19663
-
Shad01 #12737 Sikerült megoldaniuk, hogy ne tudjuk kipróbálni a fw190 vadászgépet. -
#12736 Szerintem előbb azt a körbezárt részt kell kiszabadítani. :) -
#12735 ”In the pocket…of Death!”
INTRODUCTION
This intermission event will test each side’s ability to use both mobile spawn and paratrooper features effectively. This will be a two country contest between British and German forces.
The sides are set with a pocket of resistance behind enemy lines, and only troops, trucks, airborne units and transport planes to fight with! Your goal is to eliminate your opponents’ pocket while linking your own to the front lines, thereby defeating the intrusion and claming new territory.
The starting point allows for a 7-CP pocket, along with a substantial front line to defend using modified force strengths and two airfields from which to run your transport planes.
Blue territory is British and Red Territory is German. The yellow circled CPs are the deployed airborne units and their Ju52 transport cache. Note that there are two Blue and two Red airborne deployments.
This event will run from the end of this current map to 3PM Central time on New Year’s Eve (31 Dec 2004). At that time the server will be brought down and re-started in standard mode for the start of Campaign #17.
FORCE STRUCTURE
Each side (German and British) will have the same force structure, consisting of only troops, and trucks at army bases along with a deployment of Ju52s at the two airfields.
Standard Force Structure
Rifle 500
SMG 200
Sapper 50
LMG 50
Grenadier 50
ATR 50
Commander 10
Airborne Force Structure
Paratroopers 300
Ju52 Transport Aircraft 25
SCORING
Capturing towns and eliminating your opponents “pocket” are the primary goals. Keeping your side’s pocket alive is your secondary goal. Each side will be scored as follows:
Each CP turned to, and still in, your ownership at end of map = 1 point (This means any CP that was owned by your enemy at the start and is owned by you at the end of the event)
Each CP within your original pocket remaining in your ownership at the end of the event= 2 points
Each enemy Airfield CP (of the original two) owned by your side at the end of the event = 3 points
Closing your enemy’s pocket completely = 5 points
At the end of the event a report will be generated and scoring tallies announced revealing the winner.
Good luck soldiers, and God’s Speed!
-
#12734 így kezdünk? ez szép lesz :) -
#12733 Új felállás! :)
-
#12732 error code aszt irja ki akkor mivan??:(( -
lachun #12731 agyon ütös gép lesz !!!!!!
-
lachun #12730 van free triál de a régi accauntot kell ujra inditani!!
leg alul lehet a dolgot ujra rakni:reset accaunt here!!! -
lachun #12729 !S na most tudok jönni, és megyek csiga üzöbe igen!!!! -
Hupi #12728
-
Shad01 #12727 Elméletileg az érdeklődőknek ki tudunk osztani pár régi free triálos accountot, úgyhogy most bárki kipróbálhatja a játékot. -
#12726 azjó olyat én is szoktam :D -
#12725 Megvaaaaaaaaaaaan
Hosszas meló után végre késssz!
Éjjen éjjen :D -
#12724 Helyes...
Asszem ez a pár perc és játszok, megint kicsit elhamarkodott volt. -
kikko #12723 én ugyan nem repültem,legfeljebb a depo tetejéről:)) -
#12722 Ez csak amolyan figyelemfelkeltő rész.
Egyébként adok nekik még 2 napot. (jobbik esetben) -
#12721 Ezt ismertem
Nos alkalmaztam a Csirke féle taktikát és hozzám is vágták a webkártyát meg az ahhoz hasonló dolgokat úgyhogy pár perc, és csatlakozok a frontra jeee :D
Mellesleg mi az hogy ellentámadásba kezdtek a franciák hogy az a csigazabáló mindenüket nekik -
Hupi #12720 Erről eszembe jutott egy vicc:
Menj be egy könyvtárba és kezdjél el sikoltozni.
Sokan rosszalóan fognak rád nézni.
Azután szállj fel egy utasszállító géppel, és tedd ugyanezt.
Mindenki csatlakozni fog! -
#12719 Kezdj el üvöltözni a bankban hogy a franciák ellentámadásba kezdtek és neked csatlakoznod kell az ejtőernyős alakulathoz... meg stb. ilyen és ehhez hasonló dolgokat űvöltsél teli torokból 10 percig és tuti hogy lesz bankkártyád mert azt hiszik egy mindenre képes terrorista vagy aki ráadásul még valami drogot is szedett mert azt hiszi még tart a háború! :) -
#12718 Most megyek a bankkártyáért... be lett telefonálva azt mondják készen van... Ha nem lesz kész... -
manohun #12717 ez nem olyan ingyenes kipróbálás ez csak azoknak szól akik voltak már előfizetők -
#12716 Sippie te meg gyere összedolgozni! -
Wow Kikko már repül is? :) -
#12714 -
#12713 Hello most olvasom itt a fórumban, hogy van ingyenes kipróbálási lehetőség a játéknak. Azt hiszem akkor találkozunk a harcmezőn. -
#12712 Jaja, tagadok mindent! -
#12711 Fritz kollegával tegnap képeztünk egy újoncot egészen éjszakába nyúlóan és az eredménye egy felrobbantott FB lett amit 3-an oldottunk meg. Kezdetben könnyűnek tűnt mert végtelen volt, de később odaevett a fene egy Shermant és egy sappert meg légvédelem is lett.
Újonc katonánk megfigyelő volt és lőtt ha a szükség úgy kívánta amiek hatására rangot is lépett.
Frizt logisztikai manager volt Opellel. Később egy PzIV-re cserélve azt és sikeresen likvidálta a Shermanokat.
Jómagam sapper voltam és próbáltam felrobbantani az FB-t.
A képen egy sérül PzIV látható. (ez nem jelenti azt, hogy a fent említett személyek közül bárkinek is köze lenne hozzá ám)
-
#12710 "Come Back and Play WWII Online Again For FREE!
On Tuesday December 28th we will reactivate accounts which were closed prior to December 21st for full access to the game and forums.
Get FREE game play starting Tuesday!"
http://www.wwiionline.com
-
Hamlet #12709 Free Trial mától! :) -
#12708 Jó éjt/reggelt! :)
-
#12707 Sikerült. -
#12706 van joyom(egy Microsoft SideWinder2), van rajta gázkar,de nem tudom beállítani, hogy azzal lehessen szabályozni a gázt.
-
lachun #12705 Hi repülni föleg joyal lehet ,egyes joyok nem ismerik fel a gáz adést optionban bekell állitani!!Joy nélkül nem lehet csinálni sajna!!! -
lachun #12704 !S tegnap nagyon készültem a hadjáratra és ,végre a vendégek is elmentek,erre egy 4 orás áramszünet jött.!
Remélem ma nem lesz ilyen!!! -
Shad01 #12703 Nézd meg a billentyűbeállításoknál! Ha nem tetszik, állítsd át másra.
-
#12702 Hello
Hogy lehet egy repülőgéppel felszállni a játékban?
Én sehogy se tudok valahogy. A motort be tudom indítani, de a gázt már nem tudok neki adni. Melyik billentyűvel lehet, akkor gázt adni a gépnek? köszi ellőre is. -
#12701 mi ez az ocsmányság? -
#12700 Reggelt! :)
-
#12699 Na most elfoglaltuk azt a Catalline vagy milyen várost :)
Oda doptak le (nagy laggolások után) minket punkerel! :) -
#12698 Kellemes ünnepeket a 1st Hunyadi Panzer Regimentnek :)
És a többieknek is :D