WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
amúgy reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
az utolsó kép HBAEVER-rõl

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Póver. Bár énis kinézek ám rajta😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

0Fritz0

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/057.jpg

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ellenfényes képekre nem árt egy kis gamma + fény, majd úgy tedd már fel Manó ok?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Partraszállni mikor mentek?
Megizzasztottuk a franciákat, elfoglatunk egy depot Verviensbe és több mint egy óra hosszat tartottuk is azt. Közben az Ab-jüket csontra kipucoltuk hála a páncélos szakasznak, gyalogosok közben fedezték õket. Shad és Pluskat 109-essel légi fedezetet adott. Sajnos kevesen voltunk másfél óra múltán visszafoglalták a depot. Szép volt!

Asszem itt fejek fognak hullani!!!

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

EZT NEM HAGYHATOD KI MANÓ!!!

gyere azt néz körül😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
Eredmény?
Tudom, hogy nem nyilt teres a Doom... a Cryengine mindent visz eddig. Csak poénból irtam.

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ehh komolytalan vagy.

A Doom3 nyilt téren meghal! Annyira jó az a motor.

Amúgy nekem Geforce2-vel nem esik le az fps.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na jó... oké akkor a játék gyönyörû... Carmack is innen lesi az ötleteket az új engine-jéhez :-)

Mano nemsokára felteszi a Borhadjáratról készült képeket a 1sthpr oldalára.

Ezt a jó kis képet ki akarja hagyni:

Bocs Mano!
Random_
Hát totál nem értelek. De mutass még egy ilyen játékot ami ezt bírja és igazat adok neked!

Na és vedd figyelembe, hogy ez egy saját motor nem valakitõl vásárolt.

A zene kira már mentem is😊)

!S na végre sajna sracok elég fáradtan értem haza ma kihagyom a gamét holnap potlunk mindent.

CarajoEsp
Copy That!

Páncélos kiképzés!
Vasárnap 14h.

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

Ha lehet akkor inkább a sas leszáltat, köszi

Punker

😊 ok

de ezt nem panaszkodásképpen irtam, mert ugye akkor elhúzhatok a francba nem kötelezõ, csak azt mondom, hogy ha a grafika is elérne egy normális szintet, akkor tényleg fantörpikus játék lenne.

Punker
gyere gyalogossal, az nem lassú 😊

vagyis pénzt áldozunk! 😊)

Én csak a grafikai megvalósításra értettem.
Amit látsz a képernyõn beleértve a 64 egységet a 8km-nyi látótávolságot az összes fát bokrot, házat stb az nagyon gyengén néz ki és egy Radeon 9600XT-n 20 fps az bizony lassú is. A karakteranimációkat nem is emlitem.

Ettõl még a net kód, az egész rendszer, a sebzési modell mind tényleg páratlan. Én csak 3D grafikai motorról beszélek... azért ezt valamennyire le lehet választani. Gondolom nem a videókártyának kell kiszámolni a sebzéseket, a több száz km2-es területet raktározni a memóriában stb.

Az zavar, hogy kinézek a tankból... látok 5 db egyenként 10 polygonból álló fát 5-6 bokrot és 15 fps-em van... Az nem érdekel, hogy mi minden az amit nem látok, mert azt ugyebár nem látom.

Épp az mutatja, hogy milyen fantasztikus a játék, hogy ennek ellenére ilyen sokat pénzt áldoznak rá.

És valóban nagy iramban fejlõdik a játék grafikája....

bazza
Dehogynem, csak akkor nem lenne ingyenes trial, és kb 10 év múlva adnák ki...Na meg csak a NASA gépein futna. 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kösz 😊))

lassu? ebben tévedsz

melyik másik motor tudja:

- 8 kilóméternyi látótávolságot
- többszáz kilóméternyi terület zónák nélküli kezelését, ami felfele is több 10 kilóméter magas.
- kezelni (nem megjeleníteni, de attól még számolni vele) többszáz játékost
- egyedek (épületek, zászlók, lehulló darabok, lövések) ezreinek állapotát egyszerre követni
- úgy hogy mindenki ugyanúgy tud játszani akár amerikában van, akár japánban, akár itt?

Szerintem ennél gyorsabban és szebben senki sem tudná ezt megoldani.

bazza
Lassúnak tényleg lassú...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punkerwork
csúnya? nem a legszebb de folyamatosan fejlõdik, az alatt az 1 év alatt mióta játszok rengeteget fejlõdött.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Azért azt meg kell jegyezni, hogy a WWII Online 3D motorja a leggyengébb amit valaha láttam. Egyszerûen csúnya, de ugyanakkor iszonyatosan lassú. (ezt nem kötekedésbõl irom, ez tény, ettõl még én is szeretem a játékot)

kincsed
ebben igazad van.megkérdezhetem mi a kedvenc sportod?Csak hogy tudjam

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Találtam Manós smileyt!!!!Szeretettel Manó urnak

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punkerwork
ezért utálom, ha azt akarom látni hogy ütik-rúgják egymást akkor K1-t nézek.

kincsed
pedig egy nagyon jó sport szerintem.Bár ez sem az igazi nõies sport,és nem is veszélytelen.Nekem egyik meccsen 2 fogamat verték ki,a szalagsérülésekrõl nem is beszélve.De a tegnapi nõi kézi nem volt egyszerû.Az Ukránok mint az állatok....ráadásul egy olimpián ilyen sportszerûtlenül játszani....ááá,és a bírok sem voltak részrehajlóak...

Punkerwork
nem

kincsed
õk keltenek minket embereket(kukuriku)Na de kérdés,hogy õket ki kelti...érted?

Punkerwork
mert?

kincsed
Nem aludhatok,sajna én keltem a kakasokat!!!
Tütürüttütüüüüüü

Punkerwork
utálom azt a sportot, a nõit meg betiltanám.....

kincsed
csak nem egy szintén kétilabdarajongóval állok szemben?
Én 6 évet húztam le versenyszerûen a Postás Se-be.Meg is látszik egys testrészeimen.És a fogamon is

Punkerwork
ha így haladunk hétvégére a tengerbe szorítjuk a szöviket

Punkerwork
bírni bírja elhiszem, de én inkább apránként költök rá pénzt mint az egész gépet cseréljem 150k-200k-ért (bár jövõre muszály leszek)

Random_
Hát vegyél új vid kártyát különben szívni fogsz. 😞

CarajoEsp
Nem pusztul😄 Még bírja a strapát😄
Szerencsére még teljes tag vagyok ,de amúgy most akarok újítani ,csak még civódok.

Punkerwork
ha nem tudsz költeni rá akkor sajna csak szívni fogsz, nekem is a lakásra kéne a pénz de berendezés helyett a gépre költöttem mert nem akarom hogy teljesen lepusztuljon

Punkerwork
kézi meccs : 30-25

"Korea már nem védekezik, Pack W.C. és társai felvételüket kérték a pingpongszövetségbe."

CarajoEsp
Azé nem veszek ramot, mert momentán nem arra kell a lé😄
Gef ti200 64mega.
+Ilyenkor azt kell mondani ,hogy erre-arra és akkor jobb lessz ,hogy legalább az önbizalmam javíccsa😄