WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök jók ezek az irások! Na megyek tanulok tovább!

Bakelit... valakihez mehetek párnak? Király taktikákat irnak tényleg azokon a linkeken.

1 vs 1-ben fordulóharcban a 110-esnek annyi esélye van mint pillangónak tornádóban.

Punkerwork
lehet ma este se leszek 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A 110-esnél ezt az egyetlen taktikát lehet alkalmazni. Magasról kell lecsapni, így a gyorsabb gépeket is utól lehet érni. A lényeg, ha elrontottad a rácsapást, túl sokat nem szabad forgolódni, hanem újból emelkedni kell és megint magasról lecsapni.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

110-es fentrõl lecsapva azért tud galibát okozni, csak aztán gyõzzünk elmenekülni 😊)

Manónak: Ezeket majd javítsd ki légyszi

gyalogos század ---> gyalogos zászlóalj

repülõ osztály ---> repülõ század

Jó igyekszem jönni pénteken... addig még repülõk párat.

Mindezt úgy, hogy a játékban spitV egyértelmûen jobb a Fridrichnél.

Punkerwork

Tegnap este nekiálltam üldözni egy sérült hurri-t. Épp az angol reptér elõtt értem utól. Már megkezte a leszállást, mikor egy rövid sorozattal kivégeztem. Gondolhatjátok mit anyázhatott.
Gyere el pénteken a gyakorlásra, szívesen megosztom veled a 110C-vel szerzett tapasztalataimat. Miután meg lett a tizedesi rangom, 109E-vel napokig nem bírtam lelõni semmit, visszaültem a 110-esbe és megint tudtam gépeket lelõni.
A kezdõ repülõsöknek kész szívás egy elõrehaladott kampány. Az újonnan kifejlesztet szövetséges vadászgépek miatt 110-essel kész öngyilkosság felszállni.
Vagy véletlenül kerülj be a képbe.. csak a háttérben. Várd meg mig leadja a TV aztán pereld be õket, hogy engedélyed nélkül szerepeltél a reklámban!

Pluskast
Nem is de 11-kor én kinyitom a garázskaput és ha még ott lesznek, akkor jöhet a balhé😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

de azt õk nemtudják h Neked éppen mikor hova kell menni... 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Pluskast
Na írni meg nem tudok.. Áhh ez a korán kelés betett😊

Pluskast
11-ig úgy sem akrtam sem akartam sehova sem menni. Ha utánna nem állnak el, kiverem a balhét

Punkerwork
hát akkor meg mire vársz, helyedben már a bánat pénzt innám 😊
(pedig én csak üzletijogot tanultam)

Pluskast
Ismerem a szitut, jogvégzett ember vagyok kéremszépen

Punkerwork
ja és ha nem tudsz tõlük kiállni akkor akadályoznak a szabad helyváltoztatási jogodban.

Punkerwork
nem csak gondolkozz logikusan, kimész pattogni hogy rendõrt hívsz meg feljelented az nekik több óra munka kiesés, és az többe kerül mint zsebbõl kifizetni 100k-t.

Pluskast
Mi vagy te jogyász?

Pluskast
Az asszony még nem lakik itt -hála istennek

Punkerwork
és rögtön fizetnek is, mert a fennakadás többe kerül, szerintem 100k-t simán kérhet 😊

Random_
Nana ez még nem Amerika! Szerencsére.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Mönyé ki gatyában vakarózva és követeld, hogy azonnal húzzanak el vagy fizessenek lóvét. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Simán pereld be õket! Mondd, hogy nem tudál szeretkezni a barátnõddel és emiatt nem lehet most gyereketek! Simán 1 milla! 😊

Punkerwork
ezt mondom csináld 😊

Pluskast
Punker azért már követelhetnék pénzt, hogy reggel fél hatkor idejöttek és felkeltettek..

Pluskast
Bár suzuki reklámot forgatnak, így valószínüleg nem rám lesznek kíváncsiak

Punkerwork
követelj pénzt tõlük 😊

Pluskast
MAjd igyekszem😊

Random_
Integessé a kamerába!

Pluskast
Off téma. Nem tudok kiállni a kocsimmal a garázsból mert épp reklámot forgatnak elöttünk

Pluskast
Ok de csak jövõhét péntektõl érvényes a dolog, mert holnaptól nyaralok 1 hétig.

Megfontolom... viszont ha stuka faroklövészként leszek tizedes akkor semmit nem fejlõdök dog-fight-ban és csak pazarolni fogom a 109-eseket.

Arra jó az, hogy ennyit szenvedek a 110-essel, hogy egyre jobb leszek dogfightban. De persze esténként irj egyet fórumra ha mész és szivesen mögéd kerülök egy menetre 😊)))

Punkerwork
nézzétek meg az SG-s polo terveket!!!!!

Pluskast
Nézd Hamlet. Ha akarsz pontot szerezni, hogy minnél elöbb tizedes légy gyere velem a stukába faorklövésznek - vagy ahogy a többiek mondanák golyófogónak😊. Így hamar össze tudod szedni a pontokat.

Jó reggelt!

Akkor ismét elkezdek repülgetni hátha elém kolbászol valami vadkacsa amit le tudok kaszálni 😊

a Magyar Párduc 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ja amúgy reggelt

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

a következõn már tudsz 109E-t és a hadnagynál (még 3) már az F-et is

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

'reggelt

PFC vagyok a Luftwaffe-ban, hány "szint-lépés" 😊 kell, hogy lecserélhessem a 110-est valamire ami tud repülni?

(tudom, hogy 110-essel is lehet vadászgatni... )

Nézegettem a statisztikát:
A Bf109F 4 a legeredményesebb vadászgéptípus ebben a kampányban. Csak angol Spit Vb és a francia H81-a2 veszi fel vele a versenyt, de még ha csak hajszállal is, de a 109F eredményesebb (K/D 1,03 és 1,01).
Random_
Neked is!

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
jelentkezek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Felrobbantjuk azt is