19663
-
#12697 jó volt nagyon ma a hadjárat -
Hamlet #12696 up és Boldog Karit :) -
#12695 Mostvagyok. -
lachun #12694 ez mostani állás!!!!kiváncsi vagyok ,hogy alakul.
Germany Controls The Skies
Germany now owns 50% of the airfields in the European Theatre of Operations. With this decided advantage, forward air units are now able to wreak havoc on enemy factories and front line positions -
lachun #12693 Nagyon jo csak igy tovább,sajna én most még nem tudok menni!! -
#12692 Reggel sikeresen védekeztünk majd ellentámadásba lendültünk délen ugye Kikko? :)
Amikor odaértem MS-ből nyomultak és mindenfele tankot hallottunk. Lassan eltüntek a tankok majd a gyalogosok az MS megsemmisült. Az imént az FB-t is fölrobbantottuk és most szerveződik az ellentámadás.
Közben rangot is léptem. Most megyek enni! :D -
lachun #12691 sajna a videot már csak pénzért adják,de ilyen egy gunkamera fokábol mikor betalál egy B17esnek:))))
-
lachun #12690 !S na ma lesöpörjük öket oké!!!! -
lachun #12689 az igen!!! Ez a mobil sapwn nagyon jo opelböl, eröben elöbujok erre egy sherman 3 bokorral aréb keresgél:))))persze az ellenkezö irányban! -
#12688 Most hogy téli szünet van majdnem mindig :)
Aztán suli napi 10 perc játék utána suli aztán napi 10 perc game utána... :(((((( -
lachun #12687 nemondod hogy mindig fent vagy???? -
#12686 Fritz legközelebb utánad megyek vagy beülök faroklövésznek :)
Írd be a 95-ösre hogy mész és mivel az nekem mindig be van kapcsolva így pár másodperc alatt válaszolok. :)
Ha nem akkor nem játszok vagy nem vagyok gépnél :) -
lachun #12685 fehér Junkersre lehet löni?:)))))) -
#12684 Biza, a légi szállítású hadosztály még nem is volt bevetve egyetlen célpont ellen ilyen nagy tömegben.
Északon egyre nagyobb területet vágunk ki magunknak. Boldog Karácsonyt, szövik!
-
-
#12682 Hú srácok kár, hogy nem játszotok!
Az előbb 5 géppel indultunk támadni. Sorra alázzuk az angolokat foglaljuk a városokat. -
#12681 Rohadt élet!!!!
Ejtőernyősök. Nem usszátok meg nélkülem az újévben az biztos:D -
#12680 Jóreggelt.
Tegnap az OPF-ben egy csomó karácsonyfát találtunk :) -
#12679 Hú ma olyat támadtunk a levegőből.
Mikor 22 ejtőernyős várakozott a reptéren majd pontos megbeszélés alapján ugrottunk! Állati volt!
Indulok is vissza támadni! -
lachun #12678 !S LTVitézem mi van veled ,tudom sok tanulás meg egyebek, várunk majd vissza és csodálkozol majd milyen über játék lett ,ill lesz ez a ww2 online:)) -
LtVitez #12677 szia Lacus! énis kaptam,valami egyhónapos ingyen vip tagság... -
lachun #12676 És mi ez a két csillag a nevem mellet???????
Itt is elö léptettek???? -
lachun #12675 Nyugi kivárunk !!!! -
#12674 Köszönöm és Jézusom. Amint vége az ünnepnek valahogy meg kéne oldanom a fizetést ,mert kicsi szívem szinte kipattan ,hogvy végre játszhassak veletek.:D -
#12673 Boldog karácsonyt mindenkinek!!! -
#12672 Most szabadultam a családtól!
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
lachun #12671 !S Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!! -
#12670 Hali srácok!
Vagyis, fegyverbe katonák és irány a harcmező! -
kikko #12669 haliho! nov 14 én Caracara néven -
LtVitez #12668 kezetfoghatunk énis most töröm a fejemet h újra gép elé tudok kerülni és hiányzik a játék :)
viszont én asszem már tényleg megcsináltatom a kártyát -
#12667 Huhh gyerekek ez idegesítő!!! Ilyen sok új dolog van?? Vajh mióta is nem játszottam. Mano ha valamikor a két ünnep között elküldöm a pénzt az megfelel?? Mert már nagyon mennék zúzni:DDDD
Hihetetlen elhinni ,hogy milyen rég nem voltam. Valaki meg tudná nézni mikor is??
És be tudná írni?
Csak azért ,hogy a fejemhez tudjak kapni:D -
#12666 MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kikko #12665 sziasztok mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT kívánok -
#12664 Boldog
Karácsonyi
Ünnepeket -
LtVitez #12663 Sziasztok bajtársak! boldog karácsonyt és békés boldog új évet! :) -
manohun #12662 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Hát Hupi sikerült megint bele találni nekem a karácsony rohangálás mert Szeged, Makó és Pesten is ünneplünk. :)
Jövőre már sokkal jobban rá fogok érni. -
#12661 megpróbálok ott lenni, ez jól hangzik :) -
Hupi #12660 Feltételezem Karácsony utólsó napján, este már mindenki ráér. Nem árt egy kis öldöklés a nagy békességben, még a végén a franciák megszokják a jót. A sok csokicsiga amit egymásnak osztogatunk szenteste a frontvonalban csak az elterelő hadművelet része.
-
lachun #12659 Nagyon tetszik ez a tüzz erö!!!
-
manohun #12658 Ez offline betabol valo kép