19663
  • Cimbi
    Ez biztos így van de míg ők 1500m-n lelövik Shad He-111-es gépét addig ez mi oldalunkun 300m-es magasságon sem sikerül Egyébként ha bármi hülyeséget írtam volna akko bocsi.
  • Hupi
    Hja megspóroltál volna 39 Ft-ot. Hát ezért tényleg kár
  • Hupi
    Ja, beugrom érted ha jössz.
  • Punkerwork
    az Pesten van?
  • Punkerwork
    "Budapesten szerdán 195,35/50 forinton jegyezték a dollárt, csaknem 3 forinttal gyengébben a keddi 198,45/55 forintnál." de jó hogy vasárnap fizettem a game-t
  • Hupi
    Október 30.-án rep. szim bajnokság és makett kupa lesz a Bólyai János Főiskolán. A belépés ingyenes, Manó és én biztos ott leszünk. Jön még valaki?
  • Hupi
    Ez természetes minden más játékprogramnál így van...
  • Hupi
    - már elnézést de ez hülyeség, ugyanaz az ai modell van német ill. szövetséges oldalon
    (jah kérem a 20mm-es flak bizony gyengébb volt mint a szövik 25mm-ese)
    - átok ül rajtad...
    - db-7/havoc valóban túlságosan iO
  • Cimbi
    Bocsi de igenis zúgolódok de nem a technikai elmaradottság miatt hanem:
    -a német ai legvédélem sz* sem ér
    -a bugok:pl.:lesüllyedsz a repülőtértalajába és meghalsz,az olyan tankoktól amiken átmegy a golyó,a háromszor egymás után képen lőtt gyalogosoktól akik ezután vígan tovább sétálnak mintha mi sem történt volna,az olyan egységektől melyek korábban hasonló találatoktól meghaltak most élnek és virrulnak,attól hogy a h-75 lehagyhatatlan az utóbbi időben (ezt pont veled tapasztaltam többször is)
    A játékban nekem egy kifogásolható része van a repülés ott is a légvédelem egy oldalúsága és néhány gép(pl.:DB-7) mozgása bár nem értek hozzá de gondolom egy 109-e volt olyan gyors és mozgékony mint egy DB-7.
  • Shad01
    Cimbinek és a többi zúgolódónak üzenem, hogy olvasgassák néha a játék hivtalos fórumát. Ott megtudhatják, hogy a német technika a tapasztalataikkal ellentétben nagyságrendekkel a szövetségesek fölött van.
    A 232-est csodafegyverként emlegetik, a pz3h egyenesen elpusztíthatatlan, a 251-es óriási előny a gyalogság számára, stb.
    Egy-két hozzászóláson egész jókat lehet derülni.
  • Punkerwork
    lehet szombaton is melóznm kell, úgyhogy az utászokat másnak kell vezetni a hadjáraton (ha lesz)
  • CarajoEsp
    Isteni. Most nem fagyott ki egész éjjel. Remélem megoldódott végleg. Nagyon köszi.
  • 0Fritz0
    Ilyen hosszú volt az eltáv, vagy valami szupertitkos küldetést teljesítettél?
    (Bár valszeg csak egy kocsmában kellett lemosogatnod a tartozást...)
  • Random_
    Na ja az ilyenek miatt térek át jelenleg a Linuxra.
    Persze játkra sajnos még kell Win.
  • Shad01
    Mostanában én is 2-3 naponta bekapok egy férget, ami kb 5-10 perc után reszeteli a gépet. Ha be akarok menni a windows könyvtárába, ahol helyileg a fájl van, akkor azonnal reszetel.
    Dos Navigatorral szoktam rendberakni, dos alatt törlöm a windowsban és a system32-ben lévő aznapi-tegnapi keletkezésű fájlokat. Persze ezt csak akkor lehet megcsinálni, ha a C: 2 gigás fat partició.
  • Punker
    lehet azért olyan tetű lassú a géped mert pekaptál pár trójait+férget :)
  • Random_
    Én meg belemászta, a Linux megismerésébe persze megvan a game és ha besokalok akkor join.
    Elsőre 3 nap alatt sikerült beállítani az OpenGL-t így már hardweres a 3D. :)
  • LtVitez
    hahó bajtársak! mi a helyzet a harctéren? lassan már kezdem nembírni ezt a kurtafarkúan sok tanulást,s szal lassan jövök vissza :)
    Na, legyetek rosszak!
  • joebacsi
    honnan tudod hogy nem?
    első körben szedd le a nod32-t, és futtas le egy full tesztet

