19663
-
Cimbi #11457 Ez biztos így van de míg ők 1500m-n lelövik Shad He-111-es gépét addig ez mi oldalunkun 300m-es magasságon sem sikerül Egyébként ha bármi hülyeséget írtam volna akko bocsi.
-
Hupi #11456 Hja megspóroltál volna 39 Ft-ot. Hát ezért tényleg kár -
Hupi #11455 Ja, beugrom érted ha jössz. -
#11454 az Pesten van? -
#11453 "Budapesten szerdán 195,35/50 forinton jegyezték a dollárt, csaknem 3 forinttal gyengébben a keddi 198,45/55 forintnál." de jó hogy vasárnap fizettem a game-t
-
Hupi #11452 Október 30.-án rep. szim bajnokság és makett kupa lesz a Bólyai János Főiskolán. A belépés ingyenes, Manó és én biztos ott leszünk. Jön még valaki? -
Hupi #11451 Ez természetes minden más játékprogramnál így van... -
Hupi #11450 - már elnézést de ez hülyeség, ugyanaz az ai modell van német ill. szövetséges oldalon
(jah kérem a 20mm-es flak bizony gyengébb volt mint a szövik 25mm-ese)
- átok ül rajtad...
- db-7/havoc valóban túlságosan iO -
Cimbi #11449 Bocsi de igenis zúgolódok de nem a technikai elmaradottság miatt hanem:
-a német ai legvédélem sz* sem ér
-a bugok:pl.:lesüllyedsz a repülőtértalajába és meghalsz,az olyan tankoktól amiken átmegy a golyó,a háromszor egymás után képen lőtt gyalogosoktól akik ezután vígan tovább sétálnak mintha mi sem történt volna,az olyan egységektől melyek korábban hasonló találatoktól meghaltak most élnek és virrulnak,attól hogy a h-75 lehagyhatatlan az utóbbi időben (ezt pont veled tapasztaltam többször is)
A játékban nekem egy kifogásolható része van a repülés ott is a légvédelem egy oldalúsága és néhány gép(pl.:DB-7) mozgása bár nem értek hozzá de gondolom egy 109-e volt olyan gyors és mozgékony mint egy DB-7.
-
Shad01 #11448 Cimbinek és a többi zúgolódónak üzenem, hogy olvasgassák néha a játék hivtalos fórumát. Ott megtudhatják, hogy a német technika a tapasztalataikkal ellentétben nagyságrendekkel a szövetségesek fölött van.
A 232-est csodafegyverként emlegetik, a pz3h egyenesen elpusztíthatatlan, a 251-es óriási előny a gyalogság számára, stb.
Egy-két hozzászóláson egész jókat lehet derülni. -
#11447 lehet szombaton is melóznm kell, úgyhogy az utászokat másnak kell vezetni a hadjáraton (ha lesz) -
#11446 Isteni. Most nem fagyott ki egész éjjel. Remélem megoldódott végleg. Nagyon köszi. -
#11445 Ilyen hosszú volt az eltáv, vagy valami szupertitkos küldetést teljesítettél?
(Bár valszeg csak egy kocsmában kellett lemosogatnod a tartozást...) -
#11444 Na ja az ilyenek miatt térek át jelenleg a Linuxra.
Persze játkra sajnos még kell Win. -
Shad01 #11443 Mostanában én is 2-3 naponta bekapok egy férget, ami kb 5-10 perc után reszeteli a gépet. Ha be akarok menni a windows könyvtárába, ahol helyileg a fájl van, akkor azonnal reszetel.
Dos Navigatorral szoktam rendberakni, dos alatt törlöm a windowsban és a system32-ben lévő aznapi-tegnapi keletkezésű fájlokat. Persze ezt csak akkor lehet megcsinálni, ha a C: 2 gigás fat partició. -
#11442 lehet azért olyan tetű lassú a géped mert pekaptál pár trójait+férget :) -
#11441 Én meg belemászta, a Linux megismerésébe persze megvan a game és ha besokalok akkor join.
