WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Ezt nagyon nehéz megvalósítani 😊 Én sokszor jártam úgy, hogy társakkal együtt támadtunk banditákra, de a nagy csetepatéban hamar ottmaradtam egyes egyedül... <#wow3><#eplus2>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

"És persze a legfontosabb, sose repülj egyedül!" hát õõõ ezt nem igazán sikerütl megvalósítani eddig 😄

Holnap kis szerncsével levizsgázok, utána (persze a hétvégi találkozó után) visszatérek a hadszíntérre. Szívesen gyakorolok veled légiharcot.
Elöljáróban nem akarlak elkeseríteni, de ha német oldalon mögéd kerülnek vadásszal, szinte biztos halott vagy. A szövi gépek jobban fordulnak, és kevésbé vesztenek energiát fordulóharvban.
Német oldalon egyetlen esély az energiaharc. Ha több energiád van (amit a magasságod és a sebességed határoz meg) nem tudnak mögéd érni. És persze a legfontosabb, sose repülj egyedül!
energiaharc, sebesség a lényeg, bár szerintem itt annyira nem jön át a típusok közötti különbség mint pl. az Il-2-ben

vadásszal repülni inkább frusztráló, ha már LW, akkor Stuka és 110 bombázó változata, azzal sokkal gyorsabban lehet elõrehaladni

éppen emiatt megy át a többség szövi gépekre, azok fordulóharcban természetfeletti kategóriába tartoznak, a bombázóik meg olyan gyorsak mint a 109 😊
axis ofc 😊 emil ftw.

én nem tudok, még joyom sincs 😊

német vagy szövi géppel repülsz?
vmi pro pilóta segítene gyakorolni énnékem online ? nem igazán megy még a repülés, hiába gyakorlok pl senkit nem tudok lerázni mögûlem :S. a hq n lévõ leírást elolvastam de nem igazán sikerül megvalósítani.

thx

elment
1 meghívót pls a [email protected] ra. köszönöm ^^

1.31? az õsz végül is nincs már messze<#vigyor2>

A régi bajtársak meg jöjjenek Agárdra most hétvégén, van szabad hely a cím Agárd, Üdülõk útja 9.
Mozambo, Szabi, Hupi, Punker, Shad, Lachun, mind ott lesz a régi csapatból + még sokan az újak közül.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

az új motor 99% kész van, egyelõre zárt béta, aztán jöhet Live-ra

sokkal jobb lesz az fps, így lecserélhetnek egy rakás cuccot - errõl szól majd az 1.31
Punker
nekem 3 éves 8800 GTS-em van 320 megával, szal nem erõmû.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Hát, 4 év alatt sokat izmosodtak a gépek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
az már nagyon régen volt, mostanában nem nagyon esik 40-50 alá nekem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mit? hol?

Pluskast
Hááát amikor én anno elkezdtem ezt játszani már akkor is azt igérték, hogy készítik az új graf motort. Ez volt úgy 4 éve... Nagyon jó játék a leg realisztikusabb 2.vh-s online játék ami csak a piacon van de 4-5fps-el repkedni az adott város felett miközben zajlik alattad a csata...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Random work
Srácok most látom a Hunyadi oldalt!
Óriási a kép!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
elég sok emberen láttam.

mellesleg az arc az egyik játékosé, õ volt az elsõ, akinek a pofija bekerült a játékba
asszem az új tréning teljesítéséért jár, de nem vagyok biztos benne
Gondolom ezt is be lehet állítani mint a 7 years-eset

http://kepfeltoltes.webxclub.com/images/jtx2lrlyy7uxp40w5m3n.jpg

Punker
ez milyen felvarró?

