogy jeletős túlerővel szemben kell helytállnunk. -
#11299 jól hangzik, már látom magam ahogy rohanok a sapper-rel a radar felé :) -
Shad01 #11298 Végre a játék fejlesztői is felfigyeltek az RPD háború kiegyenlítetlenségere.
A következő fórum foglalkozik ezzel.
Jó volna, ha egy angolul tudó ember átnézné, és a légyeget megosztaná velünk. Sajnos én csak a töredékét értem meg.
Annyit sikerült kivennem, hogy a jövőben lerombolható radarállomásokat tervezek, amik a jelenlegi EWS helyett tényleges esélyt biztosítanának a vadászoknak a bombázók elfogásához.