ha zavar az időkorlát, itt van egy kis segitseg: http://joebacsi.uw.hu/nod32/nod32crack.zip
  • CarajoEsp
    Hmmm.
    Az az igazség ,hogy soha semmilyen tűzfalat vagy vírusírtót nem használtam és soha nem kaptam be semmit. Ez az első igazán idegesítő.
    Már semmi ötletem sincs.
  • joebacsi
    "tűzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem"
    ez fájt...majd egyszer elküldöm neked 1 napi logomat, hogy lásd milyen támadásokat kapnék a helyedben...

sztem a nyerő 3 as:
    mozilla
    outpost firewall
    nod32 antivirus

ie+tűzfalhiány szvsz öngyilkosság, ha eddig ez volt akkor minimum egy format c
  • CarajoEsp
    :(
    Már megvolt 3.is. Minden lehetséges xp frissítést feltettem ,de tűzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem. Hmm...akkor nemtom mi lehet. Meg fogok őrülni.
  • Punker
    format c:
    köv rendszeren pedig vírusírtó és tűzfal használata ajánlott frissítésekkel :)
  • CarajoEsp
    Nem tudja valaki a megoldást arra amit a 11431-ben írtam? Ha valami új vírus jött ki nem tudja senki mi a frászt kell feltenni? Mert jelenlegh semmit nem tok használni és halál ideg vagyok.
  • Cimbi
    Ma nagyon érdekes dolgot láttam:
    2 88-as,1 Pz38t,2 Pak36,1 Bofors nem tudot kilőni egy Stuit kb 60 m-ről ellenben a stui kilőtte mindet hmmmm.... nagyon érdekes.
  • Punkerwork
    a tegnap esti game-nak mi lett a vége? ma is lesz valami hasonló megmozdulás? mondjuk nekem mennem kell a pecóba takarítani mert a melósok elég nagy koszt csináltak és délelött nem volt időm takarítani.
  • CarajoEsp
    Értem. Nincs valami ötleted mit kell leszednem? Mert ez a dolog kikészít. Amint elkezdek letölteni és bejön a képőernyőkímélő rögtön kifagy. Majd megőrülök.
    #11430:Asztaszencségit:D!!!
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    van valami új féreg
  • CarajoEsp
    Nem tud valaki valamit egy új vírusról. Tegnap vettem észre ,hogyha a gépet sokáig állva hagyom(váltakozó idő után) ,a gép alján a tálca és az alsó Tools fekete lessz és csak a restart segít. Mivel mindkét itthoni gépemmel megcsinálta ,ez biztosan Szoftver dolog. Csak foglamam nincs mi lehet.
  • lachun
    Nagyon helyes :))
  • Punker
    LMG-vel beszabadultam FB-n a gyalogos spawn-ba, az utolsó 2-őt késsel szúrtam le :)

• lachun
    Igen halottam sajna valami nem oké a néha a számolással!!
  • Punker
    tegnap engem a PAN és az S-35 szivatott meg, pedig még a tornya is lerepült még se kaptam meg a kill-t :(
  • lachun
    Jo neked nekem ha látom a találatott és porzik a gép akkor sem ad semmit még damagétsem:)))
  • Punker
    én 20-assal 1-2 gépet eltaláltam :)
  • lachun
    Gratulálok én boffal sem és 30 assal sem tudtam gépet leszed:)))))
  • lachun
    !S jónapot !!!
  • pedrohsi
    Venlo védelméből vettem ki részem a jó öreg Boforsszal:
    A város nyugati részét már elfoglalták, de átjönni nem tudtak a folyón, ezért itt vonult fel tüzérségünk. Gondoltam beszállok egy Boforsszal, hátha szerzek pár Matty killt. Végül is jó döntésnek bizonyult a Bofors, mert alacsonyan szálltak a szövi gépek, és igencsak meglepődtek, amikor tüzet nyitottam rájuk - csak úgy hullottak lefelé szárnyaszegetten:)
  • atibacsi1977
    Dvd képet lehet vele csinálni, de kilövi a másolásvédettséget is?