WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ott be oké ez a számom:
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
És megvan oldva a probléma

Van bofors és 88-as is a gyáraknál, de a fizika (ill. itt fizikai modell) rájuk is vonatkozik, azaz egy gyorsabban mozgó célt csökkeneõ valószínûséggel lehet eltalálni, plusz még ehez jön a nagyobb kaliberû fegyverek alacsonyabb tûzsebessége stb.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A gyáraknál nem 20mm-es flaknak hanem boforsnak és 88-asnak kellene lennie.
Nem azt várom, hogy pl a Db7-es paraméterein változtassanak, hanem tegyék hatékonnyá a légvédelmet. Ne lehessen zuhanóbombázással lebombázni a gyárakat. Ha mégis ezt teszik, akkor a gépeik 90 %-át lõje le a légvédelem. Elvégre ez egy szimulátor. Ha a játékban valami ennyire eltér a valóságtól, akkor azt meg kell változtatni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ott állt 1 PZII aztán hallottam ahoyg egyre közelebb pattannak lövések és ennyi😄
Ez volt az 1. játékom.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
The Matrix has you...
Másik: Semmiféle erõegyensúly nincs felbomolva, az történések 80-90%-a a az emberektõl függ és csak kisebb része a technikai különbözõségektõl. Mindig is hátrányban voltunk gyárbombázás területén mégis nyerünk zsinorban 4-szer.
A gyárbombázás változni fog mert új riasztórencer lesz.
Ítt a fejlesztõknek kell lépniük.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tegnap 3 percig köröztem Bitburg reptere fölött kb 30 m gagasságban, mert egy H81 volt mögöttem. A reptértõl soha nem távolodtam el 100 m-nél messzebb. A sok forduló miatt 250 km/h-nál semmiképpen sem mehettem gyorsabban, vagyis ez lehetett a sebessége az üldözõmnek is.
Tehát a H81 kb 50 m-en repült 250 km/h-val 3 percen kereszül egy német reptér fölött.
Mikor hátranéztem mindíg azt láttam, hogy a reptéri légvédelem tüze egy pontban metszi egymást és az a pont kb 2 m-rel volt a H81 mögött.
Ez így sokkal hatékonyabb, mint a sapperelés. Nem kell teljesen közel menni a tankhoz, vagyis megszûnt az a veszély, hogy a tank eltapossa õket. Ráadásul nem 4 (mint a Sappereknél), hanem 6 lövedékük van.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
)Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
)