WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cece
Sajna most lakásbeszerzésen vagyok, és talán az új helyen lesz normális net, a cégnél meg nem hiszem, hogy örülnének neki ha egy tankcsata zajlana a monitoron...
De a játékot már leszedtem és követem a változásokat.
Afrika nem rossz hely, de talán majd mire bekpcsolódom lesz valami orosz front nevû hely is.
A Dc++ nem jó, bent letiltották a portokat sajna nem megy, ha megkérnélek leszednéd? Aztán majd valahogy megkapom. Csak abban az esetben ha ez nem gond.
Lehet egy javaslatom a légelhárítás témában kívülálóként?

Ja meg most látom a DC++ is fent van minden ami kell neked ingyért is😄DDD OKé adunk nekik .Te mikor jössz pusztitani öket mert jo tankosra mindig szükség van nálunk is!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

cece
Ok. Holnap nem melózom majd megnézem õket.
Ha valakinek mégis lenne egy felesleges goldja azt átvenném.
Köszi a segítséget. És adjatok a csigaevõknek helyettem is.

PCgalaxiba meg is lehet rendenli asszem

cece
!S
Már megvan az SE verzió 2 példányban is, mindkettõ eredeti, ami kellene az a Gold 2 es Cd-je amin a modok gyüjteménye van. Egy részét megtaláltam a neten(Ostpak, Full Monty), de a Snow & Night modot sehol nem találom és egy kis muszka vadászat már jót tenne a lelki világomnak.
Ha esetileg a helyet ahol vetted megjellölnéd akkor azt megköszönném( a Tesco és a Media Markt az SE-t árulja)
Cece

!S CECE fillérekért meg lehet venni botba nekem meg van nagyon kira game!!!

Semmi halodik az SG az van😊))

cece
Sziasztok.
Tudom, hogy nem ide kapcsolódik a téma, de hajtok egy játékot egy ideje és gondoltam az itt lévõk esetleg ismerik.
Az érdekelne, nincs e meg valakinek a Panzer Elite Gold kiadás.
Ha meglenne egy polcon, akkor szívesen átírnám, vagy megvenném.
Üdv Cece

Punkerwork
még mindig nem müxik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
nekem nem jön be az oldal 😞

Random_
Semmi! Mi lenne?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
Hunyadi fórummal mi lett?

!S Jónapot jó csatákat tegnap GIGANT konflick Luxemburgnál😊)))

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pluskast
Na kérem. Azt hiszem ez lesz jövõre az év stratégiai játéka. Minden 2vh-s rajongónak kötelezõ megnézni, ez parancs!http://www.warleaders-game.com/

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Shad a tetõn:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/shad.jpg

(biztos csítel)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Már meg is vannak 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Bemutatkoznak a levegõ akrobatái!
Áldásos ügyködésünknek hála a szövik vérgyenge bombázásai által okozott károkat sikerült igencsak feltornásznunk!
Nekünk köszönhetõ, hogy a repülõgép gyárakban dolgozó jómunkásemberek el tudják tartani családjaikat!
És hogy mindezt hogyan?
Hát rendeztünk egy versenyt Köln felett... 😊

A VERSENYPÁLYA
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/065.jpg

HANGANYAG
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/topguns.mp3

Reméljük Mozambo exkluzív képei is megérkeznek lapzártáig.

!S emberek JÓestétt😊))

Csirke4
Az eredeti nem tud lõni... 😊
Punkerwork
azért az eredeti se rossz, természet bácsinak vannak érdekes húzásai amit a filmesek szeretnek lenyúlni 😊

Csirke4
Nem 😞
Ezt:
http://www.theforce.net/swtc/Pix/books/weg/dstc3.gif
😊
Punkerwork

Csirke4
LOL
Képzeld ha egy második holdat látnának a szövik!
"-Jéé milyen különös ez a hold
-Ez nem hold ez egy ûrállomás"
Punkerwork

az tanúlságos film nagyon

Random_
Top secret

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
hol? mi?

Random_
Ma este újabb háborús film lesz tessék nézni! Sokat tanulhatunk belõle!

