WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/057.jpg
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Doom3 nyilt téren meghal! Annyira jó az a motor.
Amúgy nekem Geforce2-vel nem esik le az fps.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ezt a jó kis képet ki akarja hagyni:
Bocs Mano!

Na és vedd figyelembe, hogy ez egy saját motor nem valakitõl vásárolt.
Vasárnap 14h.
Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!
de ezt nem panaszkodásképpen irtam, mert ugye akkor elhúzhatok a francba nem kötelezõ, csak azt mondom, hogy ha a grafika is elérne egy normális szintet, akkor tényleg fantörpikus játék lenne.
Amit látsz a képernyõn beleértve a 64 egységet a 8km-nyi látótávolságot az összes fát bokrot, házat stb az nagyon gyengén néz ki és egy Radeon 9600XT-n 20 fps az bizony lassú is. A karakteranimációkat nem is emlitem.
Ettõl még a net kód, az egész rendszer, a sebzési modell mind tényleg páratlan. Én csak 3D grafikai motorról beszélek... azért ezt valamennyire le lehet választani. Gondolom nem a videókártyának kell kiszámolni a sebzéseket, a több száz km2-es területet raktározni a memóriában stb.
Az zavar, hogy kinézek a tankból... látok 5 db egyenként 10 polygonból álló fát 5-6 bokrot és 15 fps-em van... Az nem érdekel, hogy mi minden az amit nem látok, mert azt ugyebár nem látom.
Épp az mutatja, hogy milyen fantasztikus a játék, hogy ennek ellenére ilyen sokat pénzt áldoznak rá.
És valóban nagy iramban fejlõdik a játék grafikája....
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
melyik másik motor tudja:
- 8 kilóméternyi látótávolságot
- többszáz kilóméternyi terület zónák nélküli kezelését, ami felfele is több 10 kilóméter magas.
- kezelni (nem megjeleníteni, de attól még számolni vele) többszáz játékost
- egyedek (épületek, zászlók, lehulló darabok, lövések) ezreinek állapotát egyszerre követni
- úgy hogy mindenki ugyanúgy tud játszani akár amerikában van, akár japánban, akár itt?
Szerintem ennél gyorsabban és szebben senki sem tudná ezt megoldani.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
pedig egy nagyon jó sport szerintem.Bár ez sem az igazi nõies sport,és nem is veszélytelen.Nekem egyik meccsen 2 fogamat verték ki,a szalagsérülésekrõl nem is beszélve.De a tegnapi nõi kézi nem volt egyszerû.Az Ukránok mint az állatok....ráadásul egy olimpián ilyen sportszerûtlenül játszani....ááá,és a bírok sem voltak részrehajlóak...

Tütürüttütüüüüüü
Én 6 évet húztam le versenyszerûen a Postás Se-be.Meg is látszik egys testrészeimen.És a fogamon is

Szerencsére még teljes tag vagyok ,de amúgy most akarok újítani ,csak még civódok.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
"Korea már nem védekezik, Pack W.C. és társai felvételüket kérték a pingpongszövetségbe."