WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Vagy lehet katonás vezetés de ahhoz is kell egy pár dolog viszont ott akkor kritikának nincs helye, de nem is jutna eszébe senkinek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Védekezés céljából támadni, õrültség, mivel mindíg a támadóknak lesznek nagyobbak a veszteségeik.
Az fb robbantásban viszont az a jó, hogy a jelenlegi létszámunkkal meg tudjuk oldani, és így föleg az új játékosok számára sikerélményt jelent. Punkernek igaza van abban, hogy az ilyen támadások során össze tud szokni a csapat, vagyis gyakorlásnak nagyon jó.
Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!
Mi van ha nem vagyunk elegen akkor marad az FB robbantás ami szerintem is hasznos:
1. megtanulunk különbözõ környezetben lévõ célpontot hatékonyan megtámadni vagy megvédeni ami késõbb városok támadása/védése esetén hasznos lehet.
2. csapatjáték erõsödik persze mindig van egy kevés aktív mag és van pár idõnként játszó így páran nagyon összeszoknak a többség meg csak elvan.
A TS használata kulcsfontosságú lenne amit én úgy tapasztalok, hogy azért van még mindig aki nem csatlakozik fel. Szerintem a 66-os csatorna is fontos lenne, de ez mások szerint nem jó. Úgy érzem akkor amikor csatában vagyok sokkal jobb ha írják a híreket mert nem nyomja el a csata zajait a beszéd. (ezek nagy része BF-es tapasztalat és ott beváltak persze nehéz volt betartani az elképzeléseket)
Szintén BF-bõl vett tapasztalat a hadjárat elötti eligazítás ami nem ritkán térképes volt. Úgy érzem annyira nem pörögnek az események, hogy fél/háromnegyed órával a kezdés elött ne tudjuk mit támadjunk. Esetleg arról lenne egy vázlat szerû támadási elképzelés. Persze ennek alapvetõ feltétele, hogy tudjuk kire számíthatunk.
Szerintem nem áll mesze a squad mûködése egy más játékbeli klánétól és a siker érdekében olyan eszközöket kéne alkalmazni mintha egy profi klán lennénk.
Persze lehet, hogy full hülyeséget írok én csak a saját tapasztalataimból indulok ki.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
-miért nem FB-t robbantunk???
1,Azért mert az esetek töbségében az FB robbantás sem stratégiailag sem taktikailag nem EREDMÉNY!
2,Azért mert ha elolvasuk a Hunyadi szabályzat idevágó részét itt!rögtön láthatjuk, hogy céljaink eléréséhez ez édes kevés.
3,azért mert ehhez nem kell hadjárat, elég hozzá egyéb játékidõben akár 3 ember is és megvan a játék öröme és némi eredmény is.
4,azért mert csak és kizárólag érdemleges tettek sokaságával lehetünk elismertek ami a késöbbiekben rengeteg elönyt jelent majd nekünk.De gyakorlás és öszzeszokotság kell söt kudarcnak látszó dolgok kövezik ezt az útat.
5,azért mert nem tudunk bevenni egy várost ma az még nem jelenti azt, hogy holnap sem fogjuk tudni.Egy biztos ha meg sem próbáljuk akkor valóban nem fog menni.
-Kevesen vagyunk???
azért mert ez teljesen igaz.Mégis ez több olyan ember kritikája akit még szinte nem is láttam hadjáraton.Tudják egyáltalán mikor van?Hadjárat idején hajlandóak megjelenni a Ts-en olvasták már a szabályzatot!?
azért mert 27 ember az aki tagsággal büszkélkedhet, mégis laszóval kell az embereket fogni a hadjáratra.Tudom, hogy mindenkinek van magánélete de akkor beszéljük meg ,hogy a legtöbb embernek mikor jó!Többek közöt erre is jó ez a fórum ha már más nem ide tartozó dolgokra is rendszeresen használjuk.Máris többen leszünk.
azért mert ilyen kevés létszámmal is néha többet vagy pont annyit érünk el mint nagytesonk tízszeres létszámmal.
Így tudunk lenni alövünkmindenkiredegyorsanmindegyholvan squad.Én többet szeretnék!Ismert játékformáló erõként duzzadó Hunyadit.És ti?
Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A repülõterekre a 110-esek milyen gyakran töltõdnek fel?Úgy,mint a riflék,vagy azért ez kicsit hosszabb?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
PRESS PLAY ON TAPE

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Az ellenséges területet mindíg 2500 m magasságban, közvetlenül a felhõk alatt közelítettük meg. Egy ellenséges gép azonosítása után a vezérgép rácsapott, a kísérõ kellõ távolságban követte õket. Az elsõ géppuskasorozat után az ellenséges gép általában éles fordulóval kitért, ekkor a kísérõ vette át az üldözõ szerepét.
Amennyiben valamelyikünk mögé került egy Spit, a másik azonnal a segítségére sietett. Egy ilyen szituációban Cimbinek sikerült egy Spitet és egy Hurrit megfutamítani a hátam mögül.
Gépet kötelékrepülés során nem veszítettünk, és mindegyikünknek volt találata.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Az, hogy nyilván tartja, hogy ott egy ATG a földön attól még nem kell kirajzolni => nem videókártya ügye, hanem prockó és memória. Ezért zabál annyi memóriát, de ennek nincs köze a grafhoz.
Na abbahagyom mert tényleg nem értek hozzá annyira, hogy itt kössem az ebet a karóhoz 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki komolyan gondolja a légierõben történõ ténykedést és nem akar a 110-essel túl sokat kínlódni, az jelenkezzen nálam bombázótisztnek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem a WWIIOnline -nál a memória a szûk keresztmetszet.. kell neki 1G, de ebben biztos vannak tapasztalatok.
Aztért az SW:Galaxies-ban is elég nagy a bejárható terület mégis igen szép. Szerintem nincs összefüggés a bejárható terület és a valójában kirajzolt terület között. CPU+Memória vs grafikuskártya... de persze ez csak laikus vélemény nem vagyok programozó. De egy grafikus engine általában azt számolja ki csak amit látsz nem azt ami mögötted van.
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az, hogy 3D-s cuccok kerülnek egy FPS-be az újdonság??? 😊
Megnéztem a joyokat: Saitek Cyborg 3D Gold, és a Cyborg Evo-t. Melyik a jobb választás???
nem a gombszám számít
sok minden kell hogy tényleg kitudd használni a lehetõségeket
- elõször is csavarhatónak kell lenni a joynak hogy a hátsó lapátokat tudd mire rakni.
- 8 irányú billentyû hogy körbetudj nézni (ez billel is megoldható)
- végül tolóerõ szabályzó
az egyik legjobb ilyen joy a Saitek Cyborg 3d USB ami nekem is van. kb. 10000HUF
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
És a mostani változások is az erõsebb videokártyákat kéri
nem vagyok nagy szakértö de sokan panaszkodnak a kártyájuk gyenge teljesítményére amiota 3d s dolgok jöttek a gamába.