19663
-
#18903 -
#18902 akkor és most -
#18901 durva lesz ez:
-
#18900 Off topic:
Bf2-vel már régóta nem játszom jó játék de sok időt rá kell fordítani ,hogy toppon maradj. MMO-k anno elcsábítottak (nem mintha velük kevesebbet játszottam volna XD ) és sok idő kimaradt meg már a játék sem a régi.
On:
Repülős szemszögből nézve tényleg nehézkes lenne de jó lenne valamilyen megoldás találni (mégha nem is nekünk de beszélni azért lehet róla) valószínűleg nem is kell hozzá semmi extra mai gépek simán viszik azt amit anno a NASA se bírt volna (képletesen értem) és lehet csak egy új engine kellene de itt bezárul a kör mert szerintem ezt ők nem akarják. -
#18899 Semmi probléma nincs a másféle véleménnyel, énis fogadok meg új dolgokat de pl ez hogy instázzák be a területet a játék felépítése miatt nem megoldható, ha játszol majd az új peccsel 100%-ig érteni fogod mire gondolunk ha ezt külön megnézed majd. -
#18898 "Csirke4:
Aki meg képes 50km-t visszavonulni ahhoz ,hogy le ne lőjék az hülye és megérdemli ,hogy ne lőjön ki semmit de mi lenne a te ötleted a grafika fejlesztésére? "
nemjó nemjó nemjó.
Egy gyárbombázáshoz Kölntől Angliáig több száz kilómétert teszel meg.
Ha nincs reptér a közelben néha én is képes vagyok 50km-t repülni a frontvonalig.
Én tényleg nem kukacoskodni akarok hanem tényeket közlök. Ha 50km*50km-es instákat hoznának létre az ugye 2500km^2 amit ha egyszerre betölt a géped megintcsak ugyanott vagy, hogy ennyit lehetetlen a memóriában tárolni. Főleg a BF2-es tereptárgy sűrűséggel.
(Egyébként lesz még egy utolsó bf2-es HUNvs HUN funwar 32v32 az 1.5-.ös pöccsel ne felejts jelentkezni rá. xD) -
#18897 talán inkább te nem érted miről beszélek én de ahogyan lentebb írták értelmetlen lassan én is belátom nem igazán tetszik itt lévő pár embernek ha valakinek más véleménye van.
Azért ha kijön a patch majd megnézem a gamét. -
#18896 2003 dec 4 óta:
Captures: 294
Damages: 10 357
Kills: 6 548
Deaths: 5 359
Kill/Death: 1,22 -
kikko #18895 Mixor? -
pedrohsi #18894 haxor -
kikko #18893 27599-nél tartok. -
Shad01 #18892 Lt. Colonel Matamor a napokban érte el az 50.000 killt a szárazföldi erőknél. Ebből majdnem 30.000-ret gyalogosként.
Én még csak 4000-nél tartok. -
pedrohsi #18891 egyáltalán mi értelme van erről vitatkozni? nem vagyunk sem kiadók, sem fejlesztők, innentől kezdve pedig unatkozó senkik üres szócséplése az amit itt folytatunk
részemről THE END -
#18890 te tényleg nem érted..... -
#18889 Ettől még lehet beszélni róla. Maradjunk ennyiben...
pedrohosi:
Nem azért nem fejlesztik mert technikailag lehetetlen ne beszélj ilyen badarságokat. Nagy kiadók meg azért nem foglalkoznak ezzel mert WW2 már kiment a divatból. Középkori MMO-t fejlesztenek és nem 5000 embernek hanem sokkal többnek. Nyilván nehezebb is lenne egy olyan dolgot valósághűen visszaadni amiről rengeteg adat van mint egy kitalált világot de tetszik vagy sem egy törpével több ember játszana mint egy 2.vh-s katonával (én a katonát favorizálom)
Csirke4:
Pontosan mi is a baj? Ha az insta belseje nagyobb mint az a mozgástér amit te csata közben megteszel akkor hol a gond? Aki meg képes 50km-t visszavonulni ahhoz ,hogy le ne lőjék az hülye és megérdemli ,hogy ne lőjön ki semmit de mi lenne a te ötleted a grafika fejlesztésére?
-
#18888 Valamikor akkor is kell lennie szélének az instának... -
pedrohsi #18887 NEM LEHET!
éppen ezért nem nyúlnak ilyen fejlesztésekhez a nagy kiadók -
#18886 Én is szeretném ha lenne ez+az, de a dolgok sajnos nem így működnek.
Maradjunk ennyiben. ;) -
#18885 2001 kb.1,4Ghz
2009 kb. 3Ghz és többmagos procik multitasking-al több cache stb. ami az akkori prociknak kb. 4-5x ét tudja ha nem többet
nem kell a földbe dugni a fejünket igenis lehetne jobbat csinálni csak nem akarnak.
