19663
  • bigapó
    Jól alámásztál:)) vagy Ő ment Rád??
  • Shad01
    Gyere fel ts-re mikor játszol, és akkor meg tudsz találni minket. Az esetek 95%-ában a hunyadisok mindíg egy helyen játszanak.
  • Punker
    alul a játékban megy a chat, egyszerre 4 csatornán lehetsz, a 95-ös a magyar.
  • Eper
    egy láma kérdés
    mi az a 95-ös csatorna? :)
  • Punker
    95-ös csatornán megtalálsz minket mindig, az a magyar csatorna mindig máshol vagyunk
  • Eper
    Nekem az volna a kérdésem,merre szoktatok harcolni?soha nem látok egy magyar nevet sem,és igy nista csapatjáték :(
  • Punker
    char sappolás
  • Punker
    persze ebben igazad van teljesen más a 2 stílus, 10-20 percig jó a vérben tocsogni CoD-dal aztán kilépek és irány a nyugati front :)
  • Pluskast
    Nem is azzal lenne bajom, hanem a valoságalappal. A cod olyan mint a cs. Jól kihenteled magadat aztán kész. Itt azonban teljesen másról szól a dolog.
  • Punker
    ha mindenki T3-as nettel meg 1 millás géppel játszana akkor lehetne olyan mint CoD, engem nem zavarna ha nem 64 hanem 640 lenne a limit :)
  • Pluskast
    Remélem hogy soha a büdös életben nem lesz olyan. Ez nem arcade játék.
  • bigapó
    Szerintem sosem, de nem is az benne a lényeg, hanem a játék-valóságélmény:))
  • Csirke4
    Mikor lesz olyan mint a COD?
  • lachun
    Kaptam egy kis izelítQtt:)))
    meléklet.

Inenn!!!
  • lachun
    !S jóreggelt sajna tegnapsem tudtam jönni.Az angolokkal mivan meg kénne m állitani öket!!!
  • CarajoEsp
    Noh. Véget ért a moka mára(és egy ideig) vissza kellett adnom a gépet és ezért megint a sza***ik géppel játszom ,így a Luftwaffés ténykedéseimet dobhatom a kukában. Ezzel együtt egyfajta villámháborúba kezdtem és megpróbálok pézt szervírozni egy jobb gépre.
    Remélem holnap tok már lenni.
  • Punker
    eszek és jövök
  • Random_
    Roger!
  • Punkerwork
    ok
  • Shad01
    Mindenki nézze meg ezt a linket!

Valamikor régebben újra lettek osztva a rádiócsatornák.
    A magyar nyelvű a 95-ös lett.
    4. Panzer-Division Kampfgruppe I használja a 66-ost.

Ezentúl a 95-öst használjuk!
  • Punker
    kijött az új ATI driver
  • 0Fritz0
  • lachun
    !S jóestét sajna ma nem lesz game.

• Csirke4
    Akkor építsünk egyet!
  • Punkerwork
    és az ellenég csak nem akar elfogyni :(

• Punkerwork
    az ötös lottó is kevés lenne, mert már nincs működőképes példány :(
  • Csirke4
    Vegyünk egy ilyet! :-D
  • Punkerwork
    lehet hogy lassabb és gyengébb de szép :)

• Punkerwork
    ha már témánál vagyunk:

• Shad01
    A radarnak az lenne a lényege, hogy még a gyáraink elérése előtt legyen esélyünk megtalálni a bombázókat.
    A mostani rendszer szerint, mikor bejelez az EWS legtöbbször a DB-7-ek már a gyárk felé zuhannak. Így természetesen lehetetlen meggátolni a bombák ledobásást.
    A legjobb és legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy ha a légvédelem az 1500m alatt repülő gépeket 95%-ban lelőné. Ha a DB-7-eseknek is 2000-3000 m magasságban kellene repülni a bombázáshoz, akkor nem lenne gond az elfogásuk. 2000 m alatt lelőné őket a légvédelem, 3000 m fölött, a felhők miatt nem látnák a célt és nem tudnának bombázni.
  • Csirke4
    Nem lehet, hogy stukával kell rájuk menni?
  • Pluskast
    Shad emlékezz vissza arra amikor előre tudtuk, hogy jönnek az ellenséges gépek és köln-nél felszáltunk vagy 15-en. a 100%-os gyárunkat úgy tették a földel egyenlővé, hogy öröm volt nézni. Váltig állítom amíg 109e-vel - és sokszor f-el is-tudunk csak repűlni minden féle előrejelző radar rendszer és egyébb csodálatos találmány nem ér semmit.
  • Cimbi
    Az RDP-ről pedig szerintem annyit hogy az igazi lényeges külömbségek akkor jönnek majd ha fejletebb egységek lesznek a játékben.Pl.:SpitIX vs 109-e,Pz38t vs Firefly:D
    Az lesz ám a kiegyenlített csata.
    (Mellékesen megjegyezném a német légvédelem nem túl hatékony repültem h75-el és többször egymás után áttudtam menni at ellenséges reptér fölött alacsonyan úgy hogy semmi bajom nem lett.)
  • Cimbi
    De le lehet lőni 109-el csak a 20mm nayg része ráfogni menni:(A gépuska pedig nem ér semmit ebben a hadjáratban ha elfogy a 20mm-s akkor majdnem fegyvertelen vagy:(
  • Shad01
    Ha már a bombázás közben meg tudjuk zavarni őket, nehezebben tudják lebombázni a gyárainkat. Az, hogy lelőjük-e a gépeiket másodlagos.
    Az tény, hogy 1 bf109-el nem lehet lelőni 1 db-7-et. Legalább kettő gép kell.
  • 0Fritz0
    Nagy szerencsétekre engem egyetlen egyszer sem hallhattok, mivel míg a többiek hangját elég jó minőségben veszi fel a TS, addig nálam csúnyán betorzit.
    A főhang, a hős Opeles, akitől soha nem lehet hallani semmit ( )az Mozambo.
  • Punker
    ez kész :)))))
  • Pluskast
    ja és 190-t akartam írni nem 180-t sorry ismét.
  • bigapó
    A "Főhang" Te vagy személyesen?
  • Pluskast
    bocsi 109-t akartam írni.