1.31-ben elég sok cucc változik majd, nem lesznek régi ronda egységek és házak. a domborzat viszont nem újul meg egyelõre, még nem találtak sehol olyan motort, ami minden szempontból jó lenne - a többi játék motorja egyszerûen túl primitív ehhez, sajátot írni pedig évekig tart
Jeffjohnson
ha elérné az RO szinjét grafikailag legalább akkor semmi gondom nem lenne vele de a "kevés szín" miatt minden egybeolvad

A terep 400m-es felbontású mûholdas landscape, és ha lecserélik valaha is akkor az már 90m-es felbontású lesz ,láthatunk képeket róla. A fejlesztések azonban érezhetõen lelassultak régen 2 havonta voltak patchek most meg már lassan évente van egy.

bazza
Talán még az egységek a legszebbek. Nekem magával a környezettel volt bajom, de az folyamatosan fejlõdik. Talán majd egyszer megérjük, hogy nem csak egyenesekbõl fog állni a játék 😄

Ja a stug meg kifejezetten szép 😄
Nem is vesznek észre sokszor mert a varangy mintás kamuflázs elég jól összeolvad a bokrokkal

Punker
fejtsd már ki hogy miért ronda? 1500 - 2000 méteres rálövésnél nem mindegy? 😄

Jeffjohnson
kár mert akkor lehet kipróbáltam volna de majdcsak lesz egyszer egy olyan "tankos" játék ami nem ilyen randa viszont technikailag tudja amit a ww2o

Új stratégia! Kivonjuk a brigágot a városunkból amit épp megtámadnak (Tongeren), harc nélkül feladjuk majd mikor már berendezkedtek a szövik rá egy órára AO adunk rá és megtámadjuk ugyanazt a várost. Gratuláltam a HC-knek <#ijedt>

az nem új graf motor, csak gyorsabb lesz tõle a játék, nem szebb

viszont lecserélik a régi papírházakat és a legrégebbi rondább modelleket - ennyivel lesz csak szebb a közeljövõben

kép és videó még nincs, de az 1.31 nagyon közel van
Jeffjohnson
Az új graf motorból van már fent valahol video vagy kép?

Punker
az élet apró örömei mai epizódja:

SdKfz 251 C vs Curtiss Hawk H87B-3 (P40F)

1 : 0

MUHAHA

Punker
Stug-gal tegnap lõttem 4 Stuar-ot és 1 Sherman-t végre volt 1 "jó" köröm.

Várható volt már hogy összeomlunk nagy volt a nyomás, jól dolgoznak sok hadmûveletük van. Két kampányt vesztettek érthetõ hogy felszívják magukat.

Punker
nagyon megindultak a szövik 😞

Hawk06
Üdv,
szeretnék meghívót kérni.
emailt pmben.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

inkább mirkószoftéknál 😊
bazza
A patkányoknak tessék panaszkodni 😊

najah, de azért mégsem kötelezõ csak úgy szórni a memóriát, akármennyire olcsó
bazza
4 gigából az semmi XD

tudjuk, windows 7 a menõ 😊 bár mondjuk ez is megeszik 700 mega memóriát csak hogy elinduljon, erre még rájön a videókari meghajtója, az aero felület, és a többi program, így simán van 900 mega - 1 giga...
Csirke4
Pöpec, múltkor leszedtem az új verzót és offline repkedtem vvele minden fasza 100+ FPS töbnyire, most elindítom és szaggat mint a kurvaisten 14 FPS körül van átlagban.
Nemtom mi a baja de egy dolgot jól jegyezzetek meg: ne rakjatok Vistát a gépre soha, mert SZAR
Punker
ugyanazt csinálja mint a beta, ha a play gombra nyomok kilép az egész.....

peccs és a teljes verzió letölthetõ: link
elég melós, ahogy azt írtam is a hírben, rengeteg kódot lecseréltek, hogy felkészítsék a játékot az új motorra, ami majd az 1.31-ben jön
Punker
nem sietik el 😞

jah, vagy letöltjük a peccset, vagy a teljes telepítõt
Punker
leszedtem, de így akkor nincs is auto update igaz?