WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kincsed
Szép jó reggelt drágáim,még élek azért szólok

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Csirke4
De ott van a chat 😊
És igen is TS az kell különben nem foglalkozunk senki vek 😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

feltette a ts-t de azzasem tud játszani akkor mira mondod 😞((

Nem tud TSel sem nyugi😞

ranGer2
hogyne tudna játszani TS nélkül? hülyeséget ne mondjunk má.. legfeljebb csak nemtud kommunikálni veletek HANG al..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Teamspeak kell mert annélkül nem tudod játszani a gamét és mikrofont is szerezz be!!!

Na ICQ-m nekem is van akkor jeltkezz 178-059-555
ott be oké ez a számom:

bricsi01
sajna nincs.

Punker
tedd föl a TS-t mert anélkül nehezen fogsz játszani.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bricsi01
az jó?

bricsi01
az nincs meg, de van icq.

gyere fel Tamspeakre a hunyadira !!

bricsi01
?!!!!!!!!!

bricsi01
az nem ír semmit mert ott vagyok a menüben de mit csináljak

Kit--Kat
volt ez vagy 1 éve, vagy még több

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

!S halió meg jöttem nem tom mikor leszek pakolok meg minden addig is kitartás majd csak forditunk!!!!

Csirke4
Kell egy 88 méteres gépágyú ami másodpercenként húsz 88 méteres nyomkövetõ atomtöltetet lõ az ellenség motorjára!
És megvan oldva a probléma
Na most egy játék vagy szimulátor programot ne hasonlítsunk a valósághoz. Egy dolog hogy mit lehet megtenni egy DB-7-essel a programban, más azonban mit lehetett megtenni egykor a valóságban.

Van bofors és 88-as is a gyáraknál, de a fizika (ill. itt fizikai modell) rájuk is vonatkozik, azaz egy gyorsabban mozgó célt csökkeneõ valószínûséggel lehet eltalálni, plusz még ehez jön a nagyobb kaliberû fegyverek alacsonyabb tûzsebessége stb.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Csirke4
Az a legjobb megoldás, hogy stukákkal kell követni õket és amikor zuhannak akkor utánuk menni zuhanásban! 😊
Akkor a 2. vikágháborúban miért nem zuhanóbombázóként használták õket?
A gyáraknál nem 20mm-es flaknak hanem boforsnak és 88-asnak kellene lennie.
Azért zuhanóbombáznak mert a sebesség az ami egy repülõgépnek védelmet ad. A légvédelemi találatokat nagyon jól bírja, ráadásként a mi 20mm flak30-asunk kb. fele annyit sebez mint az õ 25mm-es gépágyújuk. Ha csak 350km/h-val repülnének mint a Heinkelek leszedné õket is a légvédelmünk.

Az új riasztórendszer biztosan jó lesz, mert a mostaninál minden jobb.
Nem azt várom, hogy pl a Db7-es paraméterein változtassanak, hanem tegyék hatékonnyá a légvédelmet. Ne lehessen zuhanóbombázással lebombázni a gyárakat. Ha mégis ezt teszik, akkor a gépeik 90 %-át lõje le a légvédelem. Elvégre ez egy szimulátor. Ha a játékban valami ennyire eltér a valóságtól, akkor azt meg kell változtatni.
Várjál még lassan a testel! 16:00-kor a Führer beveti utolsó tartalékát, elit egységét a Hunyadit! Majd mi aztán megmutatjuk! Mi aztán megmutatjuk hogyan kell ezt, hogyan kell istenesen ... menekülni

