WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köcce a biztatást és az eggyüt érzést cukikám😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker
én sajna ma tuti nem tudok játszani 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
ugy kell neked

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

nem ,hétvégén elég sok cd lecsorgolt és haverok egy halom üres cd-t hoztak😊))

ranGer2
elpunnyadtáá 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

talaj textura csere már meg kezdödött elfogsz alélni az uj video kártya árátol😄DD

Sajna ma nem tudok menni elég sok mindent beválaltam😄DDD

Azért a füvet megcsinálhatnák hasonlóra 😊

nahát a 32 playeres serverek igaz ez pre béta ,szoval WW2 sokkal jobb:

szerintem a lecserélt dolgok azok sokkal szebbek lesznek nálunk !!!!

Miért nem játszik senki?
tudom én kértem 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
digók tudják hogy elsöpörnénk õket

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kipróbálásra a bombázó szerepkörre jeletkezek,viszont olyan 8-fél 9 között leszek otthon.Egyébként a repülõkiképzésen nem vettem részt,de vmi tananyag,ami elmondja,milyen a jó beállítás egy repülõnél,meg egyáltalán hogyan kell repülni,nincsen vhol,mert 15 mp-nél tovább nem vagyok a levegõben.

Punkerwork
én max 8-ig leszek otthon

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ma jelentkezhetnek nálam azok, akik ki szeretnék próbálni a bombázótiszti szerepkört.
Hát nem tudom a FS-ort a húsz éves történelme alatt egy szûk szimulátor rajongó táboron kívûl a kutyát sem érdekelte. Persze most felkapott lett, mikor már nincs más 😊))

Hypo
popularis nem feltetlenul jelenti hogy gagyi, pl ott az fs2004 nagyon popularis megse arcade repszim

Populáris játék kell a kiadónak, abból több pénz folyik be.

láttam ennek a bemutató filmjét és kiábrándító volt amikor panzer4 5 méterrõl lõtte a fa mögött megbújó amcsikat, azok meg puskával lõttet a tankra. 😊))

nagyon igéretes de sajna ezt is elfogják rontani. 😞

Punkerwork

Persze!!!! Sörözni fognak a kantinban! 😊

Punkerwork
ma este nem leszek de az utászok gyakorlatozzanak !😊

na ja.... 😊

Hypo
vagy nem az amerikai atlagot...tudod open here:}}}}

Kicsit beelõztél... 😊

Jah.... Ez az 1.6 patch!!! 😊

Jó gém lesz a Brothers in Arms, ha nem a 10-15 éves korosztályt célozzák meg vele.

ranGer2
MOst arról álmodtok hogy ilyen lesz egyszer a ww2 online? szerintem SOHA de meglássuk... aki nem tudná ez itt Brothers in Arms kép....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hypo

Hypo
biztos raszoktal a csigalevesre:}}}}

hát azzal hogy nincs idõ játszani lehet hogy õket erõsítem 😊

Random_
Itt még nem volt kidolgozva a sérülésmodell. 😊))

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork

Punkerwork
szerintetek hétvégére a tengerbe szorítjuk a szöviket? vagy még tudunk ebben a hadjáratban egy jó FB robbantós túrát csinálni?

Random_
Én is ezt javaslom!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kit--Kat
Ezt ismerem, ezt 1 akna csinálta, aztán a németek lekotorták az útról, és ez lett az erdménye.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punkerwork
sörhadjárat mikor lesz? remélem jó lesz csak aztán hazafelé nehogy:

Punkerwork
hónap közepe? 29.-e volt 😊 amúgy én meghalnék ha csak 15 giga-m lenne 1 jobb hétvégén 5 giga simán lejön, szal a légierõ iktassa ki a család zavaró részét 😊

A saját légierõ szidta a bátyját, amiért a hónap közepére túllépte a 15 GB adatforgalmi limitet, és ezért tegnap este nem tudott játszani.
Lecsökentett sebességgel vagy a WWIIonline-al játszok, vagy letöltök, márpedig tegnap muszáj volt letöltenem egy-két dolgot.
Én jöttem volna, de a kósza 110-esemmel max 2 percig tudom megzavarni az ellenséges vadászokat. És a végén még rátok zuhanok! 😊))

Punkerwork
akkor a szövik:

Punkerwork
és ilyen lesz a susnyás

Punkerwork
majd ha ilyennel osztjuk az igét 😊

nyet

Random_
Jó de a Hunyadis légierõ? Senki?

1-2 109F, nem saját.

Random_
Saját légierõ nem volt?

Hypo
Ok ok de en annyit lattam hogy benneteket folyamatosan 2 repcsi tamadott namarmost ha pl en aa vagyok leszedem oket es akkor nem azok lonek ki benneteket max a sapperek. De ha igy all a helyzet akkor a hadjaratokat is eleve igy kene megtervezni az keves hogy ki van hirdetve, akkor nezzetek egy fb-t amit tamadhatunk

Punkerwork
tegnap öltem elöször Luger-ral, szal szerintem is sikeresek voltunk 😊

Te meg átáltál a franciákhoz mi? 😊))