WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ne olvass hanem irtsd a franciákat!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hali

most olvastam hogy új FB-t fognak csinálni 😊))

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
de igen (azt írja a manusz)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Ha ezek elindulnának, szegény Francik...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
bár?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
nem nem

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jutalmad:

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker

Nyert!

Punker
egyedi példány nem gyári KIT-bõl csinálta

Random_
ez a harmadik különbözõ amit látok szóval nem hiszem

egyébként mióta foglalkoztok science fictionnel?😛
akkor azért nem ismertem fel😊
egy kép kering róla, de az is elég retva minõségû
Random_
ebbõl csak makett készült sajna
az alváz asszem megvolt, de lebombázták a gyárat

Punker
bazzeee a manusz azt írja 670 óra alatt rakta össze

Punker
Tas nehézpáncélos

Punker
ez nem modell és makett újságból van?

bár a Párduc vonásait is magán viseli...
mi a rejtvény? az hogy Tiger-II?
Ehavi rejtvényünk:

hát ezt ilyen konkrétan h tankoknál hátrány,azt így nem mondanám...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

bazza
Hülye kérdés volt, nem kíván választ...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Tudna vki segíteni? Elfelejtettem a routerem jelszavát, s most nem tudok belépni. Mit tudok ilyenkor tenni?

Punker
lesz ma valami? vagy mindenki meccset/filmet néz?

kincsed

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Shad!!!
Mindenki nevében köszönjük ezt a szuper jó horrorisztikus képet.Ha nem ismertem volna fel,hogy MAno az,azt hittem volna,hogy vámpírbálban voltatok.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Próbáld ki, megtudod!
CarajoEsp
Nem tudja valaki ,hogy mi az a zene, ami az oldalon fent lévõ 94-sek videójának elsõ 10mp-ben megy? Arra kiváncsi lennék.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

bazza
Na erre még nem gondoltam. Eddig egérrel céloztam, de kipróbálom joyyal!

Punkerwork
szerinted mivel célzol? és mivel fordítod olyan gyorsan az ágyú csövét hogy követni tudd a gépet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bazza
Légvédelemmel? Ahhoz meg minek?

Gyalogoshoz nem kell joy. Az antitank ágyúkat is rendesen lehet irányítani joy nélkül. Tankoknál már hátrány, ha nincs joy, repüléssel és légvédelemmel joy nélkül kár próbálkozni.
Gyere nyugodtan joy nélkül... gyalogos a legjobb, de azért késõbb vettem én is joyt 4e ft-ért.

Elõreláthatóan nekem csak a péntek jó. Csütörtökön 90% hogy nem érek rá, a hétvégén pedig 100% hogy nem leszek.
Punkerwork
gyalogoshoz nem kell joy, és a többit is be lehet állítani bill-re de úgy nem az igazi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

AnarchoiD
kemenynek tunik ez a jatek kepeket neztem, igaz hogy dzsoj nelkul bele sem szabad pillantani ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Persze, emlékszem. 😊

Pluskast
Shad csütörtökön nem lehetne?? Én péntektõl nem leszek egy hétig!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Akkor onnan voltál nekem ismerõs😊 Tudod én meg a dl-ben😊

A tréning szervert csak azok használhatják,akiknek nem free trialos a regisztrációja?Egem a múltkor a patkányos logónál mindig kidobott,és azóta is kidob.

Roger... ja megpróbálok elmenni mindkét kiképzésre (valójában valószinûleg szekrényeket fogok szállítgati egész nyamvadt hétvégén) és majd eldõl.

Mindenki mehet bármilyen kiképzésre, csak azt döntsd el hogy hova szeretnél beosztva lenni, mert a hadjáratokkor elsõsorban abban a fegyvernemben fogsz résztvenni.

De... CODE-ban leledzem néha-napján most is. CoD-ban nem játszom csak publicon.

Pluskast
bocsi Hamlet

Pluskast
Hanlet te nem voltál régen valamelyik mohaa klánban?

Na jó, akkor most már tényleg el kellene döntenem, hogy mit akarok...

Shad: próbálok jönni a repülõ kiképzésre illetve a vasárnapi páncéloskiképzésre is, csak sajna ezen a hétvégén költöztetjük a bátyám 😞

Hypo
Jó reggelt! Eddig Ugy nez ki a Vasárnap 14h-s pancelos kikepzes ideje szuper, én ott leszek!!!!

Pénteken 08.27.-én repülõkiképzést tartok. Várom a jelentkezõket.
Új honlapban gazdag napot kívánok!
Hypo tudsz segíteni Manónak webgrafika területén?

Punker
te ott már tisztultál 😊