WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint a géprõl uninstall?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

1.30 readme a magyar oldalon

PLAYGATE-ET SZEDJÜK LE, MIELÕTT TELEPÍTJÜK A PECCSET!!!
nem, csak egy eddig nem regisztrált email cím kell
Csirke4
Ebben az 1 hónapos triálban amit az aktívok küldhetnek, kell adni kártyaszámot regelésnél?
elment
hali, ha valaki tudna meghívót küldeni azt megköszönném. ^^
email: [email protected]
Scottt
Köszi😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Csirke4
"SEPTEMBER - CRY FOR YOU" 😄
nagyon szép példány, lehet be kéne fizetni még egy kis háborúzást...

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

nemtom, Hupi követte el
Scottt
Mi a zene címe?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LMG-vel volt 3 A13 és 1 ATG killem egy küldiben. 136 pontot ért.

És nem ütöttek el😄
Punker
csak a hangot cseréjétek ki valami tisztességesre plz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jó kis vid, felraktam jutúbra: vidijó
passz, ilyet nem láttam
Punker
login után az indításkor zár be a program, kilép simán.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

páran nem jutnak túl a login ablakon, te eljutsz odáig, vagy már elõtte kidob?
Csirke4
Én is leszedtem, aztán megnéztem ezt a linket, de végeredményben elégedett vagyok mert ez a zombo.com nagyon jó kis weboldal!<#eljen><#mf1> xD
Nekem tetszik. XD
változtattak rajta, kapcsold ki és próbáld úgy
Punker
játékot kiengedi, traininget is, szal kétlem.

érdekes - tûzfal?
Punker
jelszót elfogadja, utána kijelölöm beta online, de ha a play-re nyomok vége.

hun? mikó?
Punker
ráklikkelek a play-re erre bezáródik az egész....

a linkre ("keress pénzt a teszteléssel") berakták a zombo.com-ot 😊
Háháá sosem teszek fel bétát így is elég bug van az alfában is

Punker
nincs fennt a beta szal mond el 😄

ezek a patkányok tiszta hülyék, kattintsatok az 'Earn Money for Testing' gombra a béta indításakor 😊
1.30 open beta, hír a magyarhq-n

Azért kitettünk magunkért Angliában is<#wink>

Punker
sajna kifagytam 😞(((

ott voltam, foglaltuk el a városokat - az elsõ pár óra kemény volt, aztán egyre könnyebb lett
Tegnap már nagyon kevés szövi játszott délutántól folyamatosan 60 mp spawn delay volt, az éjszaka gondolom sikerült ejtõernyõsökkel megkapaszkodni és átdobták Ostende-bõl a 33id/kg3 -at azzal meg elfoglalták a gyárakat hihi

Punker
mi van?????

Elfoglaltuk Angliát wáá!!! <#taps>

>>>> Csütörtök este 20:00-kor Hunyadi hadjárat <<<<
Leszünk ahányan annyian <#vigyor2>
Gyülekezõ a TS szerveren.

Punker
szép wavre-ben garázdálkodtam tegnap este stuggal jó móka volt 😄

Brüsszelt bevettük 😊

köszönöm, írok nekik
Gamekapocs, PC Guru

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

ok, de ez csak 1, még neveket kérek
Csirke4
Gamestar pl?
szerintetek melyik hazai játékoldalnak érdemes elküldeni a gift card hírt, hogy minél többen próbálják ki?
Csirke4
Kéne egy intermission m,ikor ezekkel meg az AC-130-as spectre gunshippel lehetne menni. :o
Lassan a jármûvek fele baromság lesz a játékban. xD
0Fritz0
Fenébe, a németek már megint nem kapták meg a csillagrombolót...
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

1.30 után jön közvetlenül:

kép

ez meg videó egy új német gyalogsági egységról: videó

ez meg már most is megvan a játékban: szövik barátkoznak
Punkerwork
hát ha kimarad a futás, akkor meccs nézés közben felmegyek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.