WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
Virtual RAM tényleg nulla, milyen VGA-d van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
A virtuális memória olyan mint halottnak a csók.

Milyen géped van? Ménem vesze rendes ramot?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CarajoEsp
Valaki megmondaná ,hogy hol érdemes Virtual Ramot csinálnom, ha az F: meghajtón van a játék?
A C:-re vagy az F:-re?
+Itt javít az Fps-en ha bekapcsolom a Vertex Shadert a fára. Mert azt Hardwaresen támogatja a kártyám.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Random_
Én se!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Én játszottam CoD-al is meg BF-el is és nehéz volt az átállás, de nagyon elszánt voltam mert óriási lehetõségekket látok és folyamatosan fejlesztik a játékot. Mostanra már úgy érzem jól tudok játszani nyílt terepen távcsõvel! Városi harc nagyon nehéz figyelni kell minden sarkon minren irányna mert egy óvatlan helyrõl azonnal lelõhetnek. Olyan ez mint a Paintball ott is nagyon figyelni kell mert bárhonnan leszedhetnek.

Punkerwork
szerintem én 8 elött nem leszek

Este gyertek 19:30-ra csinálunk egy jó kis akciót!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punkerwork
én minden nap játszok mind2 game-val (Cod-dal mondjuk kevesebbet) fölösleges összehasonlítani, a Cod egy pörgõs mészárlás WWII-ben gondolkodni is kell és nem csak reflex szerûen lõni, amíg ezt nem szokod meg addig nem is fogod érezni a játékot.

bazza
És most nem a grafikára gondolok természetesen, bár a Battlefield házai majdnem olyan részletesek, mint a WWii-é!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Ma reggel azt a rohatt nagy Gent-et ostromolták, gondoltam, résztveszek egy kis városi küzdelemben. Hát nem nagy teljesítményt nyújtottam és most még finoman fogalmazok...Egyszerûen nem érzem ezt a játékot. Egyszerûen nem tudok úgy játszani benne, mint pl a Call of Duty-ban. A CoD sokkal közvetlenebb. Nem is nagyon tudom megfogalmazni, de aki sokáig játszott más háborús FPS-el, az tudja mire gondolok!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hypo
én meg normalisan jatszani:}}

Punkerwork
mikor jön már a patch??????? hidat akarok robbantani

Az olyan statzisztikákkal fogllkozó oldalnak mi a címe,amely azt mutatja,hogy ki a legjobb páncélos,sapper,lmg-s,stb.?

Vannak, csak fel kellene tölteni a netre. Mindez csupán napok kérdése.
Punkerwork
borhadjáratos képek még mindig nincsenke?

Szerintem hétvégén.

Hypo
Jó reggelt, sajnos kissebb baleset ert a kezemre csukodott a pzIII fedele igy most bekotott kezzel vagyok, de azert jovok ahogy tudok.
Kérdésem a köv lenne. Páncélos kiképzés folytatása mikor várható???

Punkerwork
hajók ellen torpedõvetõ HE-111 kéne

Sajnos a bomba még nincs megcsinálva jól (ugyanúgy mint régen a gránát), csak és kizárólag páncélosok ellen használható eredménnyel.

... és ha jól sejtem hajóknál a fontos embert a kapitány jelenti.

Kill csak egy embernek jár, rendszerint annak aki elsõnek megöl rajta egy fontosabb embert. Ezen kívûl még legalább száz ember (köztük én is) támadta a rombolókat, nekik ugyanúgy csak sebzés jár.

Tegnap este több órán keresztül rombolókat támadtam Stukával és 110C4/B-vel. Több telitalálatom is volt 250 kg-os bombával, de killt nem sikerült szereznem.
Megnéztem a statisztikát, hogy csak én vagyok-e ilyen béna, vagy a többieknek is nehezen megy. A mostani hadjárat alatt rombolóból összesen Stukával 19 db-t és 11C/B-vel 13 db-t sikerült megsemmisíteni a Luftwaffenak.
Repülõvel ezek a ladikok szinte elsüllyeszthetetlenek.
Punker
éppen híradót néztem (hajmosás után)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Te meg miért nem alszol reggel = óra 4 perckor?

Punker
miért nem alszol éjjel?

amúgy reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
Voltam én már a túloldalon is .Kipróbáltam már a franciát is.Mármint ööööö a francia oldalt.Ezért nem is engedett fel a WWII egy fél napot játszani.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Csirke4
Mikor jön valaki a pcdome-ra?
Csirke4
Na és? A Francik most nincsenek olyan helyzetben, hogy ellenünk legyenek. 😊 A front jelenlegi állása szerint ugyanis...
0Fritz0
Ha Kincs velünk, a Francik ellenünk? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Puszi tündér de jo megint itt velünk😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Nem kap jutattást!
Leglábbis tõlem nem!
kincsed
óóó,azt elfelejtettem basszus....

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
nem szóltál.....

kincsed
Nagyon örülök,hogy felfedezitek vélni hiányomat.
Szóval,eltûntem mint szamár a ködben.De sokat gondoltam ám rád,mondom,hátha szembe jössz velem Egerbe.Voltam ott egy jó kis cukrászdába,majdnem a busz végállomáson.Vártalak is,de 25 óra után meguntam.

Punker

kincsed
Jaj,egyébként szia minden drágaságomnak!!!
Megjöttem Várkútról.Egerben megûlltam egy perces néma csenddre,mert tudom,nemrég itt alkoholizált a banda.(manóval az élen)

kincsed
vissza sem jövök a "rehabilitációból"de már mit látok,te megint golyófogókat toborzol.Külön juttatást kapsz érte?

Punker

Egyébként most is van sziget harc ha akarsz beviszlek golyofogonak😊))

!S amugy meg jöttem megyek harcolni😊))

lehet menni csak ahoz a bazi nagy hajohoz kell ám rang is ,és a légi fedezet se árt mert engem bombáztak ki onan utban anglia felé.

Csirke4
MI AZ HOGY NEM TOD?????????????????
ha jönttél volna elöbb a kis szigeteket ott szokot nemmi 😊)

Punker
nem tom

Csirke4
És ha most hajóra pakolnak a németek tankokat és megindulnak angliába partraszállni akkor nem tudják elfoglalni az ottani chokepointokat?
Punker
volt régen fizetõs hadjárat anglia ellen

Csirke4
Vagy nem lehet?
Csirke4
Angliába kéne
De most komolyan
Punker
most is lehet a szigetek között 😊