Hmm, tulajdonképpen kaphatnánk csillagrombolót is, elvégre mi vagyunk a Birodalom, nem?!

LOL, elképzelem a szövik fejét, mit vágnának ha hirtelen egy kurva nagy árnyék borítaná be a sok Somuát meg Mattit.

"WTF?!!!!"

Punkerwork
az "ÕS" Star Wars DVD-k itt vannak a hátizsákomban 😊

Ez kéne nekünk :

12,8 cm Flakkanone 40. 😊
Volt belõle ikercsövû is..

Punker, engem a PH légiharcai leginkább az õsrégi star warsra emlékeztetnek, csak annak legalább volt hangulata.

Tegnap én is megnéztem a Pearl Harbort. Már a Halál 50 órája megnézése után is írtam, hogy a csatajelenetek több mint 1 év WWIIOnline-os gyakorlattal a hátam mögött nevetségesen gagyinak tûnnek. A bombázás és a torpedóvetés rendben volt, de a légiharcnak semmi köze nem volt a valósághoz. Az üldözõ gép kb 20 m-re repült a másik gép mögött (valószínûleg azért, hogy mind a kettõ jól látszódjon a képernyõn), és ilyen kis távolságból sem bírja lelõni a másikat. A vasászgépek semmilyen komolyabb manõvert nem végeztek, max kicsit bedõltek jobbra vagy balra.
Az egész nagyon látványos volt, de semmi realitás nem volt benne.
Punkerwork
sajna a szövik jobb helyzetbõl indulnak, Shad-nak igaza van a jelenlegi légvédelem nem sokat tehet a bombázók ellen, kellene nagyon a 88-as eredeti légvédelmi verziója.

0Fritz0
Miután Köln légterébõl minden nehézfémet visszaküldtünk a MÉH-nek, más móka után néztünk...
A képeket majd Mozambó szolgáltatja, a hanganyagot hozzá meg majd este teszem fel. 😊

(Valaki tudja, hogy hogyan kell a Power Point-ban hangot csatolni a fájlhoz, hogy ténylegesen benne legyen és le is lehessen játszani? priviben mehet)

A másik meg a kisebb reptereinket sorra ellenséges vadászgépek szadizzák be-be repkednek akiben tudnak kárt tesznek!!! Köln elött irták ugyan, hogy 2 DB7 est mesemmistettek de, jött még utána 4 amirõl nem is tudtunk!!!

!S jónapot!!!

Van annyi eszük, hogy nem légvonalban repülnek el a gyárakig, hanem kikerülik a reptereinket. Az a baj, hogy a bombázóik nem sokkal lassabbak, mint a mi vadászaink, így a gyáraktól viszonylag messze kellene õket megtalálni. Ez óriási területet jelent, aminek a biztosításához rengeteg gép kellene.
Egyedül akkor volna esélyünk megvédeni a gyárakat, ha még a bombákkal megpakolt bombázókat tudnánk lelõni a vadászgépekkel. Ez viszont azért lehetetlen, mert mikor az EWS jelez, akkor már olyan közel vannak a bombázók, hogy a vadászgépekkel megtalálni, utolérni, lelõni õket nincs idõ.
Random_
De olyan nem lehet, hogy megnézitek merre van az enemy reptér és azt az irányt véditek? Gondolom az ellenség légvonalban jön csak magasan így ha ti nem a gyárnál hanem félúton várjátok õket akkot már nem jutnak el a gyárig???
Vagy ilyet nem lehet csinálni?