Elsőre 3 nap alatt sikerült beállítani az OpenGL-t így már hardweres a 3D. :) -
LtVitez #11440 hahó bajtársak! mi a helyzet a harctéren? lassan már kezdem nembírni ezt a kurtafarkúan sok tanulást,s szal lassan jövök vissza :)
Na, legyetek rosszak! -
#11439 honnan tudod hogy nem?
első körben szedd le a nod32-t, és futtas le egy full tesztet
ha zavar az időkorlát, itt van egy kis segitseg: http://joebacsi.uw.hu/nod32/nod32crack.zip
-
#11438 Hmmm.
Az az igazség ,hogy soha semmilyen tűzfalat vagy vírusírtót nem használtam és soha nem kaptam be semmit. Ez az első igazán idegesítő.
Már semmi ötletem sincs. -
#11437 "tűzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem"
ez fájt...majd egyszer elküldöm neked 1 napi logomat, hogy lásd milyen támadásokat kapnék a helyedben...
sztem a nyerő 3 as:
mozilla
outpost firewall
nod32 antivirus
ie+tűzfalhiány szvsz öngyilkosság, ha eddig ez volt akkor minimum egy format c -
#11436 :(
Már megvolt 3.is. Minden lehetséges xp frissítést feltettem ,de tűzfalat nem akarok ,mert belassítja a gépem. Hmm...akkor nemtom mi lehet. Meg fogok őrülni. -
#11435 format c:
köv rendszeren pedig vírusírtó és tűzfal használata ajánlott frissítésekkel :) -
#11434 Nem tudja valaki a megoldást arra amit a 11431-ben írtam? Ha valami új vírus jött ki nem tudja senki mi a frászt kell feltenni? Mert jelenlegh semmit nem tok használni és halál ideg vagyok. -
Cimbi #11433 Ma nagyon érdekes dolgot láttam:
2 88-as,1 Pz38t,2 Pak36,1 Bofors nem tudot kilőni egy Stuit kb 60 m-ről ellenben a stui kilőtte mindet hmmmm.... nagyon érdekes. -
#11432 a tegnap esti game-nak mi lett a vége? ma is lesz valami hasonló megmozdulás? mondjuk nekem mennem kell a pecóba takarítani mert a melósok elég nagy koszt csináltak és délelött nem volt időm takarítani. -
#11431 Értem. Nincs valami ötleted mit kell leszednem? Mert ez a dolog kikészít. Amint elkezdek letölteni és bejön a képőernyőkímélő rögtön kifagy. Majd megőrülök.
#11430:Asztaszencségit:D!!! -
#11430 -
#11429 van valami új féreg -
#11428 Nem tud valaki valamit egy új vírusról. Tegnap vettem észre ,hogyha a gépet sokáig állva hagyom(váltakozó idő után) ,a gép alján a tálca és az alsó Tools fekete lessz és csak a restart segít. Mivel mindkét itthoni gépemmel megcsinálta ,ez biztosan Szoftver dolog. Csak foglamam nincs mi lehet. -
lachun #11427 Nagyon helyes :)) -
#11426 LMG-vel beszabadultam FB-n a gyalogos spawn-ba, az utolsó 2-őt késsel szúrtam le :)
-
lachun #11425 Igen halottam sajna valami nem oké a néha a számolással!! -
#11424 tegnap engem a PAN és az S-35 szivatott meg, pedig még a tornya is lerepült még se kaptam meg a kill-t :( -
lachun #11423 Jo neked nekem ha látom a találatott és porzik a gép akkor sem ad semmit még damagétsem:))) -
#11422 én 20-assal 1-2 gépet eltaláltam :) -
lachun #11421 Gratulálok én boffal sem és 30 assal sem tudtam gépet leszed:))))) -
lachun #11420 !S jónapot !!! -
pedrohsi #11419 Venlo védelméből vettem ki részem a jó öreg Boforsszal:
A város nyugati részét már elfoglalták, de átjönni nem tudtak a folyón, ezért itt vonult fel tüzérségünk. Gondoltam beszállok egy Boforsszal, hátha szerzek pár Matty killt. Végül is jó döntésnek bizonyult a Bofors, mert alacsonyan szálltak a szövi gépek, és igencsak meglepődtek, amikor tüzet nyitottam rájuk - csak úgy hullottak lefelé szárnyaszegetten:) -
atibacsi1977 #11418 Dvd képet lehet vele csinálni, de kilövi a másolásvédettséget is?