19663
  • 0Fritz0
    Jah, és jó éjt!

• 0Fritz0
    Emlékeztek még Ghosty13-ra? (KÉP) A statját elküldtem a HQ-nak és kiposztoltam a fórumon, a reakciók pedig:

-schulz (Egyik főmufti)
    (Itt rákérdeztem arra is, hogy hogyan lehet, hogy egy pár ember egymáson száz killeket ért el és mindig ugyan akkor. Ez volt az első dolog és a válasza az volt, hogy ez csak egy bug. Oké legyen, de most jön a válasz ghosty-ra...)

"The other things are not great but they are not neccessarily wrong. Remember that this game didn't always have attrition. So if a player were to use a second account to rank up it might have been cheesy but not illegal."

-És putty válasza, kinek a beosztása:
    La Garde Imperiale COS
    AHC CO DUTY OFFICER
    AHC CinC STAFF MEMBER
    COMMUNITY LOGISTICAL TEAM
    SPECIAL EVENT TEAM

Őt még jobban meghatotta a téma, megmozdulása a hozzászólásomra:

"MOD.......... TAKE OUT THAT POST ABOVE"

Várom, hogy mikor jön el az a nap, amikor a ghosty-félék előlünk is elviszik a panzereket, rombolókat és mindent ami mozdítható, hiszen ez nem illegális és hát szegényeknek joguk van fejlődni...

Egyébként én vagyok a hülye, hogy tisztességesen játszom.
  • lachun
    Ez igen 0Fritz0 ez kira nagyon amitte müvelsz egy ilyen supi tankal!!!!
  • 0Fritz0
    PZII Powa!

• Hupi
    ok
  • pedrohsi
    Ott leszek - ja, és van közlendőm a 91-esekről is.
  • Hupi
    Legyél fent a 95-ös chatin.
  • pedrohsi
    Srácok, szóljatok, szívesen csatalkozom kísérő vadászként, vagy Heinkellel(bár bombázni nemtom hogy kell:)
  • lachun
    !S szépnapot remélem ma lenullázunk egy két gyárat!!!
  • lachun
    Eseménydus és nagyon hasznos volt a mai nap akkor Hadjárat szinten!!
  • lachun
    Sajnálhatod Punker hogy nem maradtál, 5perce megvan Jarni is, és nyilt ut van az Etain reptér felé meg adta nekem a shoumát meg egy kosza riflement!
  • Punker
    a mai hadjárat szerintem egyértelműen sikeres volt, kezdve az első FB robbantással amikor a belépő S-35 20 sapperrel találta szemben magát :)
  • Random_
    Mai napon ez volt a legjobb eredményem itt is elfogyott a lőszerem és miután követtem egy puskást lőszerért leszedtek bukrokból Metz határában.

• Shad01
    Az 1stHpr a mai napon végrehajtotta az első sikeres gyárbombázó küldetését. Pluskat, Hupi egymaga irányítva a He111-et, jómagam Mozambo bombázótisztel egy gépben repültünk Whitstable bombázására. Pluskat sajnos elvétette a célt, de Hupi és Mozambo találatával a 7-es gyárat a földel tettük egyenlővé. A bombák ledobása után hősiesen elhaláloztunk, spitefire-ek végeztek velünk.
    A második bombázóútra Hupi már nem kísért el minket. Ashford volt a cél. Pluskat most javított, telitalálatot ért el. Mozambo gépe a gyár fölött belaggolt, a bombaoldásra nem reagált, így csak 1 bombát tudtunk ledobni a 8 helyett. Az az 1 természetesen talált. A hazatéréssel a sptiefire-ek miatt most sem kellett foglalkozni.
    A 1stHpr a mai naptól képes arra, hogy jelentősen befolyásolja negatív irányba az ellenség gyárainak kapacitását.
  • Random_
    Country Factory Damage Output Status
    France Abbeville 29% 66% Under Repairs
    United Kingdom Whitstable 46% 66% Under Repairs
    United Kingdom Ashford 8% 66% Under Repairs
    France Amiens 11% 66% Under Repairs
    France Montreuil 20% 100% Producing
    United Kingdom Canterbury 21% 66% Under Repairs
  • CarajoEsp
    Nah. Megvettem a gépet ,de sajna tegnap szívtam vele. Folyamatos fagyások értek és kb.10-ezer volt a pulzusom. Ma vettem egy brutális zalman hűtőt ,mert szerintem a Proci melegedett.
    Nagyon jó érzés ,hogy vártok már
  • lachun
    nemsokára jönnek azok is jönnek FW-190 asszem.
  • Pluskast
    Ja én is láttam már. A baj csak az, hogy ismételten egy szövi gép. Hol vannak a német vadászok????
  • lachun
    Link akinek nem jönne malbagg
    inenn!!!
  • lachun
    Egy ujab kép érkezett:))
  • lachun
    Igy van haver Bécsben délután 16 kor nem kapot irhato CD-t nálunk ez elképzelhetettlen:))
  • 0Fritz0
    Akkor mostantól ne a Német élettérért, hanem a non-sztop bótokért zengjenek ágyuink!
  • lachun
    mélyen tisztelt 0Fritz0 ma már lehagytuk a nyugatott üzlet nyitva tartásban:)))
  • lachun
    Király akkor ma lehet tudsz jönni a frontra???
  • 0Fritz0
    És a boltos nem volt morcos, hogy ilyen későn mentél?
  • CarajoEsp
    Nah megvettem a Gépem!!::DDD
  • lachun
    Nagyon jo volt mikor beléptem semmi nem volt Esch-ben csak puskás meg smgs.Panzermayerékell hösiessen védtük a várost!!
    Majd Luxemburgbol hoztam egy Stugot(jo kis joszág)és felfejlödtem Mozambo vezetésével az FB robbantásra sikerült bár a féllánctalpamat elhagytam és meg is sappoltak :((
  • Punker
    kemény harcok árán de felrobbantottunk ma is 1 FB-t :)
  • Kit--Kat
    akkó majd holnap
  • Random_
    Mert 66 más lett mienk a 95.
  • Kit--Kat
    voltam, de most ment tönkre a mikrofonom és a 66oson senki sem válaszolt
  • Kit--Kat
    megköeletílőg sem???
    ICQ-n mé nem vagy fönn soha?
  • lachun
    én sajna ma nem tudom mikor leszek:(
  • Kit--Kat
    ok regeltem, már csak a mélt várom.
  • lachun
    szuper nagyon jo lesz :)))
  • Random_
    Megtaláltam angolul is! Nekiesek fordítani és hátha jó lesz!
  • Random_
    Vagyis ATR!
  • Random_
    Kellene egy olaszul értő ember!
    Az itt található oldalt le kellene fordítani! ATG leírás németeknek!
  • Random_
    StugIII B leírás!
  • lachun
    talán lehet hogy nem az az igazság bejelent kezet Denchesster délutánra és uj accaunt kell neki ,ugyhogy lesz meklettem zöld fülü:DDD