19663
-
lachun #12777 itt nálam valami Horten IX V2-öt irnak!!!! -
#12776 Go-229.
Nagyon király :)
Szerintem ez is jól jönne a fronton. Ezen is nagyot néznének :DDD
Talán jobb is mint a Me-262 mert nem gyüllad ki félpercenkét a hajtómű :) -
lachun #12775 Huh na jo várakozást és ez milyen repcsi ????
-
#12774 Az opelezésről jut eszembe, a szövik MS-jai ma párszor igencsak meglepődtek...
A második képen lévő kollegával sokáig kergettük egymást egy offroad túra keretében (Cigiszünetek alatt vad ajtónyitogató-csukogató versenyt is rendeztünk), de végül sikerült becsalogatnom Kölnbe, ahol már várt rá néhány LMG-sünk. Vajon honnan tudták, hogy pont oda kell menniük... :) -
#12773 És különben is...
Én vagyok a szabotőr kém :D -
#12772 Az úgy uncsi :) -
lachun #12771 Jol opelezel, csak ha azt modjuk itt oké alkkor ne vigyél lécci a kereszt tüzbe:)) -
#12770 Lehet hogy megyek opelezni :) -
lachun #12769 !S na haza értem egy kicsit jozanodok ,azt megyek játszani:DDDD -
#12768 thx,csak kiváncsi voltam! -
#12767 mi van? te miről beszélsz? van az üres gép a pilkótával/lövésszel és úgy lehet beülni mint pl az opelre vagy hajóra -
#12766 a menübe kell beállitani hogy benne lergyek emberek?? -
#12765 azoknak van ingyen akik régi előfizetők voltak..... -
#12764 Mi az hogy bele kall a menübe? -
#12763 hogy müködik a junkers?bele kall a menübe?? -
#12762 olvastam hogy ingyen van de én mégse jutok fel!!:(( -
#12761 Most hogy partraszálltunk angliában folytathatom az utat skóciába!
McChicken akarok lenni! :) -
#12760 Jan1 -
#12759 Kaptam welcomebacksoldier levelet! Letoltottem a jatekot, majd megkuksizom! :)))
Amugy meg udv Mindenki!!! ;) -
#12758 meddig lesz a speckó map? -
#12757 -
#12756 Én voltam az első aki menekülni kezdett... fú de ciki :D
Bár milyen fotogén vagyok... hmm... :D:D:D -
#12755 Büszkén jelenthetem, hogy a Hunyadisok az elsők között foglaltak depot Pudingföldön! :)
A második honfoglalásra hívó szóra mindenkinek felcsillant a szeme, minek következtében hamar összegyült a csapat és már indultunk is a harcba. Az utazást csak egyszer szakítottuk meg, mert közel tíz perces repülés után néhányunknak már kezdett remegni a keze és ezért leszálltunk pia, cigi és pisiszünetre (Ebben a sorrendben) :)
A földetérés után azonnal az ellenség torkára vetettük magunkat és különösebb gond nélkül megszereztük a város ránk eső részét. (A roham közben ki is néztem magamnak egy termékeny kis földet, a háború után ott fogok letelepedni és pudingot termeszteni ).
-
#12754 foglaltunk várost angliában :) -
#12753 hm? az mi? a játék az IE-t szereti -
#12752 nem böngészöm van hane ADS -
Hamlet #12751 Ha igy folytatod hamarosan megkapod a Grill rangot! :)) -
#12750 majd a szabotázsért lefokozták híret keressétek..... -
#12749 Super :)
-
lachun #12748 Huha Axis ujságban ez jelent meg!!!!
Csirke4 Elevated To Captain
After recent success on the front, German Army officials have have noticed Csirke4's command presence among the troops. As a result, he has been promoted to the rank of Captain in the German Army. Csirke4's initiative and prowess in combat are an example for all young officers to follow. -
lachun #12747 fu hát nekem jo ahang mindig is jo volt! kérdezd meg Hupiékat ki modja mindig elöre honan jönn a tank:)))) -
Hamlet #12746 Oh jee! Kösz, hogy szólsz!!!
Egyébként nálatok jó a hang? Az új patchek - 1.17 óta szar a hang, ha levettem a hardveres gyorsítást nullára a hangnál jó, csak úgy késik a hang :) -
lachun #12745 ma este 20h kezd az Elit alakulat sorozat a magyar 1 en!!!! -
lachun #12744 Gratulálok!! -
Hamlet #12743 Wow!! aktiváltam magam! Captain ként!!!!! :))) Első mission 6 kills és Hamlet máris Major! :)
Alig várom, hogy ejtőzzek! :) -
#12742 A Hunyadi hadosztály dicsőn harcba indult és kissebb zökkenőkkel ugyan de célhoz is ért... :)
Junkersek egymás közt:
-
#12741 Milyen böngészőt használsz? -
#12740 nekem nem megy fel a gaméra csak a playnet oldalra megy,akkor mivan?????:(( -
#12739 mert? -
#12738 Hát ja elég sajnálatos.