19663
-
pedrohsi #11497 A kor sajna nem sokat számít a játékoknál (máshol sem), láttam sok 30-on felüli kisgyereket azon nyavajogni, hogy gyengítették kedvenc tápos karijukat, stb... -
#11496 Shad 18 vagyok:D (persze ott van a "tisztelet a kivételnek" ,de gondoltam megjegyzem:D -
#11495 ha ma túlórázok ezerrel akkor holnap nem kell bejönnöm és mehetek robbantgatni hadjáraton -
lachun #11494 Csak Mano segithet!!!! -
#11493 Persze, ez teljesen megszokott dolog... :)
Nem néztem meg, hogy milyen egységekkel "szuiszájdolta meg magát", de ha csak sima puskásról is van szó, akkor is egy full város gyalogságát tette múlt időbe.
Az a tény hogy mindezt a szövik kárára tette nem teszi megbocsáthatóvá, mert ennyi erővel akár csinálhatta volna velünk is, hiszen számára csak az a fontos hogy legyen csillag a neve előtt.
A wwiionl-nak küldött mélem visszadobódott, tud valaki egy Emil címet, ahová el tudnám küldeni a cuccost? -
lachun #11492 Igen tegnap sikeresessen két laffit kicsináltam imádom a berregQ kis teher autot és futva is utol lehet érni:))(mondjuk ez azért durva nem?) -
lachun #11491 Puszika csokkkkkkkkk cijja van kodom majd tudlak már hívni:)) -
lachun #11490 Ma délután melozok ugyhogy adjadok nekik 1000el helyettem is:DDDD -
#11489 szia Drágám!És szia minden kis katonának!!!Remélem romboljátok a csigazabálókat!!!
Én átmentem a franciáknak kémkedni,azért nem vagyok :)))) -
lachun #11488 !S na megint dilemma, ez azért érdekes dolog:DDD -
#11487 Azért nem találkoztál mert profin kémkednek! -
Shad01 #11486 Ebben nincs semmi különös.
A Ghosty srác a Ghosty13 nevű karakterét úgy fejlesztette fel Brigadier Generállá, hogy egy másik karaktert csinálva azt mindíg lelőtte.
Ez az opponenseket összehasonlító statisztika, a 0 kill nem azt jelenti, hogy a srác soha nem halt meg, hanem azt, hogy az adott ellenfél még nem ölte meg eszer sem.
Akkor lenne igazán undorító, ha egy fb-t kempelve sorra hozná ki a technikákat és lőné szét. A játék felépítése miatt ezt meg lehet csinálni. Két accounttal pl kémkedni is lehet.
Szerencse, hogy ezzel a játékkal elsősorban az érettebb korosztályok játszanak, mert ilyesmikkel személy szerint nem találkoztam eddig. -
#11485 Vagy csak nagyon ügyes :)
Ügyesen elrejtőzött és bennmaradt a játékban amíg elment lefeküdni, aztán amikor fölébredt akkor folytatta. És ezt sokszor megismételte -
#11484 Eccerű, csinált 3 karit, amikből az egyiket fejlesztette azzal, hogy a másik kettőt sorozatosan le/kilőtte. (Talán ez még egy géppel is megoldható)
Elég gusztustalan és szánalmas dolog. -
#11483 hát eléggé gyanús, az meg hogy még soha nem halt meg méggyanúsabb -
#11482 Ez valami hack vagy cheater a srác? -
#11481 Ezt elküldtem a HQ-nak is...
-
lachun #11480 Gratulálok!!!!! -
#11479 aszem megvan a vizsgám :) -
lachun #11478 Valahol Mano olvasta a ww2 átlag életkora 30 év felet van és ez suerintem a reális és értékelhetQ:))) -
lachun #11477 !S jóestétt mindnekinek remélem ma tudok jönni:)) -
#11476 "nem nagyon jön be ez a játékmenet."
Én a játékmenetről beszélek. Nem szeretem az olyat mint a Doom,Serius Sam. -
#11475 Jaj most mé szósz be. Én is alig játszok talán kéthetente (igazán kihasználom az előfizetést) sajnos rajtam kívül álló oko miatt. -
#11474 mi jön be a spam-elés? mert hogy nem játszol azt tudjuk..... -
#11473 Nagyokat néztél volna ha láttad volna, hogy szedtek a stukák az IL-2-ben... :) -
#11472 Én titenésves vagyok és bejön... :-D
-
#11471 ráklikkelsz az adott ember nevére (itt SG-n) és ott van a kora (ha nem volt lusta kitölteni) -
Shad01 #11470 A 1sthpr átlagéletkora 20 év fölött van. Ehhez a játékhoz sok türelem, kitartás és csapatmunka kell. A tizenéveseknek (tisztelet a kivételnek) nem nagyon jön be ez a játékmenet. -
Shad01 #11469 Mano vegye fel a WWIIonline-os pólóját és menjetek el toborozni!
Kellenek a golyófogók, de az sem lenne rossz, ha pár szuperpilótát át tudnátok csábítani. -
LtVitez #11468 drakula :) -
LtVitez #11467 szépjóreggelt
én 29-én megyek a Zrínyibe nyílt napra :) -
#11466 Egy windows install után visszatértem.
Az volna a kérdésem,hogy Ti kedves fórumozok, hány évesek vagytok?remélem nem pofátlanság megkérdezni,csak érdekelne hogy milyen korosztály játszik leginkább evvel a játékkal.
Én 23 éves vagyok. A válaszokat előre is köszi! -
#11465 ma sikerült Matildát szétkapnom :) -
Hupi #11464 Mindenestre 75% a fejlesztési kör, hamarosan pezsgőt bonthatunk a bunkerben. -
#11463 A pz3h-val teljesen igazuk van, mert amit nem lehet kifejleszteni, azt nem is lehet elpusztítani... -
#11462 a stuka zuhanóbombázó volt, nem vadász..... -
#11461 Nem lehet őket stukával leszedni? -
Hupi #11460 II repülő szimulátor bajnokság
III bolyai makett építő kupa -
Cimbi #11459 Oké értem akkor nem szóltam csak az zavar hogy ezek a légvédelmik leadnak rá pár száz lövést egy átrepülés alkalmával és nem képesek lelőni:(
-
Hupi #11458 A Heinkel tetű lassú, a db-7-est a sebessége védi meg a lelövéstől ill. azért mert a flak 30-as gyengébb.