A hadjárat második felében Köln gyárait próbáltuk megvédeni. A játékegyensúly iszonyatosan felborult. A végén már több mint 15 német repülõgép volt folyamatosan a levegõben és így sem sikerült megakadályozni a gyárak lebombázásaát.
A szövetségesek a következõ taktikát alkalmazták: 3-4000 m magasságból a Db7-esekkel rázuhantak a német gyárakra. A vadászgépeinknek esélyük sem volt utolérni õket. A bombákat kb. 200 m-es magasságból dobták, így mindíg telitalálatot értek el. Ami a legdúrvább, simán keresztülrepültek a légvédelmi tûzön. Olyat nem láttam, hogy légvédelem lõtt volna le egy Db7-est.
Elméletileg a légvédelemnek az volna a feladata, hogy az alacsony magasságról történõ bombázást megakadályozza. Ez gyakorlatban nem mûködik. A vadászgépek a magasról történõ bombázást tudják egyedül megzavarni. A jelenlegi helyzet az, bármit is próbálunk csinálni, a gyárinkat mindíg rommá fogják bombázni. A vadászgépekkel csak a bombáiktól megszabadult bombázókat tudjuk elfogni.
Punkerwork
hát igen gyakorlatilag egyetlen kósza tank csatlakozott csak hozzánk és az is kilépett miután megölt 1 Panhard-ot, sajna a depo-t bekempelék és nem tudtunk kitörni, viszont 1 hét frontkórház után jó volt újra harcolni 😊

A hadjárat a véleményem szerint jól sikerült. Hampteau-t támadtuk páncélosokkal és gyalogsággal. A város melletti erdõben fejlõdtünk fel. Mozambo kiosztotta a 3 páncélospárnak a feladatokat, majd a depo foglaló gyalogosok elindultak. Félúton a város felé észrevettek egy Chart és egy atg-t. A helyzetüket pontosan megadták a páncélosoknak. A Char becserkészése olyan jól sikerült, úgy meg tudtuk semmisíteni hogy egyetlen lövést sem sikerült leadnia ránk. A meglepetés elõnyét a lövöldözéssel végképp elveszítettük. Valószínû, hogy egyébként is számítottak ránk, különben nem találkoztunk volna a Charral és az atg-vel. A kezdeti kitûzött céllt, az AB és a depók blokkolását nem tudtuk megvalósítani, mert ezek után a folyamatosan érkezõ francia egységekkel kellett tûzharcot folytatni.
A városba beszivárgott gyalogosoknak közben sikerült elfoglalni a spawnolható tepót.
A létszámot és a rendelkezésre álló technikát figyelembe véve ez volt a reálisen elvárható eredmény a 1sthpr-tõl. Gyakorlatilag a felállt védelem ellenére sikerült a spawnolható depót megszerezni. A páncélosaink a harcok alatt elvéreztek, de õk is több ellenséges tankot és atg-t semmisítettek meg. A depó megtartásához és a támadás folytatásához sajnos hiányoztak a támogató csapatok.
az is érdekes lenne hogy beállnál a bunkerba kilépnél amíg ott az ellenség aztán 10 perc múlva vissza jönnél, hogy nyugodtan foglalhass. Gondolom neked sem tetszene ha mögötted egyszer csak megjelenne egy tank? 😊)

A lényeg a mondandómnak hogy ez egy online 24/7-es játék ami mindig megy akár ott vagy akár nem. Önálló életet él.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random_
Ugyan nem kell aggódni elbújsz egy bokorba és kész.
Én amikor elfogytam lõszerbõl messze a depótól akkor beirányoztam magam a város fele és bekapcsoltam az autorun-t. Mire megvacsiztam anyáméknál ott voltam a városnál és csak ki kellett lépnem.
De komoly városi csatában is volt olyan, hogy elbújtam a depo-ban és elmentem vacsizni. Megjegyzem szerintem a legjobb városfoglalásunk egyike volt az bár nem tudtuk teljesen elfoglalni, de ott igazán jól toltuk.

Random_
Szegény srác behalt pedig nekem szimpibb volt mint a nagy Német alázó. Talán csak azért mert láttam a Sólyom végveszélyben is.

GoTCHa
vagy vársz egyhelyben vagy kispawnolsz inkább az elsõ. vagy visszatartod addig mig meghalsz😛

GoTCHa
olyan nincsen

bigapó
úgy értem, hogy csak a tied megáll, pl addig eltûntet a progi és aztán ugyanoda visszarak.

The Matrix has you...

Állítani? És akkor a többi 2000 ember megvárja míg vissza jössz?

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/