WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- Spawnolható depo megszerzése, és tartása a lehetõ leghosszabb ideig.
- a depo(k) védeleme során az ellenséges harckocsi-állománynak súlyos veszeséget okozni
- korlátozott légi tevékenység (1 géppár)
Mindezt azért:
* hogy csiszolódjon a támadó csoport, hatékonyság és együttmûködés területén
* tapasztalatszerzés
* lehetõséget teremteni a támadás esetleges kifejlesztésére, azáltal hogy jönnek más squadok/egyének is
---
27 tag = összes egykori és jelenlegi tag
Per pillanat kb 20 aktív tag van és ebben már benne foglaltatik az is aki viszonylag ritkán tud jelen lenni.
Ebbõl reálisan free trialkor kb. 15-17, free trial idõszakon kívûl kb 10-12 embert lehet maximum összehozni.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ilyenkor már jöhet száz Stuart is pozicióban lévõ tankjaink probléma nélkül esélyt nem hagyva fogják öket kiszedni,feltéve ha nem az ellebséges sappert kell keresgélnie vagy az elöl menekülve õ fuson a Stuart orra elé.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
10 tutira kevés fõleg amikor elkezdik kiszedni társainkat és 3-4 ember mindig úton van az FB-bõl a városba.
15 ember kell hozzá minimum.
Kell 5 páncélos 3repülõ és 7 gyalogos. A 3 repülõbõl 2 vadász és egy Ju87.
Ezzel megoldható az Ab valamiféle sakkban tartása ,míg a tankok nem vesznek fel pozíciót. Az 5 tank kell ez nem is vitás ,míg a 7 gyalogos bõven elég ahhoz ,hogy elfoglalják a Spawnolható depot és még a tankokra is tudjanak figyelni.
Persze ehhez 15 ember KELL!!
ha várost akarunk folglalni akkor oda 20 ember kell ami 27 fõs tagságból szerintem lazán megoldható lenne ha arra gondolok, hogy BF-ben 12 emberbõl mindig összejött 10 ember egy warra és ott azért nem csak rajtunk múlt az idõpont hanem az ellenfélen is. Itt meg csak rajtunk áll mikor van hadjárat.
Na jó nem írogatok mert végén flém lesz. Szerintem jó lenne ha sokan leírnák építõ jellegû véleményüket és nem 3-4 ember vitázna.
Ha nem a saját páncélosaink uralják a várost gyalogossal meg sem tudsz moccani, hiszen az ö tankjaik mindent belönek és természetesen az ö gyalogosaik védeni fogják öket így a sapperolás igen nehéz ha nem lehetetlen.Akkor tudsz,tudtál gyalogossal viszonylag könnyen mozogni ha a város egy részét páncélosaink uralták hisz az ellenség velük volt elfoglalva.És hõs páncélosaink csak pusztitottak,pusztitottak és pusztitottak.Ez kevés páncélossal nem kivitelezhetõ.Ebben az esetben két páncélos nem páncélos.Probálj olyan városban érvényesülni gyalogossal ahol nincs nehézfegyverzetünk.Folyamatos kereszttüz lesz a jutalmad az ellenfél tankjaitól és a gyalogosaik bátran mozogva hajtóvadászatot rendeznek ellened.Örülsz ha pár másodpercre ki tudsz nézni egy bokorból.
Ez már eleve bukik ,hisz ha több ellenséges gépük van ,akkor 2 saját nem elég. És itt jön be a 3 páncélos nem elég egy városra. Ha kettõ nézi a széleket a harmadik elõre, akkor hátbakaphatják öket. Ha egy irányba néznek ugyanez. Ilyenkor párban sem lehet mozogni. Az 5 gyalogos jó ,de ennek meg nincs értelme ,mert 1 elfoglalja a depot és hiába vannak öten úgyse érnek semmit, viszont a spawnolható depoba már jön a felementés. Magyarán egy olyan elosztást kéne találni ,ami kis látszámnál is megállja a helyét.
Na és az arány fontos. Azért nem kell minden elérhetõ embernek tankoznia mert 1. nem marad ütõképes gyalogos haderõ 2. jobban fogynak a tankok.
Úgy érzem a gyalogosoknak kell kitenniük a squad felét és másik 30%-ban tankosok valamint 20%-ban pilótákra van szükség. Városban a gyalogosok sokkal ütõképesebbek mint a tankok.
Nem spawnolható depo elfoglalása nem nagy fegyvertény. Az ellenfelet túlságosan becsapni nem lehet azzal, hogy hárulról támadunk, hiszen az elsõdleges cél általában a spawnolható depó.
Meg az is szerintem, hogy annyi tank kell amennyit meg tudunk védeni gyalogokkal. Nem feltétlen szükséges mindenkinek aki tankos vinnie egy tankot mert akkor nem marad gyalog aki támadjon. Szerintem legalább kétszer annyi gyalog kell mind páncélos
Na meg én nagyon tudok vitákat szítani példa erre az elõzõ klánom.
Ezért még nem láttam az újakat.
Szerintem a lehetõ legtöbb gyalogost érdemes lenne bevetni valami gyors opel-es akcióval más irányból érkezve mint a tankok. Mert a tankokra már nagyon figyel az enemy viszont egy másik irányban elsuhanó opelre, nem nagyon.
Levetítve ezt a 22-én rendezett éjszakai támadásra.
Páncélosok 2 részletben támadnak keletrõl és északról gyalogosok besurrannak délrõl. Persze minimális gyalogos védi a tankokat, de csak amennyi szükséges.
Én a csata során megkerültem a várost és foglaltam egy depot a kutya se vett észre mert mindenki rohant a páncélos csetepaté irányába a depókból.
Lehet kritizálni.
Némi sértettséget érzek a mondataid mögött.Nem értem miért.Nem kiokitani akarunk senkit.Kicsit a morált probáltam rendbeszedni.Kiváncsiak vagyunk a kritikára.Én az alaptalan általános kritikák ellen ágálok nem az épitõ jellegû értelmes hozzászolások zavarnak.MÉGEGYSZER MONDOM AZOKRA IGEN IS SZÜKSÉG VAN!!!
Én idáig egy hadjáraton kívül mindegyiken ott voltam és úgygondolom van keresni valónk. Tény ,hogy nem vagyunk legen ,de szerintem ha igazán összeszokunk ,akkor bizony tudunk majd eredményeket elérni.
Punker nem bántani akarlak ÉN IS IMÁDOK FB ROBBANTANI de ez más kérdés.
Jelenj meg a fõparancsnokságon,vedd át a menetleveled és holnap irány az Orosz front:-))))))))
De egy FB robbantás/nem ostrom!/nem igényel komoly "szaktudást".Az ugynevezet harcos FB pedig igen ritka és véletlenszerû és mire kiderül,hogy ez egy harcos FB addigra hõs sappereink rég alulról szagolják az ibolyát.Lehet elöröl felálni,kikönyörögni a gyülekezöt stb,stb.Ne érts félre nem akarom elbagatelizálni az FB robbantás fontoságát és az is igaz, hogy gyakorlásnak is megteszi de a nehezen összehozott hadjárat idejét, létszámát vétek sokszor erre pazarolni.Az megint más kérdés ha az adott szituációban szükség van rá menni kell.De ezt döntse el Mano,vagy Hupi adjuk meg nekik már ezt a jogot:-).Végezetül ezredünk létrejöttének célja magáért beszél és ez sajnos FB robbantásokkal nem megvalósitható.
A vitákra azért van szükség, hogy a felmerülõ problémákra közösen találjunk mindenki számára megfelelõ megoldást.