19663
  • pedrohsi
    A kor sajna nem sokat számít a játékoknál (máshol sem), láttam sok 30-on felüli kisgyereket azon nyavajogni, hogy gyengítették kedvenc tápos karijukat, stb...
  • CarajoEsp
    Shad 18 vagyok:D (persze ott van a "tisztelet a kivételnek" ,de gondoltam megjegyzem:D
  • Punkerwork
    ha ma túlórázok ezerrel akkor holnap nem kell bejönnöm és mehetek robbantgatni hadjáraton
  • lachun
    Csak Mano segithet!!!!
  • 0Fritz0
    Persze, ez teljesen megszokott dolog... :)

Nem néztem meg, hogy milyen egységekkel "szuiszájdolta meg magát", de ha csak sima puskásról is van szó, akkor is egy full város gyalogságát tette múlt időbe.
    Az a tény hogy mindezt a szövik kárára tette nem teszi megbocsáthatóvá, mert ennyi erővel akár csinálhatta volna velünk is, hiszen számára csak az a fontos hogy legyen csillag a neve előtt.

A wwiionl-nak küldött mélem visszadobódott, tud valaki egy Emil címet, ahová el tudnám küldeni a cuccost?
  • lachun
    Igen tegnap sikeresessen két laffit kicsináltam imádom a berregQ kis teher autot és futva is utol lehet érni:))(mondjuk ez azért durva nem?)
  • lachun
    Puszika csokkkkkkkkk cijja van kodom majd tudlak már hívni:))
  • lachun
    Ma délután melozok ugyhogy adjadok nekik 1000el helyettem is:DDDD
  • kincsed
    szia Drágám!És szia minden kis katonának!!!Remélem romboljátok a csigazabálókat!!!
    Én átmentem a franciáknak kémkedni,azért nem vagyok :))))
  • lachun
    !S na megint dilemma, ez azért érdekes dolog:DDD
  • Csirke4
    Azért nem találkoztál mert profin kémkednek!
  • Shad01
    Ebben nincs semmi különös.
    A Ghosty srác a Ghosty13 nevű karakterét úgy fejlesztette fel Brigadier Generállá, hogy egy másik karaktert csinálva azt mindíg lelőtte.
    Ez az opponenseket összehasonlító statisztika, a 0 kill nem azt jelenti, hogy a srác soha nem halt meg, hanem azt, hogy az adott ellenfél még nem ölte meg eszer sem.

Akkor lenne igazán undorító, ha egy fb-t kempelve sorra hozná ki a technikákat és lőné szét. A játék felépítése miatt ezt meg lehet csinálni. Két accounttal pl kémkedni is lehet.
    Szerencse, hogy ezzel a játékkal elsősorban az érettebb korosztályok játszanak, mert ilyesmikkel személy szerint nem találkoztam eddig.
  • Csirke4
    Vagy csak nagyon ügyes :)
    Ügyesen elrejtőzött és bennmaradt a játékban amíg elment lefeküdni, aztán amikor fölébredt akkor folytatta. És ezt sokszor megismételte
  • 0Fritz0
    Eccerű, csinált 3 karit, amikből az egyiket fejlesztette azzal, hogy a másik kettőt sorozatosan le/kilőtte. (Talán ez még egy géppel is megoldható)
    Elég gusztustalan és szánalmas dolog.
  • Punker
    hát eléggé gyanús, az meg hogy még soha nem halt meg méggyanúsabb
  • bigapó
    Ez valami hack vagy cheater a srác?
  • 0Fritz0
    Ezt elküldtem a HQ-nak is...

• lachun
    Gratulálok!!!!!
  • Punker
    aszem megvan a vizsgám :)
  • lachun
    Valahol Mano olvasta a ww2 átlag életkora 30 év felet van és ez suerintem a reális és értékelhetQ:)))
  • lachun
    !S jóestétt mindnekinek remélem ma tudok jönni:))
  • Csirke4
    "nem nagyon jön be ez a játékmenet."
    Én a játékmenetről beszélek. Nem szeretem az olyat mint a Doom,Serius Sam.
  • Random_
    Jaj most mé szósz be. Én is alig játszok talán kéthetente (igazán kihasználom az előfizetést) sajnos rajtam kívül álló oko miatt.
  • Punker
    mi jön be a spam-elés? mert hogy nem játszol azt tudjuk.....
  • Csirke4
    Nagyokat néztél volna ha láttad volna, hogy szedtek a stukák az IL-2-ben... :)
  • Csirke4
    Én titenésves vagyok és bejön... :-D
  • Punker
    ráklikkelsz az adott ember nevére (itt SG-n) és ott van a kora (ha nem volt lusta kitölteni)
  • Shad01
    A 1sthpr átlagéletkora 20 év fölött van. Ehhez a játékhoz sok türelem, kitartás és csapatmunka kell. A tizenéveseknek (tisztelet a kivételnek) nem nagyon jön be ez a játékmenet.
  • Shad01
    Mano vegye fel a WWIIonline-os pólóját és menjetek el toborozni!
    Kellenek a golyófogók, de az sem lenne rossz, ha pár szuperpilótát át tudnátok csábítani.
  • LtVitez
    drakula :)
  • LtVitez
    szépjóreggelt
    én 29-én megyek a Zrínyibe nyílt napra :)
  • Eper
    Egy windows install után visszatértem.
    Az volna a kérdésem,hogy Ti kedves fórumozok, hány évesek vagytok?remélem nem pofátlanság megkérdezni,csak érdekelne hogy milyen korosztály játszik leginkább evvel a játékkal.
    Én 23 éves vagyok. A válaszokat előre is köszi!
  • Punker
    ma sikerült Matildát szétkapnom :)
  • Hupi
    Mindenestre 75% a fejlesztési kör, hamarosan pezsgőt bonthatunk a bunkerben.
  • 0Fritz0
    A pz3h-val teljesen igazuk van, mert amit nem lehet kifejleszteni, azt nem is lehet elpusztítani...
  • Punker
    a stuka zuhanóbombázó volt, nem vadász.....
  • Csirke4
    Nem lehet őket stukával leszedni?
  • Hupi
    II repülő szimulátor bajnokság

III bolyai makett építő kupa
  • Cimbi
    Oké értem akkor nem szóltam csak az zavar hogy ezek a légvédelmik leadnak rá pár száz lövést egy átrepülés alkalmával és nem képesek lelőni:(
  • Hupi
    A Heinkel tetű lassú, a db-7-est a sebessége védi meg a lelövéstől ill. azért mert a flak 30-as gyengébb.