19663
  • Random_
    Ja és 50-70 ezeré is lehet kapni tápot a kérdés az mennyire és kinek éri meg.
  • CarajoEsp
    Én elhiszem ,csak mondtam ,hogy a memória is rossz:D
    Most kicseréltetem és veszek szvsz egy 350-es vagy 400-as tápot. Aztán holnap már jövök és tolom a gamét. persze vagy tíz évig noname mert kredit már nincs a játékra:D
  • Random_
    Szerintem lehet normális tápot kapni 10 alatt is én most vettem is olyat az említett Coolinket. Van benne túlfesz védelem is ami a gagyikban nincs. Ami 20ezeré van az inkább egyéb kiegészítő szolgáltatásokat ad meg passzív hűtésű vagy egyéb.
  • Punkerwork
    hát higyétek el nekem nem véletlenül vannak 20k körül a normális 400-as tápok, amúgy a lényeg hogy csináld meg végre úgy hogy működjön és gyere game-zni :)
  • Random_
    Nem értem az összefüggést. :(
  • CarajoEsp
    Én nekem vannak kis Tápcsatijaim, amik nem engedik megölni a cuccokat és most egy 360-as chiefteccel szemezek. Az az igazság Coolink se rossz ,de most a Memtest is kidobott egy hibát ,úgyhogy azt is cserélem:D
  • Random_
    én 360-ast vettem és ölég árban a négyszázas több lett volna 10ezernél ami nekem is határ volt és nem is volt rá szükségem

Carajo a teszteket érdemes nézegetni mert néha kijön olyan erdmény ami nem a nagy neveknek kedvez. A tápok alapvetően olyan eszközök melyeknek nem érzed közvetlen hatásukat az én Vargáné tápom is jó volt 2 évig és egyszer csak lehalt megölve a vidkarit is. Ilyenkor jön jól a teszt ahol műszerekkel mérik az értékeket és leírják melyik milyen plusz szolg. tud.

Ha találsz olyan tápot amiről jókat írnak és van benne fordulatszám szabályozó meg hőmérő az nagyon jó mert akkor maga szabályozza a ventilátorát az igényeknek megfelelően.
  • CarajoEsp
    Oké. Nézegetem őket erősen:D
  • Punker
    nem, min 1 400-asat vegyél és ne gyagyit mert akkor ugyanott vagy.
  • Random_
    Coolink nekem az van amúgy meg olvass el Prohardveren egy táp tesztet!
  • CarajoEsp
    Punker. 10k alatt tudsz mondani nekem tápot ,ami megbízható és elmegy róla egy A7n8x Amd 3000-es és Két vinyó, meg két cd-író?
    Sorry ,hogy ennyire off és a pofám leszakad ,de már muszálly tápot vennem:D
    Előre is köszi.
  • Csirke4
    Ez hol van?
  • Punker

• Punker
    Cimbivel találtunk 1 kastélyt :)
  • Hupi
    Jó holnap már lesz H meg F...
  • 0Fritz0
    Jó éjt!

• lachun
    !S nehari a 2 napért ,de nem tudok most menni!Holnap sietek haza mert már nagyon hiányzik a front!!!
  • 0Fritz0
    Irány a nudistrand?
  • Punkerwork
    pörgessük fel a frontot, hogy hétvégén már Flavion dombjain hadjáratozhassunk
  • Punkerwork
    a Stuka most nagyon megtetszett, ezzel sokkal nagyobbat lehet robbantani mint sapper-rel :)
  • Pluskast
    Nincs mit, máskor is
  • Punkerwork
    Mozambo valszeg azért szakadozik a neted mert az ADSL szervereket mostanában bővítik!
  • Punker
    a tegnapi bombázások nagyon jók voltak, 71 pontot kaptam, de gépet a stat szerint nem használtam, kösz Plushun :)
  • CarajoEsp
    Nah. Végre megvettem a gépet ,ám sajna olyan ,mint egy újszülött. Sokat kell vele foglalkozni, eszik ,mint egy ló és még éjszaka is felriadok miatta.
    Nah mindegy. Remélem sikerül megoldani a dolgot és már végre énis mehetek harcolni. Addig mindenki kössön fekete kendőt a karjára ,hogy lássák nem teljes a csapat:DDD
  • 0Fritz0
    Hupi, látom nagyban osztogatod a külföldi póroknak dicső tetteink képeit. :) link
    Ilyen angol tudással már simán lehetsz kommunikációs tiszt. ;)
  • Punker

• Punker
    és a frontvonalon látsz gyárat?
  • Csirke4
    De a frontvonal max 10 perc :)
    (mondjuk ez Bf-110)
  • Punkerwork
    azért az túlzás
  • Csirke4
    Franciaországba észre sem veszed hogy ott vagy olyan rövid idő alatt odaérsz :D
  • Punkerwork
    szal én ezentúl csak franciák ellen megyek bombázni :)
  • Punkerwork
    valóságban is így volt, amúgy Hupi szerint nem volt sikeres a küldetés :( 6-an 3 géppel indultunk, 2 gépünk érte el a célt Mano-val egydarabban értünk haza több mint 2 órás küldetés után, Cimbiék 1 motorral vánszorogtak haza.
  • 0Fritz0
    Gratula!

Azért vicces, hogy egy pár emberes bombázó küldi nagyobb haditettel ér fel (és sokkal érzékenyebben érinti az ellent), mintha 2-3szor nagyobb bandával próbálnánk meg bevenni egy várost. :)
  • ranGer2
    hát ez szép :)
  • Hupi
    Látom pályázol a Hunyadi kémelhárítási osztályának egyik posztjára.
  • Punker
    a dicső Luftwaffe visszatért Angliából:

• 0Fritz0
    Francba Hupi, csak most esett le, hogy ez egy fake kép! :)
    ghost13/2 nem is létezik, te sem voltál ebben a hadjáratban még franci és nem stimmel a nevek formátuma, sem a helyzete.
    De ha tudsz egy olyan módszert, amivel ki lehet iratni az enemik nevét, szólj bátran! :))
  • 0Fritz0
    Ilyen célzókája van a franciknak is? :)
    Mellesleg micsoda véletlen, hogy "miszternemérdekel" ott van mellette.
    Kár, hogy nem hiszek a véletlenekben...
  • Punker
    bombáztunk és még élünk :)
  • Hupi
    Nahát micsoda véletlen, ép ma találkoztam velük: