WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a játékot már leszedtem és követem a változásokat.
Afrika nem rossz hely, de talán majd mire bekpcsolódom lesz valami orosz front nevû hely is.
A Dc++ nem jó, bent letiltották a portokat sajna nem megy, ha megkérnélek leszednéd? Aztán majd valahogy megkapom. Csak abban az esetben ha ez nem gond.
Lehet egy javaslatom a légelhárítás témában kívülálóként?
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ha valakinek mégis lenne egy felesleges goldja azt átvenném.
Köszi a segítséget. És adjatok a csigaevõknek helyettem is.
Már megvan az SE verzió 2 példányban is, mindkettõ eredeti, ami kellene az a Gold 2 es Cd-je amin a modok gyüjteménye van. Egy részét megtaláltam a neten(Ostpak, Full Monty), de a Snow & Night modot sehol nem találom és egy kis muszka vadászat már jót tenne a lelki világomnak.
Ha esetileg a helyet ahol vetted megjellölnéd akkor azt megköszönném( a Tesco és a Media Markt az SE-t árulja)
Cece
Tudom, hogy nem ide kapcsolódik a téma, de hajtok egy játékot egy ideje és gondoltam az itt lévõk esetleg ismerik.
Az érdekelne, nincs e meg valakinek a Panzer Elite Gold kiadás.
Ha meglenne egy polcon, akkor szívesen átírnám, vagy megvenném.
Üdv Cece
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

http://www.warleaders-game.com/“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/shad.jpg
(biztos csítel)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Áldásos ügyködésünknek hála a szövik vérgyenge bombázásai által okozott károkat sikerült igencsak feltornásznunk!
Nekünk köszönhetõ, hogy a repülõgép gyárakban dolgozó jómunkásemberek el tudják tartani családjaikat!
És hogy mindezt hogyan?
Hát rendeztünk egy versenyt Köln felett... 😊
A VERSENYPÁLYA
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/065.jpg
HANGANYAG
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/topguns.mp3
Reméljük Mozambo exkluzív képei is megérkeznek lapzártáig.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Képzeld ha egy második holdat látnának a szövik!
"-Jéé milyen különös ez a hold
-Ez nem hold ez egy ûrállomás"

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hmm, tulajdonképpen kaphatnánk csillagrombolót is, elvégre mi vagyunk a Birodalom, nem?!
LOL, elképzelem a szövik fejét, mit vágnának ha hirtelen egy kurva nagy árnyék borítaná be a sok Somuát meg Mattit.
"WTF?!!!!"

Ez kéne nekünk :
12,8 cm Flakkanone 40. 😊
Volt belõle ikercsövû is..
Punker, engem a PH légiharcai leginkább az õsrégi star warsra emlékeztetnek, csak annak legalább volt hangulata.
Az egész nagyon látványos volt, de semmi realitás nem volt benne.
A képeket majd Mozambó szolgáltatja, a hanganyagot hozzá meg majd este teszem fel. 😊
(Valaki tudja, hogy hogyan kell a Power Point-ban hangot csatolni a fájlhoz, hogy ténylegesen benne legyen és le is lehessen játszani? priviben mehet)
Vagy ilyet nem lehet csinálni?
A szövetségesek a következõ taktikát alkalmazták: 3-4000 m magasságból a Db7-esekkel rázuhantak a német gyárakra. A vadászgépeinknek esélyük sem volt utolérni õket. A bombákat kb. 200 m-es magasságból dobták, így mindíg telitalálatot értek el. Ami a legdúrvább, simán keresztülrepültek a légvédelmi tûzön. Olyat nem láttam, hogy légvédelem lõtt volna le egy Db7-est.
Elméletileg a légvédelemnek az volna a feladata, hogy az alacsony magasságról történõ bombázást megakadályozza. Ez gyakorlatban nem mûködik. A vadászgépek a magasról történõ bombázást tudják egyedül megzavarni. A jelenlegi helyzet az, bármit is próbálunk csinálni, a gyárinkat mindíg rommá fogják bombázni. A vadászgépekkel csak a bombáiktól megszabadult bombázókat tudjuk elfogni.
A városba beszivárgott gyalogosoknak közben sikerült elfoglalni a spawnolható tepót.
A létszámot és a rendelkezésre álló technikát figyelembe véve ez volt a reálisen elvárható eredmény a 1sthpr-tõl. Gyakorlatilag a felállt védelem ellenére sikerült a spawnolható depót megszerezni. A páncélosaink a harcok alatt elvéreztek, de õk is több ellenséges tankot és atg-t semmisítettek meg. A depó megtartásához és a támadás folytatásához sajnos hiányoztak a támogató csapatok.
A lényeg a mondandómnak hogy ez egy online 24/7-es játék ami mindig megy akár ott vagy akár nem. Önálló életet él.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Én amikor elfogytam lõszerbõl messze a depótól akkor beirányoztam magam a város fele és bekapcsoltam az autorun-t. Mire megvacsiztam anyáméknál ott voltam a városnál és csak ki kellett lépnem.
De komoly városi csatában is volt olyan, hogy elbújtam a depo-ban és elmentem vacsizni. Megjegyzem szerintem a legjobb városfoglalásunk egyike volt az bár nem tudtuk teljesen elfoglalni, de ott igazán jól toltuk.
The Matrix has you...
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/