WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak mint egyszerû tengerészgyalogos néztem végig az elsüllyesztést.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hypo
Franciaorszagban angliaban es kublinkaban van meg azt hisze belgiumban van gyonyoru pancelos muzeum

0Fritz0
Hupi csak így tovább!
(A rombolón hány ember lehet egyszerre multicrew-ben?)

A többieknek meg üzenem, hogy jönnek még az Opelomra...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bazza
TUdtok vhol egy olyan múzeumot, ahol eredeti páncélosok vannak kiállítva? A discovery-n láttam, hogy vhol Angliában van egy ilyen, nyílt múzeum... Egyszer el fogok látogatni oda, veszek egy dongót!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hupi deszép sorozat ezt kiadhatnád képeslapnak is😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker a desert mocira buknak a nõvérkék!!!!!

!S mindenjót kamaradok, megoldodott a hadjáraton leszek😊))

Hood vs. Bismarck

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ébren vagyok, de asszem szükségem van 1 hét kórházi regerenálódásra a hátországban

Random_
Na irány csatába! Ébresztõ!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na igen!
Nem aakrtam jelenteni, de mikor egy FB robbantásból Robhun és jómagam voltunk Fritz utasai nagyon felelõtlen móton vezetett! A csapóajtót ki/be csukdosta ás hirtelen kicsi kanyarokkal próbált lerázni minket.

Ezután kötött bele dicsõ páncélosainkba.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Áhh.. tök kár, hogy le kellett lépnem a kiképzés közben, pedig tök király volt 😞

Önként jelentkezem pár küldetésre gyalogosnak a páncélosokhoz, úgy legalább ellesem a taktikai fogásokat amikrõl most kimaradtam.

De szeretném jelezni, hogy nagyon szivesen ülnék tankba Mozambo irányítása alatt!

CarajoEsp
Kérem Fritz Honvéd azonnali kivizsgálását😄
Ma vagy 4. olyan köel jött hozzám opellal ,hogy azthittem kiesek a Pz3h-ból😄
Ennek azembernek Kitüntetés vay Bitófa jár😄DD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

0Fritz0
Asszem most mindenki kilépett, mert szépen belefagytunk a gémbe.
Ennyire beijedtek volna a szövik?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Én most léptem ki. Nagyon pörögtük! 2 FB-t szétszedtünk és elvileg egy harmadikat is. Azért elvilegmert elõlem eltünt és a térképen se jelezte nekem. Többiek jelenleg is lövik mert õk még látják.

Robhun javaslom lépj be mûszaki alakulatunkba. Ma jól toltuk az FB robbantást.

Az a rohadt microsoft hát nem kibaszott velem megint 😞(((

Bocs fiuk a honlapra várni kell, pedig már 99%ban készvan de selejtet nem akarok kiadni a kezembõl 😞(((

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Hypo
Ja mai kikepzesrol

Hypo
18.45 kor gyulekezo a ts en?? hupi remelem talalsz valami jo celpontot

Punker
jelentem az utász kiképzés 1 csakorlati képzése jól sikerült, leromboltam(uk) 3 melléképület tetõszerkezetét megsemmisítettük, 1 raktár épület ajtaját favágó szekercével megszereltem 😊 úgyhogy msot megyek inni, adjatok a csigazabálóknak holnap én is leszek.

Hypo
Remelem holnap jol sikerul a hadjarat. Ja koszi mozambo kiraly volt a kikepzes

Ma próbáltam én is részt venni a kiképzésen,de nem engedett fel a tréning-szerverre.Esetleg az csak azoknak van,akik elõfizetõk?Addig eljutott,hogy a patkányos logó megjelent,de tölteni már nem kezdte el.A mikrofont meg megpróbálom mecsinálni.

