19663
-
#11737 Jah, és jó éjt!
-
#11736 Emlékeztek még Ghosty13-ra? (KÉP) A statját elküldtem a HQ-nak és kiposztoltam a fórumon, a reakciók pedig:
-schulz (Egyik főmufti)
(Itt rákérdeztem arra is, hogy hogyan lehet, hogy egy pár ember egymáson száz killeket ért el és mindig ugyan akkor. Ez volt az első dolog és a válasza az volt, hogy ez csak egy bug. Oké legyen, de most jön a válasz ghosty-ra...)
"The other things are not great but they are not neccessarily wrong. Remember that this game didn't always have attrition. So if a player were to use a second account to rank up it might have been cheesy but not illegal."
-És putty válasza, kinek a beosztása:
La Garde Imperiale COS
AHC CO DUTY OFFICER
AHC CinC STAFF MEMBER
COMMUNITY LOGISTICAL TEAM
SPECIAL EVENT TEAM
Őt még jobban meghatotta a téma, megmozdulása a hozzászólásomra:
"MOD.......... TAKE OUT THAT POST ABOVE"
Várom, hogy mikor jön el az a nap, amikor a ghosty-félék előlünk is elviszik a panzereket, rombolókat és mindent ami mozdítható, hiszen ez nem illegális és hát szegényeknek joguk van fejlődni...
Egyébként én vagyok a hülye, hogy tisztességesen játszom. -
lachun #11735 Ez igen 0Fritz0 ez kira nagyon amitte müvelsz egy ilyen supi tankal!!!! -
#11734 PZII Powa!
-
Hupi #11733 ok -
pedrohsi #11732 Ott leszek - ja, és van közlendőm a 91-esekről is. -
Hupi #11731 Legyél fent a 95-ös chatin. -
pedrohsi #11730 Srácok, szóljatok, szívesen csatalkozom kísérő vadászként, vagy Heinkellel(bár bombázni nemtom hogy kell:) -
lachun #11729 !S szépnapot remélem ma lenullázunk egy két gyárat!!! -
lachun #11728 Eseménydus és nagyon hasznos volt a mai nap akkor Hadjárat szinten!! -
lachun #11727 Sajnálhatod Punker hogy nem maradtál, 5perce megvan Jarni is, és nyilt ut van az Etain reptér felé meg adta nekem a shoumát meg egy kosza riflement! -
#11726 a mai hadjárat szerintem egyértelműen sikeres volt, kezdve az első FB robbantással amikor a belépő S-35 20 sapperrel találta szemben magát :) -
#11725 Mai napon ez volt a legjobb eredményem itt is elfogyott a lőszerem és miután követtem egy puskást lőszerért leszedtek bukrokból Metz határában.
-
Shad01 #11724 Az 1stHpr a mai napon végrehajtotta az első sikeres gyárbombázó küldetését. Pluskat, Hupi egymaga irányítva a He111-et, jómagam Mozambo bombázótisztel egy gépben repültünk Whitstable bombázására. Pluskat sajnos elvétette a célt, de Hupi és Mozambo találatával a 7-es gyárat a földel tettük egyenlővé. A bombák ledobása után hősiesen elhaláloztunk, spitefire-ek végeztek velünk.
A második bombázóútra Hupi már nem kísért el minket. Ashford volt a cél. Pluskat most javított, telitalálatot ért el. Mozambo gépe a gyár fölött belaggolt, a bombaoldásra nem reagált, így csak 1 bombát tudtunk ledobni a 8 helyett. Az az 1 természetesen talált. A hazatéréssel a sptiefire-ek miatt most sem kellett foglalkozni.
A 1stHpr a mai naptól képes arra, hogy jelentősen befolyásolja negatív irányba az ellenség gyárainak kapacitását. -
#11723 Country Factory Damage Output Status
France Abbeville 29% 66% Under Repairs
United Kingdom Whitstable 46% 66% Under Repairs
United Kingdom Ashford 8% 66% Under Repairs
France Amiens 11% 66% Under Repairs
France Montreuil 20% 100% Producing
United Kingdom Canterbury 21% 66% Under Repairs
-
#11722 Nah. Megvettem a gépet ,de sajna tegnap szívtam vele. Folyamatos fagyások értek és kb.10-ezer volt a pulzusom. Ma vettem egy brutális zalman hűtőt ,mert szerintem a Proci melegedett.
Nagyon jó érzés ,hogy vártok már -
lachun #11721 nemsokára jönnek azok is jönnek FW-190 asszem. -
#11720 Ja én is láttam már. A baj csak az, hogy ismételten egy szövi gép. Hol vannak a német vadászok???? -
lachun #11719 Link akinek nem jönne malbagg
inenn!!! -
lachun #11718 Egy ujab kép érkezett:))
-
lachun #11717 Igy van haver Bécsben délután 16 kor nem kapot irhato CD-t nálunk ez elképzelhetettlen:)) -
#11716 Akkor mostantól ne a Német élettérért, hanem a non-sztop bótokért zengjenek ágyuink! -
lachun #11715 mélyen tisztelt 0Fritz0 ma már lehagytuk a nyugatott üzlet nyitva tartásban:))) -
lachun #11714 Király akkor ma lehet tudsz jönni a frontra??? -
#11713 És a boltos nem volt morcos, hogy ilyen későn mentél? -
#11712 Nah megvettem a Gépem!!::DDD -
lachun #11711 Nagyon jo volt mikor beléptem semmi nem volt Esch-ben csak puskás meg smgs.Panzermayerékell hösiessen védtük a várost!!
Majd Luxemburgbol hoztam egy Stugot(jo kis joszág)és felfejlödtem Mozambo vezetésével az FB robbantásra sikerült bár a féllánctalpamat elhagytam és meg is sappoltak :(( -
#11710 kemény harcok árán de felrobbantottunk ma is 1 FB-t :) -
#11709 akkó majd holnap -
#11708 Mert 66 más lett mienk a 95. -
#11707 voltam, de most ment tönkre a mikrofonom és a 66oson senki sem válaszolt -
#11706 megköeletílőg sem???
ICQ-n mé nem vagy fönn soha? -
lachun #11705 én sajna ma nem tudom mikor leszek:( -
#11704 ok regeltem, már csak a mélt várom. -
lachun #11703 szuper nagyon jo lesz :))) -
#11702 Megtaláltam angolul is! Nekiesek fordítani és hátha jó lesz! -
#11701 Vagyis ATR! -
#11700 Kellene egy olaszul értő ember!
Az itt található oldalt le kellene fordítani! ATG leírás németeknek! -
#11699 StugIII B leírás! -
lachun #11698 talán lehet hogy nem az az igazság bejelent kezet Denchesster délutánra és uj accaunt kell neki ,ugyhogy lesz meklettem zöld fülü:DDD