Jó a játék meg minden tetszik nekem is de nem mentegetem azzal ,hogy de 800kmt tölt be és ennél jobbat nem lehet csinálni. -
#18884 Pár hét megvolt kb. 3x nyomtam trialt végig de még mindig 2001 es motorral futó játékról beszélünk és badarság lenne azt állítani ,hogy 8 év múltán ne fejlődött volna semmit a technika (programozás,gépek stb.) és ne lehetne jobbat csinálni. -
#18883 Nem muszáj 2km es szeleteket betölteni lehet annál többet mondjuk látótáv 2-3x-át de mint mondtam szerintem ez nem azért nem fog megtörténni mert valamilyen magasztos eszme -,hogy megtartsák a játék HC részét stb..- miatt nem vezetik be hanem mert sok munka lenne és ahhoz nincs erőforrásuk. Ha a játékot fel akarnák futtatni könnyen megtehetnék de az elmúlt 8 évben nem ez derült ki inkább hobby nekik ez a játék mint megélhetés. -
#18882 játszál már pár hetet vele és utána megérted majd hogy mit beszélünk, ne azoknak akad bemutatni a játékot akik évek óta játszanak vele..... -
#18881 This is an MMO -RPG type game encompassing land, air and sea action that could be classified as a "Simulation", "RPG", "FPS", or just "spectacular" tehát FPS játék is. FPS egyébként First Person Shootert jelent márpedig a játék nagy részében főleg ezt csinálod ha tetszik ha nem. -
#18880 Üldözöl egy vadászgépet, akkor hogy oldod meg az instanszolást? Átrepülsz egy másik kockába és ha lassabban tölt az ellenfél gépe, akkor már mögötted van? Vagy hol az instanszok határa? Mert akkor odaállok tankal és ha látom, hogy lőnek 2000 méterről akkor csak hátratolatok és szevassz? -
#18879 ember ez szimulátor nem fps, értsd már meg, nem lehet négyzetekben gondolkodni mikor mondhatni végtelen a terület...... -
#18878 Miért korlátozná az instanceolás a játékosok számát? Az csak azért lenne jó ,hogy nem kellene betölteni egyszerre az egész mapot lehetne növelni a grafikát stb... Azért nem akarnak instanceolni mert akkor rakat dolgot át kell írniuk a játékon belül. -
#18877 Arma2,azért ott is komoly területek vannak(Bár ott csak 10 maximális látótávolság) -
pedrohsi #18876 az instancolást a fejlesztők mindenáron el akarják kerülni, ami nagyon is jó döntés, kell a francnak a 16 vs 16 pálya
annyi lesz egyelőre, hogy megszűnik a külön tréning szerver és egy külön instance-ban lehet majd gyakorolni (már most is benn van kezdetleges formában a live szerveren) -
#18875 Lehetne instanszolni (szép magyar szó)és akkor mindjárt lehetne növelni a grafikát.
Akkoriban amikor kijött a játék ez volt a maximum de azóta eltelt 8 év. Manapság ez már elég kevéske. Nekem nem a gombok kellenek a ruhánkon hanem amit korábban is említettem a játék színmélysége egyenlő a nullával mindenhova ugyanaz a textura van ráhúzva a domborzati geometria is meglehetősen darabos. Nagyon kellene alá egy új engine csak hát a készítőknek valószínűleg ez nem fontos és nem akarnak pénzt ölni a játékba. -
Shad01 #18874 Aki szerint nem elég jó a grafika, az gondoljon bele, hogy a páncélosok és a légierő általában 300-2000 m közötti távolságról próbálja elpusztítani az ellenfelét. Ilyen távolságból jóformán csak a körvonalak látszódnak. A gyalogosok 50-200 m-es küzdőtávolságánál sem lényeges hány gomb van az ellenség zubbonyán.
A táj kinézete, a nem lerombolható terepelemek kompromisszum eredménye. Tudomásul kell venni, ha nem egy 2x2 km-es dobozba akarunk játszani, hanem többezer négyzetkilométeres területen (ahol az ellenség hátországában lévő gyárakig több mint fél órát kell repülni a bombázókank), akkor nem lehet minden tereptárgy fizikai állapotát folyamatosan követni és nem lehetnek túlságosan kidolgozottak sem. Korlátot jelent az internet sebessége, az átküldendő adatok mennyisége és egy átlagos számítógép teljesítménye.
Tudnának szebb grafigát csinálni, de akkor nem tudna több mint 100 eber egy támadás során kisebb területre összezsúfolódva élvezetesen játszani. -
#18873 Én tippelek.
Opentest ősz végén. Élesben meg:
Karácsony.
:D -
#18872 azt lehet tudni mikor jön ki az új patch? -
#18871 TS nélkül játszhatatlan a játék, ha folyton írkálnod kell hamar meghalsz, amúgy a 95-ös a magyar csatorna játékon belül. -
#18870 okés :) szoktatok TS-t ,vagy Ventrit használni?
Mert hétvégén lehet felteszem a gamét és jó lenne nem egyedül bóklászni. -
#18869 ww2-ben nincsenek klánok és kész :D -
#18868 hátööö javíts ki de a Squad mint katonai egység 8-14 főt számlál nem?:)
Klánok nem csak agyatlan fps-ben vannak hanem majd minden multi játékban legyen az RTS, MMORPG ,FPS, ..stb -
#18867 1 squad van (klánok csak az agyatlan fps-ekben vannak) annak a létszám a változó 10 és 50 között :D -
#18866 Vannak nagy magyar klánok vagy csak pár ember aki ide írogat az játszik? -
Beni521 #18865 nekem a grafikával semmi bajom nem volt, lévén az egyetlen használható 2. világháborús tankszimulátor a Panzer Elite ami 1999-ben jelent meg és ahoz képest a WWIIO szebb (meg úgy tudom megjelent még vmi Tiger vs T-34 de abba ha jól tudom csak 2 féle harckocsi van, meg régen gépemen se futott volna el). 1.31 nagyon jól fog kinézni :D mondjuk annyira nem lesz szebb mint amire számítottam de ragdoll effekt meg időjárás változás, meg h van fű a talajon meg a 3D-s épületek... :) csak jönne már ki -
#18864 Nemondjadmán énnekem, hogy az út szélibe szúrt tábla az opelt ami megvan rakodva megállítja?:D