CarajoEsp

Random_
Tetszik Mozambo ellentmondást nem tûrõ hangja! 😊))

Ma este remélem jut szerep a mûszaki rajnak.

vagyis hogy voltam 😊

Az új honlap jó halad csak mivel fent volna a Tisztavatáson még nem tudotam felrakni de remélem ma már meg lesz.

Üdv Shad 😊

ez egy játkos által készített progi, a gond vele hogy mivel a memóriát szabadít fel akardhat tõle a ts

CarajoEsp
Mano van valami Tweak progi az oldalra felrakva. Azt használja valaki? Csak mert megpróbálnám ,de félek minden ilyen dologtól. Esetleg van valami angol honlapja?

:-)

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

De, rajta vagy a képen nem elég? 😊))

Nincs benne semmi kompromittáló?:-))

Visszajöttem a vizitúráról. A borhadjáratos képeket hamarosan felteszem.
Shad irta!
Nagyon jól alkalmazható!
"Én sem soronként irogattam be. A keymapperben kell beállítani mindent joyra.
Fontos, hogy ne az alapbeállítást használjátok, mert ebben az esetben a config fájlban az adott fukció nem fog szerepelni, így nem lehet tudni hová kell beszúrni az új sort.
Ha a keymapperben már beállítottatok mindent, nyomjatok egy ALT+TAB-ot, szövegszerkesztõben nyissátok meg az adott fegyvernemhez tartozó fájlt, és szúrjátok be a megfelelõ helyre a következõ sort a vízszintes mozgatáshoz:
<mouseaxis>x</mouseaxis>
a függõleges mozgatáshoz:
<mouseaxis>y</mouseaxis>
Segítségképpen nézzétek meg a lenti képet, hogyan kell kinéznie.
Ha végeztetek mentsetek, majd lépjetek vissza a játékba. A következõ spawnolásnál már az új beállítások fognak mûködni."

De van gyere ts-re.

Hypo
Jo kis oldal, vak vagyok de nem lattam a stuartot ott.

CarajoEsp
Itt látható két gyönyörû kép.
Épp találtunk egy matildát egy Angol város mellett, amit Német Kollégánk gyorsan meg is szerelt.

ITTT PEDIG AZ AMIT MANO ELTITKOLT😄
HOLDFOGYATKOZÁS😄

Páncélos kiképzés!

A játékban elöforduló eszközök technikai paraméterei megtekinthetõek itt !

CarajoEsp
Én szoktam lenni hatvanhaton ,de tegnap nekem nem írt semmt.
Mondjuk nem sok idõmvolt figyelni. Úgy hozták a Stuikat ,mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Random_
Na ja, de ha legalább próbálnánk használni. Mind1 majd máskor jobb lesz.

Tegnap úgy fölidegesítettem magam ezen, hogy nem is volt kedvem tovább játszani.

Hypo
S! Jo reggelt! Ma 15h Pancélos Kiképzés!! 14.55 gyulekezo a ts-en

De legalább a torony egy szintel magasabb mint a régi.

Szép, bár ebbõl kevésbé lehet sniperkedni. A templon bal oldalán lévõ téglaház is új!

Sajnos ma sem sokat harcászkodom elutazok remélem holnapra visszaérünk a hadjáratra .Addig is sok sikert és Német párizs a legszebb párizs😊)))

!S mindenkinek !

Punker
az a baj hogy a 66-ost nem csak mi használjuk

Random_
Ja és két FB robbantás is volt. 😊
Szóval remélem tagja lehetek a mûszaki rajnak. Megjegyzem építész képzetségem van így hídépítést is bevállalok. 😊)

Random_
Jó lenne ha lennétek 66-os csatornán srádok mert hiába beszéltem többször is senki se hallott. A TS-en a hangom elment de írtam és 2 tankot megmenthettünk volna.

Egyik tankunkat háta mögül 10m-rõl lõtték ki. Én csak szemléltem 5 m-rõl lõttem és gránátoztam. Két Stuart azért behalt a mûködésemnek hála.

tudom :/