0Fritz0
Elvesztettük a hadjáratot. (Meglepõ módon)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csirke4
Egyébként jóreggelt! 😊
Csirke4
Bircsi01:Ha Kölnbe spawnolsz akkor ilyen probléma nincs 😊
(ha van az nagyon rossz)
Kit--Kat
amikor 1. léptem be onlinera, elkezdtem futni a vakvilágba 1 vasúti töltéshez, kb 7 percig tartott😊
Ott állt 1 PZII aztán hallottam ahoyg egyre közelebb pattannak lövések és ennyi😄
Ez volt az 1. játékom.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
Kicsit bõvebben:
free.srv.hu/w/w/wwiionline/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=1
Csirke4
Bespawnolsz és lövöldözõl 😊
Asszem le van írva bõvebben a wwiionline.hu-n.
bricsi01
+m

bricsi01
mit kell tennem:belépek de mit nyojak

Csirke4
Tényleg kéne egy ilyen filmet csinálni!
Nem árt ha van.
Csirke4
Mi lenne ha mi lõnénk szét a saját légvédelmünket?
Akkor nem szaggatna be a játék
bigapó
Látom nem túl rózsás a helyzet a nyugati fronton. Azért mindent bele fiúk😊

The Matrix has you...

Ezt csak közelrõl mûködik, ergo a puskagránátosuk (könnyû páncélost kivéve) annyit ér mint egy sapper, cserébe mi meg kempeljük a gyalogosoaikat disznó módon.

Másik: Semmiféle erõegyensúly nincs felbomolva, az történések 80-90%-a a az emberektõl függ és csak kisebb része a technikai különbözõségektõl. Mindig is hátrányban voltunk gyárbombázás területén mégis nyerünk zsinorban 4-szer.

A gyárbombázás változni fog mert új riasztórencer lesz.

Az a baj, hogy már mindent kipróbáltunk és semmi sem segített. Talán ha minden gyár mellett 4 Bofors állna olyamatosan, akkor lenne rá esély, hogy minden 4. Db-7est lelõjük. De azt senkitõl sem lehet elvárni, hogy órákat várakozzon a kétes siker reményében a gyárak mellett.
Ítt a fejlesztõknek kell lépniük.
Punker
hát igen ha valamit nem találunk ki gyorsan arra hogy ellensúlyuzzuk a légifölényüket, akkor legközelebb max afrikában nyerünk 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ha a reptéri légvédelem ennyire béna, nem is csodálkozok azon, hogy a gyárak légvédelme is csak dísznek van. Bár ez nem teljesen igaz. A gyárak légvédelme arra jó, hogy a sok nyomjelzõ lövedék miatt beszaggasson a játék, mikor a német vadászok pontosan be szeretnék célozni a távozó Db7-eseket. Ez tegnapi tapasztalat.
Punker
ezt nem tudtam 😞

A játekegyensúly hiányzik, de nagyon. A német ai légvédelem hatékonysága:
Tegnap 3 percig köröztem Bitburg reptere fölött kb 30 m gagasságban, mert egy H81 volt mögöttem. A reptértõl soha nem távolodtam el 100 m-nél messzebb. A sok forduló miatt 250 km/h-nál semmiképpen sem mehettem gyorsabban, vagyis ez lehetett a sebessége az üldözõmnek is.
Tehát a H81 kb 50 m-en repült 250 km/h-val 3 percen kereszül egy német reptér fölött.
Mikor hátranéztem mindíg azt láttam, hogy a reptéri légvédelem tüze egy pontban metszi egymást és az a pont kb 2 m-rel volt a H81 mögött.
CarajoEsp
Értem. Ok.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Esetleg valamikor délután. Most melózok.
Sajnos ez nem fake. Az angoloknak páncéltörõ gránátjuk van.
CarajoEsp
Shad ha ráérsz felmehetnénk traningre ,hogy kipróbáljuk

Punker
szerintem ez fake video volt

Szóval ezért tudnak a hadjáratok kezdetén elõretörni északon az angolok.
Ez így sokkal hatékonyabb, mint a sapperelés. Nem kell teljesen közel menni a tankhoz, vagyis megszûnt az a veszély, hogy a tank eltapossa õket. Ráadásul nem 4 (mint a Sappereknél), hanem 6 lövedékük van.
CarajoEsp
Bazzeg ez kegyetlen. nem akar valaki feljönni Practicba ,hogy mi is csináljunk egy ilyen filmet?

Punker
lol a szövik nagyon unatkoznak

0Fritz0
Nem is tudtam, hogy a puskagránát ILYEN hatékony. (Lehet, hogy elkezdem használni? )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.